De 10 bästa böckerna och romanerna om långdistansrelationer

böcker om långdistansrelationer

Ett långdistansförhållande är ett intensivt och speciellt äventyr, så varför provar du inte böcker eller romaner om detta ämne?

Det kan vara ett bra sätt att lära av andra (riktiga eller fiktiva) pars erfarenheter och hitta idéer och inspiration för ditt dagliga liv.

Här är de 10 bästa böckerna och romanerna om långdistansrelationer !

1. “ Dear John�? av Nicholas Sparks

John, en arg rebell, hoppade av skolan och tog värvning i armén, utan att veta vad han skulle göra med sitt liv – tills han träffar sina drömmars flicka, Savannah. Deras ömsesidiga attraktion växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på att John ska avsluta sin tjänstgöring, och John vill slå sig ner med kvinnan som fångade hans hjärta. Men 9/11 förändrar allt. John känner att det är hans plikt att ta värvning igen. Och tyvärr upptäcker den långa separationen att Savannah blir kär i någon annan.

”Kära John,”? brevet läste… och med de två orden krossades ett hjärta och två liv förändrades för alltid. När John återvänder hem måste han komma till rätta med det faktum att Savannah, nu gift, fortfarande är hans sanna kärlek – och står inför sitt livs svåraste beslut.

Du kan också se trailern för filmen baserad på den här boken genom att klicka här .

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *