FriendLamps recension: Decent Long Distance Friendship Lamps?

friendlamps-recension

Så mycket som sinnet behöver interaktion med andra, behöver vi alla kontakt med nära och kära för att överleva. När avståndet stör den närhet , den gamla klichén ”frånvaron gör att hjärtat blir mer förtjust”? kunde inte ringa sannare. Skulle du inte föredra att ha en nära kontakt med dina nära och kära trots avståndet?

Med några få tryck kan Friendship Lamps göra den kopplingen stark, även när ni är mil och mil ifrån varandra. Läs vidare för att få reda på mer information om tekniken som gör det möjligt!

? Kolla priset på vänskapslamporna

Presentation av vänskapslampor av FriendLamps.com

vänskapslampor långväga

Baserat från Australien, är varumärket Friendship Lamps mycket fokuserat på att hjälpa alla att få kontakt med en vän eller familjemedlem på distans. Skaparna ville ge mer skönhet och närhet till relationer som sträcker sig över hela landet, vilket ledde till att de lanserade sin första batch 2014.

Vänskapslampor finns i olika former och färger och passar bra med alla typer av inredning. Medan vissa lampor erbjuds i en lång kubliknande struktur, är andra inkapslade i en design från mitten av århundradet. Alla modellerna ligger ganska nära i pris, och du kan till och med köpa vänskapsramen för att lägga till en bild på personen du har kontakt med.

Varje produkt som går ut kontrolleras först noggrant för att säkerställa att kunderna är helt nöjda med produkten de får. Trots de många ansträngningarna att se till att kunderna är nöjda erbjuder företaget 12 månaders garanti på produkterna.

Vad är en vänskapslampa?

Vänskapslampor kan se ut som vilken annan lampa som helst, men de har en klar fördel? du kan berätta för dina nära och kära hur mycket du saknar dem med en enda beröring. Så fort du rör vid ytan tänds både din lampa och lampan till din älskade. Det är ett litet sätt att visa någon annan, ?Jag tänker på dig.?

Även om det kan finnas andra modeller från liknande företag, erbjuder Friendship Lamps en annan funktion med denna entryckskommunikation ? möjligheten att skicka meddelanden.

Vilka egenskaper har vänskapslamporna?

Wi-Fi-kompatibel

Att använda denna lampa är inte alls svårt. Allt du behöver göra är att koppla in vänskapslampan och upprätta en Wi-Fi-anslutning i ditt hem. När den är ansluten är den redo att skicka meddelanden till dina nära och kära.

Hög kvalitet

Som tidigare nämnts stoltserar företaget med högkvalitativa produkter vilket gör att du inte skulle behöva oroa dig för produktens kvalitet. Alla modeller har testats för deras funktionalitet och prestanda.

Lätt att ansluta var som helst

Även om vissa kommunikationsenheter inte kan gå mer än några kvarter bort från hemmet, är det samma inte sant för vänskapslamporna. Dessa lampor kan ansluta internationellt också, så länge användaren har en Wi-Fi-anslutning där de bor. De kräver nästan inget underhåll, så du kan bara aktivera lampan om du vill nå ut till din älskade.

Kan skickas globalt

Även om företaget är baserat i Australien, skickas varumärket över hela världen. Vänskap kan sträcka sig över hav och öknar, varför anslutningen måste sträcka sig över hela jordklotet.

Vackra mönster

Företaget stoltserar med unika och vackra mönster för att arbeta med vilken inredning som helst utan ansträngning. Det finns flera ramar tillgängliga för att fungera med det nuvarande utseendet i ett rum, vilket säkerställer att denna armatur bara kan bli en normal del av rummet.

Hur fungerar vänskapslamporna?

vänskapslampa färgkod

En av fördelarna med Friendship Lamps är deras enkelhet. När du tänder lampan med USB-kabeln (som kan kopplas till en dator) blir lampan först blå och sedan röd. Innan den kan kommunicera med någon måste du konfigurera den med ditt nätverk .

När vänskapslampan har tänts måste du ansluta den till Wi-Fi som heter FriendLamp_xxxxx. Efter att lampan har anslutits till Wi-Fi får du ett popup-fönster som leder dig till en sida för att registrera dig.

Den nya sidan skulle visa dig alla tillgängliga Wi-Fi-nätverk i ditt område, vilket bör inkludera din internettjänst. Anslut till ditt Wi-Fi och ange lösenordet.

Efter detta anger du det grupp-ID som skulle skickas till dig i din e-post. Alla lampor i ditt nätverk måste använda samma grupp-ID, men det kan ändras till det ID du vill ha.

Hur man sätter på vänskapslampan

Det är enkelt att aktivera ljuset från vänskapslampan eftersom allt du behöver göra är att trycka en gång. Lampan aktiveras omedelbart, vilket gör det möjligt att kontakta alla andra lampor som är anslutna till det grupp-ID:t.

Om du vill byta ut färgerna används samma knapp. Tryck på knappen tills de olika färgerna börjar cykla igenom och din föredragna färg kommer med. För att välja färg, släpp knappen.

Den blå färgen på lampan betyder att den tänds, medan röd betyder att vänskapslampan inte kan ansluta till Wi-Fi och måste ställas in. Under tiden betyder lila att en uppdatering laddas ner eller installeras. Om lampan lyser grönt är du bra att gå!

Varför välja Friendship Lamps framför sina konkurrenter?

Du skulle undra varför du ska köpa just dessa lampor framför konkurrenterna. Vad är det som är så speciellt med dessa vänskapslampor, eller hur? Det finns några sätt som denna lampa skiljer sig från sina konkurrenter.

Hög kvalitet

Dessa lampor är gjorda av högkvalitativa material som gör dem desto mer åtråvärda och hållbara .

Pengar tillbaka garanti

Det stämmer! Företaget erbjuder dig en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du är missnöjd med fördelarna och funktionerna hos Friendship Lamps kan du alltid returnera den och få en återbetalning.

Excellence rekord

Företaget skryter också om det faktum att de inte har gjort en enda kund besviken hittills och alltid levt upp till varje kunds förväntningar.

Lokal garanti

Företaget erbjuder också en 12-månaders lokal garanti på vänskapslamporna som det säljer.

Priser och planer

vänskapslampor billigt

Om du undrar hur och till vilken kostnad du kan köpa dessa lampor, finns det två planer som du kan köpa vänskapslamporna i? som enkelpack eller som dubbelpack. Det finns dock flera modeller att överväga, inklusive:

  • Modern design, från $170
  • Klassisk design, från $170
  • Mid-Century Design, $99 för en eller $198 för två
  • Vänskapsramar, $99 för en eller $198 för två

Ett par kan börja på $170 med de moderna och klassiska designerna. Eftersom dessa modeller kan koppla ihop flera lampor inom samma grupp kan du köpa individuella lampor för att skapa en större grupp människor att koppla ihop.

För de två första alternativen är det enda sättet att beställa enstaka lampor som ett tillägg. Mid-Century-designen och vänskapsramarna kan beställas som individuella föremål, snarare än som en del av ett set.

Om priset är för högt för att betala direkt, erbjuder webbplatsen betalningsplaner som delar upp kostnaden i delbetalningar.

Var köper du vänskapslamporna?

För att beställa vänskapslamporna måste du helt enkelt gå och beställa från onlinebutiken på https://www.friendlamps.com/. Än så länge finns det inga tredjepartsleverantörer som är auktoriserade att sälja lamporna.

Som hemsidan föreslår kan du antingen välja att betala för vänskapslamporna med PayPal eller ett betal-/kreditkort .

Fördelar

Här är några fördelar med vänskapslampor:

  • Lätt att använda
  • Förbinder människor runt om i världen
  • Wi-Fi-kompatibel
  • Estetiskt vacker
  • Erbjuder lokal garanti
  • Unika design

Nackdelar

Här är några nackdelar med vänskapslamporna:

  • Lite dyrt
  • Kan vara svårt för den som saknar teknisk kompetens
  • Beror på kvaliteten på din internetanslutning

Vanliga frågor om vänskapslampor

Är internationell frakt tillgänglig?

vänskapslampor kampanjkod

Svaret är ett stort ja! Företaget erbjuder internationell frakt. Du behöver bara gå till deras onlinebutik för att veta detaljerna om den internationella frakten till ditt område.

Är lampan lätt att sätta upp?

Ja, lampan är lätt att sätta upp. Allt du behöver göra är att koppla in den och ansluta den till Wi-Fi och du borde vara igång. Du kan dock alltid kontakta företagets kundtjänst om du har problem.

Hur många lampor kan läggas till i en grupp?

Det finns ingen gräns. Så snart din älskade får sin lampa kan de begära åtkomst till din grupp via en Wi-Fi-anslutning.

Hur många grupper kan en lampa kopplas till?

En lampa kan bara vara involverad i en grupp åt gången. Nätverken är konfigurerade på ett sådant sätt att om du lägger till lampan i en grupp tas den bort från en annan. Däremot kan gruppen ändras så många gånger som användaren vill, även inom samma dag.

Kan lamporna täcka och fungera för utomlands avstånd?

Ja, lamporna fungerar på långa avstånd utomlands. Du skulle bara behöva trycka lätt på lampan och slå på den för att kontakta alla andra lampor med ditt grupp-ID.

Har vänskapslamporna garanti?

Vänskapslamporna kommer med 12 månaders lokal tillverkargaranti. Företaget säger att de skulle få din lampa fixad eller utbytt utan extra kostnad om lampan är defekt eller inte fungerar som den ska.

Hur lång tid tar det för lamporna att nå dig?

Enligt företagets webbplats bör australiensisk leverans ske mellan 2 till 5 arbetsdagar medan alla internationella leveranser bör ske mellan 3 till 10 dagar.

Vad följer med paketet?

I varje beställning får kunderna sin lampa, en Ethernet-sladd, en microUSB-nätsladd, en Filimin-brygga, installationsinstruktioner och ett felfärgkodsblad.

Slutlig dom

De unika, vackra och personliga vänskapslamporna är allt du behöver för att upprätthålla kontakterna med de människor du inte kan vara nära just nu. Dessa lampor är prisvärda, kompatibla med Wi-Fi och kan ansluta till alla andra som har en lampa.

Vill du få kontakt med dina nära och kära och låta dem veta att du tänker på dem? Varför vänta? Klicka här för att köpa !

? Kolla priset på vänskapslamporna

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *