[Recension] Lovense Max och Nora (Långdistansförhållande sexleksaker)

lovense max nora recension

Det är sant att det kan vara en utmaning att dela ett sexliv trots avståndet. Du kan göra det genom att sms:a, genom att ringa eller till och med genom att skypa, men ingenting kan jämföras med verklig touch . Fysisk beröring.

Det är här Lovense och dess långväga sexleksaker kan hjälpa dig och ditt par. Speciellt Max och Nora .

Tack vare dessa fantastiska vuxenleksaker kan det finnas ett sätt för ditt långdistansförhållandepar att glömma kilometerna och äntligen njuta av att ha sex tillsammans igen…

Intresserad? Låt oss granska dem!

??För att vara säker på att du inte får falska eller trasiga produkter, köp INTE någon sexleksak från Amazon eller Ebay . Jag rekommenderar starkt att du endast beställer från pålitliga och auktoriserade återförsäljare och officiella butiker , som de jag har nämnt i den här artikeln. Njut av ! ?

*** UPPDATERING – Bästa erbjudandet online för att köpa din Lovense Max & Nora ***

Proffstips: kolla in de tillgängliga kampanjerna på den officiella Lovense-webbplatsen .

Inte säker på hur länge det varar , men om du funderar på att skaffa en Lovense-leksak nu för tiden vill du inte missa en söt affär (ibland upp till 50 % rabatt).

Kolla priset

1. Sexleksaker för… Långdistansförhållanden!

Lovense har utvecklat och förbättrat med tiden en uppsättning högteknologiska sexleksaker för långa avstånd: Max (en onanist) och Nora (en vibrator i kaninstil).

Den stora idén bakom dessa unika parleksaker är att de interagerar med varandra för att skapa en känsla av beröring och intimitet för båda parter , oavsett om du är i olika rum, i olika städer, i olika stater eller i olika länder.

Ja, ni kan vara hav ifrån varandra och fortfarande känna varandra…

Hur fungerar det? Leksakerna har fångare som upptäcker, tar emot och återskapar rörelserna när en paras ihop med en annan Lovense-produkt.

Om din partner leker med sin sexleksak kommer du att känna det och så vidare .

Tekniskt sett händer allt genom Lovense “Body Chatâ€?? app, det är verkligen lätt att använda. Om mindre än 5 minuter kan du börja ha lite långdistanskul .

  1. Ladda ner appen på din smartphone ( iOS eller Android ) eller dator (Windows eller Mac)
  2. Anslut appen till din sexleksak via Bluetooth (leksakerna levereras med en Bluetooth-dongel)
  3. Bjud in din partner

När det är klart kan du ta kontroll över hans/hennes produkt och börja spela! Appen låter dig också chatta eller videochatta, för att föra dig ännu närmare.

I slutändan kommer du att ha känslan av att avståndet inte längre finns mellan er två .

Om Max rör sig reagerar Nora. Om Nora rör sig reagerar Max.

Om du använder videochatten samtidigt kan den bli otroligt sexig på kort tid. Det är förstås inte lika kraftfullt som i verkligheten, men vi kommer närmare och närmare!

Förresten, Max och Nora kan båda användas i solo eller duo (man/kvinna, man/man eller kvinna/kvinna, även med andra Lovense-produkter, som Lush (vibrerande ägg) eller Hush (buttplug)).

Oavsett situation kommer dessa teledildonics omedelbart att reagera och minska avståndet mellan dina kroppar och ditt sinne.

2. Lovense Nora Review, för henne

Nora är en fjärrstyrd vibrator som kombinerar både vibration (G-punkt) och rotation (klitoris) för maximal njutning.

Kvaliteten på produkten är utmärkt ; den är riktigt mjuk , lätt att rengöra och helt vattentät .

Resultatet är slående, och vi kan uppskatta att kunna ändra rotations- och vibrationshastigheterna (4 nivåer), antingen på produkten eller i appen.

Du kan till och med låta din partner bestämma…

Du kan också synkronisera vibrationerna med låten du väljer. Jag medger att vibrationerna från Nora kunde vara starkare, men rotationerna kompenserar aktivt .

Men var försiktig! Om du bara använder vibrationen är Nora riktigt tyst. Men när du väl börjar använda rotationen är det ganska svårt att dölja det mekaniska ljudet om du bor med andra människor.

Kolla priset på Max och Nora

3. Lovense Max Review, för honom

Max är en masturbator av högsta kvalitet , designad för att återskapa insidan av en slida.

Friktion produceras av luftpumpsteknik och vibrationerna kan styras som Nora antingen genom att trycka på knapparna på produkten eller appen.

Du kan definiera nivån av tryck eller vibration i solo (4 nivåer) separat , låta musiken guida dig eller ge kontrollen till din partner.

Vibrationerna är inte för starka men är njutbara, med tanke på att endast ett fåtal konkurrenter på marknaden erbjuder detta alternativ. Luftpumpen kan dock bli ganska bullrig, så undvik den om det finns människor nära dig.

Den övergripande kvaliteten är utmärkt. Silikonen är skön och mjuk, produkten är vattentät och lätt att rengöra före och efter användning.

4. Sista tankar om Max och Nora

Billigare än Kiiroo-produkter, Nora och Max är långt ifrån mindre tilltalande.

Dessa sexleksaker för par är kraftfulla; deras design är en framgång, nivån av interaktion är hisnande och de tillgängliga alternativen för att göra Lovense-produkterna till ett måste för alla långdistansrelationer .

Allt är förstås inte perfekt. Några detaljer skulle kunna förbättras: vibrationer, tillbehör, buller, storlek och mer.

Men i slutändan levererar Lovense ett utmärkt parset som kombinerar smart design, högteknologiska funktioner och utmärkt kvalitet.

Resultatet är fantastiskt.

Även det kan fortfarande bli bättre, jag måste erkänna att varje långdistansförhållandepar borde ha en uppsättning av dessa Lovense-produkter . I synnerhet för att de är mycket billigare än konkurrenterna.

Lovense levererar faktiskt en lösning som liknar vad Kiiroo gör, men mer än 40 % billigare. Därför är här ett enkelt val för långdistansförhållanden.

Vad andra kunder tycker om Lovense Long Distance Set

max nora användarrecension
lovense max nora kundrecensioner

>> Klicka här för att läsa fler användarrecensioner av Max och Nora från Lovense

Slutsats

Oavsett kilometer, behöver du bara några minuter för att ansluta och ”älska”? med din partner. Vad är bättre än det?

Jag vet att det kan vara konstigt i början, men det här är en unik upplevelse som du verkligen borde prova med din älskade.

Med Max och Nora från Lovense kommer du att krydda din långdistanskärlek för gott!

Jag hoppas att denna recension hjälper dig att fatta ett beslut. Om du har några frågor angående leksakerna, tveka inte att kontakta mig direkt så svarar jag dig gärna!

Våra vänner på Teledildonics.co recenserade också Max och Nora , så kolla gärna deras recension om du vill!

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *