Lovense Diamo recension: Den bästa vibrerande Bluetooth Cock Ring?

lovense-diamo-recension

Om det finns ett stort problem med konventionella cockringar så är det att de handlar om skaftet och inte mycket annat. Visst, det är lättast att behaga viljen, men bollarna och perineum behöver också lite kärlek. Och det är precis vad Lovense Diamo ger till bordet.

Denna vibrerande cockring omger inte bara basen av din penis, den går också runt dina testiklar. Den har en lång bas som omsluter och stimulerar ditt perineumområde. Så det är i stort sett alla erogena områden av din manlighet som täcks.

Men lever ringen upp till all hype? Finns det några nackdelar med att slå det på din medlem? Nåväl, spänn dig när vi kommer in i köttet av denna Lovense Diamo-recension.

Kolla priset

Vad du behöver veta om Lovense

bluetooth vibrerande cockring

Lovense ? företaget bakom Diamo ? är en ledande tillverkare av lyxiga sexleksaker för långa avstånd. Dess början är lika intressant som leksakerna den gör.

Redan 2009 svältes företagets grundare på sexuell intimitet eftersom han var i ett långdistansförhållande. Så för att få saker att fungera bestämde han sig för att skapa en leksak som kunde engagera både han och hans partner samtidigt.

Ett år senare, 2010, välsignade de världen med den första smarta vibratorn någonsin . Den Skype-baserade leksaken kunde fjärrstyras under ett videosamtal. Som sådan behövde en kvinna helt enkelt sätta in vibratorn och hennes man kunde glädja henne genom att fjärrstyra den över internet.

Den bästa delen? Han kunde se henne njuta av fjärrnöjet via Skype. Den accelererade andningen, värmevallningar runt huden, tillbakarullade ögon, stönande? Det var värt att ta Lovense-reklamen. Naturligtvis innebar det att skapa leksaker för män också.

Och det var så företagets produktlinje kom till. Idag har den en katalog som innehåller:

  • Leksaker av Stroker-typ
  • Clit och G-punktsstimulatorer
  • Prostata massageapparater
  • Analbehagligare, och precis vilken typ av sexleksak du kan tänka dig.

Lovense Diamo är bland företagets senaste utgåvor. Och vi är här i tid för att granska den.

Unboxing och första intryck av The Lovense Diamo

Det är här vi kommer till själva Lovense Diamo-recensionen. Och det första du förmodligen vill veta är hur det är förpackat.

Tja, det finns inte mycket att säga där eftersom denna cockring kommer i en vit, Lovense-märkt låda . Det är inte den mest iögonfallande förpackningen men hey, ringen kommer förmodligen att spendera mer tid på din penis än i lådan.

diamo-cockring-sexleksak

På tal om det, vad ingår i Lovense Diamo-lådan? Du får:

  • En Lovense Diamo vibrerande cockring
  • En USB-laddningskabel
  • En snabb installationsguide
  • En bruksanvisning
  • En förvaringsväska för ringen

Med en längd på drygt 5 tum (uppifrån och ned) är själva ringen tillräckligt liten för att vara diskret även om du bär den offentligt. Men den är fortfarande lite större än de flesta andra cockringar. Allt beror på den längre basen som är designad för att gå runt dina testiklar och sträcka sig hela vägen till perineum.

Toppen (ringad del) är stretchig och kan expandera från 1,7 tum till 2,55 tum. Du kommer definitivt att känna det runt din penis. Det är hela poängen med att ha dessa leksaker? för att stimulera dig samtidigt som du begränsar blodflödet från din erigerta kuk.

Det är dock inte den töjbaraste ringen som finns. Om du är extremt begåvad, särskilt i omkrets, kan du känna ett visst obehag av det hårda greppet.

Lösning? Smörj Lovense Diamo före användning. Den är gjord av mjukt silikon, som inte bara fungerar bra med glidmedel, utan även kan tvättas (IPX7 vattentät). Materialet är också säkert för hudkontakt.

Diamo använder ett magnetiskt laddningssystem för att ladda. Det finns två metalliska anslutningsportar på sidan för detta ändamål. Precis bredvid anslutningsportarna finns en röd LED-lampa som tänds när ringen är påslagen och igång.

lovense diamo app

Du måste para ihop Lovense Diamo med din telefon, surfplatta eller dator innan du använder den. Och du kommer att bli glad att veta att du är bortskämd med valmöjligheter när det kommer till enhetsalternativ.

Den är kompatibel med alla iPhones och iPads som kör iOS 9.0 eller en senare version samt alla Bluetooth-aktiverade Mac-datorer. Om du är i teamet Android kan du använda Diamo med vilken enhet som helst som har Android 4.3 eller senare. För Windows-datorer behöver du en Lovense USB Bluetooth-adapter för att para ihop din dator med denna lilla behagligare.

Något annat som är värt att nämna i denna Lovense Diamo recension är att företaget slänger en 1-års garanti i paketet. Ingen dålig affär!

Hur fungerar Lovense Diamo?

För att uttrycka det enkelt är Lovense Diamo en helt programmerbar cockring som vibrerar för att ge dig njutning. Den har en ribbad/texturerad bas som fungerar på dina bollar, perineum eller till och med mage beroende på hur du bär den. Allt du behöver göra för allt det där nöjet är att bära den runt basen av din penis och välja en av de tre förinställda vibrationsnivåerna .

Det kommer att göra två saker:

  • Fånga blod i din hårda kuk vilket gör det ännu svårare och förbättrar din uthållighet.

Stimulera ditt skaft, bollar och perineum. Det är som kantar eftersom Diamo verkligen träffar alla rätt ställen samtidigt som den hindrar dig från att nå klimax snart. När du äntligen klimax , är känslan inte av denna värld.

En mycket viktig sak att nämna i denna Lovense Diamo recension är att den bara är idealisk för dig om du älskar samtidig stimulering av penis och perineum. Och det betyder att det inte är det bästa verktyget för jobbet om du vill ha en cockring med endast penis.

Hur bär du Lovense Diamo?

lovense bekväm bärbar vibrator bluetooth

Det skulle inte vara en komplett Lovense Diamo-recension utan en förenklad guide om hur man smäller denna penis-pleaser på. Du har fyra sätt att göra det:

  1. Med basen pekande utåt så att den fyller dina testiklar.
    1. Det här är ett bra sätt att bära Diamo när du vill att dina bollar ska komma in i action. Den är också perfekt för samlag eftersom den vibrerande basen kommer att stimulera din partners slidöppning.
  2. Med basen som stimulerar perineum
    1. Perineum är en av de mest känsliga ännu ignorerade delarna av en man. Men inte längre eftersom du kan peka Diamos bas dit och låta den göra sin magi. Medan den är igång kommer den också att stimulera testiklarna , om än mycket milt.
  3. Med basen ovanför skaftet och pekande utåt
    1. Du kan komma på att du använder denna stil mycket på grund av hur effektivt den stimulerar penis. Dessutom kommer den vibrerande basen att ha direktkontakt med din partners klitoris under sex .
  4. Omvänd; dvs med basen som stimulerar din mage
    1. Här är ett roligt faktum: det finns en typ av orgasmliknande känsla som kallas ”coregasm”. Det uppstår när ditt bukområde är ordentligt stimulerat. Nu, om du bär Lovense Diamo med basen vänd uppåt, är det området som den kommer att stimulera.

Det är kul och allt, men med den räfflade basen är chansen stor att du efter ett tag kommer att känna friktionen eftersom bukhuden vanligtvis är tunnare. Så det här alternativet är förmodligen idealiskt för några minuter? spela.

Hur känns det?

Jämfört med andra cockringar är Lovense Diamos vibrationer ganska intensiva . Det kommer definitivt att få dig igång och förbereda dig för en orgasm som inte är i världen.

Du kan justera intensitetsnivån (tre nivåer finns tillgängliga) och till och med välja ditt favoritvibrationsmönster bland 10 förinställda alternativ. Det är bra eftersom variation alltid är bra.

Det känns väl ompysslat runt penis. Men (som redan nämnts), om du är betydligt större än genomsnittet i omkrets, är chansen stor att det kommer att kännas lite obehagligt även med glidmedel. Det beror på att det inte sträcker sig mycket och kommer säkert att klämma dina könshår.

Diamo för lek och förspel

Om du mest är intresserad av att ta reda på vad du kan göra med denna man-teaser, då är den här delen av Lovense Diamo-recensionen för dig. Först och främst är Diamo fantastisk när du flyger solo .

Anslut den till din smartphone, surfplatta eller dator via Bluetooth och använd Lovense-appen för att styra vibrationerna. Det kommer att stimulera dig till orgasm.

lovense remote långdistans

Det som är bra är att den är liten och diskret nog att du kan bära och använda den var som helst. Ingen kommer att ta reda på vad du gör på din telefon.

För det andra kan Diamo vara ett praktiskt verktyg för förspel. Bär den helt enkelt och låt din dam ha lite kul att tända dig med vibrationer. Och när du är redo för action kan du bära den så att den stimulerar hennes klitoris.

Även om hon är långt borta kan hon fortfarande styra det via internet med Lovense-appen . Om det finns en funktion som långdistanspar kommer att älska med denna sexleksak, så är det faktumet att den kan paras ihop med en dams vibrator.

Specifikt kan Lovense Diamo paras med Lovense Lush 3 (en vibrator för damer). Bär din Diamo och låt henne sätta i Lush 3 så kommer hon att känna vilka vibrationer du än känner i realtid. Nu är det långdistansintimitet på en helt ny nivå.

Kan du använda Lovense Diamo offentligt?

Lovense marknadsför den faktiskt som en utomhusleksak för offentlig lek mer än något annat. Varje Lovense Diamo recension som inte tar upp detta kommer att ha missat poängen. Så, låt oss komma till det.

Med sin lilla storlek och vikt (bara 3 uns) är Diamo ganska liten att du kan kliva ut med den. Det är bekvämt också.

Om du sitter någonstans offentligt och du eller din kvinna höjer vibrationsnivån, kommer din största oro förmodligen att vara om den här sexleksaken låter tillräckligt mycket för att dra till sig uppmärksamhet.

Tja, ljudnivån är mestadels 35 till 38 dB men den kan gå så högt som 45 dB när den vrids upp hela vägen. Det är som en mobiltelefons vibration . Det kommer inte att väcka uppmärksamhet precis, men du kanske får en blick eller två från människor som står dig väldigt nära.

Det beror förstås också på den exakta platsen. Lite bullrigare platser som filmer, kollektivtrafik eller till och med en personlig bil är utmärkta platser för Diamo. Ingen kommer att veta hur roligt du har, förutom den som styr appen (om du inte gör det själv).

Fördelar med Lovense Diamo

  • Förlänger och hårdnar erektioner som leder till kraftfulla orgasmer
  • Erbjuder 2 timmars användning för en timmes laddning
  • Tillverkad av kroppssäker silikon
  • Tvättbar
  • Synkroniseras med musik, vilket kan få dig i spåret
  • Ganska liten och diskret

Nackdelar med Diamo

  • Endast lämplig för personer som vill ha penisstimulering OCH perineumstimulering
  • Inte tillräckligt stretchig för penisar med stora omkretsar

Slutlig dom

Om vi ​​bara kunde ha en takeaway-punkt från denna Lovense Diamo- recension, skulle det vara att denna leksak är utmärkt för personlig lek och parlek. Den gör ett fantastiskt jobb med att väcka och stimulera de rätta platserna. Det är också utmärkt att förlänga en erektion .

Det är dock inte det perfekta verktyget, speciellt om du har en supertjock penis eller om du inte gillar perineumstimulering. Om du kan förbise det senare, gör det för all del för att du kommer att älska den här dåliga pojken. Det skapar de rätta förutsättningarna för en explosiv orgasm .

Varsågod, skaffa en och ta reda på det själv!

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *