Kan en man vara trogen i ett långdistansförhållande?

trogen man långdistansförhållande

Du har träffat din drömman! Vilken känsla!

Du trodde att det aldrig skulle hända. Precis innan du tillåter dig själv att gå vilse i ?Cloud Nine? du rycks tillbaka till verkligheten och inser att det här förhållandet kommer att behöva klara av en långdistanssituation.

Du tänker genast, ”kommer han att vara mig trogen?” Jag kunde helt förstå oron. Även i relationer där människor är i närheten är trohet fortfarande en stor sak. När det gäller män att vara trogna, oavsett om de är nära eller långt borta, beror trohet verkligen på deras karaktär.

Om en man har stor karaktär och han förstår trofasthet (det är en del av hans karaktär), så ja, absolut. En man kan vara trogen i ett långdistansförhållande. Så vad som verkligen behöver hända är att känna efter det för att se om han har karaktären.

Varför misslyckades någon av hans tidigare relationer?

vet tidigare relationer man faithul långdistansförhållande

Naturligtvis förutsätter detta att han har haft tidigare relationer före dig!

Att veta att det kan vara ett gott tecken på om han skulle vara trogen i ett långdistansförhållande eller inte? Känner du till hans historia med någon av hans partners? Har du sett eller känt honom för att gå igenom många partners? Om så är fallet, kanske du vill försöka ta reda på varför.

Om han var otrogen mot dem medan han var nära, så kommer han förmodligen att vara otrogen mot att du är på avstånd.

Hans svar på din första förfrågan om det kan säga dig något! Säg att du bestämmer dig för att fråga honom om tidigare relationer, blir han defensiv? Eller, flyter konversationen lätt. En man som inte har något gömma kommer inte att vara defensiv.

Leta efter The Longing

När en man längtar efter dig, kommer du att veta det! INGEN annan kvinna passar in i hans värld som du.

Situationen kring ditt förhållande, oavsett om du är nära eller långt borta, kommer inte att släcka hans längtan efter dig. Om han verkligen längtar efter dig, kommer han förmodligen inte att längta efter en annan kvinna samtidigt.

När en man blir slagen av en kvinna från kärnan, vanligtvis kan ingen annan kvinna verkligen komma till honom på den nivån. Den goda nyheten är att om du känner en djup längtan som kommer från honom, är det förmodligen ett utmärkt tecken på att han kommer att vara trogen i ditt långdistansförhållande.

Längtan från honom är mer än bara fjärilar i magen! Det är en längtan som får honom till handling. Det får honom att få sitt liv för att föra dig in i hans liv permanent.

Om du inte känner längtan efter dig och det känns som att du är en slags eftertanke i hans schema, var uppmärksam. Se då upp för det som fångar hans uppmärksamhet, är det andra ?vänner?? Alla har förmågan att ta sig tid till det de verkligen vill!

Gör han uppoffringar för att se dig?

offer ser dig man faithul långdistansförhållande

Långdistansrelationer är kostsamma på flera plan. Det kräver att du eller någon annan går den extra milen. Särskilt på det ekonomiska området. Man måste spendera pengar för att se varandra ! Är det något han är villig att göra?

Inom rimliga gränser kanske det naturligtvis inte är realistiskt för honom att flyga ut en gång i månaden för att träffa dig. Men gör han en genuin ansträngning för att komma ut och träffa dig? Eller spenderar han sina pengar någon annanstans och överallt? Gör han det till en prioritet att komma och träffa dig?

Å andra sidan, när du försöker se honom rensar han sitt schema för att spendera sin tid med dig? Eller fortsätter han att skjuta upp dig? Kommer han med ursäkter för varför det inte är en bra tid att komma och träffa honom? Om detta händer ofta kan detta vara en röd flagga.

Är du i hans framtid?

När han pratar om planer för en karriär, att gå tillbaka till skolan eller bygga ett företag , inkluderar han dig då? I de samtalen, ser han att du är involverad i hans framtidsplaner? Eller, när han pratar med dig om sina framtidsplaner, verkar det väldigt unikt? Verkar det som om han inte riktigt tänker på att du ska vara involverad i alla hans framtida ansträngningar?

Du vill veta att du är i hans långsiktiga planer. Annars kan du riskera att ersättas av någon som är hans närhet.

Din magkänsla kanske vet

gut kanske känner man faithul långdistansförhållande

Till sist, vad känner du i magen? Du har sinnen som uppmärksammar dig. Ibland blir de avtrubbade på grund av stress, mediastimulering , för upptagen och så mycket annat. Ibland är det lätt att ignorera vad vi verkligen tycker är sant.

Vad säger din magkänsla när du tänker på den här mannen och det här långdistansförhållandet? Känner du verkligen att han är med i det? Eller säger din magkänsla dig något annat? Var uppmärksam på vad dina sinnen säger till dig . När du gör det kommer yttre omständigheter normalt att bekräfta vad du känner.

Lyssna också på vad dina vänner säger till dig. Om de börjar bekräfta saker som du känner, kan det vara en ledtråd om huruvida din man kommer att vara trogen eller inte! Spring inte iväg och fatta förhastade beslut, utan se det som en varning. Se det som en signal till ett potentiellt problem inom en nära eller lång framtid!

Slutsats

Avslutningsvis är att avgöra om en man kan vara trogen i ett långdistansförhållande, återigen, verkligen baserat på hans karaktär.

En person med god karaktär är sanningsenlig, vill göra gott till varje pris . En man med god karaktär skulle aldrig vilja göra dig illa. Han kommer att vilja berätta sanningen för dig, även om det gör dig besviken. Han skulle aldrig vilja leda dig vidare. En man med bristande karaktär kommer att vara motsatsen.

Om du är villig att se saker som de verkligen är (oavsett om det är bra eller dåligt), kommer det alltid att finnas tecken och symtom runt omkring , för att tala om för dig om du går i rätt riktning.

Hans karaktär kommer att visa dig om en man kan vara trogen i ett långdistansförhållande!

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *