Dolce av Lovense

De dubbla vibratorerna för blandade orgram

Lovense, organisationen bakom högteknologiska vibratorer som max, lush, diamo, nora, ferri och mission, har tillhandahållit en ny dubbelstimuleringsenhet vid namn dolce till sitt utbud av fjärrstyrda sexleksaker. 1 dolce är en elegant, allergivänlig silikonleksak med 2 motorer, som kan styras separat med hjälp av RC-applikation, eller användas manuellt genom kontrollerna på enheten med ett av de förinställda 7 pulsmönstren. Om du är lite mer musikaliskt lagd kan du synkronisera det genom en equalizer-inställning i appen. 1 är den ipx7 vattentät, och organisationen säger att en hel laddning kommer att ge mellan en och en halv och två timmars användning. Liksom nästan alla andra nya lovense-leksaker är dolce grundligt integrerad i alla lovense interaktiva aktiviteter, oavsett om det är kameror, videosynkronisering eller tvåvägsenhetskontroll. 1 för cam girls, det fungerar också med de lovense ”ge kontroll” och ”vibba med mig” funktioner.

Även om vibratorer med dubbla stimulanser absolut inte är något nytt, hoppas lovense att kombinationen av oberoende dubbla motorer och en smidig kropp kan hjälpa många fler människor att uppnå helt blandade orgasmer, genom samtidig stimulering av klitoris och g-punkten.

Med dolce omdefinierar vi prestandan för vuxenleksaker, vilket ger användare möjlighet att uttrycka sin sexualitet på en helt ny nivå.

Ovanpå som många andra Lovense-leksaker, kommer dolce bara för närvarande i företagets märkbara rosa färg och kostar detsamma som den nya frodiga trean, på $119. Jämn silikontäckning och superstarka vibrationer för fantastiska orgasmer. Anpassningsbar nacke gör viss lycka till handsfree och optimal stimulans för både klitoris och g-punkt. Justera halsen och anpassa passformen som du vill ha den, vilket säkerställer utmärkt kontakt med de två klitoris och g-punkten på under tiden. Dubbla stimulanser kan hjälpa dig att uppnå extrema, samtidiga klitoris och vaginala orgasmer.

Kontinuerlig anslutning
Senaste generationens Bluetooth-sensor och Bluetooth-chip för fjärrspel för älskade. Dolce är en justerbar dubbel leksak för vuxna som kan anpassas till ett brett spektrum av vibrationsstyrkor. Vår app låter dig välja en styrka som passar dina specifika behov.

Nyckelord associerade :
Dolce Lovense, Lovense Dolce, köp dubbel vibrator miss bi, dubbel vibrator nippel klämma, plus en dubbel vibrator manual, dubbel vibrator auktion och spot, kvinnlig g punkt vibrator laddningsbar klitoris, hur man använder en dubbel vibrator, gör klitoris sugande vibrator g spot clit dildo, bärbar clit och g spot vibrator för galna orgasmer, reddit nippel clip dubbel vibrator, laddningsbar clit sugande g-punkt vibrator dildo stimulator sexleksaker kvinnor usa