Smart Lipstick Review: The Ultimate AI Vibrator av Vibease?

smart läppstift recension

Under de senaste åren har vi sett den digitala tidsåldern komma med full kraft in i sexleksakernas värld . (Punken är definitivt avsedd.)

Idag finns det en mängd olika vuxenleksaker på marknaden som innehåller en speciell app eller handsfree vibrationskontroll för att förstärka njutningskraften hos själva leksaken.

Några av dessa tekniska tillägg är inget annat än gimmickiga tillägg som verkligen inte tjänar något annat syfte än en annan punkt på tillverkarens webbplats för att försöka få dig att lägga till den i din kundvagn.

Då och då finns det det där speciella företaget som ger oss den där speciella leksaken som bara är den perfekta balansen mellan ny skolteknik och gammaldags . tänkt på förut .

Det är här Vibease Smart Lipstick kommer in i sovrummet.

Vibease Smart Lipstick är en diskret liten vibrator som enkelt kan döljas som ett läppstiftsrör, vilket möjliggör röststyrda kommandon som Virtual Partner AI kan utföra .

Nedan tar vi en fullständig undersökning av den nya smarta leksaken i denna fullständiga recension av Vibease Smart Lipstick.

Kolla priset

recension av vibease smart läppstift

Vad är detta smarta läppstift?

Vibease Smart Lipstick är det senaste leksakserbjudandet för vuxna från Vibease-företaget.

Kända för sina tekniskt kunniga leksaker, har Vibease även producerat ytterligare två leksaker under sin tid på marknaden, den ursprungliga Vibease , såväl som Esthesia .

Men Smart Lipstick tar Vibeases engagemang för att implementera modern teknik i sina nöjesapparater till en annan nivå.

Den här sexiga lilla AI-assistenten tar med saker till en plats som Alexa eller Google Home aldrig har, och med största sannolikhet aldrig kommer att göra .

Det beror på att Vibease använder sig av röstkommandoteknik för att låta Smart Lipstick följa kommandon som ”Mjukare? eller ‘Harder?, och en lista med andra passionsframkallade fraser, för att ytterligare tillgodose dina behov och ge ditt nöje.

Det smarta läppstiftet svarar med röstsignaler och vibrationer .

Om du berättar att du är trött kommer den att erbjuda massage. Säg det ”tack”?? och det kommer att säga att det saknar dig.

smarta läppstiftsfunktioner

Vad gör detta Vibease-läppstift så speciellt?

Som jag nämnde ovan ser Vibease Smart Lipstick helt anspråkslös ut .

Förklädd som bara en annan kosmetisk produkt passar den perfekt i go-väskor för enkel resa.

Smart Lipstick har en elegant och strömlinjeformad design och är tillverkad av kroppssäker och vattenbeständig silikon.

Ett uppladdningsbart USB-batteri, tyst men ändå kraftfull motor och sex manuella vibrationsmönster gör detta till den perfekta leksaken om du bara behöver när du är på flykt.

Utöver den manuella inställningen kan Smart Lipstick även användas i kombination med den officiella appen som gör att leksaken kan styras på olika sätt . Dessa inkluderar:

  • Ensamanvändning av leksaken genom appen möjliggör obegränsade vibrationsmönster för att bättre låsa in det ”precis rätt?” känsla.
  • Långdistanspartners , eller för den delen partners bredvid dig, kan använda appen för förbättrat spel.
  • Smart Lipstick möjliggör också synkronisering med en mängd erotiska ljudböcker som erbjuds via Vibease-appen som växer och dämpas i intensitet beroende på historien.

AI-assistenten, känd som den virtuella partnern, är dock verkligen där Vibease Smart Lipstick sticker ut över resten.

Med enbart din röst kan du justera leksaken efter dina önskemål och behov, utan att ta dig ur ögonblicket för att pilla med knappar igen .

Denna idé är ett revolutionerande koncept som för alltid kan förändra sexleksaksindustrins ansikte.

smart läppstift

Vad finns i boxen?

Tyvärr har Vibease Smart Lipstick precis gjort sina rundor online, i syfte att få finansiering för produktion genom en Kickstarter-kampanj .

Kampanjen avslutades den 7 december och du kan nu förbeställa den med rabatt genom att klicka här .

Så att veta precis vad som kommer i lådan vid den officiella lanseringen av produktionen är fortfarande lite i luften.

vibease läppstift

Hur fungerar det?

Vibease Smart Lipstick använder Bluetooth-teknik för att du ska kunna para ihop den medföljande appen för att styra din leksak.

På detta sätt kan du röstmässigt uppmana appen till starkare eller mjukare vibrationer, tala om för den att överraska dig för slumpmässiga vibrationer och till och med fortsätta konversationer med den virtuella partnern via appen.

Dessutom kan appen användas för att synkronisera vibrationerna med en ljudbok, av din långdistanspartner för att förbättra leken oavsett var han eller hon är, eller användas manuellt.

Du behöver bara ladda ner den kostnadsfria appen för din iOS- eller Android-enhet .

Hur känns det?

Kroppssäkert silikon och en tyst men ändå stark motor gör att denna leksak ger en djup och helt tillfredsställande njutningskänsla som du helt kan kontrollera med bara din röst .

Detta lade till ”inga händer? kontrollmetoden låter dig omfamna det nöje du ger dig av Vibease Smart Lipstick.

Den uppsjö av sätt som Smart Lipstick kan användas på gör att du kan ha det precis som du vill ha det.

Sammantaget gör den fantastiska kraften i kombination med de olika alternativen det till ett perfekt alternativ för att ge dina fantasier liv, var som helst eller när du vill ha det .

smart läppstiftsvibease

Fördelar med Smart Lipstick

  • Den diskreta och strömlinjeformade designen gör Vibease Smart Lipstick extremt förklädd och bärbar .
  • Virtual Partner-appen möjliggör full handsfree-kontroll , så att du kan uppleva varje uns av nöje.
  • Slitstark och funktionsförbättrande konstruktion gör att denna leksak kan ge nöje som ingen annan tidigare .
  • Appen är full av fantastiska funktioner, speciellt för långdistansälskare och erotikälskare .

Nackdelar med Smart Lipstick

  • På grund av den fortfarande pågående Kickstarter-kampanjen har Vibease Smart Lipstick inte ”fälttestat”? eller släppts till allmänheten ännu. Detta betyder att du kanske väntar ett ögonblick innan du kan prova en av dessa bad boys själv och om problem kan uppstå kan det innebära att en fix kan vara lång tid på väg.

Dom

I slutändan är Vibease Smart Lipstick precis vad sexleksaksindustrin har väntat på .

Den här leksaken har en elegant och strömlinjeformad design som är lätt att dölja, som är lätt att resa och innehåller teknik på alla rätt sätt.

Jag skulle starkt rekommendera denna leksak för alla som är trötta på den manuella gamla tiden och letar efter nästa stora grej i sexleksaksbranschen .

Med Smart Lipstick har Vibease omdefinierat vuxenleksaken för 2000-talet.

Kolla priset

– Emily

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *