Lovense Dolce recension: Better than the Lush 3?! (Tidigare Quake)

lovense dolce recension

Först och främst, stort tack till Lovense för att du skickade mig deras helt nya Dolce Bluetooth Adjustable Dual Vibrator att recensera!

(Uppdatering: Vid releasen hette den här produkten Quake men den ändrades kort efter. Det förklarar varför alla bilderna nedan hänvisar till Lovense Dolce. Och bara för att bekräfta, ja, det är exakt samma produkt.)

För att vara ärlig äger jag redan ett halvdussin Lovense-leksaker, och alla är välgjorda och så sexuellt upphetsande att använda. Jag hade så höga förhoppningar på deras Dolce och… Jag blev inte besviken!

Dolces bästa egenskap är att jag kunde justera den hur jag ville. Jag flexade den mycket och var alltid nöjd med hur jag fick den att nå och stimulera min G-punkt och min klitoris samtidigt. Jag kunde inte göra det här med andra sexleksaker med sådan intensitet. Även några köpte jag från Lovense!

Kolla priset

lovense quake box

Vad är Lovense Dolce?

Dolce är U-formad med en större ände för att gå in i en slida och vibrera mot en persons G-punkt. Den andra änden är längre och tunnare och är för användning på en klitoris. Reglagen är också inbyggda i den mindre delen.

Den är täckt av icke-reaktivt ljusrosa silikon som är behagligt smidig att använda. På G-punktens ände finns ett litet, vågigt område för att hjälpa till att stimulera, och den andra är också strukturerad för att glädja klitoris.

Precis som produkter från Lovense ser det inte alls ut som du tror att en sexleksak skulle göra. Du kan utelämna det, och folk skulle inte inse att det är vad det är.

Utsidan av Dolce har något jag skulle vilja ha dem Lovense ändra. Kontrollerna på den större delen av Dolce har samma färg och som leksaken och tenderar att smälta in. Ett par gånger var jag tvungen att tända lamporna för att se vilken knapp som var vilken.

Efter några timmar med Dolce lärde jag mig att skilja dem åt genom beröring, så jag antar att det inte är en stor sak. Men Dolce är mycket lättare att styra med Lovense Remote- appen, så jag använde den för det mesta.

Dolces mittdel är extremt böjd. Men häftet som medföljer säger att man inte ska räta ut det hela vägen, så det gjorde jag inte. Du bör inte lika bra som manualen detta kommer att bryta Dolce.

När jag använde den kände jag direkt att det var en underhållande leksak. Innan Dolce var de jag spelade med ibland frustrerande eftersom jag många gånger var tvungen att kämpa för att hålla dem på plats.

Leksaker byggda för att vibrera på två olika ställen på en persons kropp som Lovenses Lush 3 var extra knepiga, så jag blev glad över hur böjd Dolce var. Jag kunde bekvämt placera G-punkten för första gången och behövde inte flytta den för att sätta den andra änden på min klitoris.

De två vibrerande delarna tillsammans låter mig också få extra bra separata orgasmer och en kombinerad vid mer än ett tillfälle. Lovense Dolce är nu min favorit sexleksak att använda själv eller med en partner.

Det var också fantastiskt eftersom att böja eller rotera Dolce lät mig lätta upp hur mycket klitorisänden vibrerade mot mig om den blev för intensiv. Eller, om jag ville, var jag fri att anpassa den för att få mer kontakt när jag ville ha ytterligare stimulans.

skalv av lovense

Varför Lovense Dolce är så kul att leka med…

Dolce har två motorer, en inbyggd i varje ände, så att du kan justera den ena eller den andra hur du vill. Båda har åtta olika vibrationer som du kan välja med sexleksakens kontroller. På så sätt kan du justera det ena eller det andra hur du vill. Det är enklare med Lovense Remote smartphone-appen, så jag tycker att du ska försöka använda den så ofta som möjligt.

Att installera Lovense Remote på min telefon var inte alls svårt, och att ansluta den till min Lovense Dolce var enklare än så. Allt jag behövde göra för att ansluta min Dolce till appen var att trycka på plustecknet överst i appen och sedan ?Lägg till leksak? och allt var klart att användas.

Appen har en rosa och blå cirkel som styr motorerna. Om jag rörde mig antingen upp eller ner, reagerade vibratorn i vardera änden av Dolce.

När jag lekte med appen fick jag snabbt motorerna att upprepa sina vibrationer oändligt i en slinga eller slinga eller bara för ett ögonblick. Om jag loggade in på Lovense inifrån appen kunde jag spara alla mönster jag gjort. Den här delen av appen låter mig också se vad andra har skapat, och om jag gillade det kunde jag ladda ner det och använda det så mycket jag ville.

Att leka med musikdelen av appen var också väldigt roligt. Jag behövde bara välja en låt, och den började genast spelas medan Dolce vibrerade med den!

Jag fick en vän att hjälpa mig att testa Lovense Remote Long Distance-funktionen. För att ställa in det måste du logga in på Lovense och sedan leta efter din partners användarnamn.

Om de inte har en, måste de registrera sig först. När de gör det är det lätt att få kontakt med dem för att låta dig styra deras Lovense sexleksak, eller så kan de göra detsamma med någon av dina.

Efter att ha lekt med den här funktionen och njutit av varje minut av den bestämde vi oss för att göra det till en vanlig sak. Jag kollade med några vänner och partners som jag brukade spela med men som nu bor för långt bort, och alla sa att det här lät roligt också.

Jag kan inte vänta på att se vilka spel vi alla kan hitta på. Jag sa åt alla att skaffa en Lovense-leksak så snart de kunde så att vi kan komma igång!

Att kontrollera en Lovense jordbävning

Den översta knappen på Dolce växlar G-punktsdelen av Dolce på eller av och låter dig välja någon av dess förutrustade vibrationer.

Botten kontrollerar klitorisdelen av Dolce och kan även gå igenom dess inbyggda inställningar. Du kan använda båda motorerna tillsammans eller isär, som du kan när du styr dem med Lovense Remote.

Jag var för hård och klagade på att Dolces knappar är i samma färg. Jag vände mig vid dem efter ett tag, vilket hjälpte mycket eftersom varje knapp har olika struktur.

Lovense Remote är fortfarande bättre för att använda Dolce. Det finns fler saker du kan göra med den, och är mindre besvärlig att använda än att vänja sig vid sexleksakens inbyggda knappar.

Om du inte har en smartphone har Lovense en Apple eller PC stationär datorversion som fungerar lika bra.

Bluetooth Justerbar Dual Vibrator

Om The Lovense Dolces mått

Leksaken är nära sju tum från ena änden till den andra. Den klitorisstimulerande änden är en tum hög och är en tum och en kvart bred. G-punktsdelen är en och en halv tum hela vägen runt.

Dolce är väldigt lätt, så du kan lägga den i en väska och bära runt den utan problem. Häftet säger att det är 146 gram, men det känns mindre än så.

Hur man laddar Lovense Dolce

Sexleksaken kommer med en ganska kort strömkabel som ansluts till en USB-laddare och Dolce. Jag hade inga problem med att använda en extra Apple som jag hade liggandes.

Sättet som kabeln magnetiskt fäster på Dolce är mycket välbyggd och förblev ansluten till kabeln även om jag av misstag flyttade den. Du bör inte göra detta för mycket eftersom det kan lossna, men du behöver inte vara överdrivet försiktigt med det.

Dolce tog mig sjuttio minuter att ladda. När det var klart använde jag det nonstop i två timmar. Det är imponerande och mer än tillräckligt med tid för alla att njuta av att leka med det. Om du inte vill använda den omedelbart kommer Dolce vara laddad i 240 timmar!

Rengöring och skötsel av Lovense Dolce

Alla min Lovenses sexleksaker är inte svåra att rengöra. Du kan beställa en speciallösning för att göra det, men för det mesta använder jag varmt kranvatten med en pump av antibakteriell tvål.

Du måste använda en luddfri trasa för att torka Dolce eftersom silikonhuden drar till sig damm och katthår. Dolce kommer med en högkvalitativ förvaringsväska som du bör använda eftersom den kommer att hålla den ren tills du är redo att använda den.

lovense quake unboxing

Vad som ingår i en Lovense Dolce

Denna Lovense sexleksak är förpackad med en påse att förvara den i, en magnetisk kabel för att ladda den, en snabbstartsguide och en längre användarmanual.

Häften är mycket informativ och svarar på alla frågor om hur du använder eller tar hand om din Dolce.

Dolce’s box är robust och snygg. Det är samma sak för alla Lovense sexleksaker jag har, så jag förvarar dem i originalförpackningen och i de medföljande väskorna för det mesta.

Fördelar med Lovense Dolce

  • Lovense gör utmärkta sexleksaker och Dolce är en av deras bästa
  • Som Lush 3 men med 2 motorer!
  • Justerbar som ingen annan leksak
  • Perfekt för att nå någons G-punkt och klitoris på samma gång
  • Rekommenderas varmt för alla som vill ha en enkel och rolig sexleksak
  • Lovense Remote är utmärkt för att styra Dolce

Nackdelar med Lovense Dolce

  • Räta inte ut det, eftersom det kommer att gå sönder leksaken
  • Kontrollerna på Dolce kan vara svåra att se i mörkret, så använd Lovense Remote när du kan
lovense jordbävning

Domen

Av alla sexleksaker jag har är de jag använder mest från Lovense. Det är därför jag visste att deras Dolce skulle vara lika trevlig som de andra jag har vuxit att älska. Men jag insåg inte att det skulle vara min favorit sexleksak från Lovense.

Dolce är en välgjord produkt med så många utmärkta funktioner att tycka om. Lovense gör den justerbar är det jag vill ge dem mest komplimanger om. Med Dolce gjorde jag små justeringar som att dra den vibrerande änden av klitoris bort från mig när den blev för intensiv eller göra den mer genom att applicera lite kraft på den.

Det bästa av allt är att du kan forma Dolce så att den passar din kropps konturer. Jag slåss ofta med leksaker som säger att de ska vara bekväma när de inte är det.

Dolce gör det här väldigt bra, och jag var alltid avslappnad när jag lekte med den och kunde koncentrera mig på hur bra den kändes och inte känna mig distraherad av att försöka hålla den på plats.

Lovense har överträffat sig själva med Dolce , och jag rekommenderar att du köper en när den kommer ut. Jag tror att du kommer att få mycket glädje av att leka med den och kanske se den som din nya favorit sexleksak som jag!

Kolla priset

– Beth Greenwood

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *