Hur kryddar man verkligen sitt långdistansförhållande?

krydda långdistansförhållandet

Om du tror att ett långdistansförhållande borde betyda tristess och abstinens för ditt par , tänk om för du har helt fel.

Oavsett avstånd, tillfredsställelsen du får av ditt sexliv beror på kreativiteten och dialogen i ditt förhållande.

Så om du letar efter praktiska sätt att behålla attraktionen och fördriva tiden snabbare medan ni är så långt ifrån varandra, här är 11 sätt att piffa upp ditt romantiska långdistansförhållande .

Jag vill dock betona att man inte ska göra något som inte får en att känna sig bekväm. Om ni inte har haft samlag tillsammans än, kan några av följande idéer vara besvärliga eller till och med pinsamma.

I det här fallet kan du fortfarande piffa upp ditt förhållande genom att stärka medverkan som ni har tillsammans och gå framåt gradvis.

Idé #1: Sexting

Sexting är ett enkelt men effektivt sätt att skapa intimitet tillsammans när som helst. Börja med några flirtande meddelanden innan du går in i kärnan av saken.

Du kan också lägga till ett foto för att göra dina avsikter ännu tydligare. Det finns inga gränser, så kör på!

Idé #2: Utforska dina fantasier

Kommunikation är en viktig del av varje långdistansförhållande. Dina telefonsamtal är de perfekta ögonblicken för att utforska dina djupaste fantasier och önskningar tillsammans , utan rädsla för att bli dömd.

Genom att lyssna på din partner och föreslå en efter en, kommer detta att ge dig nya idéer för dina återträffar, men också för att möta avståndet och göra det mycket roligare.

Idé #3: Skicka sexiga bilder på dig

Överraska din partner med ett ”mer eller mindre”?? suggestiv bild av dig: lätt outfit, original vinkel, sexig pose, etc.

Egentligen behöver du inte ens gå särskilt långt för att trigga din andra hälft: nyfikenhet och fantasi tar hand om det åt dig.

sexigt långdistansförhållande

Idé #4: Dela en sexvideo

Om du vill ta fram de stora kanonerna, då kommer en sensuell video att vara perfekt så att din partner kommer att dö av lust.

Ha förtroende för dig själv och din attraktionskraft, och håll en lätt och glamorös ton för ännu bättre resultat.

Idé #5: Telefonkul

Hur är det med telefonsex?

Att höra suckar av nöje och stön genom telefonen är ett bra sätt att spä på den andres fantasi och piffa upp ens förhållande.

Uppfinn en scen, bjud in din partner och beskriv alla fakta och gester med passion. Även om du inte kan röra den andra direkt, kan du berätta för henne/honom vad du skulle göra med henne/honom…

Idé #6: Ha romantiska dejter Skype

Inget är bättre än att se sin partner ha roligt direkt.

Börja med en traditionell dejt på Skype: middag, konversation och varför inte en romantisk film innan du går vidare till allvarliga saker. Att skapa en gynnsam atmosfär är mer än nödvändigt i verkliga livet, så varför skulle någon glömma det när du är på avstånd?

Idé #7: Skriv ett hett brev

Om du eller din partner föredrar erotisk litteratur, så hindrar ingenting dig från att skriva ett styggt brev eller en berättelse med några av dina fantasier och önskningar.

Skicka detta till berörd person eller läs resultatet för henne/honom under ett virtuellt möte.

Idé #8: D upptäck riktig sex med långdistansförhållande

Idag finns det fler och fler typer av sexleksaker för långdistansrelationer som gör att man i realtid kan känna sin partner som om avståndet inte existerade.

Tillsammans med Skype är detta det roligaste sättet att dela mer än ord. För detta behöver du bara investera i ett par Lovense sexleksaker , ta emot ditt paket och gå! Du kan aldrig ångra detta köp.

krydda långdistansförhållandet

Idé #9: Gör en striptease

Oavsett om du är ensam eller som ett spel, kommer striptease att vara en perfekt idé för att enkelt sexualisera och öka din delaktighet.

Man kan föreställa sig en omgång poker, en †Truth or Dareâ€?? spel eller någon annan typ av spel som skulle ge en underhållande förevändning för att klä av sig.

Idé #10: Ge henne/honom en sexig present

Här är en liten sak som får din andra hälft att veta hur mycket du saknar henne/honom. Ge henne /honom en romantisk och suggestiv present som choklad, underkläder eller till och med en vuxenleksak.

Om du saknar inspiration rekommenderar jag dig att kolla bloggkategorin om de bästa presentidéerna för långdistansförhållanden .

Idé #11: Träffas!

Utan tvekan den ultimata lösningen. Att frigöra alla spänningar som samlats under flera veckor eller till och med månader kommer att lova dig en het och minnesvärd återförening .

Dessa minnen av kyssar och kramar ger dig kraften att fortsätta och ännu mer fantasi…

Slutsats

När allt kommer omkring är nyckeln att överraska varandra på ett sätt som är oskyldigt men sexigt.

Med det i åtanke, hitta det som passar dig bäst: du kanske föredrar video, bilder, text, ”action”? eller röst. Det viktiga är att du är bekväm med metoden att använda. Efter det finns det ingen gräns.

Hur som helst kommer den här typen av överraskning helt säkert att hjälpa dig att få poäng i ditt förhållande, för en allt mer brinnande önskan.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *