We-Vibe Moxie Review: Den mest diskreta vibratorn?

vi-vibe-moxie-recension

Vad innehåller den perfekta utekvällen med din älskare? I min bok kan det aldrig bli komplett utan lite kinky kul.

Ända sedan jag upptäckte trosvibbar gick jag vidare på denna obevekliga jakt efter den perfekta. Och låt mig berätta att bra är väldigt svåra att hitta.

De flesta av dem stannar antingen inte på plats eller ser ut som ett vetenskapligt experiment gjort med den nedre delen av en icke-sexig bikini från åttiotalet och några kablar anslutna.

Är We-Vibe Moxie den perfekta bärbara vibratorn ? Jag hatar att vara en spoiler men det är inte perfekt. Som sagt, jag tror att den är den bästa på marknaden just nu.

Hur kom jag fram till den slutsatsen? Tja, det är precis vad jag ska berätta för dig.

Håll i dig, för det här kommer att bli en mullrande tur!

Kolla priset

Vad är We-Vibe Moxie?

vi vibe moxie connect

Betydelsen av ordet moxie är beslutsamhet , karaktärskraft eller helt enkelt nerv. Det är precis tanken bakom designen av denna enhet; att vara djärv och bära den i verkligheten. Den här trosvibratorn fästs på dina underkläder med en magnet så att du kan bära den och njuta av smygläge.

Men det är ett känt koncept; We-Vibe Moxie är inte den enda bärbara vibratorn på marknaden. Den stora skillnaden är att We-Vibe tog en bra idé till nästa nivå .

Moxie är en uppdaterad, högteknologisk version av den principen. Företaget lade till moderna funktioner och design, och resultatet är? nästan perfekt.

Lite om We-Vibe

We-Vibe är inte alls en ny aktör när det kommer till lyxiga sexleksaker. De har faktiskt sålt mer än 6 miljoner av dem runt om i världen på bara 13 år. Detta gör deras produkter till det främsta säljande varumärket för par i världen.

Varför är detta viktigt? För det betyder att Moxie stöds av ett av de största och mest framgångsrika företagen i branschen. Det ger mig lite sinnesro när det gäller var jag investerar mina pengar.

Specialiserad på parprodukter

Hela företaget byggdes på bristen på leksaker för par att leka tillsammans . Faktum är att när Bruce Murison och Melody började i början av 2000-talet var det för att de inte kunde hitta en välgjord, säker och bekväm leksak för att piffa upp sitt eget sexliv. Alltså namnet: We-vibe.

Vad finns i boxen?

Ok, nog med introduktionerna, låt oss gå direkt in i det. När jag först fick lådan var det som att köpa en produkt från Apple. Allt, från förpackningen till konsistensen kändes lyxigt .

Boxen innehåller:

 • We-Vibe Moxie
 • En fjärrkontroll
 • Två magneter (en är en reserv)
 • En magnetisk laddningspunkt med en USB-sladd
 • Två bruksanvisningar
 • Ett gratis vattenbaserat glidmedelsprov
we vibe moxie användarmanual

Direkt ur lådan är du redo att gå. Låt mig berätta att glidmedlet är jättebra .

Även det faktum att We-Vibe Moxie är helt vattentät gör den helt tvättbar. Applicera bara lite tvålvatten, skölj och voil, din leksak är redo för nästa session.

Hur får We-Vibe Moxie magin att hända?

Moxie är mycket lätt att använda . Du kan välja mellan två lägen: fjärrkontroll eller app .

Båda fungerar utmärkt. De låter dig eller din partner välja vibrationsmönster (och intensiteten endast på appen).

Jag älskade hur det magnetiska klämman håller Moxie på plats även när man rör sig. En varning, men den är designad för tighta bomullsunderkläder .

Satintyger tenderar att vara hala och du kan uppleva rörelser och obehag. Att bära fisknät gör det också lite mer instabilt på grund av vikten.

Design

Nöjesmässigt kan du välja det som passar dig bäst. Leksaken är lite större på ena sidan vilket är tillräckligt skrymmande för att trycka rakt in i din klitoris. Å andra sidan har den en vågig textur som är perfekt för kvinnor som gillar mjukare och bredare vibrationer.

Den övergripande känslan är mjuk vid beröring. Jag tycker att det är jättebra att företaget byggde denna leksak i havsskumsgrönt för att påminna oss om att leksaker kan vara vilken färg som helst och inte bara lila eller rosa.

Lägen

När det magnetiska klippet gjorde sin magi är det dags att slå på det. Du kan göra det genom att hålla ned frontknappen.

De 10 tillgängliga lägena kan nås från fjärrkontrollen eller appen. Fjärrkontrollen kan användas inom 3 meter från vibratorn och appen låter dig eller din älskare styra Moxie från var som helst i världen.

Lägena är vad du kan förvänta dig av alla andra vibratorer i världen. Undantaget är att du kan skapa ett eget mönster. Detta görs under ?Anpassat läge? och låter dig bli kreativ med ditt nöje.

Det är viktigt att säga att varje gång du slår på Moxie måste du bjuda in din älskare så att han eller hon kan styra den med appen. Detta kan tyckas vara en irriterande funktion, men det är bra om du anser att det ger samtycke. Det måste hända varje gång.

Utöver det kan du helt enkelt använda fjärrkontrollen .

Prestanda

vi vibe vibrator moxie riktningar

Även om vi kommer att prata i detalj om hur det känns i tre olika scenarier, låt oss prata om prestanda. Den lilla motorn inuti denna lilla apparat mullrar verkligen.

Jag blev verkligen positivt överraskad med dess kraft. Den inte så trevliga överraskningen var ljudet som följde med den.

Magnetladdaren fungerar utmärkt och det tar cirka 90 minuter att ladda upp den helt. Detta ger dig upp till 90 minuters kontinuerligt spel.

Ett råd i detta avseende; du kan ändra ?tomgångsappen? timer. Detta är en energibesparande funktion, men det kan vara en mardröm på en offentlig plats.

Ändra helt enkelt standardinställningen på 10 minuter (när den är inaktiv i tio minuter sjunker kopplingen mellan leksak och app) och ta det till 90 minuter om du vill.

På så sätt kommer personen som styr leksaken från appen att ha kontroll över den hela natten utan att behöva ansluta igen. Detta håller överraskningsfaktorn engagerad (och den kinky också).

Tester i verkligheten, hur känns We-Vibe Moxie?

Nu när vi har gått igenom allt det tekniska är det dags att prata om hur Moxie känner . Med andra ord, låt mig berätta vad detta lilla under kan göra.

Scenario 1 ? En utekväll

Detta hade varit min fantasi ett tag och var den främsta anledningen till köpet. Jag ville ha överraskningen. För att ge min älskare fullständig kontroll och få den extra kinky faktorn på.

Att byta maktroller i ett förhållande är alltid något spännande för mig.

Jag bar en lös klänning och bomullstrosor med We-Vibe Moxie fäst. Vi gick ut och åt middag och försökte ha lite kul i restaurangen.

Det visar sig att Moxie inte är lika tyst för den typen av levande ljus, lågmusik-i-bakgrundsställen. Ändå var det skön adrenalinkänsla när det slog in.

Efter middagen gick vi för några drinkar till en bar och han skulle slå på och av den och ändra intensiteten vid slumpmässiga ögonblick. Även om jag behöver mer press på klitoris för att komma, var Moxie väldigt rolig. Jag kände mig sexig, upphetsad och kåt; den gjorde sitt jobb perfekt .

Det behöver inte sägas att det ledde till en natt med ångande sex. Jag tror att sängen fortfarande skakar.

Scenario 2? Spelar tillsammans

vi vibe moxie felsökning

Efter den lyckade utekvällen bestämde vi oss för att testa det under sex. Det vi gjorde var att leka med mina trosor på. Till att börja med, att gå ner på honom med Moxie som gick för fullt på mig var en viskning. Jag kunde känna hur den sexuella energin i rummet växte när vi båda blev hetare.

I penetrationsögonblicket flyttade vi helt enkelt mina underkläder åt sidan. Med händerna fria kunde vi alternera kontroll över vibrationerna. Det kändes bombastiskt.

Vi provade till och med lite analsex genom att vända spetsen och låta den breda vibrationen leka med mig.

Även om jag föredrar deras Sync- och Chorus-modeller eftersom trycket är högre på det specifika området jag vill att det ska få mig att sperma, var upplevelsen med Moxie bättre än jag förväntade mig. Det fick mig inte att sperma men det lade till några läckra smaker till det som pågick.

Scenario 3? Porr & soffan

Slutligen testade jag Moxie på egen hand. Jag satte upp miljön med lite porr och soffan för att uppleva Moxie i det scenariot.

Det visade sig att om jag tryckte den tillräckligt mycket mot min klitoris så var den tillräckligt kraftfull för att få mig att sperma. Jag menar, det får mig inte av på två minuter som min Doxy 3 , men det tog mig sakta dit.

Som en fristående vibrator tycker jag att den fyller sitt syfte på rätt sätt, men det är inte vad den är designad för.

Vad jag älskade med det

Som en sammanfattning, här är vad jag älskade med den här lilla leksaken:

 • Kraftfull motor
 • Tio lägen
 • Vi ansluter app
 • Tillverkad av kroppssäker silikon
 • 100% vattentät och tvättbar
 • Pålitlig magnetklämma
 • Vacker design
 • Bra anslutning

Inte så mycket

Här är de saker som företaget skulle kunna fortsätta arbeta med:

 • Det är inte så tyst (särskilt lägena 2-10)
 • 90 minuters laddning betyder 90 minuters spel
 • Det passar inte varje kvinnlig anatomi perfekt
 • Fungerar inte korrekt på vissa plagg (särskilt satin)

Dom

We-Vibe Moxie är inte perfekt; vi sa det i början. Även om det är sant, är det också den bästa troskänslan som finns idag. Jag tror att det är en kategori där det finns mycket utrymme för förbättringar .

Dessutom har mänskligheten ännu inte uppfunnit en lösning för alla kvinnor som fungerar i varje enskilt fall.

Till exempel kan jag inte cum om jag inte känner ett direkt och starkt tryck på min klitoris. Moxie kan inte ge mig den känslan om jag inte själv pressar den hårt.

Jag känner andra kvinnor, mina vänner, som älskar en mjukare touch. För dem är detta den ultimata leksaken som kommer få dem att komma otaliga gånger .

I mitt fall handlar Moxie mer om resan än destinationen. Jag kan se mig själv ha kul med det som en kinky turn-on som hjälper mig att tända eld på sovrummet när jag kommer hem.

Om du letar efter en bra trosa vibe som kommer att ge dig otaliga timmar av nöje och nöje , kan detta vara det. Inget annat företag erbjuder samma antal funktioner i en förstklassig kvalitetsprodukt som We-Vibe.

Är du redo att engagera dig i den där kinky faktorn? Köp en We-Vibe Moxie idag och låt den göra sin magi för dig också!

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *