Gush of Lovense

Den kommer att passa oavsett var du är på mätgrafen.

Använd Gushatt uppleva fria händer tillfredsställelse eller stryka den. Du kan införliva ett valfritt band under alla omständigheter för mer styrka och täthet. Gush är en ollonmassager som kan anpassas till ett stort antal vibrationssteg. Vår app låter dig välja en effektgrad som passar dina individuella krav. Njut av långsam, byggande tillfredsställelse under en session med fria händer som gör att du kan utforska resten av din kropp (eller din partners). Om du gillar att gnugga känslor, gå för att stryka utöver vibrationer. Kom ihåg att du kan inkludera ett band i båda scenarierna för mer intensitet. Jag ville göra en mycket mer djupgående utvärdering av den nya Lovense Gush som kom för ett par dagar sedan. Jag hade turen att få det ganska snabbt och ville ge mina tankar om leksaken.

Leksaken kommer i en liten och elegant förpackning. Den innehåller Gush, en laddarkabel, ett spännband och en manuell guide. En sak som ständigt stör mig är mängden förpackning som går in i sexleksaker, men Gush var ganska minimal. The Gush har en liten knapp att trycka och hålla i och den kommer att slås på, ungefär som den andra Lovense sexleksaken. På egen hand har den standardinställningar för låg-medelhög puls, tillsammans med några förinställda mönster. Även om dessa är trevliga, ger Rc-appen säkert en oändlig mängd olika mönster och stadier att skicka till Gush.

Leksaken är designad för att klämma fast på din penis och vändas om från undersidan. The Gush kommer med ett band som du kan använda för att ge det ökad täthet, men som kanske inte är nödvändigt. Du kan antingen koppla ihop denna stroker och gå med fria händer, eller stryka den själv. Att stryka kräver smörjmedel ändå.

Rengöringen av denna vibrator är, som förväntat, ganska enkel. Skölj den bara under vatten och du kan torka den med en handduk och du är klar! Mycket enkel att tvätta jämfört med andra manliga onanister.

Ps! Jag deltar inte i offentlig lek med leksaker, så jag kan inte ge dig en verklig känsla av hur den fungerar utanför när den används utomhus. Jag kan bara berätta hur jag tror att det skulle bli. Leksaken är ganska dämpad även vid max. På ett riktigt tyst ställe kan det vara svårt att dölja bruset inuti det, men om du skulle säga att ute i offentligheten som använder det, tvivlar jag på att någon skulle avgöra dig. Som sagt, leksaken är en stor bunt att ha i byxorna om du promenerar på gatan utomhus. Blandat med att du potentiellt är upprätt, kan du stöta på fler problem med att dölja det visuellt än hörbart, men hej kanske du har ett utmärkt knep för att komma runt det. Jag skulle inte bry mig om att tappa den, med den här vibratorn fastspänd och instoppad i dina underkläder, det här går ingenstans.

Hur är frakten/förpackningen?
Fraktproceduren är mycket diskret, eftersom den kommer i ett vanligt paket utan någon aning om vad som finns inuti. Detta var tröstande av motiv som jag inte riktigt kan klargöra – jag antar att jag förmodligen var rädd att det skulle säga ”stor stor sexleksak inuti! ” med stora röda bokstäver eller något. Den kommer i en elegant vit förpackning med ett minimum av information på baksidan, men praktiskt taget inget särskilt viktigt. Kraftfull puls. Eftersom en liten vibrerande leksak ger en ganska intensiv vibration. För att vara mer exakt är den 4 gånger kraftfullare än de flesta leksaker på marknaden. Vibrationsstyrkan är relaterad, men motorns prestanda och hållbarhet är mycket förbättrad. Att utnyttja den här leksaken internt är bara otroligt. Under förspelet kan du sätta på vibratorn till lågvibrationsläge!

Nyckelord :
Gush Lovense, Lovense Gush, ollon sexleksak, fördelar massager ollon penis, hur man använder en ollon massager, adorime penis huvud träningsverktyg ollon vibrator, ollon vibrater hane b3es, manlig vibrator ollon penis stimulering massager video, sensation vibration ollon penis