De 5 bästa sexleksakerna för alla hjärtans dag för par

alla hjärtans dag sexleksaker

Om du är i ett långdistansförhållande är det viktigt att du håller kryddan vid liv och när är det bättre att göra detta än på alla hjärtans dag?

Sex är verkligen viktigt i ett förhållande och även om ni inte är tillsammans fysiskt kan ni fortfarande bli intima.

Det finns många sexleksaker som är designade för par att njuta av tillsammans även när de inte är på samma plats.

Tekniken kan verkligen hjälpa till att ta ditt sexliv till nya höjder, så se till att du utforskar vad som finns där ute.

Om du vill ge något unikt och styggt i present, har den här artikeln sammanställts för att berätta om de bästa sexleksakerna för alla hjärtans dag .

1- Lovense Lush 2

lovense lush2 alla hjärtans dag sexleksak långdistans förhållande visa

Lovense Lush 2 är en intern bärbar vibrator som kommer att driva din tjej helt vild.

Detta högkvalitativa varumärke är alltid ute efter att förbättra sina leksaker och den här är känd för att vara ganska otrolig. Leksaken kan styras av en app vilket är det som gör den så perfekt för långväga älskare.

Leksaken har positiva recensioner från kunder över hela världen och vi vet att du och din partner kommer att älska den också.

Några av funktionerna i Lovense Lush 2 som har gjort den populär bland alla typer av människor är följande:

  • Den har en så söt design även om den ser annorlunda ut från många andra sexleksaker på marknaden på grund av sin unika form . Den är varmrosa i färgen och är gjord av silkeslent silikonmaterial för ultimat komfort.
  • Detta är en av de lägsta volymen äggvibratorer på marknaden som är idealisk om du vill ha lite diskret kul tillsammans. Kanske vill du vara extra kinky och låta din partner bära Lovense Lush 2 när du är ute och går, medan du styr den hemifrån.
  • Trots det tysta ljudet har den en mycket stark motor och ger superintensiva vibrationer som du eller din partner kan kontrollera .
  • Lovense Lush 2 har en app och är kompatibel med Bluetooth-teknik. Oavsett hur långt borta du är din partner kan vara. Du kan njuta av lite styggt kul med denna leksak. Kanske kan du till och med chatta på Skype när du blir intim så att ni också kan se varandra.
  • Den är helt vattentät så kan användas i bad/dusch.

Kolla priset

2- Lovense Max 2 & Nora

lovense max nora alla hjärtans dag sexleksak långdistansförhållande

Lovense Max & Nora är designade för par och bör helst användas tillsammans.

Lovense Max är en onaniärm som ser ut och framför allt känns som en riktig slida . Du kan använda den här leksaken medan din långväga älskare använder Lovense Nora som är en vibrator i kaninstil.

De två leksakerna kan kopplas ihop via Bluetooth och du kan till och med se/höra varandra medan du använde leksakerna med appen vilket är ganska fantastiskt.

Du kommer faktiskt att känna att du har sex med din partner , vilket är så viktigt när du går igenom en torr period på grund av att du inte har sett varandra på ett tag. Låt oss ta en titt på några fler av de coola funktionerna i Lovense Max & Nora .

  • Innerhylsan på max är gjord av ett hudliknande TPE-material, som är mjukt och extremt naturtroget.
  • Lovense Nora är gjord av ett liknande material och är böjd för stimulering av g-punkten .
  • Pärlor täcker skaftet på Nora och dessa har ett antal olika vibrationsinställningar, som du kan leka med med en knapptryckning.
  • Om du och din partner båda laddar ner appen till din telefon kan ni koppla ihop leksakerna med varandra. Ni kan styra varandras leksaker eller era egna . Alternativen är oändliga med dessa innovativa design och att experimentera har verkligen aldrig varit så roligt.
  • Det finns till och med en meddelande- och videofunktion i appen som gör att ni kan ansluta till varandra ännu närmare när ni spelar.

Kolla priset

3- Onyx & Pearl av Kiiroo

onyx2 pearl2 alla hjärtans dag sexleksak långdistansförhållande

Detta interaktiva par från Kiiroo är ett annat som förtjänar en stolt plats på denna lista över bästa sexleksaker för långdistansrelationer på marknaden

Den här paruppsättningen fungerar på ganska liknande sätt som den tidigare. En onanihylsa för mannen och en beröringskänslig G-punktsvibrator för kvinnan. Denna parning kommer att bli en absolut livräddare när ni är sugna på att beröra varandra.

Några av funktionerna i Onyx 2 + Pearl som gör dem värda att överväga är:

  • Leksakerna kopplas ihop via WeConnect och är kompatibla på både iOS och Android. Detta gör att ni kan kontrollera varandras leksaker och det känns nästan som att ni är tillsammans i köttet.
  • Båda enheterna är USB-uppladdningsbara vilket är praktiskt och sparar på priset på batterier, särskilt viktigt om du använder leksakerna regelbundet.
  • Onyx 2 innehåller 3 olika kontraktionslägen för hanen att leka med och njuta av och pärlan har 9 olika vibrationshastigheter för kvinnan , beroende på vilken intensitet som föredras.
  • Båda leksakerna är gjorda av ett silikonmaterial och är designade för att kännas så realistiska som möjligt.
  • Du kan känna din partner i realtid , leksakerna är kompatibla och när den är ansluten kommer onyxen att styra och reagera när kvinnan rör sig och vice versa.

Kolla priset

Och få -10 % RABATT genom att använda kampanjkoden ”Fun10”?? ?

4- We-Vibe Chorus

vi vibe refräng alla hjärtans dag sexleksak långdistansförhållande

WeVibe Chorus är en av de bästa Alla hjärtans dag sexleksaker på grund av hur mångsidig den är. Den kan användas av par på ett antal olika sätt.

The vibrator is designed to be worn during sex for both clitoral and g spot stimulation. It also feels amazing for the guy too. The WeConnect app that goes with the toy can be used to control it which is why it is perfect for long-distance relationships also.

Perhaps the woman can use the toy solo when you are apart and then when you are together, the WeVibe Chorus can be used during sex.

Either way, it has a great reputation and that is largely down to the features of the product.

  • It has touch-sensitive receptors meaning that body movements control the vibrations. This is more intense and pleasurable for the male and female.
  • The WeConnect app that you/your partner can use to control the device is a great piece of technology. AnkorLink is used to control it and this enhances traditional BlueTooth technology, ensuring the connection never drops.
  • The toy is adjustable so you can make it fit your body just perfect for both G-spot and clitoral stimulation.
  • It is rechargeable, it only takes 90 minutes to fully charge and will then last for approximately 2 hours.
  • It is waterproof for horny water play and made from a soft silicone material.

Check the Price

Use the coupon code “LDF20” at checkout to get -20% off any product your order!

5- Ohmibod Esca 2

ohmibod esca2 alla hjärtans dag sexleksak långdistansförhållande

For those who are quite knowledgeable about sex toys, they will have heard about OhMiBod and Esca 2 is an amazing couple toy from the brand.

This is a Bluetooth wearable vibrator. It looks good and works really well. You can drive your partner while as you control this toy while she has it inside her.

The Esca 2 has a great reputation with couples including those who are long-distance and it’s guaranteed to become her new best friend.

Without further ado, let’s dive right in so you can figure out exactly why it has earned a place on this list:

  • Det första du kommer att lägga märke till med leksaken är den intressanta formen men den är designad på detta sätt för ett mycket viktigt syfte. Den större änden går in i dig för g-punktstimulering och den andra änden kommer att vila på din klitoris.
  • Det finns ett antal olika vibrationsinställningar på leksaken som kan styras manuellt eller via BlueTooth i appen.
  • Den är gjord av slät silikon och den är ganska flexibel vilket gör att du kan justera leksaken så att den passar din kropp och den känns superbekväm.

Kolla priset

Glöm inte vår lilla present till dig: du kan få -10% rabatt genom att använda din speciella rabattkod ?SEXTECH? ! ?

Fördelarna med att ge en sexleksak denna alla hjärtans dag

ge sexleksak alla hjärtans dag långdistansförhållande

Sexleksakerna som har diskuterats i den här artikeln liknar inte någon du någonsin har sett förut. Teknik används för att göra dem helt otroliga.

Medan vissa av dem är designade bara för kvinnor. ALLA leksaker kan styras via appar/Bluetooth så att du kan känna dig sexuellt ansluten när ni faktiskt inte är tillsammans.

Så vad är fördelarna med dessa bästa alla hjärtans dag sexleksaker i motsats till mer traditionella för att visa din kärlek?

  • Den största fördelen med dessa bästa Alla hjärtans dag sexleksaker är att de hjälper er att bli intima med varandra, även om ni inte är tillsammans i köttet.
  • Frestelsen att fuska kan alltid vara stor i relationer där man inte ses så ofta. När du använder produkter som denna med varandra, blir du inte frestad eftersom dina sexuella behov fortfarande tillgodoses.
  • Även om blommor, choklad och andra presenter bara räcker under en kort period – kan dessa högkvalitativa sexleksaker i stort sett hålla för evigt.
  • Det hjälper dig att upptäcka vad varandra gillar sexuellt . Ni kanske inte har varit tillsammans fysiskt mycket eller alls ännu. Så det är verkligen viktigt att lära sig dessa saker.
https://www.youtube.com/watch?v=08xWmZwXUQo

Slutsats

Medan du kan få blommor eller choklad levererade till den där speciella personen i ditt liv denna alla hjärtans dag . En sexleksak är ett mycket mer unikt alternativ.

Att hålla ditt sexliv levande är viktigt . När du retar henne med den här typen av interaktiv gåva kommer detta att göra era stunder tillsammans i köttet ännu hetare.

Alla produkter som nämns i den här artikeln är alla värda att överväga, med många fantastiska funktioner och positiv feedback från par överallt. Din partner och du själv kommer att älska investeringen.

Leta efter användarrecensioner för dig själv som hjälper dig att fatta det slutgiltiga beslutet eller kanske du till och med skulle vilja investera i ett par olika alternativ.

Vad du än bestämmer dig för är du garanterad en otrolig alla hjärtans dag och längre fram .

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *