Bästa långdistansförhållandepresent


De perfekta presenterna för långdistansrelationer
! (Långdistansförhållande vibratorer) våra interaktiva vibratorer tillåter par att ha sex med långdistansrelationer. När du flyttar din leksak reagerar den andra – vilket gör att dina älskare kan koppla ihop och leka med varandra oavsett längd! Vi måste erkänna att det kan vara en utmaning att dela ett sexuellt liv trots utbudet. Du kan göra det genom att skicka meddelanden, genom att ringa eller till och med via skypa, men ingenting kan jämföras med verklig beröring. Fysisk beröring. Det är där Lovense och dess långväga sexleksaker kan hjälpa dig och ditt par. Speciellt max och frodigt. Tack vare dessa fantastiska vuxenleksaker kan det finnas ett sätt för din långdistansrelationsduo att passera kilometerna och äntligen njuta av att ha sex med varandra igen… Alla relationer är inte likadana. Över hela planeten,det finns 1000-tals och tusentals par som inte nödvändigtvis får tillfredsställelsen av att se varandra hela tiden. På grund av hur enkelt det är att ansluta på telefon och internet, behöver duos inte se varandra öppet längre för att hålla jämna steg med sina partners.

Vi befinner oss i en modern tid där fysiskhet inte alltid är nödvändig. Det är ändå viktigt att komma ihåg att både kontakt och sex är två viktiga komponenter för en hälsosam anknytning, så det är viktigt för långväga par att hitta utflykter när de inte kan komma ner personligen. Vilken är den bästa lösningen för att krydda en högteknologisk anslutning där din följeslagare bor långt borta, kanske du tänker? Sexleksaker presenter för långdistansrelationer.På grund av hur enkelt det är att ansluta på telefon och internet, behöver duos inte se varandra öppet längre för att hålla jämna steg med sina partners. Vi befinner oss i en modern tid där fysiskhet inte alltid är nödvändig. Det är ändå viktigt att komma ihåg att både kontakt och sex är två viktiga komponenter för en hälsosam anknytning, så det är viktigt för långväga par att hitta utflykter när de inte kan komma ner personligen. Vilken är den bästa lösningen för att krydda en högteknologisk anslutning där din följeslagare bor långt borta, kanske du tänker? Sexleksaker presenter för långdistansrelationer.På grund av hur enkelt det är att ansluta på telefon och internet, behöver duos inte se varandra öppet längre för att hålla jämna steg med sina partners. Vi befinner oss i en modern tid där fysiskhet inte alltid är nödvändig. Det är ändå viktigt att komma ihåg att både kontakt och sex är två viktiga komponenter för en hälsosam anknytning, så det är viktigt för långväga par att hitta utflykter när de inte kan komma ner personligen. Vilken är den bästa lösningen för att krydda en högteknologisk anslutning där din följeslagare bor långt borta, kanske du tänker? Sexleksaker presenter för långdistansrelationer.Det är ändå viktigt att komma ihåg att både kontakt och sex är två viktiga komponenter för en hälsosam anknytning, så det är viktigt för långväga par att hitta utflykter när de inte kan komma ner personligen. Vilken är den bästa lösningen för att krydda en högteknologisk anslutning där din följeslagare bor långt borta, kanske du tänker? Sexleksaker presenter för långdistansrelationer.Det är ändå viktigt att komma ihåg att både kontakt och sex är två viktiga komponenter för en hälsosam anknytning, så det är viktigt för långväga par att hitta utflykter när de inte kan komma ner personligen. Vilken är den bästa lösningen för att krydda en högteknologisk anslutning där din följeslagare bor långt borta, kanske du tänker? Sexleksaker presenter för långdistansrelationer.


Lovense Nora är en smart kaninvibrator


På en jord där en pandemi betyder att långdistansrelationer är typiska, hänger ldr-leksaker för intimitet med. Tillbehör är tillverkade av högkvalitativ abs-plast och helt säker silikon utan föroreningar eller tillsatser. Nora-vibratorn, som är vän med Lovense max 2 manliga onanatorer, ansluter till Lovense remote-appen via bluetooth. När de är länkade kan par synkronisera med alla andras leksaker, för en dubbelvägs interaktiv träning. När Noran rör sig reagerar max. När Max 2 rör sig, rör sig Nora också. Hastigheten i dina rörelser känns i andra änden av din partner, och ömsesidigt. Och för att inkludera alla par, 2 Noras kan synka tillsammans, två max kan synka varandra, samt en Nora och en max sinc tillsammans. Par kan styra alla andras enheter med en mobiltelefon eller surfplatta.Du kan till och med spela in en interaktiv tvåvägssession och spela den bakåt för de tillfällen då din vän inte är tillgänglig för att delta. Kaninen är något skrämmande eftersom den är både injicerbar och klitorisstimulerande på samma gång. Om du inte är van vid att ha saker på gång där nere kan det här vara lite överväldigande. En vibrator i kaninstil har ibland flera motorer som gör att varje komponent kan vibrera i olika hastigheter eller i olika tempo. Kaniner kan bli mycket dyra av denna anledning, men se detta som en investering i ditt sexuella välbefinnande! Vibratorerna i kaninstil är utan tvekan en älskad klassisk vibrator, av uppenbara skäl. Det tillåter dig att ge dig själv häpnadsväckande orgasmer genom flera sidor och genom många metoder. Möt kaninen som blir lika het & besvärad som du gör!

Den har en bluetooth-antenn, så den kan styras av Lovense remote-appen på din partners telefon om du är relativt nära. Det kan hanteras mer över internet, vilket gör det till ett roligt alternativ för webbkamerasex på långa avstånd.

Denna sticka kommer att möjliggöra en bättre spänning på g-punkten, vilket innebär ännu mer effektiva pulser!

Är bluetooth sexleksaker värda priset? Som du möjligen kan förvänta dig, med tanke på dess högteknologiska essens, är det måttligt kärt, men om du någonsin har velat ge din vän fullständig kontroll över din orgasm.

Lovense har varit på framsidan av bluetooth och app-hanterade sexleksaker i mer än 10 år. Under den här tiden har de inte bara skapat en rad funktioner utan de har fortsatt att uppdatera dem med bättre egenskaper och teknik, som de stolt visar på sina produktsidor. Lovense fortsätter också att utöka en häpnadsväckande fjärrupplevelse för lokalt och långspel via deras mjukvara, Lovense remote.

Hur ser frakten ut?
Leveransmetoden är mycket diskret, eftersom den kommer i en vanlig låda utan någon antydan om vad som finns inuti. Detta var tröstande av skäl som jag inte riktigt kan förklara – jag antar att jag kanske var rädd att det skulle säga ”stor stor dildo i lådan! ” med stora röda bokstäver eller något. Låt oss säga, det gjorde det inte. Den kommer i en elegant vit förpackning med minimal information på kartongen, men absolut inget särskilt viktigt. När du öppnar den hittar du Lovense Lush 3 som väntar inuti, säkert förpackad i en skumform.

Lovense mobil fjärrapp funktionalitet

du matchar först atmosfären med din mobiltelefon med en bluetooth-anslutning och ber din vän att också skapa ett konto för appen ’Lovense remote’. När ni båda är inloggade på Lovense-kontot kan din partner behålla fullständig kontroll över din sexleksak. Om du också har andra leksaker från Lovense firm, kan alla leksaker läggas till i appen, redo att hanteras när som helst och vilka områden som helst. Att skapa ett konto för appanvändning var enkelt, och att ansluta vibratorn till programvaran var precis så jag skulle förvänta mig att denna procedur skulle gå: smärtfri, äkta och okomplicerad! Jag kommer att gå in på mer detaljer om hur man använder connect appen senare.

Ljudgraden ger lägre ljud när den är i funktion och det är en av de roligaste sexleksakerna på marknaden.

Kraftfull vibration. Som en liten vibrerande leksak ger en ganska intensiv vibration. För att vara mer specifik är den 4 gånger mer kraftfull än de flesta leksaker på marknaden. Pulsegheten är jämförbar, men motoreffektiviteten och hållbarheten är mycket förbättrad.
Startknappen på leksaken är placerad överst på Bluetooth-sensorn, vilket gör det möjligt för dig att enkelt slå på/av den eller justera inställningen. Att använda denna leksak internt är bara häpnadsväckande. Under förspelet kan du sätta på leksaken till lågvibrationsläge! Vibrationer med maximal styrka kan verkligen få dig att gnälla! Pulsen är inte exakt, men den är ganska kraftfull och mullrande och går verkligen under huden. Vad är bättre? Du kan helt enkelt gå för andra omgången eller fler tack vare dess långa batteritid; ). Dessutom kan pulsnivån kontrolleras via din mobiltelefon eller din partners mobiltelefon på valfritt avstånd via Lovense-appen (jag kommer att prata om den här delen mer i detalj senare). Det är en av de mysigaste sexleksakerna.

Lovense: sexleksak för långdistanskontroll

Lush 3 är en av de mest avancerade sexleksakerna med fjärrkontroll för sex med långdistansrelationer! Leksaken möjliggör app-kontroll, vilket indikerar att du kan kontrollera vibrationerna från vilket område som helst och det finns flexibla tekniker för att göra det.

Det är naturligt att Lush 3 har kommit! Naturligtvis är Lovense Lush förmodligen den mest symboliska sexleksaken från varumärket Lovense och förmodligen den mest köpta! Den här äggvibratorn kan faktiskt styras av en smart telefon och är mycket effektiv för g-punkten överallt! När jag säger överallt så är det främst för att vi ser det väldigt ofta med camsite, reagerar på tips, men inte bara! Det är också ett magiskt ägg, perfekt att leka utanför huset, försiktigt och få orgasmer som kontrolleras av andra människor!

Lovense Lush 3 är per definition den tredje versionen av en av de bästa sexleksakerna för vuxna på marknaden. Lovense satte sina konceptörer i drift efter att kunder till den ursprungliga Lush gav idéer för uppdateringar och justeringar. Du pratade och de lyssnade. Det här inlägget är den bästa översikten av Lovense Lush3, en av de mest tekniskt toppmoderna sexleksakerna på marknaden.

Att försöka hålla intimiteten aktiv med din vän borde inte vara en stress längre. I denna Lovense Lush 3-recension kommer vi att undersöka hur Lush 3 har förbättrats och om det är värt att uppgradera om du har en Lush 3-leksak.

Lovense Lush 3 är annorlunda än något annat ägg du någonsin har använt på ett enkelt sätt – den ger kontroll över din orgasm i någon annans händer.

En uppgradering till Lovense Lush 3, det är en bärbar sexleksak för ägg som är fjärrstyrd som gör det möjligt för din vän att aktivera den när som helst de vill ha den.

Denna fjärrkontrollsvibrator är till stor del utformad för duos och camgirls och är en bra teknik för att experimentera med kinks som offentligt spel och orgasmförnekande, eller så kan du bara utnyttja den för att få ett fantastiskt gammaldags kul.

Inte för stor modifiering för denna 3:e modell! Fast det finns faktiskt saker att säga! Redan, det ser tydligt ut som den första och andra produkten, vi måste erkänna det.

Vilka är förbättringarna som har skapats av Lovense Lush 3? Lovense kan ha gjort några justeringar på den tekniska aspekten som vi inte känner till eller förstår. Icke desto mindre, här är justeringarna i layout och funktion mellan Lovense Lush, Lush 2 och Lush 3:

Lovense (inte ”lovesense”!) Lush 3 är ett kraftfullt och internt portabelt vibrerande ägg som kan användas för att kicka upp kammarsex eller utomhusorgasm. Leksaken är gjord av sammetslena silikon av högsta kvalitet – ytan på denna leksak är utmärkt slank mot huden. Lush 3 är liksom sin förfader uppladdningsbar, lätt, sömlöst designad och ger effektiva vibrationer.

Du har två utmärkande föremål, ägget och bluetooth-mottagaren som också kan användas som en uttagstråd. Vi tycker att formen är mycket mer anpassad än den första designen som sparkade g-punkten! Det vill säga att dess kondition är droppformad, mer rundad på toppen.

Dessutom har Lush 3 vibe en extremt formbar bluetooth-mottagare och du kan vika den i vilken vinkel som helst och den kommer att hålla formen.

Du kan känna igen att bluetooth-sensorn är annorlunda, det är ändå en modifiering! Faktum är att vi har två magnetiserade punkter på den externa delen för att plugga och en knapp för närvarande under. I Lush 1 var den direkt på äggvibratorn, på Lush 3.0 är den på svansen och nu, du har förstått det, är den under! Snart blir det rent ut sagt… Jag vet faktiskt inte, jag ser inte var den skulle kunna placeras bättre. Kort sagt, små förändringar, men smarta förändringar!

Lush 3 är en vacker liten äggvibrator som har en sfärisk del och en bluetooth-mottagare. Det bulbous-elementet är utvecklat för internt bruk och bluetooth-sensorn ska sitta utanför fittan och sträcka sig efter bra bluetooth-anslutning samtidigt som den styrs av mobiltelefoner.

Fjärrkontrollerade sexleksaker ansluts till en extern bluetooth-fjärrkontroll, som tillåter dig att kontrollera styrkan på puls, kadens och fler inställningar. Dessa fjärrkontroller är vanligtvis mobilappar (och ofta bärbara) som du kan ladda ner. Appar är det som ger din partner behörighet att hantera din sexleksak från var som helst i världen, så länge det finns tillgång till internet.

Den har en bluetooth-antenn, så den kan styras av Lovense remote-appen på din partners telefon om du är relativt nära (på 10m eller så). Den kan också styras över nätet, vilket gör den till ett roligt val för långdistanskamning. Lush 3 stimulerar den inre g-punkten och ger din kvinna en rolig orgasm som verkligen kan rocka hennes värld. Den är också tillräckligt liten för att kunna bäras under plaggen utan att vara för hatisk i vägen.

Denna sticka kommer att möjliggöra ett bättre tryck på g-punkten, vilket innebär ännu effektivare pulser!

Är bluetooth sexleksaker värda värdet? Som du kanske gissar, med tanke på dess högteknologiska karaktär, är den måttligt dyr, men om du någonsin har velat ge din följeslagare full kontroll över din orgasm, är Lush 3 en bra (och lågmäld) kurs för att göra det .

Lovense har varit på framsidan av bluetooth och appkontrollerade sexleksaker i mer än 10 år. Under den här tiden har de inte bara utvecklat en rad alternativ utan de har fortsatt att uppdatera dem med bättre funktioner och teknisk innovation, som de stolt visar på sina produktsidor. Lovense fortsätter också att producera en underbar fjärrupplevelse för närliggande och långdistansspel med hjälp av deras applikation, Lovense remote.

Vilken storlek är det?
Sexleksaken är måttligt liten, med ägget som är cirka 3 tum långt och 1,5 tum stort. Bluetooth-sensorns baksida är längre, men denna svans-bluetooth-sensor är utvecklad för att förbättra leksakens bluetooth-signal, så det är vettigt. Dess form är bäst, men låt oss se dess massa! Lush vägde förr 62 gram, nu väger den 69,9 gram! Jag bevittnade inte jämfört med den andra modellen, men hey, det finns inte riktigt någon uppenbar skillnad heller. Återigen är denna Lush 3 endast tillgänglig i rosa! Så, till nästa version, kanske det blir en annan färg, det skulle justera lite!

Ytan på leksaken är helt gjord av en matt silikon och under ytan omfamnar den en effektiv motor. Tack vare uppgraderingarna är motorn i Lush 3 mycket starkare än den i original Lush. Den insättbara komponenten i vibratorn (den bulbformade komponenten) är cirka 35,5 mm tjock och 80 mm lång. Detta är ett riktigt anständigt mått för varje kvinna att sätta in denna leksak för nöjes skull. Dessutom är den lökformade delen krokig för att bättre träffa g-punkten samtidigt som de kraftiga pulserna stimulerar hela slidområdet.
Den anständiga volymen på leksaken gör den lätt att sätta in för alla kvinnor och glidmedlet kan hjälpa till att göra insättningen ännu smidigare.

Hur är frakten/förpackningen?
Frakt- och leveransproceduren är verkligen lågmäld, eftersom den kommer i en vanlig låda utan någon antydan om vad som finns inuti. Detta var tröstande av motiv som jag inte riktigt kan klargöra – jag antar att jag kanske var orolig att det skulle stå skrivet, ”Maxi stor sexleksak inuti! ” med stora röda versaler eller något. För att vara tydlig, det gjorde det inte. Den kommer i en modern tom låda med ett minimum av information på baksidan, men inget alls för mycket kritiskt. När du öppnar den hittar du Lovense Lush 3 som väntar inuti, ordentligt förpackad i en lödderform.

Lovense smartphone remote app funktionalitet

Den kanske största charmen med Lovenses leksaker är deras utmärkta app funktionalitet. Efter att ha noggrant undersökt min Lush 3 med Lovense-appen, kan jag konstatera att det helt klart är den bästa app för äggfjärrkontroll jag någonsin har använt. De har bara många metoder för dig eller din följeslagare att hantera Lovense-leksaker med hjälp av appen. Detta är absolut en enhet som designades med app-första användning i åtanke. Utan appen är gränssnittet bara en knapp (finns i slutet av svansen) som du utnyttjar för att scrolla en väg genom de tre konstanta pulstakten och fyra inbyggda mönster. Du behöver inte oroa dig för att din enhet är lämplig. Lovense-fjärrkontrollen är tillgänglig på iOS (och Apple Watch) och Android-telefoner samt Mac-datorer och persondatorer.

Det mest engagerande inslaget i denna äggvibb är dess syfte med appkontroll. Det gör det möjligt för din följeslagare att styra din Lush 3 var han än är och du kan ovanpå låta din Lush 3 vibrera tillsammans med alla ljud eller låtar. I grund och botten kopplar du först Lush 3-vibratorn till din mobiltelefon med en bluetooth-anslutning och ber din följeslagare att på toppen skapa ett konto för appen ’Lovense remote’. När ni båda är registrerade på Lovense-kontot kan din vän behålla full kontroll över din vibrator. Om du dessutom har fler leksaker från Lovense corporation kan alla leksaker läggas till i appen, helt redo att styras när som helst och på alla platser. Att skapa ett konto för appanvändning var okomplicerat, och att ansluta ägget till appen var precis som jag förväntade mig att det här förfarandet skulle gå: smärtfritt, rakt och enkelt!Jag kommer att komma in på mer detaljer om hur man utnyttjar anslut appen senare.

Lummig ljudnivå

Ljudgrad Lush 3 producerar lågt ljud när den är i funktion och det är en av de mest tuffa äggvibratorerna på marknaden. Även om du startar leksaken med den högsta vibrationstakten kommer ljudvolymen bara att vara cirka 50db. Hur bullriga är 50db? Det är ljudnivån i ett tyst vardagsrum! Den här leksaken är ännu tystare när den vibrerar inuti din fitta. Tydligen är din slidbarriär en naturlig ljudblockerare ;). Det är därför Lovense Lush är min bästa vän för offentligt spel.

Effektiv vibration. Som ett litet vibrerande ägg erbjuder Lush 3 en ganska kraftfull vibration. För att vara mer exakt är den 4 gånger mer kraftfull än de flesta kärleksägg i branschen. Motorn i Lush 3 är större än den i förra Lush. Vibrationsstyrkan är liknande (kan vara marginellt starkare, tror jag), men motorprestanda och hållbarhet är mycket förbättrad.
Lush 3 på toppen presterar överraskande när den används externt för att träffa klitoris. Vibrationen är inte exakt, men den är ganska kraftfull och mullrande och går verkligen under huden. En orgasm garanteras om du uppmuntrar klitoris med Lush 3. Vad är bättre? Du kan lätt gå för andra omgången eller mycket mer tack vare dess goda batterihållbarhet; ). Dessutom kan vibrationsnivån styras av din telefon eller din väns mobiltelefon på valfritt avstånd via Lovense-appen.

Lush 3 är ett av de mest mysiga bärbara vibrerande äggen. När Lush 3 sätts in kan du knappt känna den om den inte börjar pulsera. Du kan utnyttja denna leksak när du ligger på sängen, sitter eller går. Så länge du är välsmord känns det behagligt med alla situationer. Detta är otroligt tillgängligt när det är handsfree-spel eftersom du kan böja bluetooth-mottagaren i en sned form och låta den sitta väl fast i dina underkläder.

Absolut vattentät kul lite blöt njutning i poolen eller badrummet? Lush 3 är nedan för att hjälpa dig! Denna leksak är tillverkad för att vara helt vattentät, vilket inte bara öppnar en dörr för mer spektakulär njutning utan också gör rengöringsprocessen mycket enklare.

Slitstarkt batteri en av de största uppdateringarna Lush 3 har (jämfört med Lush 1) är dess batteri. Lovense förbättrade batterimodellen så att denna leksak kan vara mer hållbar. Efter några års aktivitet måste Lush 3 fortfarande behålla en liknande batterihållbarhet efter varje laddning. Hur kopplar jag ihop Lush 3 med appen ”Lovense remote”? Först måste du slå på sexleksaken Lush 3 egg. För att göra det, tryck bara på omkopplarknappen längst upp på antennen i 3-5 sekunder. Den blinkande röda lampan överst indikerar att din Lush 3 är redo att ansluta.

Hur tar man bort sin partner från Lovense-appen? Det händer saker i livet. Vad händer om förhållandet tar slut? Tänk om du helt enkelt inte vill ge kontrollen till din följeslagare längre? I så fall kan du bara ta bort dem från din kontakt.

Termer relaterade :
Ldr lovense, lovense lush, långdistans sexspel, långdistans sexspel app, appar för att ha långdistanssex, hur gör långdistanssex, låt oss prata om långdistanssex reddit, långdistans sexställningar, långdistans sexleksaker , långdistans sexleksaker max and nora by lovense, långdistanssex med min fru, bästa långdistans sexleksaker, ldr sex, vad är ldr sexleksaker