10 anledningar till att killar är rädda för långdistansförhållanden

Killar rädda långdistansförhållanden

Det är ingen fantastisk känsla när killar tackar nej till dig för att de är rädda för långdistansförhållanden eller bara inte gillar dem.

Det finns alltid en anledning till varför killar är rädda för långdistansförhållanden, eftersom det gör ont och ibland kan vara förvirrande för dig. En annan svår sak att göra efter att ha blivit avvisad är att se på det från killarnas synvinkel .

Det här är tufft eftersom om du är redo för ett förhållande som är långdistans eller är villig att ta risken med ett förhållande som är långt avstånd kan du inte alltid se det från någon som inte är redo .

Att ha problem med att räkna ut är anledningen till att vissa killar är rädda för långdistansförhållanden. Förutom att ha problem med att se det ur deras synvinkel, här är några av anledningarna till varför killar ibland kan vara rädda för en relation som är långdistans .

1. Ensamhet är svår att hantera

ensamhet rädd man långdistansförhållande syn

Ensamhet är en av de svåraste sakerna att hantera i en relation som är långdistans. Även om ni två fortfarande kan kommunicera genom att skicka meddelanden eller ringa så känns det fortfarande inte riktigt som att ni inte är ensamma.

Det här kan vara svårt för en kille eller vem som helst i ett förhållande som är långt att ta itu med.

Långdistans är en stor anledning till varför killar ibland är rädda eller nervösa för att komma in i ett förhållande.

Det finns några sätt att hjälpa till att hantera ensamheten som att använda en app som FaceTime eller Skype så att ni kan prata ansikte mot ansikte så gott som möjligt. Problemet med det är att många gånger efter att du lagt på telefonen kan det kännas som att du är ensam igen.

Att vara i ett förhållande men ändå känna att du är ensam kan vara en riktigt tuff sak att hantera.

Detta beror på att när du är i ett förhållande bör du kunna lita på den personen när du har det svårt i livet och det kan vara tufft att få samma typ av stöd i en relation som är långväga.

Att vara i ett förhållande men ändå känna att du är ensam är en stor anledning till varför killar är rädda för långdistansförhållanden.

2. Att vara osäker på långdistansförhållandet

Att vara osäker på långdistansförhållandet kan betyda ett par saker. Det kan betyda att du inte är säker på att långdistansförhållandet är rätt för dig . Det kan också betyda att du inte är säker på att du fortfarande skulle tycka om din långdistansandra om ni båda var i ett vanligt förhållande.

När killar är osäkra på något kan det tiga i deras sinnen och därför förstöra ett redan tillsammans förhållande eller förstöra chansen att någonsin vilja vara i en relation som är långdistans.

Att inte ha svar på sådana frågor kan göra killar rädda för en relation som är långdistans. Det okända är vanligtvis skrämmande för de flesta och att ta en risk med det okända kan vara ännu läskigare .

Ibland finns det killar som helt enkelt inte är riktigt redo att ta risken på det okända som kommer med ett förhållande som är långt avstånd.

Den största av riskerna är att de inte kan vara säkra på om de fortfarande skulle tycka om dig och vill vara med dig när ni båda inte var i ett förhållande som är långdistans utan istället ett normalt förhållande.

3. Möjligheten att fuska

otrogen anledningar killar rädda långdistansförhållande

I alla relationer finns det en mycket reell möjlighet att fusk kan hända. Med det sagt, i en relation som är långdistans kan chanserna ibland vara högre.

Det är bara en annan risk som kommer med i ett förhållande som är långt och återigen är vissa killar helt enkelt inte redo eller ovilliga att ta en chans på en sådan risk.

Anledningen till att chanserna minskar möjligheten att bli otrogen i en relation som är långdistans är att människor blir ensamma.

Många gånger när människor blir ensamma söker de någon annans uppmärksamhet eftersom deras partner inte finns i närheten för att hjälpa till med den känslan. Det finns ingen ursäkt för fusk men många människor har en anledning till det.

Med det sagt är detta vanligtvis en stor anledning till varför killar är rädda för långdistansförhållanden.

4. Fysisk kontakt är viktig

fysiska kontakter begränsade killar rädda långdistansförhållande

Fysisk kontakt är en viktig del av ett förhållande. Fysisk kontakt är normalt mycket begränsad i ett förhållande som är långdistans.

Detta kan vara en enorm barriär för människor att behöva övervinna och många gånger vill folk inte övervinna det.

Folk vill ha den fysiska kontakten som kommer med ett förhållande och att komma in i en relation som är långdistans håller människor från att ha mycket av det. Detta kan skrämma bort killar från tanken på en relation som är långdistans.

Fysisk kontakt hjälper mot ensamhet och många människor behöver den typen av stöd från sin partner. Det är därför många killar inte ens är villiga att prova långdistansförhållanden eller är rädda för det.

Det kan vara en stor sak att övervinna för en kille och vissa killar är inte villiga att övervinna det för en relation som är långdistans.

5. Du måste göra uppoffringar

göra uppoffringar rädda killar långdistansförhållande

Uppoffringar ska göras i alla relationer men det tenderar att finnas fler i en relation som är långdistans. Det måste finnas engagemang och viljan att göra uppoffringar.

Vissa uppoffringar är att ge upp sexuell intimitet under en lång period, möjligheten att någon av er flyttar, att inte kunna vara runt varandra. Dessa uppoffringar är tuffa för vem som helst och många människor vill helt enkelt inte ens chansa på det.

Det är därför många killar är rädda för långdistansförhållanden. De är bara hårda och kräver mycket engagemang och engagemang för att bli framgångsrika och värda mödan . Vissa killar har inte viljan eller förmågan att engagera sig och dedikera sig på det sättet .

6. Bristen på sexuell intimitet

saknar sexuell intimitet rädd

Sexuell intimitet är annorlunda än fysisk kontakt genom att: fysiskt innehåll handlar mer om kramar, handhållning och den andra personens fysiska värme. Sexuell intimitet är på en annan plats för sig.

Detta är den vanligaste orsaken till att man inte vill vara i en relation som är långdistans. Bristen på sexuell intimitet är också den största utmaningen att övervinna när man kommer in i en relation som är långdistans.

Många killar är rädda för att komma in i en relation som är långväga på grund av brist på sexuell intimitet. Det är inte en lätt sak att övervinna och många killar tenderar att vara rädda för att de ska misslyckas eller att de inte kan gå så länge utan sexuell intimitet.

När du hör om varför killar inte vill vara i en relation som är långdistans, är detta vanligtvis det första som dyker upp.

Det som är bra är dock att numera fjärrstyrda vibratorer och långdistans sexleksaker gör det möjligt att faktiskt ha ”DR” sex .

Naturligtvis är det inte den verkliga affären, men det är bättre än ingenting. Så du borde definitivt kolla upp det!

7. De kanske är rädda för att slösa tid

rädd att slösa tid killar långdistansförhållande

Möjligheten att inte vara bestående är möjlig i alla relationer. Med en relation som är långdistans tenderar du att höra att de misslyckas mycket mer än vanliga relationer. Detta beror på att det finns många risker och många uppoffringar som människor måste göra eller vara villiga att göra .

Många killar vill vanligtvis inte ta de riskerna och de vill inte heller riskera att slösa bort sin tid. De vill inte behöva ta itu med hjärtesorgen och allt som följer med det för ingenting.

Heartbreak är en skrämmande och svår sak att hantera det. De flesta killar försöker undvika hjärtesorg när det är möjligt . Så en stor anledning till varför killar blir rädda för långdistansförhållande. Det är svårt att försätta sig själv i en situation där det är ganska troligt att du kommer att bli skadad.

8. Det kan vara känslomässigt ouppfyllande

känslomässigt ouppfyllande rädda killar långdistansförhållande

För vissa människor är det inte tillräckligt att prata i telefon för dem eller deras känslohälsa.

De behöver ansikte mot ansikte samtal och kontakt såväl som fysisk kontakt och att vara fysiskt inte ensamma. Relationer ger människor ett nytt stödsystem och en ny nivå av komfort.

När någon är i en relation som är långdistans kan de inte alltid få den känslomässiga kopplingen för att kunna ha det stödsystemet genom sin signifikanta andra och den komfort som de behöver i ett förhållande.

Bristen på att vara känslomässigt uppfylld kan vara skrämmande för vissa killar. Detta beror på att det kan försätta sig själva och deras signifikanta andra i en potentiellt ganska besvärlig och hjärtskärande situation.

Relationer är bara hälsosamma om båda parter är verkligen lyckliga och du kan inte vara riktigt lycklig utan att vara känslomässigt uppfylld. En anledning också till att killar blir rädda över en relation som är långdistans.

9. Det kan vara svårt att lära känna varandra

svårt vet varje över rädda killar långdistansförhållande

I en relation som är långdistans kan det ibland vara svårt att verkligen lära känna varandra. Du får veta vilka de är via telefon men du lär inte riktigt känna deras roliga små vanor och egenheter samt andra viktiga delar som gör någons personlighet och väsen.

Detta kan vara svårt för killen i förhållandet att inte riktigt lära känna och förstå personen de är i ett förhållande med.

En relation består av minnen och att verkligen kunna förstå din signifikanta andra och när du inte riktigt får en chans att veta vilka de är kan det vara lite läskigt.

Många killar är rädda för att komma in i ett förhållande med någon och inte riktigt kunna antingen komma överens med dem eller inte veta exakt vem de är i ett förhållande med.

Det enda sättet att ta reda på dessa små egenheter och hur de verkligen är i vardagen är att vara fysiskt med dem. Den här okända och risken de skulle behöva ta är en annan anledning till varför killar är rädda för ett förhållande som är långt avstånd.

10. Vissa människor är inte utrustade

inte utrustade rädda killar långdistansförhållande

I slutändan finns det bara några killar som känner till som inte är utrustade för att hantera en relation som är långdistans.

Av någon anledning är de rädda för långdistansrelationer och troligen det engagemang, engagemang och hårda arbete som kommer med en relation som är långdistans.

Ibland vet de inte riktigt ens vilken del av en relation som är långväga som är mest skrämmande för dem och det är okej.

Det kan ibland vara svårt att peka ut exakt vilken del av en relation som är långdistans skrämmer dig. Det kan också vara så att mer än en del av relationen som skrämmer dig.

De är helt enkelt inte redo, utrustade eller villiga att hantera en, den främsta anledningen till att de var rädda för Lond Distance Relationship.https://www.youtube.com/watch?v=NwSELNfzOsY
YouTube-video

Slutsats

Det finns många svårigheter i en relation som är långdistans . Långdistansrelationer kan vara värt det om två personer är engagerade och dedikerade till varandra.

Många anledningar till varför en kille är rädd för en relation som är långdistans, problemet är att många killar inte har förmågan att vara hängivna och engagerade på det sättet eller bara är rädda för riskerna som följer med att vara i det.

Det kan vara så att de är rädda för risken för fusk och bristen på fysisk kontakt eller till och med att de inte vill behöva försöka kämpa sig igenom ensamheten.

Oavsett anledningen kan den största anledningen vara att de inte vill försätta sig själva i en osäker situation och chansa på de okända riskerna som följer med en relation som är långdistans.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *