Hur får du ditt långdistansförhållande att fungera? ULTIMAT Guide

hur man får ett långdistansförhållande att fungera

Långdistansrelationer kan förvisso vara svåra, men idag med tillkomsten av teknik blir de vanligare än någonsin .

Oavsett om det är par som tillfälligt måste separera för att de måste flytta för jobb eller tillkomsten av nya sätt att träffa människor, som onlinedejtingtjänster eller utlandsresor, är långdistansrelationer här för att stanna.

Hur man får långdistansrelationer att fungera kan tyckas vara en utmaning , men själva tekniken som har gjort dem vanligare kan också göra dem lättare att underhålla.

Oavsett om det är din första gång i ett långdistansförhållande eller om du har haft mycket erfarenhet av det, är chansen stor att du tror att det finns några hemligheter om hur man får dem att fungera.

Tja faktiskt, om du noga följer nästa råd kommer du att ge ditt förhållande den bästa möjliga chansen .

Min kärlek och jag har faktiskt överlevt ett 3 år långt internationellt långdistansförhållande och det är just dessa nycklar som fick det att fungera för oss!

1) Har inga hemligheter

Precis som alla relationer måste ett långdistansförhållande ha lojalitet, tillit, kärlek och respekt.

Båda måste vara väldigt öppna om vad förväntningarna är redan från början och hedra dem under hela förhållandet .

Du måste vara öppen och okomplicerad om vad båda parter förväntar sig av förhållandet när det gäller att förbli varandra trogna. Överraskande nog tycker inte alla likadant om detta.

Så vad är den bästa hemligheten om hur man får ett långdistansförhållande att fungera? Att inte ha några hemligheter alls .

Dela allt och håll ingenting från din partner.

Det är bästa praxis att kommunicera tankar eller händelser som kan orsaka problem i förhållandet även om du bor i samma hus, och det är fortfarande samma sak i ett långdistansförhållande .

få långdistansrelationer att fungera

2) Låt dina känslor vara kända

Det hjälper dig inte att flaska upp alla dina känslor. Om du är missnöjd med din partner, låt honom veta det. Håll inte allt inne av rädsla för att såra sina känslor.

De ska finnas där för dig, och ett förhållande är något som ni båda måste arbeta med .

Du är inte ensam om detta.

De steg vi rekommenderar att ta är att ta itu med problemet, förstå problemet, sedan kommer båda överens om det bästa sättet att övervinna problemet .

3) Anslut

Förutom det, hur går du tillväga för att få ett långdistansförhållande att fungera ?

Hur kan du visa din älskare att du tänker på dem, även om du är i olika länder?

Det behöver inte ta en stor del av din dag; ingen ber dig att komponera en dikt som hyllar dygderna i din älskades ögon eller andra kroppsdelar! Det handlar om att dela de små sakerna som händer varje dag .

Kanske äter du en kalkonsmörgås till lunch och du vet hur mycket han/hon älskar kalkon? du kan skicka ett snabbt sms (eller till och med ett foto om de VERKLIGEN gillar kalkon!). Något i stil med? Vet hur mycket du älskar kalkon; önskar du att du var här för att dela min smörgås?

Nu kanske du tycker att det är halt, men det är precis sånt som kommer att skicka ett varmt sken längs din partners ryggrad .

Att få en långdistansrelation att fungera beror på anslutning. Du behöver inte vara i samma rum för att känna den där speciella intimiteten och du kan verkligen dela dina liv, även om ni inte lever dem tillsammans.

Att få ett långdistansförhållande att fungera är inte så svårt, du måste bara vilja att det ska .

ldr arbete

4) Kommunicera

Generellt sett bör du se till att du gör det enkelt för er båda att kommunicera dagligen. Skaffa Skype och en telefonapp för par till exempel.

Se sedan till att du ringer varandra varannan dag, om inte varje dag . Ring, smsa och gör din partner till en del av ditt liv.

Kommunikation är nyckeln!

För det är Skype det överlägset bästa verktyget för långdistansrelationer, med tanke på att du kan starta videosamtal. Detta lägger till ytterligare en nivå av intimitet (och LDR-kul ?) eftersom ni nu kan se varandra när ni pratar.

Jag har använt Skype i mitt långdistansförhållande och det fungerar utmärkt. Ibland är kopplingen inte den bästa men det får jobbet gjort.

Om datorn inte alltid är tillgänglig för någon av er kan du köpa Skype-kredit vilket gör det väldigt billigt att ringa fasta telefoner eller mobiltelefoner från en dator eller smartphone.

Kommunikation är en av de viktigaste delarna av hur man får långdistansrelationer att fungera .

Beroende på scheman måste ni bestämma vad ni båda är okej med. Det kan vara svårt och svårt ibland att bara prata via datorer, men du måste ha helheten i huvudet och prata om vardagssaker som du skulle göra personligen.

Du måste kommunicera din kärlek till varandra ofta och ibland mer än du skulle göra personligen eftersom mycket av intimiteten går förlorad på grund av avståndet ifrån varandra .

5) Lita på din älskare

Den kanske mest avgörande regeln (utanför kommunikation) för en långdistansrelation är tillit.

Innan du gör ett åtagande bör du utvärdera hur mycket du litar på din partner och ange parametrarna för förhållandet .

Om du är gift borde du redan ha en stark grund av tillit, och att bygga vidare på det förtroendet med sund kommunikation kommer bara att stärka det.

Men en långdistansrelation som börjar utan tillit kommer sakta men säkert att vända till kaos .

hur man får långdistansrelationer att fungera

6) Gör långsiktiga planer

Vi har upptäckt att genom att planera nästa besök innan det pågående har avslutats verkligen har bidragit till att ge par något att se fram emot.

Nu har du två gånger fler anledningar att vara exalterad över vad som händer härnäst!

Som sagt, ni bör också tänka mycket på er framtid tillsammans. När tar långdistansförhållandet slut? Hur ska det gå till?

Om ni båda inte planerar förhållandet på lång sikt, kommer det att bli väldigt tunt väldigt snabbt .

Såvida inte både du och din partner gillar tanken på att vara permanent isär i ert förhållande, borde ni gå mot att ha det här ”långa avståndet”? faktor slut så att ni kan vara tillsammans permanent.

Sanningen är att du helt enkelt inte kan få ditt långdistansförhållande att fungera på permanent basis ; till sin natur är de avsedda att vara tillfälliga.

Gör därför bestämda planer (och sätt en deadline) för att ändra detta långdistansförhållande till ett? ett.

7) Ordna täta långdistansdejter

Att planera några långdistansdejter kan vara särskilt trevligt och roligt under dessa långa perioder ifrån varandra .

Detta kan vara allt från en romantisk Skype-middagsdejt till stjärnskådning över telefon.

Kom ihåg att vara uppfinningsrik och du kommer alltid att hålla din partner intresserad .

Förresten, det är det perfekta tillfället att försöka bli intim igen trots milen…

få en långdistansrelation att fungera

8) Glöm inte din långdistansförhållandeälskare

Tyvärr kan det vara väldigt, väldigt enkelt om du försöker upprätthålla en långdistansrelation för att låta ?resten av ditt liv? komma i vägen .

Eftersom din partner inte är där bredvid dig i vardagen kan det vara väldigt lätt att glömma att hålla kontakten.

Lyckligtvis är e-post, telefon, tjänster som Skype och sms alla fantastiska sätt att hålla kontakten, omedelbart .

Se till att du kommer i kontakt med din partner (eller han eller hon kommer i kontakt med dig) minst en gång om dagen.

9) Gör sanning och ärlighet viktigast

När du dejtar någon på gammaldags sätt har du inget annat val än att lära känna den personen.

Det är sant att man kan sätta sig på en ?bra front? under en kort period, men chansen är stor att när du börjar spendera mer tid tillsammans, kommer du att se den riktiga personen komma ut .

Om du inte tar hand om dig kan en långdistansrelation bygga på konstgjordhet och låtsaslighet, helt enkelt för att det är så lätt att låtsas vara någon annan.

Med andra ord kan du permanent låtsas vara den person du tror att din partner vill att du ska vara , istället för vem du verkligen är? och vice versa.

Och självklart, om din make eller långvariga betydande annan har varit tvungen att flytta någon annanstans för arbete eller av annan anledning (eller du har varit tvungen för dig själv), se till att du fortsätter att vara ärlig i ditt förhållande, alltid.

Ni vill inte komma tillbaka tillsammans någon gång, bara för att upptäcka att ni inte känner varandra längre .

Ljug inte för din partner, men ljug inte för dig själv heller.

hur man får ett långdistansförhållande att fungera

10) Tillbringa tid tillsammans fysiskt så ofta som möjligt

Du kommer också att vilja fastställa tider när ni kan besöka varandra .

Att få långdistansrelationer att fungera kräver att båda parter ibland träffar varandra.

I mitt fall träffades vi i städer över hela Europa varannan till var tredje månad då vi kunde ta en veckas semester .

Att bestämma tider när ni kan träffa varandra och bestämma vad som förväntas av relationen är ett av de första stegen för att få långdistansrelationer att fungera.

Minst en gång i månaden, oftare om möjligt, se till att du umgås fysiskt .

Även om tidigare nämnda sätt att hålla kontakten verkligen är viktiga för ett hälsosamt långdistansförhållande, när det kommer till hur man får långdistansrelationer att fungera, finns det ingen ersättning för det åtagande ni kommer att göra med varandra om ni går med på att regelbundet spendera tid tillsammans på samma plats.

Det håller gnistan vid liv mellan er.

Slutsats

Varje gång ett långdistansförhållande startar har ingen av parterna någon riktig aning om hur man får detta förhållande att fungera.

Kanske börjar de med att förklara odödlig kärlek och lova att prata varje dag i telefon och tala om för varandra att avstånd inte är ett problem.

Men om du någonsin har varit i ett långdistansförhållande vet du att det inte är så enkelt.

Ingen är helt förberedd på ensamheten och längtan som kommer som en del av paketet med långdistansrelationer och hur mycket vi än tror att vi känner vår partner, är sanningen att vi inte vet exakt hur de kommer att hantera känslor framkallade av påtvingad separation eller om de verkligen har vad som krävs för att få det att fungera.

Trots våra bästa avsikter tenderar fantasin att flöda.

Vi föreställer oss vår signifikanta andra festande in på de tidiga timmarna (uppenbarligen med minst en medlem av det motsatta könet!).

Om vi ​​inte hör av dem vid utsatt tid eller vi inte kan få tag i dem när vi verkligen känner behov av att prata, så måste de säkert ha blivit kidnappade av en arbetskollega eller hållits till lösen av städerskan !

Det finns verkligen ingen enkel lösning på detta problem.

Men innan du nickar klokt med huvudet och ringer för att avsluta det hela, bör du överväga den viktigaste frågan av alla:

Älskar du din partner?

Om ditt svar på den frågan är ja, kan ditt långdistansförhållande verkligen fungera? precis som alla andra relationer .

Man måste bara vara engagerade i varandra och förstå en sak: kommunikation är avgörande.

Det är livsnerven i ditt förhållande.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *