5+ vuxna långdistansspelspar kan spela tillsammans (roligt och enkelt)

sexiga-långdistans-spel-par

Även om det finns tvist om vem som myntade termen, vad som är säkert är teledildonics , har användningen av teknik för att uppleva sexuell njutning på distans aldrig varit mer populär.

Covid-19 har naturligtvis mycket att göra med det, med par som måste isoleras socialt? ofta så långt ifrån varandra för att göra intima associationer svåra om inte omöjliga? såväl som teknik och programmering är äntligen till en punkt där det som tidigare var erotisk science fiction är nu en shoppingresa på nätet bort.

Men den här fancy-danstekniken hjälper verkligen par att hålla sina amorösa eldar brinnande när de inte fysiskt kan vara tillsammans; det finns alla möjliga andra erotiska spel att spela? inklusive de som bara behöver fingrarna för att gå.

#1. Fest som om det vore 1980

långdistansförhållandespel

Långt före uppkomsten av våra teledildoniska underverk fick en annan teknik människor heta, besvärade och av med varandra.

Jag syftar på bra, gammaldags telefonsex. Visst, de är mindre, mer kraftfulla nu och gör mycket mer än vad deras uråldriga, ibland roterande förfäder någonsin kunde, men de kan fortfarande vara massor av erotiskt kul.

För vårt första spel, ta fram dina telefoner och återvänd till den härliga storhetstid med att prata smutsigt med varandra .

Detaljerna för vad du pratar om och hur du gör det är upp till dig och din partner, även om en kick-in-the-byxa ställe att börja är genom att omfamna användningen av ny teknik för gammaldags telefonsex och bli fnissig försöker agera som om du är långt tillbaka på 70-talet, 80-talet eller något annat decennium som ni båda njuter av.

Det kan låta roligt att göra det här när du kan använda smarta internetanslutna sexleksaker och programvara för videokonferenser som Zoom. Men det är något speciellt med att använda beskrivningens kraft, saftiga ljud och din sexuella fantasi som kan göra människor som aldrig förr.

#2. Bli någon annan

Låt oss öka före genom att inte ändra hårdvaran utan mjukvaran genom att anamma den erotiska kraften i att låtsas vara någon annan.

Som det brukar kallas, rollspel är när du och din partner tillfälligt antar en separat persona. På detta är en bra regel för nybörjare att hålla saker på den lättare sidan. Så även om det är frestande att låtsas vara en särskilt otäck person som vill göra särskilt otäcka saker mot någon, kommer att göra det ofta öppna en burk med obehagliga psykologiska maskar.

Så lägg Hannibal Lecter åt sidan och låtsas hellre vara någon mer klassisk, rolig och lekfull , som att bli ett par flirtiga tonåringar, en förförare eller förförare, eller vad som nu får er båda att le? och kåta, förstås.

långdistans datum idé

Utöver detta är en annan aspekt av BDSM-spel som kan vara jättekul för par i långdistansförhållanden att låtsas vara yngre eller äldre än din faktiska ålder.

age-play är tanken att potentiellt låsa upp nya spännande relationsdynamik . Ändå, ta saker långsamt och försiktigt eftersom det då och då väcker förvirrande och möjligen till och med störande känslor.

Så kom ihåg att allt bara är ett spel, och om något oväntat och obehagligt skulle hända, tveka aldrig att ringa tid, be om stöd eller försäkran och diskutera vad som hände efteråt.

#3. Ha kul när du spelar med kraft

Kyssande släktingar till rollspel är när en person med samförstånd avstår från kontrollen till en annan, och på motsatt sida tar den andra partnern tyglarna.

Även om det kan låta ovanligt, är maktutbyte vanligtvis redan en del av många pars sexuella dynamik, men det lyfts sällan fram i ljuset. Det här spelet sätter det dock på förhand eftersom båda parter måste prata ut allt innan spelet börjar.

Ett bra sätt att få saker att rulla på är att använda en del av spel #2 och spela som olika karaktärer, men sådana med ett inslag av underkastelse eller dominans.

Oavsett hur du slutar med att spela, glöm aldrig kärnreglerna för maktutbyte: att allt måste vara samförstånd , pjäsen kan avslutas när som helst av vilken anledning som helst utan negativa känslomässiga eller fysiska återverkningar, och när din speltid är över, ha en ömsesidigt säkert utrymme för att prata om vad som fungerade, vad som inte fungerade och vad ni båda skulle vilja göra i framtiden.

Om du letar efter möjliga scenarier för det här spelet, leta inte längre än de du och din partner redan tycker om som lärare och student, superhjälte och skurk, läkare och patient, artist och publikmedlem, sexarbetare och klient? Listan fortsätter och igen.

#4. Sago stund!

aktiviteter för par långdistans

Här är ett bra sätt att få fart på din kinky fantasi och ha massor av ångande sexuella äventyr med din långväga lekkamrat. Dessutom är grädden på moset att du kan spela det här spelet när dina scheman inte stämmer.

Det fungerar så här, men gör gärna vad ni båda tycker om: en person skriver ner eller spelar in en erotisk berättelse? som de sedan skickar till sin partner, som svarar genom att skicka tillbaka sin egen.

Du kan till och med göra det till en fortsättningshistoria , med den första partnern som sätter scenen, introducerar karaktärer, startar upp en sexscen eller två och med den andra partnern som fortsätter därifrån.

Målet här är inte att skapa bra litteratur utan att ha roligt . Storytime kan dessutom vara ett fantastiskt verktyg för att hjälpa ett par att öppna sig om sexuella fantasier, aktiviteter de är intresserade av att utöva eller uttrycka deras relationsbehov.

Om du letar efter inspiration eller är nervös inför att börja, tycker jag att en bra startpunkt är att välja en film eller visa som ni båda gillar och testa att skriva fanfiction om den. På så sätt behöver du inte skapa något helt från grunden, eftersom du tar karaktärer som du redan tycker är sexiga och låter din erotiska fantasi flöda med dem.

Och dessutom, om det går bra, finns det ingen anledning att när ni äntligen kan vara tillsammans inte kan sätta några av dessa sexiga ord i ännu sexigare handling!

#5. Shoppa loss

Som jag sa, även om du inte behöver betala för ett par av de dyraste teledildoniska leksakerna för att ha en rolig sexlek på distans, kan överväga och undersöka dem tillsammans vara en turn-on helt på egen hand.

Så för spel nummer 5, spendera tid med din partner och titta på produkter, diskutera hur de fungerar, drömma om att använda dem tillsammans, och följ upp genom att läsa vad andra gör med dem.

All denna ömsesidiga kommunikation har en annan betydande fördel: genom att göra mer och mer av det, kommer du och din partner att träna på att prata om sex i allmänhet: så att ni förhoppningsvis båda kommer att ha lättare att uttrycka vad ni vill? med eller utan teledildonisk hårdvara.

Du behöver inte heller köpa något för att det här spelet ska vara roligt, eftersom det kan vara upphetsande att dela med sig av vad ni båda har hittat, läsa om vilka nya sextech-enheter som är i horisonten och se dem i aktion.

#6. Låt oss höra det för porr!

roliga spel långdistanspar

För mitt sista spel föreslår jag att du tittar på vuxet innehåll tillsammans. Vad med Internet är anmärkningsvärt lätt att göra på samma gång, och komplimanger av videokonferensprogram, kan du se andra njuta av showen?

Ni kan titta på en ömsesidigt överenskommen film eller turas om att dela videor för att sedan titta tillsammans? och är en fantastisk teknik för att hjälpa din partner att introducera något som du annars kan känna dig blyg för att diskutera.

Återigen måste jag betona att detta bara fungerar om alla är bekväma. Annars kan det ta upp relationsproblem som inte kan hanteras eller bearbetas effektivt när du inte kan vara fysiskt intim.

Vidgar ömsesidiga erotiska horisonter

Av de ofta överraskande fördelarna med att spela sexspel när de inte är fysiskt intima, är den jag vill ta upp härnäst att vissa människor tycker det är lättare att diskutera sexuella saker när de inte är i samma rum som sin partner.

Omvänt behöver andra fysisk intimitet för att känna sig anslutna och stöttade av sin partner när de pratar om vad de gillar eller är sugna på att prova.

Det hela beror på den obestridliga sanningen att bra, glad, glad sex involverar försök och misstag: viljan att använda spel som de jag har listat här, tillsammans med att prata med varandra, för att utveckla tekniker för att kommunicera fritt om dina sexuella behov och önskningar.

Men så länge du och din partner litar på och bryr sig om varandra och kan kommunicera utan att döma, så kommer ni båda att komma ut på andra sidan bättre för det, oavsett vad som händer.https://www.youtube.com/watch?v=tPZEBBRI43Y
YouTube-video

Det är allt i ditt sinne

Själva definitionen av fantasi är att den är obegränsad, och nu, tack vare alla dessa hårt arbetande ingenjörer och programmerare, kan vi göra det som bara för några år sedan var ren fantasi.

Men lösningen för att ta dina sexcapades till en ny nivå av nöje är inte en teknisk lösning utan beror på att du utövar din kreativitet .

Det första steget är att tillåta dig själv att spela . Med hjälp av att påminna dig själv om att alla har fantasier, och så länge de förblir så är det okej att ha vad som helst som gör dig lycklig.

Så i avskildhet av ditt sinne, släpp dig själv? och om du känner dig bekväm med idén, kanske fundera på om de skulle kunna delas under långdistanslek med din partner. Men glöm inte att fantasier inte behöver bli verklighet, särskilt om de är olämpliga eller opraktiska.

Men mer än något annat, när det kommer till sexuella upplevelser på avstånd, gör det som gör att leka personligen bra : inte hårdvaran utan passionerat kontakt med en annan person.

Gör det här så kommer du att ha en het tid, oavsett var ni båda är.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *