Lovense Lush vibrator

Lush : fjärrstyrd äggvibrator via smart telefon

Lush 3 är en av de bästa fjärrstyrda vibratorerna för ldr-samlag! Leksaken tillåter appkontrollfunktioner, vilket innebär att du kan styra pulserna från vilket avstånd som helst och det finns funktionella metoder för att åstadkomma det, inklusive röstigenkänning, kontroll av musikbeats, vibb med partnerkontakt, etc.

Det är naturligt att Lush 3 har släppts! Naturligtvis är Lovense Lush förmodligen den mest symboliska sexleksaken från varumärket Lovense och nästan säkert den mest köpta! Den här äggvibratorn kan faktiskt styras av en smartphone och är mycket effektiv på g-punkten överallt! När jag säger överallt så är det till stor del för att vi känner igen det väldigt ofta på camgirls sajter, och reagerar på tips, men inte bara! Det är mer ett fantastiskt ägg, perfekt att leka ute, försiktigt och få orgasmer som kontrolleras av andra!

Lovense Lush 3 är per definition den tredje versionen av en av de mest avancerade sexleksakerna för vuxna som finns på marknaden. Lovense satte sina designers i drift efter att kunder till den unika Lush gav förslag på uppdateringar och förändringar. Du ger din åsikt och de lyssnade. Den här artikeln är den ultimata översikten av Lovense Lush3, en av de mest tekniskt toppmoderna vibratorerna på marknaden.

Att försöka behålla intimiteten med din partner borde inte vara en besvikelse längre. I denna Lovense Lush 3-recension kommer vi att undersöka hur Lush 3 har förbättrats och om det är värt att uppgradera om du har en Lush 3-leksak.

Lovense Lush 3 är annorlunda än någon annan vibrator du någonsin har använt på ett nyckelsätt – den ger kontroll över din orgasm i någon annans händer.

En uppgradering till Lovense Lush 3, Lush 3 är en bärbar äggvibrator som är fjärrstyrd som gör att din partner kan aktivera den varje gång de vill.

Denna sexleksak med fjärrkontroll är främst designad för par och camgirls och är en bra lösning för beprövade knäckar som allmänt nöje och orgasmförnekande, eller så kan du bara utnyttja den för något gammaldags kul.

Inte för stor justering för denna tredje variant! Även om det i verkligheten finns element att tala! För det första verkar det verkligen vara den första och andra produkten, vi måste erkänna det.

Vilka är förbättringarna som har producerats till Lovense Lush 3? Lovense kunde ha skapat några modifieringar på teknikaspekten som vi inte känner till eller kan se. Icke desto mindre, här är förändringarna i design och funktion mellan Lovense Lush, Lush 2 och Lush 3:

Lovense (inte ”lovesense”!) Lush 3 är en potent och internt bärbar äggsexleksak som kan användas för att piffa upp sovrumssex eller offentlig orgasm. Leksaken är gjord av premium mjuk silikon – området på denna leksak är fantastiskt smidigt mot huden. Lush 3, precis som dess förfäder, är sömlöst, lätt, uppladdningsbart skapad och ger potenta pulser.

Du har två distinkta delar, ägget och antennen som också kan användas som ett uttagsgarn. Vi tycker att skicket är mycket mer anpassat än den första designen som sparkade gspot! Det vill säga att dess form är droppformad, mycket mer välvd på den övre delen.

Dessutom har Lush 3 vibrator en mycket smidig bluetooth-sensor och du kan böja den i vilken vinkel som helst och den förblir i formen.

Du kan känna igen att bluetooth-mottagaren inte är densamma, det är fortfarande en förändring! Visst, vi har två magnetiserade punkter på det externa elementet för laddning och en knapp nu under. I Lush 1 var det direkt på det vibrerande ägget, på Lush 3.0 är det på svansen och just nu, du har förstått det, är det under! Snart kommer det att vara rent ut… I verkligheten, jag vet inte, jag ser inte vart det är bättre positionerat. Kort sagt, små förändringar, men smarta förändringar!

Lush 3 är en söt liten äggvibrator som har en bulbous komponent och en bluetooth-sensor. Den bultformade komponenten är designad för internt bruk och antennen ska stanna utanför slidan och nå bra Bluetooth-anslutning samtidigt som den kontrolleras av mobiltelefoner.

Fjärrkontrollägg ansluts till en extern bluetooth-kontroller, som låter dig styra intensiteten på puls, kadens och andra parametrar. Dessa fjärrkontroller är vanligtvis smartphone- (och ibland pc-appar) som du kan ladda ner. Appar är det som gör det möjligt för din partner att hantera din vibrator var som helst på jorden, så länge det finns en anslutning till webben.

Den har en bluetooth-antenn, så den kan styras av Lovense remote-appen på din partners telefon om du är relativt nära (på 10m eller så). Det kan hanteras mer via webben, vilket gör det till ett bra val för långdistanscamsex. Lush 3 uppmuntrar den interna g-punkten, och ger din kvinna en rolig djup orgasm som verkligen kan rocka hennes värld. Den är också liten nog att bäras under kläderna utan att vara för avskyvärd offentligt.

Denna stav kommer att tillåta ett bättre tryck på g-punkten, vilket innebär ännu effektivare pulser!

Är bluetooth-ägg värda kostnaden? Som du kanske gissar, med tanke på dess högteknologiska karaktär, är den ganska kär, men om du någonsin har velat ge din partner fullständig kontroll över din orgasm, är Lush 3 en riktigt bra (och oansenlig) stil att göra det på.

Lovense har varit på framsidan av bluetooth och appkontrollerade ägg i mer än 10 år. Under den här tiden har de inte bara skapat en mängd funktioner utan de har fortsatt att modernisera dem med bättre funktioner och teknik, som de stolt visar på sina produktsidor. Lovense fortsätter också att utöka en fantastisk fjärrträning för lokalt och långspel med deras app, Lovense remote.

Vilken storlek är det?
Ägget är måttligt litet, med ägget som är cirka 3 tum långt och 1,5 tum stort. Antennens baksida är längre, men den här bakantennen är skapad för att förbättra leksakens bluetooth-anslutning, så det är vettigt. Dess skick är perfekt, men låt oss prata om vikten! Lush vägde förr 62 gram, nu väger den 69,9 gram! Jag var inte uppmärksam jämfört med den andra modellen, men hey, det är inte riktigt någon uppenbar skillnad heller. På nytt, denna Lush 3 finns bara i rosa! Så, för följande version, kanske det blir en annan färg, det skulle ändras lite!

Ytan på leksaken är helt gjord av en matt texturerad silikon och under ytan omfamnar den en mäktig motor. Tack vare uppgraderingarna är motorn i Lush 3 betydligt mycket bättre än Lush 1. Den insättbara komponenten i ägget (den sfäriska delen) är cirka 35,5 mm tjock och 80 mm lång. Detta är en riktigt anständig storlek för alla kvinnor att sätta in denna leksak för glädje. Dessutom är det lökformade elementet krökt för att bättre träffa gspot medan de starka vibrationerna stimulerar hela slidregionen.
De förstklassiga dimensionerna på leksaken gör den enkel att sätta in för alla tjejer och lite glidmedel kan hjälpa till att göra insättningsprocessen ännu enklare.

Hur är frakten/förpackningen?
Fraktprocessen är ganska lågmäld, eftersom den kommer i en vanlig låda utan någon aning om vad som finns inuti. Detta var betryggande av motiv som jag inte riktigt kan förklara – jag antar att jag kanske var orolig att det skulle säga, ”stor stor sexleksak inuti! ” i stora röda meddelanden eller något. Låt oss säga att det inte var fallet. Den kommer i ett modernt vitt paket med ett minimum av information på baksidan, men inget särskilt viktigt. När du öppnar den hittar du Lovense Lush 3 som väntar inuti, ordentligt kokongerad i en lödderform.

Lovense smartphones fjärrappfunktioner

Förmodligen den största charmen med Lovenses leksaker är deras överlägsna appfunktioner. Efter att ha analyserat min Lush 3 fullständigt med Lovense-appen kan jag bekräfta att det är den överlägset bästa äggfjärrkontrollappen jag någonsin har använt. De har bara så många metoder för dig eller din partner att hantera Lovense-produkter via appen. Detta är helt och hållet en enhet som utvecklades med app-första användning i åtanke. Utan appen är gränssnittet en enda knapp (placerad på änden av svansen) som du använder för att scrolla en väg genom de tre konstanta vibrationshastigheterna och fyra inbyggda mönstren. Lovense remote-appen är gratis att ladda ner och passar med iOS 9.0 och senare, och Android 4.3 och senare. Det finns ovanpå en mac-version och en Windows-persondatorversion (även om du behöver en speciell Lovense usb bluetooth-adapter för den senare).

Den läckraste egenskapen hos denna kula vibe är dess app-kontrollfunktion. Det låter din partner styra din Lush 3 var som helst och du kan på toppen låta din Lush 3 pulsera tillsammans med alla ljud eller låtar. I grund och botten matchar du först Lush 3-vibratorn till din mobiltelefon via en bluetooth-anslutning och ber din partner att på toppen skapa ett konto i appen ’Lovense remote’. När ni båda är registrerade på Lovense-kontot kan din följeslagare ha full kontroll över din vibrator. Om du dessutom har fler leksaker från Lovense corporation kan alla leksaker länkas till appen, redo att styras när som helst och på alla platser. Att skapa ett konto för appanvändning var enkelt, och att ansluta vibratorn till appen var precis så jag förväntade mig att den här proceduren skulle gå: smärtfri, rak och okomplicerad!Jag kommer att komma in på mycket mer information om hur man använder fjärrappen senare.

Ljudnivå Lush 3 producerar lågt ljud när den används och det är en av de tystaste äggvibratorerna på marknaden. Även om du ställer in leksaken på optimal vibrationshastighet kommer ljudnivån att ligga på strax runt 50db. Hur stark är 50db? Det är ljudnivån i ett tyst vardagsrum! Denna leksak är ännu tystare när den vibrerar inuti din vagina. Till synes är din slidvägg en helt naturlig bullerblockerare ;). Det är därför Lovense Lush är min bästa följeslagare för offentligt spel.

Effektiv vibration. Som ett litet kärleksägg ger Lush 3 en ganska intensiv puls. För att vara mer exakt är den 4 gånger mer kraftfull än de flesta kärleksägg i branschen. Motorn i Lush 3 är större än den i tidigare Lush. Pulsstyrkan är likvärdig (vara bara lite starkare, anser jag), men motorns prestanda och hållbarhet är mycket förbättrad.
Denna leksak kommer med en varm rosa färg. Den allround stilen på leksaken är verkligt sammetslen och du kan lätt känna igen dess höga premiumkvalitet när du väl har en touch på Lush 3-ägget. Kontrollknappen på Lush 3 är överst på bluetooth-sensorn, vilket gör det möjligt för dig att enkelt slå på/av den eller justera inställningen medan du sätter i den. Att använda den här leksaken internt är bara fantastiskt. Under förspelet kan du sätta på Lush 3 till lågvibrationsläge och det kan verkligen göra dig blöt! När du kickar igång för att göra något surrande ljud är det dags att förbättra intensiteten. Vibrationer med högsta styrka kan verkligen få dig att gnälla! Jag medger att den här leksaken inte kan störta och den träffar inte g-punkten hela tiden, men sättet den vibrerar på har bara den magiska kraften att få dig att känna dig väldigt nöjd.Lush 3 på toppen fungerar fantastiskt när den används externt för att stimulera klitoris. Vibrationen är inte exakt, men den är ganska kraftfull och mullrande och går verkligen under huden. En orgasm garanteras om du stimulerar klitoris med Lush 3. Vad är bättre? Du kan utan ansträngning gå för andra omgången eller mycket fler tack vare dess långa batterihållbarhet; ). Dessutom kan graden av puls styras via din telefon eller din väns telefon på valfritt avstånd med hjälp av Lovense-appen (jag kommer att prata om detta element i mycket mer detalj efteråt).Vad är bättre? Du kan utan ansträngning gå för andra omgången eller mycket fler tack vare dess långa batterihållbarhet; ). Dessutom kan graden av puls styras via din telefon eller din väns telefon på valfritt avstånd med hjälp av Lovense-appen (jag kommer att prata om detta element i mycket mer detalj efteråt).Vad är bättre? Du kan utan ansträngning gå för andra omgången eller mycket fler tack vare dess långa batterihållbarhet; ). Dessutom kan graden av puls styras via din telefon eller din väns telefon på valfritt avstånd med hjälp av Lovense-appen (jag kommer att prata om detta element i mycket mer detalj efteråt).

Lush 3 är ett av de mest avkopplande bärbara vibrerande äggen. När Lush 3 väl är insatt kan du knappt känna den om den inte börjar pulsera. Du kan använda denna leksak när du ligger ner på sängen, sitter ner eller går. Så länge man är välsmord så känns det mysigt med alla ställningar. Detta är enormt praktiskt när det är handsfree-spel eftersom du kan vrida antennen i en krokform och låta den fästas effektivt på dina underkläder.

Helt vattentätt kul lite blöt lek i poolen eller badkaret? Lush 3 är här för att hjälpa dig! Denna leksak är gjord för att vara helt vattentät, vilket inte bara öppnar en dörr för mer fantastisk lek utan också gör rengöringsprocessen mycket enklare.

Långvarigt batteri en av de bästa uppgraderingarna Lush 3 har (jämfört med Lush 1) är dess batteri. Lovense förbättrade batterimodellen så att den här leksaken kan vara mer hållbar. Efter något års aktivitet bör Lush 3 fortfarande hålla lika mycket batteritid efter varje laddning. Hur kopplar jag Lush 3 till ”Lovense remote”-appen? Först måste du slå på Lush 3 äggvibratorn. För att göra det, tryck bara på startknappen längst upp på bluetooth-mottagaren i 3-5 sekunder. Det blinkande röda ljuset längst upp betyder att din leksak är redo att länka.

Hur tar man bort sin partner (er) från Lovense-appen? Det händer saker i livet. Vad händer om paret slutar? Vad händer om du bara inte vill ge kontrollen till din följeslagare längre? Sedan kan du bara ta bort dem från din kontakt.

Nyckelord associerade :
Lush lovense, lovense lush, 12x vibrerande ägg, bästa fjärrstyrda äggvibrator, äggvibrator, äggvibratorinsättning, femtio nyanser av grå äggvibrator, hur man använder en kuläggvibrator, frodig bluetooth-äggvibrator, mantrisk laddningsbar fjärrkontrollägg vibrator, vaginal äggvibrator, vibrerande ägg recension, vibrerande ägg med telefonapp