Långdistansrelationer på college: råd för att få det att fungera

långdistansförhållande college

Det går inte att förneka att det är extremt hektiskt att gå på högskola eller universitet.

Att balansera klasser, läxor och ha en sken av ett socialt liv kan vara extremt svårt .

Vad kan göra denna balansgång ännu svårare är att ha en långdistansrelation? som kan göra saker enklare på vissa sätt – men är fortfarande tidskrävande ändå.

Det är oerhört viktigt från början att etablera förväntningar på varandra och kommunicera, kommunicera, kommunicera !

Att gå på college är tänkt att vara en livsförändrande, fantastisk upplevelse. Du kan fråga dig själv hur du fortfarande kan ha kul och hålla kontakten när din partner är hundratals till tusentals mil bort.

Jag var en högskolestudent och gjorde min kandidatexamen i sjuksköterskeutbildning samtidigt som jag behöll mitt långdistansförhållande, och jag kommer inte att ljuga för dig, det var TÅGT. Även om jag under mina fyra år lärde mig de bästa sätten att hålla mitt långdistansförhållande lyckligt .

Den här artikeln kommer att berätta exakt hur jag gjorde det.

#1: Dela ditt kursschema

Du kanske undrar, varför är detta nödvändigt?

Tja, att dela ditt kursschema gör en mycket viktig sak: det håller din partner uppdaterad. Så när du är i din ENG 104-föreläsning och ignorerar deras meddelanden i 3 timmar, kommer de att veta exakt varför.

Att låta dem veta när du är i klassen kommer inte bara att låta dem veta när (och när inte) de bästa tiderna är att försöka kommunicera, det kommer också att förhindra onödiga konflikter .

Att gå på college är tillräckligt stressande, så att gå ut från en föreläsning med 5 missade samtal och 10 meddelanden från din partner är en helt förhindrad stressfaktor. Så fort du får det kursschemat skickar du en skärmdump till din partner.

Det är det första steget för att få den här långdistansgrejen att fungera , tro mig.

student långdistans kärlek

#2: Kommunicera dina förväntningar

Vad förväntar DU dig i detta långdistansförhållande?

Vill du ha dagliga videochatt , sms hela dagen, ett samtal före sänggåendet?

Let your partner know and ask them what they expect from you as well. This way, you can be open right away about what you want and are comfortable with.

College can get very busy, so setting up a schedule for when you can talk will make things so much easier.

#3: Introduce Your Partner to All of Your Friends

This may seem a little weird for long distance couples, as you aren’t physically there? but that’s where video chats are so helpful.

If you’re staying on residence for college, introduce your partner to your roommate as soon as possible to get the ?I’m in a long distance relationship? topic out of the way, and so they know why you may be video chatting at weird times of the day.

Det kommer också att hjälpa dem att veta när de borde ge dig lite utrymme att spendera tid med din buo.

Se dessutom till att du presenterar din partner för alla andra nära vänner du får på college under dina år. Videochatta tillsammans och låt dina vänner lära känna dem.

Förhoppningsvis kommer detta att hindra dem från att försöka koppla upp dig med andra killar/tjejer på college och hjälpa dem att respektera ditt förhållande.

college långdistansförhållande

#4: Snapchat och videochatt är dina bästa vänner på språng

Att skicka bilder, Snapchat-videor och videochatt under hela dagen på dina raster kommer att få din partner att känna sig inkluderad och uppdaterad om ditt dagliga universitetsliv .

Du behöver inte göra detta hela tiden, men några gånger i veckan åtminstone kommer att få er båda att känna er närmare varandra.

Så när du ser något roligt på campus, fäst det till dem! När dina vänner är löjliga i klassen, eller när din prof börjar gnälla om något som inte har något med föreläsningen att göra, knäpp det till din partner.

De kommer att uppskatta att du tänkte på dem och ville dela dessa stunder med dem .

#5: Känn dig inte pressad att stanna inne på en fredag ​​eller lördag natt

På college kommer du att ha många roliga möjligheter , oavsett om det är värd på campus eller om dina vänner drar ut dig på en rolig kväll. Känn dig inte pressad att stanna kvar eftersom din partner inte kan komma ut med dig.

Låt dem veta vart du ska och med vem. Återigen, skicka några snaps till dig men känn dig inte tvungen att sms:a hela natten.

Att gå ut kan orsaka många konflikter i långdistansrelationer om du inte har byggt upp förtroende . Vilket leder mig till mitt nästa avgörande tips?.

ldr universitet

#6: Lita på varandra och ge skäl att lita på varandra

Att bygga förtroende i en långdistansrelation är absolut nödvändigt .

Detta är hela anledningen till att du delar med dig av ditt kursschema, kommunicerar förväntningar, presenterar din partner för alla via videochatt, snapchattar upplevelser och låter dem veta när du ska ut och dricka.

Att hålla din partner informerad så mycket som möjligt hjälper dem att känna sig bekväma och undvika överraskningar. Ljug aldrig för din partner, även om du tror att det är för deras eget bästa. Om sanningen kommer fram kommer de att börja tvivla på allt du någonsin har berättat för dem. Var sanningsenlig och var pålitlig.

Till exempel, på college, hade jag många killkompisar. Om jag aldrig hade berättat för min partner om de här killarna och han plötsligt såg alla dessa bilder på dem, kan han vara lite misstänksam över varför jag spenderar all den här tiden med dem .

Det var därför jag introducerade dem för varandra supertidigt och försäkrade att det var ett platoniskt förhållande.

#7: Planera besök för framtiden för att hålla dig upphetsad och intresserad

Att ha en nedräkning hjälper till med hur mycket ni saknar varandra. Det kommer att hjälpa till med känslorna av längtan, sorg och önskan om att ni bara kunde vara tillsammans redan.

Räkna dagarna tillsammans, ladda ner en nedräkningsapp, markera den i era kalendrar och planera vad ni ska göra tillsammans när ni ses .

Väntan kommer att vara värt det.

Slutsats: Du KAN överleva ditt långdistansförhållande på college !

Att upprätthålla en långdistansrelation och gå på college kan vara extremt stressande, men att följa dessa tips kommer att göra det så mycket enklare.

Dela de här tipsen med din partner och tillsammans kan ni som ett team skapa strategier för hur ni ska göra dessa år på college roliga och helt enkelt bara ett litet, roligt kapitel i era liv tillsammans.

Lycka till!

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *