Lovense Nora recension: Den smartaste kaninstämningen för kvinnor?

lovense nora recension

Av många, många? och räknas fortfarande? många tillverkare där ute som producerar innovativa, suveränt konstruerade och framför allt otroligt intelligenta och interaktiva sextekniska enheter, en som ofta och välförtjänt sticker ut från resten är de från Lovense .

Det var därför när de avslöjade sin vibrator av kanintyp för vulvautrustade individer, var det en hel del att stå upp och lägga märke till.

Men när allt är sagt och gjort, hur står sig Lovenses Nora i design-, ingenjörs- och njutningsavdelningen för dem som är intresserade av att använda den för (ganska uppenbart) långdistansnöje? och, ännu viktigare, hjälper det att fästa detta ordentligt redan högt respekterat sextechföretag som det bästa av det bästa, eller borde det istället få ett otippat meh .

Kolla priset

Är Nora kaninvibratorn vi alla har väntat på?

På sextech-hårdvarans språkbruk är Nora – som Lovense uttrycker det där i lådan – en vibrator i kaninstil. Om du inte är bekant med den här termen eller undrar över hur den används, betrakta den som en penetrerande leksak (den stora delen) som dessutom har en andra förlängning, jag antar att du kan kalla det, utformad för att stimulera den yttre delen av vulvan? speciellt klitoris.

Den här designen är långt ifrån ny, med vissa spår till och med dess ursprung decennier tillbaka till vibratorer med liknande egenskaper som kommer från våra goda vänner? och långvariga sextech-mavens i sin egen rätt? japanerna.

Och det finns en utmärkt anledning till att den har stannat kvar hos oss så länge, eftersom dens mästerliga form och funktion har kittlat fantasin hos vad som måste vara miljontals användare.

Vad Lovense har gjort är dock att ta den här klassikern och förfina den genom att höja vibratorspelet i kaninstil. Till att börja med lade de bort originalleksakens ofta tvivelaktiga konstruktion till förmån för en som är ungefär så välbyggd som mänskligt möjligt, som att täcka Nora med ett IPX6-klassat ytterhölje av silikon som gör den tredubbla genom att göra leksaken bekväm och njutbar för använd, anmärkningsvärt lätt att rengöra, och? toppar den? så att Nora kan bli så blöt som du vill.

Lovense Nora sexleksak

Denna högkvalitativa teknik återspeglas också i dess mekanik, där Nora kommer utrustad med två motorer: en som får klitorisförlängningen att vibrera och den andra att rotera (och motrotera om det är din grej) den penetrerande delen.

Med många Lovense-leksaker är Nora också smart genom att den kan ansluta via Bluetooth till deras Android eller iOS Lovense Remote- app? för att spela på nära håll och överlägsna kontrollmöjligheter? eller Lovense Connect en för, vad vi alla är här för , älskare som vill koppla ihop sina leksaker för ömsesidig njutning.

När man tittar på det för de som vill ha sexuella aktiviteter oavsett avstånd, får det ett rungande BRAVO för lyhördhet, effektivitet och funktioner för separerade älskare.

Om interaktiv porr är din grej, kan Nora ställas in? igen med Lovense Remote-appen? för att spegla de sexiga göromålen i en lämpligt aktiverad video? som jag kommer att utforska mer om en liten stund.

När det gäller kontroll har Nora två knappar och en LED-lampa. Den övre delen av detta är din ström på/av? och Bluetooth-standbyläge när du ansluter den till din smartphone eller datorknapp, men när den hålls intryckt en kort stund aktiverar den klitorisvibratorn och genom att trycka igen låter användarna växla mellan tre intensiteter och fyra förprogrammerade mönster som Pulse, Wave, Fireworks och?att rocka din värld?Fireworks.

Under den styr den andra knappen den roterande delen: tre hastigheter och när den hålls intryckt går den moturs istället för motsatsen.

Men vad du kan få den att göra utökas avsevärt när den är ihopkopplad med någon av apparna, som att skapa och dela anpassade vibrerande och roterande mönster.

Vad Nora har att erbjuda

Lovense Nora vibrator

Låt oss dela upp detta i två delar. Mekaniskt är Nora utmärkt: under alla de månader jag har använt min har den aldrig gjort annat än att prestera vackert. Tro mig att detta är mycket beröm eftersom jag önskar att jag kunde säga detsamma om de många andra leksaker jag har recenserat, mer än några nyare och mycket dyrare än Nora.

Så det är uppenbart att Lovense vet hur man gör en bra leksak. Men mitt beröm slutar inte där, för hur blöt jag än blev så avtog det aldrig en enda gång. Vibrations- och rotationsfunktionerna är också perfekta för det som är designat och byggt för att göra. Tillbaka till gamla krigshistorier, det har blivit ett vanligt klagomål hos mig med dessa typer av leksaker att deras mekanismer faller alldeles för korta i avdelningen för intensitet eller variation av stimulanser.

Inte med Nora, dock, eftersom den är inbyggd rotationer och vibrationer i stort sett kommer att göra jobbet med alla som använder den? och ännu bättre när den är Bluetooth ansluten till Lovense Remote-appen.

De goda nyheterna fortsätter att komma, eftersom Nora sticker ut som en leksak genom att lindra ett ännu större bi i min motorhuv än andra leksaker som misslyckas med sin nöjesleverans.

Med det menar jag batteritiden, eftersom det här är en leksak som bara kräver ungefär en timme eller så? ibland mindre, har jag varit glad över att märka att den kan köras under en imponerande fyra timmars kontinuerlig användning.

Den kommer också att ändras i standby-läge i fem hela dagar! Som någon som upprepade gånger har blivit irriterad när jag efter att ha sträckt mig efter en favoritleksak bara för att hitta den död som en dörrnagel, som krävt en stämningsdödande timme eller mer för att få den att safta upp igen, ger jag Lovense en rungande klapp på axeln, vilket gör Nora en perfekt leksak för spontan njutning.

Att få det konfigurerat för användning? och vad det medföljer

lovense max nora recension

I omvänd ordning kommer Nova i en exceptionellt stilig låda som, vid sidan av själva leksaken, finns en snabbguide, en mer omfattande på olika språk och en ganska vanlig magnetiskt ansluten laddningskabel.

På den sista har jag en måttligt svår kritik att även om det inte ändrar Noras betyg från godkänt till underkänt, så är den här typen av laddningsanslutning värst. Mest för att den är så förbannat petig att även om du kanske får den att fastna och börja ladda, så räcker den minsta rörelse för att bryta anslutningen.

Så, kära Lovense, medan jag inte har något annat än beröm för dina produkter och dig som företag, ber jag dig att sluta, snälla sluta använda dessa magnetladdare.

Det ur vägen, om du vill använda din Nora med Lovense Remote eller Connect-appen, ladda bara ner endera eller båda till din lämpliga smartphone, sätt leksaken i Bluetooth-sökläge, så kommer den att prata med båda appen på nolltid .

Därifrån kan du använda Lovense Connect-appen för att lägga till interaktiv sexlek till ditt långdistansförhållande eller med Lovense Remote, börja använda två liknande leksaker i samma rum med en annan? plus att skapa och dela din skräddarsydda atmosfär eller oscillera mönster , om du vill.

Om din PC eller Macintosh-dator har Bluetooth kan du också ladda ner och installera Lovense Remote-appen, som erbjuder samma funktioner.

Tyvärr, Lovense Media Player är bara PC, men om du har stödjande hårdvara? och Bluetooth? kan du använda den för att lägga till speciellt skapade spellistor med Nora-åtgärder till alla videor som laddas ner till din dator.

nora Lovense recension

Fördelar med Nora

Som med de flesta av Lovenses produkter är Nora en perfekt designad och vältillverkad sexleksak. Ytterhöljet av silikon är bekvämt, kroppssäkert, vattentåligt och lätt att rengöra.

Den penetrerande delen har tre hastigheter och möjlighet att motrotera, medan g-punktsstimulatorn levererar lika tre hastigheter och fyra unika förinställda mönster. Kontrollerna för allt detta är intuitiva och enkla att använda oavsett vilken position användaren lyckas ta sig in i.

Tillsammans med Lovense Connect kan Nora fjärrstyras var som helst i världen eller, med hjälp av en matchande typ av Bluetooth-aktiverad leksak, användas interaktivt så att den ena partners kommer att speglas av den andra.

Dessutom kan Lovense Remote-appen användas för att skapa anpassade spellistor med åtgärder som sedan kan delas med andra. För vuxenunderhållningssajter som stöder det kan Lovense Remote också interagera med olika videor eller, med hjälp av Lovense Media Player (endast PC), kan användare skapa sina egna som fungerar med en nedladdad video.

Nackdelar med Nora

Inte många, men om jag var tvungen att göra en lista, skulle den behöva toppa den med den irriterande magnetiska laddningskontakten, som om den inte är ansluten och sedan försiktigt? mycket, mycket försiktigt? lämnas ostörd inte kommer att kunna ladda enheten.

Domen

När jag slår Lovenses Nora på min skala för godkänt eller underkänd , är det direkt uppenbart att? trots sina små problem? slutar det med att den tippar ganska uppenbart till dess fördel.

Detta gäller särskilt för alla som vill lägga till en stabil, fullfjädrad och härligt njutbar leksak till sitt kärleksfulla nöje på långa avstånd.

Så, koka ner det här ännu mer: om du vill ha en fantastisk leksak, gå inte utan spring för att få tag på Lovenses Nora? och förbli sexuellt ansluten till din partner oavsett hur långt det är mellan er två, då gör du av med Spring inte utan spring för att köpa en som när allt är sagt och gjort tvivlar jag uppriktigt på att du kommer att hitta något roligare.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *