[Recension] Kiiroo Pearl and Onyx (Långdistans sexleksaksset för par)

recension Kiiroo långdistans parset

Goda nyheter! Den andra generationen av Kiiroo-parset är nu tillgänglig. Du kan klicka här för att läsa vår recension av Onyx 2 och Pearl 2 .

Uppkopplade sexleksaker för långdistanspar är mer och mer närvarande. Idag, låt oss upptäcka produkterna från det holländska märket Kiiroo !

Om jag ska vara ärlig har jag följt Kiiroo ganska länge, och jag måste erkänna att jag var särskilt exalterad över att testa dess parset.

Kiiroo är ett företag som grundades i april 2013 i Amsterdam, som syftar till att koppla samman långdistansrelationer på ett nytt sätt.

Verktygen som används tar faktiskt namnet ”teledildonics”, det vill säga enheter som kommunicerar med varandra via Bluetooth för att få verklig sexuell intimitet på distans .

Den stora skillnaden som finns med de andra sätten att älska på distans är att här kan du faktiskt känna den andres rörelser i realtid. Verklig. Tid.

Denna anslutning är möjlig på grund av tre avgörande element: appen, den anslutna onanisten, Onyx, och den anslutna vibratorn, Pearl.

Klicka förresten här om du vill lära dig mer om Kiiroo eller beställa ditt parset och få -10% RABATT genom att använda kampanjkoden ”Fun10”!

Jag fick personligen ett mycket diskret paket med båda leksakerna och jag kommer att ge dig min detaljerade åsikt om dessa.

Om du letar efter sexleksaker för långdistansförhållande till ett fantastiskt värde , bör du också överväga att upptäcka de av Lovense, Nora och Max ! Här är min fullständiga recension om dem.

1. Hur fungerar det?

Kiiroo app

Först och främst är det Kiiroo-appen som gör det möjligt att koppla ihop de två partnerna sömlöst via produkterna.

Gränssnittet är mycket intuitivt, rent och lätt att använda, vilket ger dig tillgång till en videochatt med din partner.

Denna programvara, som finns för både Mac och PC (åtminstone Windows 7) med Bluetooth 4.0 (eller separat Bluetooth-nyckel) skapades av ett företag som specialiserat sig på säkerheten för dina data. Så oroa dig inte för det.

Genom denna programvara kommer du att kunna uppdatera och synkronisera dina enheter , interagera med din partner, men också dra nytta av olika alternativ (antingen gratis eller för några dollar) om du äger en Onyx (webbkameror, filmer, etc.).

När din enhet är ansluten till Bluetooth kan du gå med i eller bjuda in din partner till en chatt via ett lösenord med sex tecken.

Chattrummet har en mer intim atmosfär än Skype eller Facetime och låter dig komma åt olika funktioner: mikrofon, kamera, meddelanden, ritning(!) med mera.

Vi märkte några problem och fel i appen, men Kiiroos tekniska team är mycket lyhörda och lyssnar på sina användare.

2. Recension av Pearl, för henne

kiiroo pearl recension

Pearl är en elegant vibrator med en lätt kurva, idealisk för att stimulera G-punkten.

Produkten är täckt med en mycket mjuk, hälsosam och ftalatfri silikon. Naturligtvis är Pearl vattentålig och kan vara mycket enkel att rengöra .

Inuti Pärlan finns det fem vibrerande ringar som, förutom att samla information om rörelser och överföra dem till en Onyx, även tar emot rörelser sedan uppdateringen 18 november 2015!

Innehåll i Pearl Box:

  • Pearl ( duh !)
  • Förvaringslåda
  • Förvaringsficka
  • Mikro-USB-kabel för laddning (3 timmars laddning för 1 timmes användning)
  • Autentiseringskort för appen
  • Kort som hänvisar till online-manualer
  • Prov på smörjmedel

När det gäller sololäget är allt du behöver göra att trycka på huvudknappen i några sekunder för att få upp ett rött ljus.

Detta kommer sedan att slå på Pearl såväl som dess Bluetooth, för att kunna användas med en annan fjärrprodukt.

Men om du trycker på knappen igen kommer du att kunna välja en av de fem olika rytmerna: tre kontinuerliga vibrationer mer eller mindre intensiva, en oregelbunden och långsam rytm, och slutligen en snabb och stark pulsering.

3. Recension av Onyx, för honom

kiiroo onyx recension

Onyx är en onanator för män med 10 ringar som drar ihop sig i rytm eller svar på rörelsen av en pärla (för hetero par) eller av en annan Onyx (för homosexuella par).

Kiiroo lyfter fram sitt partnerskap med varumärket Fleshlight , världsledande inom området onanister, som här ansvarar för det inre membranet.

Det är uppenbart att det holländska företaget vill erbjuda den bästa kvaliteten till sina användare. Och du kan verkligen uppleva det: vad gäller Pärlan är resultatet sött och framgångsrikt.

Det bör dock noteras att dess noggranna underhåll kräver inköp av specifika produkter från Kiiroo onlinebutik så att interiören håller så länge som möjligt.

Onyx kan användas i solo- eller dubbelläge, och insidan är lätt att ta bort för rengöring.

Innehåll i Onyx-lådan:

  • Onyx
  • Förvaringslåda
  • Mikro-USB-kabel för att laddas (3 timmars laddning för 1 timmes användning)
  • Autentiseringskort för appen
  • Kort som hänvisar till online-manualer
  • Prov på smörjmedel

Sololäget för Onyx består av tre olika lägen : ett manuellt läge som består i att använda pekplattan som finns på enheten för att skapa sammandragningar, en snabb rörelse och en långsam rörelse.

Tvärtemot vad man kan tro är Onyxen inte gjord för att flyttas uppifrån och ner, utan för att förbli stabil.

Däremot bör det understrykas att det är obligatoriskt att använda smörjmedel för att minska friktionen och bevara produktens inre, samt att det kan vara lite tystare.

4. Long Distance Fun’s Final Opinion

Kiiroo Pearl Onyx recension

Det är uppenbart att Kiiroo har gjort allt för att tillfredsställa par i ett långdistansförhållande .

Funktioner, design, prestanda…

Med snygg, ren och diskret design (kombinationen röd/vit/svart fungerar väldigt bra) känns det verkligen som att vi har att göra med high-end produkter som inte kommer från Kina. Faktum är att även förvaringslådorna är extremt moderna och snygga.

Det hela är gediget och har interna motorer som är kraftfulla nog att avge starka vibrationer.

De tre elementen en gång förenade erbjuder en makalös sexuell upplevelse på långa avstånd. En gång tillsammans avslöjar Onyxen och Pärlan sin fulla potential.

Vi beklagar att Onyx inte tar emot rörelserna mer exakt när det gäller svaret, men vi hoppas att en uppdatering kommer att lösa detta problem.

Användningen är ändå trevlig när man tar hänsyn till detta och accepterar de nya spelreglerna.

Och faktum är att det fungerar oavsett om du är i samma rum, i samma stad eller tiotusentals kilometer ifrån varandra. Utan någon avmattning.

Även om ingenting kan ersätta fysisk och verklig kontakt, finns här ett hälsosamt alternativ för långdistansrelationer som vill förbättra sin intimitet oavsett kilometer.

Och av goda skäl, tänk dig att komma hem från en hård dag med arbete eller studier och kunna få kontakt med din andra hälft med något mer än ord.

Du skulle bara kunna göra detta via Skype, via telefon till och med via SMS, men här har du en omedelbar och ömsesidig uppkoppling i realtid, vilket gör att ni snabbt glömmer att ni är så långt ifrån varandra.

Som sådan är detta ett aldrig tidigare skådat steg framåt för långdistansälskare!

Är det början på en ny era för långdistansälskare?

Slutsats

Trots vissa brister och det faktum att alla inte nödvändigtvis kommer att gilla den här typen av sexuell aktivitet, är Kiiroo-produkter trevliga, mycket välgjorda och förtjänar att övervägas för köp av alla långdistansförhållanden.

Eftersom intimitet är så viktigt i ett par, representerar en sådan investering mer än att bara köpa sexleksaker. Det är en återupptäckt sexualitet.

Onyx + Pearl-paketet är lite dyrt, men om du har råd så gå för det. Det är verkligen värt det.

Inte lätt att säga i förväg om du kommer att gilla stilarna Onyx och Pearl, om de passar perfekt med dina vanor eller om du kommer att behöva anpassa dem.

Det är dock säkert att Kiiroo är positionerat bland de bästa på sin marknad och lyckas med bedriften att koppla samman tusentals par i en långdistansrelation genom sina produkter.

Om du vill beställa dina Kiiroo-produkter, gå direkt hit och använd den speciella rabattkoden “Fun10â€?? för att få -10% RABATT !

Om du letar efter billigare sexleksaker för långdistanspar rekommenderar jag dig varmt att upptäcka Max och Nora från Lovense !

Annars inbjuder jag dig att upptäcka den andra (och förbättrade) generationen av Kiiroo-leksakerna i denna recension av Onyx 2 och Pearl 2 !

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *