OhmiBod Esca 2 recension: En verkligt mångsidig bärbar massageapparat?

ohmibod esca 2 recension

Par i långdistansförhållanden vet att det inte är roligt.

Till och med att vara borta från din älskare eller sexpartner under några dagar i följd eller omväxlande långa perioder är plågsamt .

Ibland kan plågan över att sakna din partners fysiska beröring vara för överväldigande att kramar om kuddar och nallar eller kyssbilder bara förvärrar smärtan av att vara borta från honom eller henne. Den förmodade komforten är i bästa fall ytlig.

Naturligtvis behöver och längtar vi alla efter regelbunden tillgivenhet från en speciell följeslagare .

Så vad gör du när du behöver spela eller träffa en avlägsen partner?

Tre ord? ? Ohmibod Esca 2 â€?? (eller är de två orden och en siffra…?)

Långdistansrelationspartners eller par kan nu dela denna del av en kamrats beröring genom Ohmibod Esca 2 som drivs av Kiiroo . Den mycket hyllade lyxiga sexleksaken gör att relationspartners på långa avstånd kan ansluta sig intimt trots avståndet mellan dem.

Följande Ohmibod Esca 2-recension täcker verkligen det goda och det dåliga med lite reserverad personlig åsikt från erfarenhet.

Kolla priset

Vad är Ohmibod Esca 2?

I ett nötskal, Esca 2 från Kiiroo är en lyxig sexleksak bättre beskriven som en bärbar teledildonisk enhet .

Dubbelmassagern med G-punkt och klitoris kan användas hemma eller var som helst där du känner dig bekväm att använda den på grund av dess bekväma bärbarhet.

Att vara en bärbar betyder i grunden att du kan sätta in sexleksaken där nere och lämna den i när du utför dina dagliga sysslor i huset och sedan aktivera den privat med din(a) Bluetooth/Wi-Fi-aktiverade enhet(er) när du känner för det eller när din lömska partner (nära eller fjärran) känner sig busig.

Häftigt, eller hur?

ohmibod esca 2

Vad gör Esca 2 speciell?

Förutom att vara mycket portabel och superdiskret (liten storlek och kraftfull tyst motor), har Esca 2 ett antal unika funktioner som alla ensamanvändare eller anslutna partners verkligen skulle kunna njuta av oavsett avståndet mellan dem.

Nyckelfunktioner

Bluetooth och Wi-Fi-anslutning

Anslutningar med Ohmibod Esca 2 stöds genom:-

  1. Bluetooth – för appkontrollerad närhet .
  2. WiFi – för långdistanslek med en partner.

Med Bluetooth-anslutningen kan Esca 2-användare(er) styra den lyxiga sexleksaken med två huvudappar; FeelConnect-appen eller Ohmibod Remote-appen.

Du kan välja mellan 3 fördefinierade vibrations- och belysningsmönster eller skapa unika mönster som kan sparas och nås för framtida sessioner.

OhmiBod Remote-appen är särskilt fantastisk för att skapa mönster.

WiFi-anslutningar gör att par i långdistansrelationer kan njuta av intima stunder oavsett avståndet som skiljer dem åt. Att låta din partner kontrollera din Esca 2 och dina orgasmer hjälper par med långdistansförhållande att känna sig mycket närmare.

WiFi-anslutningen bör vara tillförlitligt snabb i båda ändar för att långdistansanslutningen och fjärrkontrollen ska fungera sömlöst .

Din långdistanspartner kan sedan använda de förinställda mönstren eller skapa nya mönster med något av de tillgängliga alternativen (beroende på vilken app ni båda föredrar) för att ge dig orgasmer.

kiiroo esca2

Enkel multifunktionsknapp

Trots att antalet tillgängliga mönster begränsas i manuellt läge förblir den enkla knappen en fantastisk idé som kompletterar den enkla designen.

På uppsidan tar en enda multifunktionsknapp bort komplikationen med att hantera flera kontroller när du väljer olika rytmer eller vibrationsmönster.

Kompakt futuristisk design och bygg med mänskligt säkra material

Ohmibod Esca 2 är byggd av kliniskt säker silikonbaserad ABS-plast . Den är ergonomiskt utformad för att vila på din G-punkt och klitoris samtidigt.

En av de stora skillnaderna mellan Lovesense Lush och Esca 2 är det interaktiva LED-ljuset på Esca 2:s mindre huvud som visuellt ger feedback enligt de rytmiska vibrationerna.

Dessutom är Esca 2:s svans förstärkt för att inte bara behålla sin flexibla kurva som säkerställer maximal kontakt med din klitoris och G-punkt hela tiden utan också för att stärka Bluetooth-anslutningar upp till 25 fot.

Inkluderandet av en tyst kraftfull motor som överför tillräckligt med vibrationer till både G-punkten och klitoris är också ett annat avgörande försäljningsargument som skiljer Esca 2 från konkurrenterna.

Vad finns i boxen?

esca 2 unboxing

En standard OhmiBod Esca 2 bärbar massageapparat kommer i en liten vackert märkt låda som innehåller:

  1. Esca 2-enheten
  2. En användarmanual på flera språk
  3. satin bär-/förvaringsväska
  4. En USB-laddningskabel
  5. Ett intyg för äkthet

Observera: USB-änden ska vara ansluten till en väggadapter eller din dator. Väggadaptern ingår dock inte i paketet.

Hur fungerar Ohmibod Esca 2?

Att använda Esca 2 skiljer sig inte så mycket från de flesta teledildonic-enheter som tillverkas av Kiiroo och riktar sig till sexpartners eller par i långdistansrelationer eller interaktiv app-kontrollerad lek.

Som kort nämnt tidigare kan du ansluta till din Esca 2 bärbara massageapparat med hjälp av två vanliga appar som båda är tillgängliga på App Store för iOS och på Google Play för Android. Dessa är FeelConnect-appen och OhmiBod Remote-appen.

De flesta användare (och med de flesta menar jag verkligen mig?) föredrar dock FeelConnect-appen för dess mångsidighet eftersom den inte bara är lätt att lära sig och använda, utan den kan också användas för att para ihop med så många andra teledildoniska enheter som drivs av Kiiroos holländska- konstruerad freaky sexleksaksteknik.

https://www.youtube.com/watch?v=6fvO0EHx5ek

Konfigurera och använda Esca 2

Steg 1 ? Ladda Esca 2 tills den är full innan den används för första gången. Detta tar någonstans mellan 90 och 120 minuter eller tills LED-lampan slutar blinka.

Steg 2 ? Ladda ner och installera OhmiBods fjärrapp eller FeelConnect-appen när din sexleksak slutför laddningsprocessen.
Detta bör ta ett par minuter med en stadig WiFi-anslutning.

Steg 3 ? Tryck på ON-knappen på det mindre huvudet och håll nere i 3-4 sekunder tills LED-lampan tänds och börjar blinka. Enheten är automatiskt i Bluetooth-läge när den slås på.

Steg 4? Anslut din Esca 2 till dina Bluetooth-aktiverade enheter genom din valda app, välj sedan ett mönster och hoppa till steg 7.

Steg 5? Anslut en partners Wi-Fi-aktiverade enhet genom att skicka en inbjudan till långdistansskoj och hoppa sedan till steg 7 och låt din partner välja mönstren åt dig.

Steg 6? Växla till manuellt läge för mer personlig kontroll genom att trycka på strömknappen 3 gånger.

Steg 7? Luta dig tillbaka [eller luta dig tillbaka] och njut av åkturen .

Fungerar i Bluetooth/WiFi-läge

Esca 2 fungerar utmärkt över Bluetooth-anslutning oavsett om du har en privat ensam session eller med en ”vän”.

Det är enkelt att upprätta och underhålla Bluetooth-anslutningarna beroende på Bluetooth-versionen och räckvidden på dina enheter. Det finns 3 spelrytmer eller mönster i Bluetooth-läget:

  1. Bluetooth-läge 1 : Full LED-belysning och full vibration för snabba saker eller flera orgasmer i snabb följd.
  2. Bluetooth-läge 2 : Full LED-belysning och halvvibration för de relativt längre sessionerna när du långsamt vill bygga upp till orgasmerna.
  3. Bluetooth-läge 3 : Noll LED-belysning och full vibration för total avskildhet. Det här mönstret rekommenderas när du inte vill att det synkroniserade LED-ljuset ska dra någon uppmärksamhet till discoljusshowen som pågår i dina trosor.

WiFi-anslutningar, å andra sidan, används för att fjärrlänka dina partners enheter med Esca 2 över långa avstånd.

När en inbjudan har skickats och accepterats för att upprätta en anslutning kan partnernas enheter användas för att sömlöst styra din Esca 2 från andra sidan gatan, staden, landet eller kontinenten .

Utöver det kan du krydda din appkontrollerade långdistansspelning genom att använda chattmodulerna för att enkelt dela stygga bilder eller gifs, sexiga text- eller uttrycksmeddelanden och videor bland annat erotiskt multimediamaterial.

Detta är förutom att skapa dina egna anpassade rytmiska mönster med båda apparna.

app ansluten ohmibod

Vanligtvis är allt du behöver göra för att skapa dina egna mönster att köra fingret på din smartphones eller surfplattas skärm med några glidningar och tryckningar som Esca 2 omedelbart översätter till fantastiska vibrationsmönster som du enkelt kan spara till senare oavsett appen du använder.

LED-ljuset synkroniseras helt enkelt med vibrationerna som skapas av dina sparade rytmer .

Bonustips: Förutom att ansluta din Esca 2 till två eller flera enheter inom Bluetooth och Wi-Fi-räckvidd, kan FeelConnect-appen användas för att ansluta Esca 2 till interaktiva webbplatser, spel och VR-videor för extra kul.

Esca 2 svarar med olika rytmiska vibrationer beroende på vilket interaktivt material du är länkad till. Du kan också använda OhmiBod Remote-appen för att hålla reda på dina orgasmer med Oh!dometer-verktyget .

Möjligheterna är oändliga.

Fungerar i manuellt läge

Esca 2 är alltid i Bluetooth-läge när den är påslagen. För att växla till manuellt läge måste du trycka på ON-knappen 3 gånger .

De 3 på varandra följande fjäderlätta trycken på strömknappen är i princip att du sveper igenom de ovan listade Bluetooth-lägesrytmerna/mönstren.

Det manuella läget är rakt fram och lätt att navigera. Genom att försiktigt trycka en gång på ON-knappen kommer du till nästa förinställda rytm och så vidare. Du kan välja mellan fyra fantastiska vibrationsmönster eller pulser när du är i manuellt läge .

Den femte tryckningen tar dig automatiskt tillbaka till Bluetooth-läget.

Hur känns Esca 2?

Esca 2 som drivs av Kiiroo ser ut som en korsning mellan Lush från Lovense och den U-formade G-Spot vibratorn även om den fungerar och känns helt annorlunda än båda.

Även om vibrationerna kanske inte låter eller känns som något nytt för de ivriga sexleksaksanvändarna, är det faktum att du kan glädja din klitoris och G-punkt samtidigt med din egen enhet eller partners enhet bara en dröm för alla kvinnor och länge distansförhållande par.

Den medicinskt godkända silikonbaserade ABS termoplastiska polymeren gör inte bara Esca 2 superlätt (56g) utan den silkesmjuka finishen känns också fantastisk mot den känsliga huden där nere utan att orsaka några blåmärken eller irritationer även efter långvarig användning.

Icke-korrosiva vattenbaserade smörjmedel kan användas vid behov.

esca 2 drivs av kiiroo

Fördelar

  1. Lätt att rengöra ? använd mild tvål och mycket vatten
  2. Användarvänlighet ? antingen manuellt eller i Bluetooth/WiFi-läge
  3. Omfattande anslutningsmöjligheter ? närhet Bluetooth-anslutningar till långdistans (geodispergerade) Bluetooth/WiFi-anslutningar
  4. Massor av fantastiska vibrerande rytmer i Bluetooth/WiFi-läge
  5. Tyst motor även vid maximal vibration
  6. Mycket bärbar och satinpåsen är snygg
  7. Tre timmars speltid på en enda full laddning

Nackdelar

  1. En knapp begränsar vibrationsmönsteralternativen i manuellt läge
  2. Stänksäker inte helt vattentät
  3. LED -ljuset kan vara distraherande i mörkret eller så kan det lysa vid fel tidpunkt/plats.

Dom

Ohmibod Esca 2 som drivs av Kiiroo är inte bara den perfekta app-kontrollerade sexleksaken för kvalitetslek utan också för par i långdistansförhållanden.

Om du kämpar i ett långdistansförhållande just nu kan Esca 2 hjälpa dig att tända lågorna på nytt oavsett längden på separationen eller avståndet mellan er två.

På samma sätt, om en eller båda av er regelbundet reser utanför stan (eller utomlands) av olika anledningar, så föreslår jag att du kollar in denna sexleksak för långdistans för att hålla passionen och lusten för varandra brinnande oavsett avståndet mellan dig och din partner .

Sammantaget presterar Ohmibod Esca 2 som en charm och den håller definitivt sitt löfte för ensamma användare, partners på nära håll (som tillsammans i sängen eller rummet, eller över bordet på en restaurang eller tvärs över gatan) och mer förvånansvärt nog, långdistansförhållandepar (som över staden, eller staten eller kontinenten).

Slutlig dom? Denna Ohmibod Esca 2 recension bekräftar att denna ” Ohmibod Lush ” är en lyxig sexleksak som man måste ha för par i långdistansförhållanden. Också en trevlig presentartikel för långdistansförhållandepar.

Men är det bättre än ”originalet”?? Lovense Lush 2 ? Inte än…

Kolla priset

Förresten, här är en liten present till dig: du kan få -10% rabatt genom att använda din speciella rabattkod ?SEXTECH? ! ?

– Emily

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *