We Vibe Nova 2 recension: En ny och förbättrad kaninvibrator?

we-vibe-nova-2-recension

Om du letar efter en pålitlig, få jobbet gjort och ha en rolig vibrator, då är We-Vibe Nova 2 något du vill kolla in.

Denna We-Vibe Nova 2 recension täcker allt och lite till; vad du kan förvänta dig av den här smöriga mjuka vibratorn , vad som kommer i kartongen, hur det fungerar, fördelarna, nackdelarna och mitt slutliga omdöme. Läs själv varför denna kaninvibrator får moroten varje gång.

Kolla priset

We Vibe Nova 2-recensionen: Vad är det?

vi vibe nova som inte ansluter

Den bästa kaninvibratorn på marknaden . Den är flexibel och justerbar och har dubbel stimulering tack vare dess 2 motorer, vilket säkerställer att du får maximal klitoris och G-punktsstimulering ; oavsett hur mycket du rör på dig. We-Vibe Nova 2 är ett seriöst steg upp från 1:a generationens We-Vibe Nova, med 120 minuter (2 timmar!!!) av konstant vibration som höjer intensiteten från en 3:a till en 5:a!

Vad gör det speciellt

De snabba och smutsiga nyckelfunktionerna som utgör We-Vibe Nova 2 och varför denna kaninvibrator sticker ut från alla andra vibratorer.

  • Vattentät
  • 2 timmars körtid
  • 10+ vibrationslägen
  • App kontrollerbar
  • Kroppssäker silikon
  • Uppladdningsbar
  • Reselås
  • Varning för låg effekt
  • Latexfri, kroppssäker silikon

Vad finns i boxen

När du först öppnar lådan ligger We-Vibe Nova 2 ömtåligt ovanpå, den är slät och snygg och rosa utsida är oemotståndlig, jag var tvungen att ta upp den! När den fanns i handen kändes We-Vibe Nova 2 som om den var gjord för mig, den känns hållbar men delikat . Jag blev direkt imponerad av den mjuka och mjuka känslan tack vare den kroppssäkra, mjuka silikonen.

Den är gjord med kroppar i åtanke så att du kan trösta dig med att veta att den är latexfri och inte innehåller några ftalater eller BPA. Det ergonomiska handtaget ger också användarna det perfekta greppet, vilket säkerställer att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – ditt nöje – oavsett hur blött det blir.

I lådan ingår också den magnetiska USB-laddningskabeln , jag gillade att du inte behövde koppla in den i vibratorn. För bara USB-kabeln nära laddningsplatsen och magneten tar tag i We-Vibe Nova 2; nästan som att vibratorn tog tag i mig! Laddningen varar i 2 timmar och tar 90 minuter (1,5 timmar) att ladda helt från död, jag tyckte att laddningen var perfekt eftersom den varade ett par användningar innan den behövde laddas.

manual vibe nova

Tillägget av en silkeslen förvaringsväska i satin gjorde att det kändes som att min vibrator hade en speciell plats att gå till som var precis lika mjuk som den var inuti mig.

A sample pack of We-Vibe lube, this water-based lube was a nice little addition in the box and felt surprisingly nice when used with the We-Vibe Nova 2. It was just the right amount to get me through my irresistible urge to use the vibrator immediately after opening.

Finally, a paper copy of instruction. Call me old fashioned but I always enjoy having a paper copy of the instructions for quick reference; just remember these are not waterproof! It was a nice and compact booklet to keep in the drawer should I need them.

How it Works

Right out of the box the We-Vibe Nova 2 comes with 10 pre-set vibration modes, all manually controllable with the exterior buttons, you can easily control the intensity, the vibration pattern, and toggle the two vibration motors. This was a big plus for me as I couldn’t wait to try it out and love that it was ready to go right out of the box.

The free We-Connect companion app is also a great addition to the pleasure that the We-Vibe Nova 2 provides. It allows you to control your playtime exactly how you want to, it’s not complicated and easily accessible.

Dessutom kan du också låta din partner styra Nova 2 även om de inte är i samma rum, vilket betyder att du äntligen kan njuta av det långdistansförhållandet … fysiskt. Appen låter dig också skapa anpassade vibrationer och ansluta till andra We-Vibe-produkter, eftersom vi alla vet att en aldrig räcker!

Hur det känns

vi vibe nova personlig massageapparat

Den släta silikonen och den skonsamma ergonomiska formen gjorde det mycket lätt att sätta in, speciellt roligt var möjligheten att växla mellan motorer och ändra vibrationsläget. De många nivåerna och lägena höll mig på tårna (bokstavligen) och njöt av varje rörelse.

Jag var inte säker på hur praktisk den flexibla klitorisstimulatorn var men efter att ha provat den kan jag säga att den gav mig konsekvent kontakt som alltid var tillfredsställande. Ibland visste jag inte var jag skulle fokusera eftersom G-punktsstimulatorn också grep min uppmärksamhet och verkade vara perfekt placerad för min kropp, tack vare den justerbara funktionen.

Ljudet från We-Vibe Nova 2 var något tystare än jag förväntade mig, med tanke på dubbelmotorn förväntade jag mig att den skulle göra en anständig mängd ljud när den spinnade fram. Det är inte en diskret vibrator så den är inte tyst, men när det gäller dubbla motorer som fyller en kraft, var jag imponerad.

Proffsen:

Justerbar passform

G-punktsstimulatorn kunde placeras precis där jag behövde den, vilket fick We-Vibe Nova 2 att kännas som om den var gjord just för mig! Designen på G-Spot-lampan är också perfekt, den är inte för stor för att den orsakar obehag utan istället är den precis tillräckligt stor för att ge det perfekta trycket .

Den flexibla armen justerades med mig när jag rörde mig, vilket säkerställde att vibratorn alltid var på min klitoris. Det var väldigt lätt att flexa och kändes hållbart att flexa det som om det skulle hålla, om och om igen, och om igen!

Vattentät

vi vibbar klitoris vibrerande kontroll

100% vattentät betyder att den inte bara kan användas var som helst (som badet), utan att vara rädd för att vatten oavsiktligt kan ha läckt igenom.

Det gör det också mycket lätt att rengöra , bara tvätta med varmt vatten och mild tvål.

Anpassningsbara vibrationer

Med tillägget av We-Connect-appen kan du skapa anpassade vibrationslägen och lägga till de redan fantastiska 10 förinställningarna.

De skräddarsydda vibrationerna i kombination med den dubbla motorn packade en rejäl mängd vibrationskraft i både klitoris och G-punktsstimulatorerna. Så jag tyckte att det var väldigt användbart att kunna anpassa perfekta kombinationer av var och en.

Anpassningen av appen gjorde det också möjligt att säkerställa att de dubbla motorerna var synkade och vibrerade som jag ville att de skulle vara.

Lätt att använda

Direkt från förpackningen fungerade We-Vibe Nova 2, både manuellt och när du använde appen. Det hela var intuitivt och krävde inga tidigare operationskunskaper, vilket tillät mig att snabbt komma till den goda delen; speltid.

Några ytterligare funktioner som jag inte trodde att jag skulle uppskatta lika mycket som jag gör är lågeffektvarningen och reselåset. Designen och användarvänligheten hos We-Vibe Nova 2 innebar att jag använde den och tog med mig den mycket mer än någon annan vibrator jag har ägt. Lågströmsvarningen räddade mig från att avsluta min speltid på ett plötsligt, abrupt och otillfredsställande sätt.

Istället var den alltid laddad och redo att gå. Vi har alla sett de där pinsamma scenerna i filmer där någon tar med sin vibrator och den oavsiktligt slutar med att den slår på och vibrerar påsen från bordet. Tja, WE Vibe Nova 2:s reselås innebar att jag hade mycket mer självförtroende för att ta med den till platser som jag tidigare inte ens hade tänkt på, och det ökade till och med spänningen.

Nackdelar

För att vara ärlig, det fanns verkligen inga nackdelar i min erfarenhet med We-Vibe Nova 2 den fungerade som den skulle, den kändes bättre än jag trodde att den skulle göra, och den har använts dagligen sedan jag fick den.

Allt som är att säga om jag kunde leva i en ännu mer perfekt värld så skulle det vara något kortare eftersom handtaget sticker ut lite mer än jag behöver. Den stannar dock där den ska och handtaget kommer inte i vägen på något sätt.

Dom

Den mjuka, men ändå justerbara designen, tillsammans med de oändligt anpassningsbara funktionerna, betyder att We-Vibe Nova 2 är ett bra komplement till allas lektidsrutiner. Även nybörjare kommer att tycka att den här leksaken är perfekt eftersom den gör det enkelt att hitta din G-punkt och njuta av din klitorisstimulering . Det håller också dig – eller en partner – i kontrollen så att du verkligen kan zonera in i det du gillar och utelämna det du inte gör.

Sammantaget är We-Vibe Nova 2 den bästa kaninvibratorn jag har upplevt, den är mångsidig, elegant, kraftfull och känns som om den är gjord för att vara en kaninvibrator som passar alla. På grund av alla proffs är det förmodligen självklart, men We-Vibe Nova 2 har gjort sig förtjänt av en permanent fixtur på mitt nattduksbord!

Lyssna inte bara på min We Vibe Nova 2-recension, prova den själv och se, den kommer till och med med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti !

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *