Max 2 av Lovense mastubator


Lovense Max 2
är en av de mest avancerade manliga sexleksakerna. Den skapades med hjälp av en ny teknik, förfinad genom åren, så att du kan känna alla nyanser av njutning. På grund av det faktum att producenterna har minskat till åsikterna från sina kunder, uppfyller kroppens form alla flickors kroppsliga egenskaper. Lovense har kommit ut med en ny version av sin manliga onani, Max 2. Letar du efter en leksak som masserar din kuk på ett sätt som få andra dildos kan? Lovense Max använder teledildonics för att främja konsumenten antingen självkontrollerad. Du kan lösa genom att ändra luftpumpens parametrar och täthet, vilket kan göras genom att trycka på knapparna på hylsan eller låta din vän ta kontroll från valfritt avstånd via mobilapplikationer. Detta är den enda manliga leksaken som ger dig sammandragningar överallt!Systemet i systemet är utvecklat på ett sådant sätt att det tillåter 360 graders täckning av det manliga könsorganet. Det här är den mest realistiska leksaken jag någonsin använt. Suget är jättebra. Vibrationerna är fantastiska och gör upplevelsen ännu mer njutbar. … Den är perfekt för interaktion på långa avstånd men dessutom fantastisk för solo-njutning också. Enheten ansluter ordentligt till både mobiltelefon och Lovense Nora / Max / Max 2. Detta kommer att diversifiera sextillvaron och introducera nya, livfulla förnimmelser i den. När de väl är länkade kan par synkronisera med alla andras leksaker, för en dubbelriktad interaktiv upplevelse. När Nora rör sig svarar Max. När Max flyttar svarar Nora. Hastigheten på dina rörelser känns i andra änden av din vän, och vice versa. För att vara heltäckande för alla par kan 2 Noras synkronisera varandra,2 max kan synkronisera varandra, liksom en Nora och en Max synkroniserar varandra. Par kan också styra varandras leksaker med en smart telefon eller surfplatta.

Max 2 av Lovense: Revolutionerande sexleksaker för män

Den har en bluetooth-sensor, så den kan styras av Lovense remote-appen på din pojkväns mobiltelefon om du är i någorlunda nära närhet (i 50 fot eller så). Det kan hanteras mer via internet, vilket gör det till ett roligt alternativ för samlag med webbkamera på långa avstånd.

Detta spö kommer att tillåta ett bättre tryck på g-punkten, vilket innebär ännu kraftigare vibrationer!

Är bluetooth sexleksaker värda kostnaden? Som du kan förvänta dig, med tanke på dess högteknologiska karaktär, är det ganska dyrt, men om du någonsin har velat ge din följeslagare full kontroll över din orgasm.

Lovense har varit på framsidan av bluetooth och app-hanterade sexleksaker i ett dekat. Under loppet av denna period har de inte bara skapat en mängd valmöjligheter utan de har fortsatt att modernisera dem med bättre funktioner och teknik, vilket de stolt visar på sina artikelsidor. Lovense fortsätter också att skapa en fantastisk fjärrträning för lokal- och långdistansspel med hjälp av deras mjukvara, Lovense remote.

Hur är frakten/förpackningen?
Leveransprocessen är ganska oansenlig, eftersom den kommer i ett vanligt paket utan någon antydan om vad som finns inuti. Det här var tröstande av skäl som jag inte riktigt kan säga – jag antar att jag kanske var orolig för att det skulle skrivas, ”stor stor sexleksak inuti! ” med stora röda bokstäver eller något. Låt oss säga, det gjorde det inte. Den kommer i en slät tom låda med lite information på baksidan, men för mycket betydelsefull. När du öppnar den hittar du Lovense Lush 3 som väntar inuti, säkert förvarad i en skumform.

Lovense mobil fjärrapp funktionalitet

Det är en superenkel app och matchar perfekt med deras utbud av bluetooth-vibratorer nedan. Tack vare fjärrkontrollappen kan du vara så kreativ som du vill för solospel, oansenlig utomhuslek och ldr-spel. Dessutom är den helt nedsänkbar. Om du dessutom har fler leksaker från Lovense firman kan alla leksaker kopplas till appen, förberedda för att hanteras varje gång du vill och på valfri plats. Det var enkelt att skapa ett konto för appanvändning, och att ansluta vibratorn till applikationen var precis så jag skulle förvänta mig att det här tillvägagångssättet skulle gå: utan smärta, direkt och utan ansträngning! Jag kommer att komma in på mycket mer information om hur man utnyttjar connect appen efteråt.

Ljudnivån ger lägre ljud när den är i funktion och det är en av de mest lugna vibratorerna på marknaden.

Kraftfull puls. Som en liten vibrerande leksak ger en ganska intensiv puls. För att vara mer exakt är den 4 gånger kraftfullare än de flesta leksaker i branschen. Vibrationssegheten är liknande, men motoreffektiviteten och livslängden är mycket förbättrad.
Startknappen på leksaken är placerad överst på antennen, vilket gör att du enkelt kan slå på/av den eller justera inställningen. Att utnyttja den här leksaken internt är bara fantastiskt. Under hela förspelet kan du sätta på leksaken till lågvibrationsläge! Puls med den största styrkan kan verkligen få dig att stöna! Vibrationen är inte välinriktad, men den är ganska kraftfull och mullrande och går verkligen under huden. Vad är bättre? Du kan enkelt satsa på 2:a omgången eller mer tack vare dess goda batterihållbarhet; ). Dessutom kan graden av puls styras med hjälp av din mobiltelefon eller din väns telefon på valfritt avstånd genom Lovense-appen. Det är en av de mysigaste sexleksakerna.

Termer associerade :
Max lovense, lovense max 2, handsfree onani, bästa handsfree onani, ägg onani, gay rumpa onani, hur man gör en onani, onani test, pocket onani, den stora onani, tomax masturbator