5 nycklar för att överleva ditt långdistansförhållande och slå avståndet

Att bara överleva ett långdistansförhållande är inte riktigt målet.

Internet har definitivt gjort långdistansrelationer mycket vanligare, och för det mesta gjort dem lättare att hantera.

Men att bara överleva ett långdistansförhållande är egentligen inte målet.

Som vilken relation som helst vill du att den ska utvecklas och blomstra, och precis som alla relationer, två viktiga ingredienser för att få det att hända är beslutsamhet och engagemang.

Tyvärr blir det lite svårare att vara hundratals eller tusentals mil från varandra . Svårt, men inte omöjligt .

Nyckeln till att slå avståndet

Du kommer utan tvekan att ha hört det sagt, sett det skrivet (och till och med lyssnat på det sjungs) att kommunikation är nyckeln.

Men hur klyschigt det än låter, när det gäller att överleva ett långdistansförhållande är det helt enkelt sanningen .

I ett långdistansförhållande har du inte fördelen av regelbunden fysisk kontakt, så du är tvungen att förlita dig på andra kommunikationsmetoder. Och väldigt ofta kräver det lite fantasi att hitta nya och annorlunda sätt att kommunicera.

De flesta förlitar sig på e-post och mobiltelefoner, och det råder ingen tvekan om att båda är enormt viktiga om du vill att din relation ska växa, men du har också en annan metod för att koppla intimt medan du är ifrån varandra , en metod som väldigt ofta är försummat i dessa dagar av modern teknik, både känslomässigt och fysiskt .

överleva långdistansförhållande

Ett handskrivet brev eller kort kan säga så mycket till din älskare? speciellt om du har svårt att kommunicera via telefon.

Ibland kan saker sägas i en telefon i stundens hetta men bittert ångras senare, och det är utmanande att ta tillbaka dem .

Ord kommer ut fel och ofta är det du säger inte det du menar.

För många människor finns det också ett problem med olika tidszoner . Det är svårt att göra en telefontilldelning när klockan är 3 på morgonen för en av er.

Det är här fördelen med ett skrivet brev kommer in. Du kan ta dig tid att skriva det, ändra det, lägga till det och säga vad du verkligen menar utan rädsla för att det ska bli dåligt.

Du måste gå längre än att bara överleva ett långdistansförhållande .

Naturligtvis försöker du inte överträffa Jane Austen, och ingen säger att ditt brev måste ha den grammatiska noggrannheten av ett engelska språkprov, men ord, skrivna från hjärtat, kan se till att du går långt utöver att bara överleva en lång distansförhållande.

Du kan också inkludera saker i ditt brev, som ett litet kort med din parfym/köln sprayad på (gör självklart inte detta om din partner har hösnuva!), foton som påminner dem om hur fantastiskt vacker du är eller till och med ett litet hårlock (betoning på det lilla – att behöva en helt ny frisyr för att täcka klumpen du tog bort är ingen bra idé!).

Ett handskrivet brev är mycket mer intimt än ett maskinskrivet e-postmeddelande och kan säga så mycket mer än ett telefonsms.

Naturligtvis, under loppet av en hektisk dag, när du kanske bara har några minuter över, är båda dessa avgörande sätt att låta din älskare veta att du tänker på dem , men när du är ensam känner du dig ensam och Om du saknar din älskade kan det verkligen hjälpa att föra er närmare varandra att skriva ett brev till dem.

Och det bästa är att du kan behålla breven, läsa och läsa om var och en när du behöver extra trygghet och du inte kan prata med varandra.

Men det är inte allt du behöver.

överleva ett långdistansförhållande

5 hemligheter som ska bli överlevande av ett långdistansförhållande

Statistik visar också att 70 % till 82 % av långdistansförhållanden upphör eftersom par inte planerar för förändring. Och det är ENORMT.

Så du vill behålla din relation? Vi kommer inte att ge dig något falskt hopp här. Det är svårt!

Men det kan göras med lite ansträngning . Så här är fem tips som hjälper dig på vägen!

1. Ställ in reglerna

Börja med att sätta upp några grundregler för förhållandet .Snacka om:

  • Hur ofta kommer du att ringa
  • Hur många timmar du planerar att kommunicera per dag
  • Hur ofta ni ska besöka varandra
  • Och allt annat som är viktigt för er båda!

Diskutera dina förväntningar på djupet innan ni lämnar varandra. Om allt läggs på bordet nu blir det ingen förvirring senare .

2. Skapa tillit och var ärlig

Förtroende och ärlighet är avgörande för att överleva ett långdistansförhållande. Se till att du har fullt förtroende för din partner innan ni skiljer er , om möjligt.

Men hur ökar ni förtroendet mellan er?

Föreställ dig att göra en dejt med din partner. Du klär dig fint och är redo att möta dem. Sedan ringer de dig i sista minuten för att berätta att de måste avbryta.

Hur skulle du känna dig?

Ont. Besviken. Och du skulle förmodligen lita lite mindre på dem också .

Tänk om de fortsatte att göra det mot dig. Förtroendet skulle helt försvinna.

Se till att du inte flaker ut när du planerar att ringa eller besöka dem. Respektera dem och ge dem förtroende så får du din partners förtroende.

3. Använd tekniken

Om du vill lyckas i ditt långdistansförhållande, kom ihåg dessa ord. Skype . Netflix. Teledildonics . Relationsböcker. Långdistansprylar .

Använd allt du kan få för att hjälpa din relation. Den bästa investeringen du kan göra är i dig själv. Använd Skype för att prata med din partner istället för att spendera pengar på att ringa dem.

Investera sedan en del av pengarna på ett Netflix-konto så att du kan ha Skype-filmdejter med din partner. Och se även till att investera i relationsguideböcker, i teledildonics och på långdistansrelationsprylar som långdistansarmband eller kuddar!

Alla dessa produkter är designade för att hjälpa par som dejtar långdistans, och kan definitivt göra ditt parliv enklare och roligare.

slå avståndet

4. Var positiv och självsäker

Chanserna är goda att många av din familj och vänner säger till dig att du inte behöver en långdistansrelation just nu i ditt liv.

Du bör respektera deras åsikter, men bara du och din partner känner till ditt förhållande bäst . Höger?

Det som kanske inte fungerade i dejtingvärlden för trettio år sedan, kan fungera idag.

Så ta en hobby för att distrahera dig själv. Planera att besöka din partner ofta. Och var positiv !

Bara ni båda kan bestämma tron ​​på ert förhållande, så lyssna inte på nejsägare.

5. Gör något roligt!

Som vi sa tidigare är den bästa investeringen du kan göra i dig själv .

Om du är något som oss (och nästan alla andra långväga par), kommer du att upptäcka att konversationen mellan dig och din partner kommer att försvinna under de första månaderna av att vara isär.

När de första pirrande kärlekskänslorna försvinner kommer det att verka som att det inte finns något kvar att prata om . Någon gång i ditt förhållande kommer konversationen att bli inaktuell.

Oroa dig dock inte eftersom vi har hittat lösningen på ditt problem. Vid den tidpunkten bör du börja vara proaktiv när det gäller ditt långdistansförhållande, precis som i verkliga livet!

Planera dejter, förför din partner, spela spel, gör några aktiviteter, lär av varandra och ha kul . Det är ett förhållande som handlar om, så lägg inte för mycket press på dig om du inte kan komma på ett coolt diskussionsämne .

Gör något annat och bara njut av att dela kvalitetstid med din älskare.

Slutsats

Även om det verkligen krävs engagemang och beslutsamhet att överleva ett långdistansförhållande, behöver det också lite fantasi att utveckla och vårda .

Det är långt ifrån en lätt uppgift. Åtminstone till en början.

Men efter att ha överlevt ett 3 år långt internationellt långdistansförhållande och gift mig med min flickvän kan jag säga att det är värt det!

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *