Lovense Gush recension: The Ultimate Male Vibrator?!

lovense gush recension

Det populära sexleksaksföretaget Lovense har precis släppt en helt ny leksak som heter Gush , lillebror till världsberömda Lush and Hush .

Den här gången är Gush speciellt designad för manlig onani och fokuserar på att stimulera ollonet för att få användaren till orgasm tack vare intensiva vibrationer.

Med sin innovativa design kan denna vibrator användas som en stroker, eller den kan användas handsfree, som du kommer att få reda på i denna recension. Gush använder vibrationsmotorer men stimulerar inte hela penis, utan fokuserar istället på ett riktat område för att göra rengöringsprocessen lättare och känslan starkare.

Kolla priset

Om Lovense, Makers of Gush

lovense gush smart leksak

Lovense sexleksaker representerar mer än ett decennium av forskning. Lovense grundades 2009 med fokus på att hjälpa människor i distansrelationer att bli mer intima med varandra. Dess första produkt var en leksak som kunde styras på avstånd, vilket gjorde det möjligt för användare att vara intima med varandra med hjälp av videokonferensteknik.

Sedan dess har Lovense gjort ett brett utbud av produkter för både män och kvinnor. Alla deras leksaker erbjuder flera inställningar och smarta funktioner, vilket gör att användarna kan anpassa sina upplevelser för att möta deras behov, särskilt tack vare Lovense Remote- appen (för iOS och Android).

Även om leksakerna gynnar de som är i långväga relationer eller till och med kameramodeller, har Lovense massor av leksaker för självkärlek eller traditionellt sovrumsnöje också, inklusive Lovense Gush.

En närmare titt på Lovense Gush

Det finns flera viktiga funktioner och specifikationer för Lovense Gush som alla behöver känna till. Dessa inkluderar:

Ströminställningar

Många av leksakerna från Lovense kommer med kraftfulla motorer, och Gush är inget undantag. Även om leksaken är relativt liten har den fortfarande en kraftfull motor med en mängd olika vibrationsinställningar. Varje inställning har ett lite annorlunda mönster och intensitet, vilket gör att användarna kan anpassa sina vibrationer för att möta deras behov.

Den första inställningen ger en konstant, jämn ström av vibrationer som gradvis blir starkare. De andra inställningarna inkluderar långsamma pulser, långvariga pulser och snabba pulser som varierar i kraft för att skapa en anpassningsbar upplevelse.

forsar av lovense

Diskret

En annan stor fördel med Lovense Gush är att den är otroligt diskret. Även om många andra vibratorer är bullriga och högljudda när motorn kommer igång (som Pulse från Hot Octopuss), är detta inte ett problem med denna Gush-leksak från Lovense.

Eftersom produkten är liten är den otroligt privat. Även vid maximal hastighet är motorn i sig inte så hög, vilket ger användaren tillgång till diskret användning.

Laddningsprocess

Laddningsprocessen är relativt okomplicerad. Vibratorn kommer med en USB-kabel som enkelt kan kopplas in i valfri USB-port eller adapter. Det tar drygt en timme att ladda batteriet.

När den är laddad släcks laddningslampan och låter användaren veta att produkten är redo att användas. Med full laddning kan den hålla i cirka 2 timmar, beroende på hur högt motorn är uppskruvad.

Mjuka material

Vibratorn är gjord med en kombination av silkeslen, slät silikon och ABS-plast (som används där logotypen sitter på produkten. Självklart är enheten, precis som andra vibratorer, helt vattentät. Den kan vara nedsänkt i upp till 30 minuter och vatten utan att förlora sin förmåga.

lovense gush box

Flexibilitet

Varje man har en lite olika penisform, och vibratorn är tillräckligt flexibel för att böja, forma och forma sig själv formen på varje enskild penis. Insidan av vibratorn har också en mängd olika åsar som ökar känslan som levereras av vibratorn.

Oavsett hur stor eller liten penisen kan vara, kommer den att passa perfekt med Gush.

Styr Lovense Gush

Kontrollprocessen är relativt enkel. Användare måste trycka och hålla ned strömbrytaren i tre sekunder för att få vibratorn att slås på. Sedan kan strömbrytaren tryckas in igen för att bläddra genom en mängd olika förinställda mönster. Slutligen, när det är dags att stänga av leksaken, tryck bara på och håll in strömknappen i tre sekunder.

Rengöringsprocessen

Oundvikligen kommer män att bli röriga i Gush. Lyckligtvis är saneringsprocessen också en bris. Vibratorn ska tvättas i varmt vatten och antibakteriell tvål.

Varmvatten bör inte användas på vibratorn, som en komposit för att snabbt slitas ut. Slutligen, torka helt enkelt vibratorn med en handduk som inte lämnar några fibrer efter sig.

gush vibrator för män

Hur fungerar Gush?

Så när det är dags att använda vibratorn, vilka är stegen? Det första steget är att öppna förpackningen och ta en titt på leksaken. Genom att gnugga silikonen genom fingrarna är det uppenbart att produkten har tillverkats av mjuka, högkvalitativa material som kommer att kännas bekväma under användning. Vibratorn är förvånansvärt liten, vilket visar att den är tänkt att användas på ollonet.

Gush kommer ut ur förpackningen redan laddad, men det är fortfarande klokt att tvätta det före första användningen för att ta bort eventuella rester från förpackningen.

Innan du använder Gush, kanske vissa män vill applicera lite glidmedel; detta är dock en fråga om personlig preferens. Vibratorn är mjuk eftersom den är gjord av medicinskt silikon. Det är lätt att bli förvirrad genom att placera vibratorn runt skaftet, men den är tänkt att användas på ollonet.

Gush kommer inte att fungera bra på en slapp penis, men under användning bör män få en erektion, vilket kommer att göra leksaken lättare att använda. Sedan flyttar du helt enkelt vibratorn upp och ner allt eftersom vibrationerna går. Eller fokusera vibratorn på spetsen av penis.

Det finns också en bekväm Bluetooth-app (Lovense Remote) som låter användare ändra inställningarna på Gush, vilket skapar en bekväm handsfree-upplevelse. Appen är bekväm, lätt att använda och enkel. Detta ger användarna möjlighet att ändra inställningarna och experimentera med en mängd olika mönster och intensiteter genom vibratorn.

Vid orgasm bör användare inte oroa sig för att skjuta in leksaken, eftersom den är helt vattentät. I slutet tar du helt enkelt Gush och tvättar den med lite varmt vatten och antibakteriell tvål. Torka sedan leksaken tills det är dags för nästa användning.

gush app lovense

Fördelar

Det finns flera betydande fördelar med denna unika vibrator. De inkluderar:

  • Gush tillhandahåller ett brett utbud av mönster och inställningar, så att användare kan anpassa sina upplevelser för att möta deras behov.
  • Den har tillverkats av medicinskt silikon, vilket säkerställer att den är hållbar, mjuk och lätt att rengöra.
  • Enheten är helt vattentät, vilket gör den lättare att rengöra.
  • Den levereras med en praktisk smartphone-app som möjliggör en handsfree-onaniupplevelse.
  • Vibratorn har spår på insidan som ökar intensiteten i upplevelsen.
  • Gush kan hjälpa människor att förlänga sina erektioner och öka förnimmelserna.
  • Det finns inget behov av några adaptrar eller batterier. Den är helt uppladdningsbar via USB.
  • Det finns ett band som ökar intensiteten på vibrationerna.
  • Gush är extremt tyst.

Det här är bara några av de många fördelarna som följer med Lovense Gush vibratorn.

Nackdelar

Det finns inte många nackdelar med denna vibrator, men några av de potentiella problemen inkluderar:

  • Gush fungerar inte bra för dem med en slapp penis.
  • Det kommer inte att fungera bra för dem med känslighetsproblem på ollonet eller skaftet.
  • Det kan vara lite förvirrande, eftersom det inte är självklart ur kartongen att leksaken är avsedd för ollonet.

Sammantaget bör fördelarna övervinna dess nackdelar ganska snabbt, vilket ger användarna en unik, njutbar upplevelse som kommer att ge tillfredsställelse.

forsdimensioner

Vanliga frågor

Det finns några vanliga frågor som folk ställer om Lovense Gush. Dessa inkluderar:

Kan jag använda vibratorn på skaftet på min penis?

Gush är tänkt att fokusera på ollonet på penis, där många män har ökad känslighet. Å andra sidan är det möjligt för dig att ta vibratorn och flytta den upp och ner i skaftet på din penis för att skapa en annan upplevelse.

Är det okej för mig att ejakulera in i själva vibratorn?

Ja, det är okej för dig att ejakulera in i vibratorn. När du når orgasm kan det vara svårt för dig att kontrollera utlösningsprocessen. Som tur är är denna vibrator helt vattentät, vilket gör att du kan ejakulera inuti vibratorn.

Det är en bra idé att rensa upp det snabbt efter att du har använt det, eftersom ejakulatet kan stelna om du väntar för länge. Detta kan göra saneringsprocessen partner.

Är det okej för mig att använda den här leksaken i duschen eller badkaret?

Ja, enheten är helt vattentät. Du kan sänka vibratorn i upp till 30 minuter i en meter vatten utan att skada dess funktion.

Å andra sidan är det en bra idé att inte testa detta betyg avsiktligt. Om du vill använda den i duschen eller badkaret borde han klara sig.

Hur kan jag stimulera mig själv utan att använda händerna alls?

Enheten levereras med en rem som du kan fästa på din penis! Sedan kan du styra den med en applikation från din mobila enhet. På så sätt kan du stimulera dig själv utan att behöva gnugga din penis alls.

Domen: Lovense Gush Vibrator är en solid produkt

Sammantaget är denna vibrator ett av de bästa alternativen för män som letar efter en handsfree-onaniupplevelse.

Även om leksaken har en lite besvärlig form, gör den sitt jobb bra. Den kommer med en kraftfull motor och stimulerar spetsen av penis såväl som skaftet. Den har till och med en applikation som låter dem onanera utan att behöva använda händerna alls.

Dessutom är den här slitstark, lätt att rengöra och kommer med en mängd olika inställningar som skapar en behaglig upplevelse, vilket gör Lovense Gush till en av de bästa produkterna som finns tillgängliga idag.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *