Lovense Lush 3 recension: Verkligen den bästa fjärrvibratorn? (2022)

lovense-lush-3-recension

Har du letat efter en vibrator för att göra dina fantasier till verklighet? Lovense Lush 3 har en mängd funktioner som gör den till symbolen för avancerade vibratorer: Bluetooth- och appfunktioner för fjärr- och internetbaserad användning, bekväm laddning och förvaring, konturdesign för att perfekt passa och stimulera din vagina och klitoris, och tyst och kraftfull drift så att du kan uppleva njutning var som helst.

Att föra in maximal tillfredsställelse i den digitala tidsåldern är vad denna sexleksak vill uppnå. Nedan erbjuder vi en recension av Lovense Lush 3 för att hjälpa dig att uppskatta vad Lush 3 kan göra med dig.

Kolla priset

Lite Lovense historia

bluetooth fjärrkontroll vibrator

Lovense har varit en pionjär inom utveckling av sexleksaker på distans. Sedan 2010 har detta företag omdefinierat sexleksaksmarknaden: först med ”smart”?? vibratorer som styrs med Skype, sedan med PC-baserade, internetstyrda enheter och nu med Lush-serien Bluetooth och app-baserade vibratorer.

Bluetooth erbjuder en mängd bekväma och kvava funktioner. För de som gillar långdistansromantik är Lovense sexleksaker app-baserade och fungerar på distans, så att du kan njuta av din partners önskningar från samma sovrum eller mil bort.

Ännu bättre, appen låter dig enkelt justera intensiteten, så att du kan uppnå den perfekta känslan för att maximera din tillfredsställelse. Med fans runt om i världen, från par till kameratjejer och alla däremellan, hjälper Lovense till att inleda en ny era av nöje.

Designen Lovense Lush 3

Lovense Lush 3 förbättrar tekniken som gjorde de två första Lush-iterationerna populära. Den erbjuder diskret prestanda , med en maximal volym på 43 decibel som låter dig njuta i offentliga eller privata miljöer, ensam eller med ditt föredragna företag.

Lush 3:s unika design har en mer böjd design med en svans som sträcker sig utanför slidan och vilar på din klitoris, håller den på plats under operationen och låter dig njuta fullt ut av nöjet som produceras och lämna händerna fria att njuta av din partner eller själv. Med upp till 4 gånger mer kraft än jämförbara äggvibratorer, och med sin unika design, är den mer kapabel att stimulera din G-punkt och hjälpa dig att uppnå den perfekta orgasmen.

lovense frodig långdistansuppställning

Avgörande för dess prestanda är magnetiska laddningsportar och omdesignade kretsar, vilket möjliggör bättre anslutning och drift. Den har upp till 5 timmars batteritid , vilket gör att du kan ägna dig åt passionsfyllda maratonpass eller att använda den hela dagen.

Denna vibrator har ett exceptionellt funktionsområde jämfört med andra Bluetooth-operatörer. Användare kan njuta av denna enhet från mellan 20-25 fot om användaren sitter till upp till 43 fot om användaren står; med den internetbaserade appkontrollen kan den också styras från var som helst i världen.

Denna vibrator handlar också om variation. Olika vibrationsmönster inkluderar puls, våg och jordbävning ; med appkonfigurationen kan du synkronisera vibratorn till musik såväl som andra ljud för att skapa obegränsade mönster och obegränsade njutningsmöjligheter. Med tanke på dessa kapaciteter är det ingen överraskning att denna vibrator har utökat möjligheterna till nöje.

Hur det fungerar

Lyckligtvis är denna sexleksak lika bekväm och mångsidig som den är njutningsframkallande. För att komma igång trycker du helt enkelt på strömknappen som sitter vid vibratorns smala ände i 3-5 sekunder.

För att stänga av vibratorn, tryck på samma knapp och håll kvar i ytterligare 3-5 sekunder. Vibratorn måste laddas i avstängt läge, men den kan anslutas till valfri USB-port eller USB/AC-adapter för laddning, vilket gör den till en bekväm och populär resesällskap .

För att uppnå full laddning, lämna Lush 3 ansluten i 85 minuter, då slutar indikatorlampan att blinka och släcks; du kan mäta laddningskapaciteten med appen på din telefon eller enhet. Om du har problem med att ladda enheten, vrid kabeln 180 grader för att säkerställa korrekt anslutning till den magnetiska laddaren .

Viktigast av allt, använd aldrig enheten under laddning; det är inte den typ av gnista du vill lägga till ditt förhållande…

Hur man tar hand om Lush 3

lovense lush connect

Som alla sexleksaker vill du se till att den rengörs rutinmässigt för att säkerställa att den är hygienisk, användbar och konsekvent maximerar ditt nöje. Den är lätt att rengöra, med varmt vatten och tvål ger tillräcklig sterilitet. Du kan också använda vibratorrengörare om det är vad du föredrar.

Make sure to dry it thoroughly after washing in order to ensure proper electrical connectivity, and make sure to keep it away from any extremes in heat and cold, as you would with any other electrical device.

Although the silicone outer covering is smooth and sensual, you might prefer using lubricants. Fortunately, this vibrator offers great versatility in that it can be used with water-based lubricants; silicone or oil-based lubricants will damage the silicone.

Also, given the sensitivity of the materials and electrical components, don’t boil your Lush 3 as it’s only meant to add heat to your sex life.

How to sync the device with your computer or phone

Given its app-based compatibility, the Lush 3 is easy to use wherever you are in the world. This sex toy operates on either iOS systems 9.0 or later or Android systems 4.3 or later. It is perfectly compatible with Apple or PC systems, though PC users will require a Lovense Bluetooth adapter to operate their device.

With iOS, Android and Mac connections, pairing and activating the Lush 3 requires a one-time connection to pair devices, as you would with any external USB-connected device. For PC users, the Bluetooth adapter allows a similar format in establishing a connection between devices.

lummiga frodiga mönster

När du är ansluten och enheten har parats, kan du upprätta långdistansanslutning för användning av dig eller din partner, du kan justera inställningarna och LED-ljuset och du kan programmera den här enheten för att ge de mönster och intensiteter som ska ge dig stön och mer.

När du köper Lush 3 får du en installationsguide som förklarar dessa funktioner och olika felsökningsförslag förutom vibratorn, en USB-laddningssladd och en svart förvaringsficka. Dessa är bland de många funktioner som gör denna erotiska enhet otroligt lätt att använda och lätt att uppnå den tillfredsställelse du längtar efter.

Lush 3 proffs

Denna vibrator erbjuder många fördelar jämfört med andra vibratorer och fjärrstyrda system:

 • exceptionell anslutning som är lätt att etablera, så att den kan användas på distans eller, med appen, var som helst i världen
 • slät, vattentät silikonkomposition gör den lätt att rengöra
 • den kan användas med eller utan vattenbaserade smörjmedel
 • konturform med “svansâ€?? som bättre anpassar sig till slidans form, vilket möjliggör maximal klitoris och vaginal stimulering
 • liten storlek (ungefär 3 x 4 tum med en 1,5-tums diameter för vaginalkomponenten) gör den bärbar med och lätt att använda
 • tyst under drift, vilket möjliggör diskret användning privat eller offentligt
 • lätt att ladda och håller laddningen i upp till 5 timmar
 • 4 vibrationsmönster som kan justeras för intensitet och synkroniseras till ljud eller musik

Lush 3 Cons

 • Lush 3 kommer bara i rosa färg som kanske inte passar allas palett eller estetiska preferenser
 • det är en av de dyrare vibratorerna på marknaden
 • Lush 3 är inte designad för anal stimulering eller manlig användning, så den kan endast användas vaginalt
 • kan inte användas med silikon eller oljebaserade smörjmedel
 • Om du föredrar att använda den med en PC behöver du en Bluetooth-adapter
 • Lush 3 är en äggvibrator och stimulerar genom vibration snarare än upprepad insättning, vilket kan begränsa viss sexaktivitet

Låt Lush 3 göra dina fantasier till verklighet

Låt oss vara ärliga: hur många vibratorer kan du använda från hela världen som ger vibrationer så effektivt att de kan stimulera varje erogen zon? Lovense Lush 3 är en sådan vibrator. Lovense har omdefinierat sexleksaksmarknaden sedan 2009, och Lush 3 är den senaste innovationen som innehåller Bluetooth-teknik för att göra ditt kärleksliv ännu mer ljuvligt.

Med en elegant, ergonomisk design som klamrar sig fast vid blygdläpparna under operation, kan den ge klitoris och vaginal stimulering samtidigt, vilket ger maximal orgasmpotential. Det är lätt att använda och lätt att rengöra design gör det enkelt att sköta och använda; dess kompakta storlek gör den lätt att bära vart du än reser.

Trots sin storlek har den en kraftfull men tyst motor som kan hjälpa dig att njuta av denna vibrator var du än är, så att du kan tillfredsställa dina privata och offentliga fantasier.

Med dess Bluetooth-anslutning kan du uppnå en mängd olika sexuella tillfredsställelser med din partner oavsett om du är på distans eller över hela världen. Dess appanslutning ger dig maximal kontroll över dess njutning som framkallar förnimmelser och mönster. Det är svårt att matcha en enhet som har en sådan mångsidighet och en laddningskapacitet på 5 timmar.

Om du har letat efter en vibrator för att ge anpassningsbar och obegränsad sexuell tillfredsställelse, är Lovense Lush 3 den enheten. För tillfredsställelse när som helst, för njutning var som helst i världen, för den ultimata orgasmiska rushen , prova Lovense Lush 3 .

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *