Jämförelse av We-Vibe Unite vs We-Vibe Match vs We-Vibe Sync

VI VIBE RECENSION

Idag har sex och handlingen att aktivt söka sexuell njutning till stor del avmystifierats. Det tabu som omgärdade detta ämne för bara några år sedan har i stort sett försvunnit. Och nu kunde världen inte bli en bättre plats på grund av det. Det är en vacker sak att ha friheten att fritt utforska din sexualitet och att ta reda på vad som tänder dig och vad som inte gör det.

Detta är särskilt sant för kvinnor eftersom det tyvärr finns kvinnor där ute som praktiskt taget går hela livet utan att ha fått en riktig orgasm. Hur tråkigt är det?

På tal om orgasmer, ett av de bästa sätten att ge dig själv en, eller att få en av din partner, är att använda en sexleksak . Sexleksaker har gett kvinnor världen över makten att välja när och hur de vill gå av. De är bara en av de många fördelarna med att leva i dessa underbara tider.

Med rätt sexleksak som din livspartner kommer du att kunna beställa dagliga orgasmer med tillförsikt . Och du vet bara att din favoritleksak aldrig kommer att vara självisk eller för snabb för att få det över. Du kan ta dig tid och utforska alla skrymslen och vrår där nere, och se till att du får en av de där tåkrusande orgasmerna varje gång .

Bland de mest populära typerna av sexleksaker är de uppladdningsbara vibratorerna idag . Och We-Vibe är ett företag som är en bonafide expert på uppladdningsbara vibratorer.

Från och med 2019 är We-Vibe världens mest populära märke av laddningsbara vibratorer . Och We-Vibe Unite, We-Vibe Match och We-Vibe Sync är några av deras bästsäljande produkter. Så vad är skillnaden mellan dessa tre? Det är precis vad den här artikeln kommer att försöka ta reda på.

Kolla priserna

We-Vibe Unite

The We-Vibe Unite is a couples vibrator that has been specifically designed to allow couples to enjoy a new level of passion together by intensifying shared pleasure. It is a purple U-shaped vibrator with two arms and a motor on each end. On the inside of each arm, there are grooves that further increase the intensity of its pleasure sensations.

The We-Vibe Unite is a hands-free toy that is worn during sex to stimulate both the G-spot and the clitoris at the same time. It is unobtrusive for both you and your partner, so you both can enjoy sex with that added level of pleasure.

It has a slim and flexible design. This allows it to be adjusted to fit several different body types while still functioning perfectly. Plus, it will stay put even as you and your partner switch between sex positions.

It comes with a remote control that allows you to easily change vibration modes during sex. The remote is very easy to use, featuring only one button that can be pushed and pressed in a variety of ways. Either partner can control it while in play, as long as they are within 3 meters of the toy. be

It is powerful, compact, and discreet. It is whisper quiet and comes with 10 unique preset vibration modes in 3 speeds, which means you will be sure to find one that suits you.

På en laddning kan We-Vibe Unite ge upp till en timmes kontinuerlig speltid .

We-vibe Unite recension

Fördelar

 1. Den är gjord av 100 % kroppssäkra material
 2. Den är uppladdningsbar
 3. Den levereras med 2 års garanti från We-Vibe
 4. Den levereras med en praktisk sidenväska för förvaring

Nackdelar

 1. Det tar väldigt lång tid att ladda, vilket kräver upp till 6 timmar för en full laddning
 2. Den är stänksäker men inte vattenavvisande
 3. Dess vibrationer är något svagare än konkurrenternas
 4. Den är inte kompatibel med appen, vilket innebär att du helt måste lita på fjärrkontrollen för att styra den
We-vibe Unite i lådan

Dom

We -Vibe Unite är en liten leksak som ger en hel del kraft. Den är kraftfull, kompakt och diskret . Den har dock vissa begränsningar, de två översta är det faktum att den har något svagare vibrationer än sina motsvarigheter, och den saknar en medföljande app, så den är inte särskilt anpassningsbar.

Om du kan förbise dessa två fakta, kommer Unite att bli den perfekta sexpartnern, som kryddar dina lekstunder på alla sätt.

Kolla priset

We-Vibe Match

We-Vibe Match is a remote-controlled couple’s vibrator. It comes in periwinkle and has a slim design that will fit perfectly with most women’s bodies. It has two motors in each arm, which can be controlled either by using the toy’s button or using the included remote control.

To use it, you need to wear it during sex for extra stimulation to the clitoris and the G-spot. The smaller arm fits snugly in the vagina and rests gently on the G-spot while the larger part stays outside and lies above the clitoris, sensually stimulating it as you play.

When your partner penetrates you, you will both feel the We-Vibe Match’s low rumbly vibrations, and in this way, you will both get to enjoy a higher level of sexual stimulation. The best part is that it stays put and fits seamlessly no matter what position you choose to adopt, so you can enjoy your sessions without a care in the world.

The We-Vibe Match is remote controlled. It has 10 vibration modes in 10 levels of intensity. It is also waterproof, rechargeable, and made of 100% body-safe materials that are free from phthalates and BPA. The fact that it is waterproof means that you can enjoy using it almost anywhere you want, and it also makes it very easy to clean.

Den varar i två timmars spel för varje hela 90-minutersladdning.

We-Vibe Match recension

Fördelar

 1. Den kommer med en vacker laddningsbas
 2. Den kommer också med en praktisk sidenväska för förvaring
 3. Den har två års garanti från We-Vibe
 4. Den är vattenbeständig och kompatibel med alla vattenbaserade glidmedel

Nackdelar

 1. Den är inte kompatibel med We-Connect-appen , vilket innebär att du helt måste lita på fjärrkontrollen för att styra den
 2. Vibrationerna är mindre intensiva än de i We-Vibe Sync
 3. Fjärrkontrollen har ett gäng knappar på sig som kan bli ganska frustrerande att styra speciellt när dina fingrar är helt smörjade.
 4. Den tenderar att glida ut när den används ensam , så du behöver en partner som penetrerar dig och håller den på plats
We-Vibe Match i lådan

Dom

We -Vibe Match är en fantastisk bärbar vibrator som kommer att leverera intensiva vibrationer varje gång du använder den. Även om den har tagits bort från några viktiga funktioner för att se till att den inte blir för dyr , behöll We-Vibe alla sina bästa funktioner, vilket betyder att den fortfarande ger en rejäl kraft. Med We-Vibe Match kommer du och din partner definitivt att ta ditt sexliv till nästa nivå.

Kolla priset

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync är en parvibrator från We-Vibe. Den kommer med en trådlös fjärrkontroll och kan även styras med en smartphone. Det fungerar genom att erbjuda båda parter intensiva vibrationsstimuleringar under sex.

We-Vibe Sync är C-formad, med en tunnare ände och en bredare ände. Den är också helt flexibel, så vinkeln mellan dess två armar kan justeras för att passa vilken kroppstyp du än har.

För att justera det, tryck helt enkelt på någon av de två justerbara punkterna och flytta armen till vilken position du vill. När du släpper trycket kommer We-Vibe Sync att stanna i det inställda läget.

För att använda den, applicera helt enkelt lite glidmedel generöst på den tunnare änden. Skjut sedan försiktigt in den i slidan. Placera den så att den vilar på din G-punkt medan den större sidan stannar utanför. Den mindre änden är designad för att massera din G-punkt medan den större sidan har en kraftfullare motor som är tänkt att stimulera din klitoris .

Området mellan dessa två delar är tillräckligt smalt för att inte störa under sex , så din partner kan bekvämt penetrera dig medan We-Vibe Sync är inuti dig. När han gör det kommer ni båda att känna de låga mullrande intensiva vibrationerna från leksaken, vilket tar er sexuella upplevelse till en helt annan nivå.

We-Vibe Sync är designad för att stanna på plats oavsett vilken sexuell position du och din partner väljer att inta. Det betyder att du kan ha allt det roliga du vill utan att behöva oroa dig för att det ramlar ut.

We-Vibe Sync kommer i ett plastfodral som tjänar två syften: det används för att lagra det och ladda det . För att göra något av dessa, placera helt enkelt leksaken och fjärrkontrollen försiktigt inuti fodralet. När den väl är stängd kan du enkelt resa med den, och du kan även ladda både fjärrkontrollen och Sync samtidigt. Det finns ett litet USB-uttag på baksidan av fodralet.

Fjärrkontrollen fungerar på upp till 3 meters avstånd. Men med appen kan du styra We-Vibe Sync från var som helst i världen. För att styra Sync med din telefon har du olika alternativ tillgängliga för dig.

Du kan använda vilket som helst av de förinställda vibrationsmönstren, ställa in dina egna, låta den vibrera till din musik eller helt enkelt dra fingret över skärmen och känna att den svarar i realtid. Och det bästa är att både G-punktsmotorn och klitorismotorn är anpassningsbara därifrån i appen.

We-Vibe Sync varar cirka 90 minuter på en laddning och en full laddning behöver cirka 2 timmar.

We-Vibe Sync laddning

Fördelar

 1. Den har 12 förinställda vibrationslägen
 2. Du kan skapa hur många vibrationsmönster du vill med appen
 3. Den har en kraftfull trådlös fjärrkontroll som kan styra den på upp till 3 meters avstånd
 4. Du kan styra varje motor oberoende för maximalt nöje
 5. Den är gjord av 100 % ftalatfritt kroppssäkert silikon
 6. Den är 100% vattentät
 7. Den producerar låga, mullrande, kraftfulla och diskreta vibrationer

Nackdelar

 1. Den har en mycket kort batteritid på endast 90 minuter
 2. Om du använder den ensam, kommer den ofta att falla ut och tvingar dig att hålla den på plats
 3. Appen är inte kompatibel med alla telefoner . Det fungerar bara på nyare telefonmodeller och ofta uppdaterade
 4. Appen behöver fortfarande en del arbete. Den svarar ofta inte vid de mest obekväma tillfällen
 5. Att bära flera klädesplagg ovanför leksaken stör möjligheten för både appen och fjärrkontrollen att styra den längre bort
We-Vibe Sync recension

Dom

We -Vibe Sync är en fantastisk parleksak. Det kan bokstavligen ta din relation till en annan nivå , både bokstavligt och bildligt. Det kan verkligen göra sex spännande igen, precis som deras slogan lovar. Och det bästa är att det också fungerar utmärkt för långväga par , för med We-Connect-appen är ingen för långt borta för att glädja dig.

Kolla priset

Slutgiltiga tankar

Så vilken av de tre är bäst?

Tja, det finns inget riktigt svar på det. Allt beror på dig och dina behov som kvinna. För i slutet av dagen är varje kvinna olika. Och WeVibe har sörjt för alla typer av kvinnor med dessa produkter.

Så ta en närmare titt på den här jämförelsen och bestäm själv vilken leksak som verkligen sticker ut för dig och passar dina behov.

Gå sedan för det, för genom att göra det kommer du att upptäcka en helt ny värld i din egen kropp.

Kolla priserna

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *