Lovense Edge 2 recension: Det finns en ny sheriff i stan?!

lovense-edge-2-recension

Visste du att försäljningen av prostata massageapparater har ökat med 56 %? Prostatamjölkning slår igenom i mainstream! Och det är på tiden också.

Att massera din prostata känns riktigt, riktigt bra. Vissa män kan till och med få orgasm genom prostatastimulering på egen hand och många säger till och med att det är en mycket mer intensiv och njutbar upplevelse än en vanlig orgasm. Av alla prostata massageapparater på marknaden just nu, har Lovense Edge 2 en verklig buzz runt sig.

Så låt oss ta en titt på om det lever upp till hypen eller inte. Läs vidare för vår Lovense Edge 2- recension.

Kolla priset

Vad är Lovense Edge 2?

justerbar prostata massageapparat

Lovense Edge 2 är en uppdaterad version av Edge. Om du har använt Edge tidigare vet du att det är en handsfree prostata massageapparat som kan styras med hjälp av en app. Lovense har finjusterat Edge 2 för att ha några ytterligare funktioner för att ge dig en ännu bättre upplevelse än med originalet Edge.

Det finns andra hands-free prostata massageapparater där ute, men det unika försäljningsargumentet med Edge och Edge 2 är att de är justerbara . Ingen människas anatomi är identisk med nästa och att hitta p-punkten kan vara ganska utmanande. Med Edge 2 kan massageapparatens huvud flyttas för att ta hänsyn till var din prostata befinner sig.

Eftersom Edge 2 kommer från Lovense kan du förvänta dig en del förstklassig mjukvaruintegration. Precis som med alla Lovense-produkter kan du använda Lovense-appen för att styra Edge 2 på alla möjliga roliga och nya sätt (men mer om det senare!). Edge 2 kan styras av din partner, är handsfree och kan användas för diskret utomhuslek.

Lovense Edge 2 – detaljerna

Grundläggande funktioner

Lovense Edge 2 är en prostata massageapparat med en arm som sträcker sig inuti för att massera din prostata och en annan arm som kramar runt din kropp för att nå din perineum. Båda ändarna av Edge 2 vibrerar så att du kan få inre och yttre stimulans samtidigt, vilket är en funktion du inte kommer att hitta hos alla prostatahandläggare på något sätt.

Prostataarmen har en större glödlampa än den ursprungliga Edge för att hjälpa den att hålla sig på plats och du kan vinkla den framåt eller bakåt så att du kan hitta exakt rätt plats för dig. Du kanske är orolig för att den är för justerbar och att den flyttar från sin position, men du behöver inte vara det.

Den är faktiskt ganska styv och du måste använda en hel del kraft för att flytta den. Så när du väl har fått den på rätt plats så stannar den precis där.

Storlek

  • 4,89 tum från toppen av prostataarmen till den yttre kanten av perineumarmen
  • 3,59 tum av insättningsbar längd
  • 1,38 tum på den bredaste delen av den insättbara glödlampan
lovense edge firmwareuppdatering

Den insättbara armen på Lovense Edge 2 har designats speciellt för att stanna på plats. Detta är särskilt viktigt om du planerar att använda Edge 2 för diskret offentlig lek. Den förstorade glödlampan i änden och den långa smala längden på den insättbara armen är det som hjälper till att hålla den stilla.

Den förstorade glödlampan kan vara ganska skrämmande i början och den kan vara ganska svår att sätta in för vissa personer, åtminstone de första gångerna de använder den. Silikonmaterialet är mjukt, vilket gör dess stora storlek lättare att hantera (med rätt mängd glidmedel!).

Appens funktioner

En av de bästa sakerna med att köpa från Lovense är deras appintegration. Du behöver inte pilla med några knappar på själva Edge 2. Istället styr du allt med Lovense-appen .

Den fungerar via en Bluetooth-anslutning från appen till Edge 2. Detta är jättebra eftersom det innebär att du kan få Edge 2 på plats och att du kan använda den helt handsfree.

Om din partner laddar ner appen till sin telefon kan de styra din Edge 2 själva. De kan göra detta med Bluetooth också, så länge de är tillräckligt nära dig, eller så kan de använda WiFi för att styra det från absolut var som helst (via Bluetooth på din telefon). Detta är perfekt för att använda Edge 2 för att delta i en mängd olika lekar med din partner, och du kan verkligen blanda ihop det!

Räckvidd

Om du hoppas kunna använda Lovense Edge 2 för att ha kul med din partner personligen, då kommer du att oroa dig för räckvidden. Det varierar beroende på om du sitter eller står och om din partner är framför eller bakom dig. Edge 2 har en uppdaterad antenn på en något annan plats än den ursprungliga Edge för att förbättra denna aspekt av den.

Stående (Bluetooth)

  • bakifrån – upp till 20 fot
  • framifrån – variabel

Sittande (Bluetooth)

  • 5-10 fot från alla vinklar

Långdistans (WiFi)

  • obegränsat

Lovense är på förhand om att räckvidden varierar från vissa vinklar , och om anslutningen faller in och ut när du är mitt uppe i att ha roligt kan detta vara frustrerande. Om du har den inställd med WiFi-anslutningen till din partners telefon behöver du inte oroa dig för räckvidden alls eftersom den verkligen är obegränsad.

Vibrationskontroll

lovense kantmönster

Det är här appintegrationen blir riktigt rolig. Med många prostata massageapparater kan du stänga av eller på den, och du kan ställa in vibrationerna så att de är mjuka eller kraftfulla . Men med Lovense-appen kan du styra vibrationerna till en nivå som är så bra att du förmodligen inte kommer att repa ytan på ett bra tag.

Så här kan du göra:

  • Få tillgång till ett enormt bibliotek med vibrationsmönster, av vilka några har skapats av andra användare
  • Synkronisera vibrationerna till din egen musik
  • Tryck-och-skjut fjärrkontroll för att styra vibrationerna eller en traditionell fjärrkontroll
  • 3 nivåer av vibrationsintensitet – låg, medium och hög
  • Kontrollera vibrationerna i prostata och perineum separat
  • Skapa och spara dina egna vibrationsmönster

Alla dessa alternativ kan användas av din partner för att styra din Edge 2 på precis det sätt som de vill. Det kan ta lite lek innan du hittar exakt den typ av vibrationsmönster och intensitet som fungerar för dig. Den högsta nivån av Edge 2 faktureras som ”extremt kraftfull”?? och för vissa kan detta vara för mycket, speciellt när du först börjar använda det.

Batteri-liv

Batteriet räcker från 1 till 1,7 timmar vid kontinuerlig användning. Naturligtvis, om du har vibrationerna inställda på sin mest kraftfulla nivå kommer det inte att hålla lika länge som om du har dem på en lägre nivå. Det tar cirka 1,5 timme för den att laddas helt.

Kan Lovense Edge 2 användas för diskret offentligt spel?

Lovense annonserar Edge 2 som ”whisper quiet”, och om du planerar att använda den för offentlig lek kommer det uppenbarligen att vara viktigt att det verkligen är så tyst som de säger. Det här är en typ av gråzon med Edge 2. På sin högsta nivå känner många användare att den är tillräckligt hög för att märkas, särskilt på en lugn plats.

Men det blir tystare när du går ner till de lägre nivåerna av vibrationsnivåer. Det skulle definitivt vara värt att testa det hemma innan du ger dig ut för att se om ljudnivåerna är något du skulle vara bekväm med att använda offentligt.

lovense edge felsökning

Sättet att den sitter tätt mot din kropp gör att den är diskret nog att bära offentligt utan att någon kan se att den finns där. Vissa användare tycker att det är för skrymmande för att bäras bekvämt offentligt, men det kan faktiskt inte riktigt ses genom dina kläder. Den kan kännas skrymmande när den sätts in på grund av hur stor glödlampan är och du kan behöva ändra hur du rör dig för att känna dig bekväm.

Vad finns i boxen?

  • Lovense Edge 2
  • USB-laddningskabel – den ansluts till Edge 2 med en magnetisk anslutning för bekvämlighet
  • Användarmanual
  • Snabb inställningsguide
  • Förvaringspåse

Lovense Edge 2 – det goda och det onda

Fördelar

  • enorm mängd vibrationskontroll
  • kan användas på egen hand, med din partner personligen eller med din partner långväga
  • justerbar prostataarm gör att nästan vem som helst kan hitta sin p-punkt
  • stannar i och växlar inte runt
  • dubbla vibratorer för att stimulera din perineum samtidigt som din prostata
  • vattentät

Nackdelar

  • kan vara för högt för att användas offentligt, särskilt när den är inställd på sin högsta vibrationsstyrka
  • kan vara svår att sätta in och ta ut igen på grund av sin stora glödlampa
  • Bluetooth-räckvidden kan variera beroende på var din partner är jämfört med dig

Lovense Edge 2 recension – domen

Så är Lovense Edge 2 värt hypen? Sammantaget är det verkligen så. Möjligheten att använda den handsfree på egen hand och med din partner (var de än är!), det faktum att du kan justera den helt för att passa din egen anatomi och mängden kontroll du har över dess vibrationer tar denna prostata massageapparat. till en annan nivå än många av de andra liknande produkterna på marknaden.

Oavsett om du är nybörjare av prostatamassagerare eller om du är ett proffs som letar efter något som tar ditt nöje ännu högre, är Lovense Edge 2 ett värdigt tillägg till din inköpslista.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *