Jämförelse av We-Vibe Unite vs We-Vibe Match vs We-Vibe Sync

VI VIBE RECENSION

Idag har sex och handlingen att aktivt söka sexuell njutning till stor del avmystifierats. Det tabu som omgärdade detta ämne för bara några år sedan har i stort sett försvunnit. Och nu kunde världen inte bli en bättre plats på grund av det. Det är en vacker sak att ha friheten att fritt utforska din sexualitet och att ta reda på vad som tänder dig och vad som inte gör det.

Detta är särskilt sant för kvinnor eftersom det tyvärr finns kvinnor där ute som praktiskt taget går hela livet utan att ha fått en riktig orgasm. Hur tråkigt är det?

På tal om orgasmer, ett av de bästa sätten att ge dig själv en, eller att få en av din partner, är att använda en sexleksak . Sexleksaker har gett kvinnor världen över makten att välja när och hur de vill gå av. De är bara en av de många fördelarna med att leva i dessa underbara tider.

Med rätt sexleksak som din livspartner kommer du att kunna beställa dagliga orgasmer med tillförsikt . Och du vet bara att din favoritleksak aldrig kommer att vara självisk eller för snabb för att få det över. Du kan ta dig tid och utforska alla skrymslen och vrår där nere, och se till att du får en av de där tåkrusande orgasmerna varje gång .

Bland de mest populära typerna av sexleksaker är de uppladdningsbara vibratorerna idag . Och We-Vibe är ett företag som är en bonafide expert på uppladdningsbara vibratorer.

Från och med 2019 är We-Vibe världens mest populära märke av laddningsbara vibratorer . Och We-Vibe Unite, We-Vibe Match och We-Vibe Sync är några av deras bästsäljande produkter. Så vad är skillnaden mellan dessa tre? Det är precis vad den här artikeln kommer att försöka ta reda på.

Kolla priserna

We-Vibe Unite

The We-Vibe Unite is a couples vibrator that has been specifically designed to allow couples to enjoy a new level of passion together by intensifying shared pleasure. It is a purple U-shaped vibrator with two arms and a motor on each end. On the inside of each arm, there are grooves that further increase the intensity of its pleasure sensations.

The We-Vibe Unite is a hands-free toy that is worn during sex to stimulate both the G-spot and the clitoris at the same time. It is unobtrusive for both you and your partner, so you both can enjoy sex with that added level of pleasure.

It has a slim and flexible design. This allows it to be adjusted to fit several different body types while still functioning perfectly. Plus, it will stay put even as you and your partner switch between sex positions.

It comes with a remote control that allows you to easily change vibration modes during sex. The remote is very easy to use, featuring only one button that can be pushed and pressed in a variety of ways. Either partner can control it while in play, as long as they are within 3 meters of the toy. be

It is powerful, compact, and discreet. It is whisper quiet and comes with 10 unique preset vibration modes in 3 speeds, which means you will be sure to find one that suits you.

På en laddning kan We-Vibe Unite ge upp till en timmes kontinuerlig speltid .

We-vibe Unite recension

Fördelar

 1. Den är gjord av 100 % kroppssäkra material
 2. Den är uppladdningsbar
 3. Den levereras med 2 års garanti från We-Vibe
 4. Den levereras med en praktisk sidenväska för förvaring

Nackdelar

 1. Det tar väldigt lång tid att ladda, vilket kräver upp till 6 timmar för en full laddning
 2. Den är stänksäker men inte vattenavvisande
 3. Dess vibrationer är något svagare än konkurrenternas
 4. Den är inte kompatibel med appen, vilket innebär att du helt måste lita på fjärrkontrollen för att styra den
We-vibe Unite i lådan

Dom

We -Vibe Unite är en liten leksak som ger en hel del kraft. Den är kraftfull, kompakt och diskret . Den har dock vissa begränsningar, de två översta är det faktum att den har något svagare vibrationer än sina motsvarigheter, och den saknar en medföljande app, så den är inte särskilt anpassningsbar.

Om du kan förbise dessa två fakta, kommer Unite att bli den perfekta sexpartnern, som kryddar dina lekstunder på alla sätt.

Kolla priset

We-Vibe Match

We-Vibe Match är en fjärrstyrd parvibrator . Den kommer i snäcka och har en slimmad design som passar perfekt till de flesta kvinnors kroppar. Den har två motorer i varje arm, som kan styras antingen genom att använda leksakens knapp eller med den medföljande fjärrkontrollen.

För att använda den måste du bära den under sex för extra stimulans till klitoris och G-punkten . Den mindre armen sitter tätt in i slidan och vilar försiktigt på G-punkten medan den större delen stannar utanför och ligger ovanför klitoris och stimulerar den sensuellt medan du spelar.

När din partner penetrerar dig kommer ni båda att känna We-Vibe Matchs låga mullrande vibrationer , och på så sätt kommer ni båda att få njuta av en högre nivå av sexuell stimulans. Det bästa är att den sitter kvar och passar sömlöst oavsett vilken position du väljer att inta, så att du kan njuta av dina sessioner utan att behöva bry dig om i världen.

We-Vibe Match är fjärrstyrd. Den har 10 vibrationslägen i 10 intensitetsnivåer . Den är också vattentät, uppladdningsbar och tillverkad av 100 % kroppssäkra material som är fria från ftalater och BPA. Det faktum att den är vattentät gör att du kan njuta av att använda den nästan var du vill, och det gör den också väldigt lätt att rengöra.

Den varar i två timmars spel för varje hela 90-minutersladdning.

We-Vibe Match recension

Fördelar

 1. Den kommer med en vacker laddningsbas
 2. Den kommer också med en praktisk sidenväska för förvaring
 3. Den har två års garanti från We-Vibe
 4. Den är vattenbeständig och kompatibel med alla vattenbaserade glidmedel

Nackdelar

 1. Den är inte kompatibel med We-Connect-appen , vilket innebär att du helt måste lita på fjärrkontrollen för att styra den
 2. Vibrationerna är mindre intensiva än de i We-Vibe Sync
 3. Fjärrkontrollen har ett gäng knappar på sig som kan bli ganska frustrerande att styra speciellt när dina fingrar är helt smörjade.
 4. Den tenderar att glida ut när den används ensam , så du behöver en partner som penetrerar dig och håller den på plats
We-Vibe Match i lådan

Dom

We -Vibe Match är en fantastisk bärbar vibrator som kommer att leverera intensiva vibrationer varje gång du använder den. Även om den har tagits bort från några viktiga funktioner för att se till att den inte blir för dyr , behöll We-Vibe alla sina bästa funktioner, vilket betyder att den fortfarande ger en rejäl kraft. Med We-Vibe Match kommer du och din partner definitivt att ta ditt sexliv till nästa nivå.

Kolla priset

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync är en parvibrator från We-Vibe. Den kommer med en trådlös fjärrkontroll och kan även styras med en smartphone. Det fungerar genom att erbjuda båda parter intensiva vibrationsstimuleringar under sex.

The We-Vibe Sync is C-shaped, with a thinner end and a wider end. It is also completely flexible, so the angle between its two arms can be adjusted to suit whichever body type you may have.

To adjust it, simply apply some pressure at any of the two adjustable points and move the arm to whatever position you want. When you release the pressure, the We-Vibe Sync will stay in that set position.

To use it, simply apply some lube generously on the thinner end. Then gently slide it in the vagina. Position it so it rests on your G-spot while the larger side stays outside. The smaller end is designed to massage your G-spot while the larger side has a more powerful motor that is meant to stimulate your clitoris.

The area between these two parts is narrow enough not to interfere during sex, so your partner can comfortably penetrate you while the We-Vibe Sync is inside you. As he does so, you will both feel the low rumbly intense vibrations of the toy, taking your sexual experience to a whole other level.

The We-Vibe Sync is designed to stay in place no matter what sexual position you and your partner choose to adopt. This means you can have all the fun you want without worrying about it falling out.

The We-Vibe Sync comes in a plastic case that serves two purposes: it is used to store it and to charge it. To do either of these, simply place the toy and the remote gently inside the case. Once it is safely closed up, you can travel with it easily, and you can also charge both the remote and the Sync at the same time. There is a small USB slot at the back of the case.

The remote will work from up to 3 meters away. However, with the app, you can control the We-Vibe Sync from anywhere in the world. To control the Sync using your phone, you have various options available to you.

Du kan använda vilket som helst av de förinställda vibrationsmönstren, ställa in dina egna, låta den vibrera till din musik eller helt enkelt dra fingret över skärmen och känna att den svarar i realtid. Och det bästa är att både G-punktsmotorn och klitorismotorn är anpassningsbara därifrån i appen.

We-Vibe Sync varar cirka 90 minuter på en laddning och en full laddning behöver cirka 2 timmar.

We-Vibe Sync laddning

Fördelar

 1. Den har 12 förinställda vibrationslägen
 2. Du kan skapa hur många vibrationsmönster du vill med appen
 3. Den har en kraftfull trådlös fjärrkontroll som kan styra den på upp till 3 meters avstånd
 4. Du kan styra varje motor oberoende för maximalt nöje
 5. Den är gjord av 100 % ftalatfritt kroppssäkert silikon
 6. Den är 100% vattentät
 7. Den producerar låga, mullrande, kraftfulla och diskreta vibrationer

Nackdelar

 1. Den har en mycket kort batteritid på endast 90 minuter
 2. Om du använder den ensam, kommer den ofta att falla ut och tvingar dig att hålla den på plats
 3. Appen är inte kompatibel med alla telefoner . Det fungerar bara på nyare telefonmodeller och ofta uppdaterade
 4. Appen behöver fortfarande en del arbete. Den svarar ofta inte vid de mest obekväma tillfällen
 5. Att bära flera klädesplagg ovanför leksaken stör möjligheten för både appen och fjärrkontrollen att styra den längre bort
We-Vibe Sync recension

Dom

We -Vibe Sync är en fantastisk parleksak. Det kan bokstavligen ta din relation till en annan nivå , både bokstavligt och bildligt. Det kan verkligen göra sex spännande igen, precis som deras slogan lovar. Och det bästa är att det också fungerar utmärkt för långväga par , för med We-Connect-appen är ingen för långt borta för att glädja dig.

Kolla priset

Slutgiltiga tankar

Så vilken av de tre är bäst?

Tja, det finns inget riktigt svar på det. Allt beror på dig och dina behov som kvinna. För i slutet av dagen är varje kvinna olika. Och WeVibe har sörjt för alla typer av kvinnor med dessa produkter.

Så ta en närmare titt på den här jämförelsen och bestäm själv vilken leksak som verkligen sticker ut för dig och passar dina behov.

Gå sedan för det, för genom att göra det kommer du att upptäcka en helt ny värld i din egen kropp.

Kolla priserna

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *