[Recension] OhMiBod Esca av Kiiroo (App-kontrollerad bärbar vibrator)

ohmibod esca recension

Ohmibod Esca 2 är nu tillgänglig! Klicka här för att läsa vår recension av den nya versionen .

Om du är i ett långvarigt förhållande, ett långdistansförhållande eller bara vill göra saker lite mer intressant med den där speciella personen i sovrummet, är OhMiBod Esca en sexleksak som är värd att tänka på .

Denna bärbara vibrator är så mycket mer än något som är designat för att ge dig nöje helt enkelt.

Den är interaktiv och kan WiFi , vilket innebär att din partner kan engagera sig även om de inte är med dig!

Med en elegant design, fantastiska funktioner och ett arrangemang av vibrationer – det finns en betydande anledning till varför OhMiBod Esca är en favoritenhet som flyger från hyllorna.

Du har säkert hört talas om Lovense Lush förut , eller hur ? Tja, här är det perfekta alternativet om du letar efter en fjärrstyrd G-punktsvibrator !

I denna opartiska OhMiBod Esca-recension kommer jag att berätta allt du behöver veta om produkten.

Förresten, våra vänner på Teledildonics.co recenserade Esca också, så kolla gärna deras recension om du vill!

??För att vara säker på att du inte får falska eller trasiga produkter, köp INTE någon sexleksak från Amazon eller Ebay . Jag rekommenderar starkt att du endast beställer från pålitliga och auktoriserade återförsäljare och officiella butiker , som de jag har nämnt i den här artikeln. Njut av ! ?

Kolla priset

Glöm inte vår lilla present till dig: du kan få -10% rabatt genom att använda din speciella rabattkod ?SEXTECH? ! ?

ohmibod esca

Vad är OhMiBod Esca?

Riktat till par som har ett långdistansförhållande, skapades OhMiBod Esca för att hålla lite intimitet vid liv vilket gör milen lite lättare att hantera .

Det är faktiskt en bärbar sexleksak, designad för kvinnan att bära och mannen att kontrollera om han är i samma rum eller en helt annan stad eller land!

Jag måste erkänna att OhMiBod Esca har en riktigt cool design, som är sexig, mjuk och gjord av silikon .

Det finns en snygg app (OhMiBod Remote App) som är kompatibel med denna leksak, som vi kommer att gå in på mer i detalj senare.

Det här är inte din standardvibrator, det är en som tjänar ett visst syfte, men den fungerar fortfarande mycket effektivt för att garantera tillfredsställelse under varje användning !

esca ohmibod

Hur fungerar OhMiBod Esca?

OhMiBod Esca är en Bluetooth-aktiverad bärbar vibrator som fungerar via WiFi.

Det innebär att den förs in i slidan och sedan styrs via sin alldeles egna smartphone-app. OhMiBod Remote-appen innebär att enheten kan styras från var som helst i världen så länge du kan ansluta .

Kanske har du en partner som är i ett annat land just nu?

Du kan fortfarande känna dig nära dem tack vare OhMiBod Esca , som förhoppningsvis ska hjälpa till att hålla magin vid liv.

Din älskare behöver bara svepa med sina fingrar på skärmen för att skicka behagliga vibrationer.

Dessutom, om din partner äger en Kiiroo-enhet (Onyx 2, Pearl 2, OhMiBod Fuse eller Fleshlight Launch), kan du ladda ner FeelConnect-appen för att kopplas till din älskares sexleksak och njuta av en verkligt interaktiv upplevelse!

ohmibod-remote app

När det gäller designen är formen på det vibrerande ägget utformad på ett sådant sätt att du får maximal nöje.

Leksaken träffar din G-punkt, förutom att det finns en del som samtidigt stimulerar din klitoris .

Enligt min mening designar och skapar märket OhMiBod alltid de mest fantastiska sexleksakerna som finns. Och det är återigen korrekt med Esca.

Den här, i synnerhet, kommer att få dig att se din relation med din partner på ett helt nytt sätt av alla de rätta anledningarna , när ni utforskar er sexualitet tillsammans utan att låta något avstånd komma i vägen.

Vad finns i boxen?

Du kan köpa OhMiBod Esca i den officiella Kiiroo-butiken för endast $119,00 och allt som ingår i lådan är själva enheten, en USB-laddningskabel, bruksanvisningen och en sekretesspåse .

Apparna OhMiBod Remote och FeelConnect finns att ladda ner på din smartphone via app store ( iOS eller Android ), och det är en fantastisk bonus som gör leksaken SÅ mycket bättre.

Inget annat krävs för att använda OhMiBod Esca till sin fulla potential, även om vattenbaserat smörjmedel rekommenderas innan du sätter i det för att förhöja nöjet .

esca hur fungerar det

Fördelar

– Medan de flesta sexleksaker är designade med antingen mannen eller kvinnan i åtanke, är OhMiBod Esca riktad till båda parter och särskilt de som är i långdistansrelationer . Varför inte njuta av en Skype-session med din man medan du bär OhMiBod Esca? Han kan styra leksaken i sin ände via appen, och det kommer faktiskt att kännas som att ni är intima med varandra . Ännu bättre, han kan se hur du reagerar och till och med se vibrationerna via LED-displayen. Sex är verkligen viktigt i ett hälsosamt förhållande, och OhMiBod Esca kan hjälpa till att hålla det där, även om ni inte fysiskt kan vara tillsammans hela tiden .

– OhMiBod Esca är verkligen populär vilket är mycket tydligt från alla positiva recensioner från nöjda kunder över hela världen (inklusive min!) . Ett varumärke kommer att säga fantastiska saker om sina egna produkter, men när faktiska kunder hyllar dem är det något som du måste lägga märke till.

– Det är en attraktiv sexleksak som ger både klitoris och G-punktsstimulering vilket är idealiskt för alla olika typer av kvinnor där ute. Den är även LED-aktiverad vilket ger en visuell visning av vibrationerna som händer.

esca unboxed

– Den är gjord av flexibel och kroppssäker silikon ; den är fri från latex och andra material som kan orsaka allergiska reaktioner.

– Det finns ett antal olika vibrationsinställningar på OhMiBod Esca vilket gör att du kan njuta av vibrationerna så mjuka eller intensiva du vill . Om din älskare har kontroll över den appen kommer du dock inte att få något att säga till om i frågan, så var beredd på att bli vild!

– Det är en slimmad leksak som gör den lätt att resa med och den är dessutom helt vattentät så att den kan avnjutas i badet eller duschen om du är sugen på något lite annorlunda. Den är också väldigt tyst vilket gör att du kan njuta av OhMiBod Esca diskret när som helst.

Nackdelar

– OhMiBod Esca är dyrare än vissa leksaker på marknaden, men när man tänker på de interaktiva funktionerna är det en produkt värd att investera i.

– Batteritiden är inte lika lång som andra sexleksaker på marknaden så du måste se till att OhMiBod Esca är fulladdad varje gång du använder den, annars kan du bli ganska frustrerad!

https://www.youtube.com/watch?v=6fvO0EHx5ek

Slutlig dom

Om du letar efter en sexleksak som du kan använda i det långdistansförhållande du har med din partner och få honom att känna sig så delaktig som möjligt, är OhMiBod Esca idealisk.

Den är enkel att använda men har fortfarande många olika funktioner inklusive möjligheten att styra leksaken med apparna och Bluetooth-teknik, vilket gör att den sticker ut från andra produkter.

Jag skulle till och med föredra det idag om jag fick välja mellan denna och den enda Lovense Lush !

Även om batteritiden inte är bra, finns det inga egentliga negativa effekter på denna vibrator .

Nu när du kan se alla fördelar med denna OhMiBod Esca-recension, varför inte introducera något lite annorlunda i din sexleksakssamling?

Kolla priset

Förresten, här är en liten present till dig: du kan få -10% rabatt genom att använda din speciella rabattkod ?SEXTECH? ! ?

– Emily

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *