Hur man tittar på filmer tillsammans online – i ett långdistansförhållande

Titta på filmer tillsammans online

Att gå ut, med din speciella person, för att fånga den senaste storfilmen, är inte bara den mest klassiska dejten att gå på, utan förmodligen den mest hedrade traditionen också (så långt som intima dejter går).

Släng på nästan vilken 1960-, 1970- eller 1980-talsfilm som helst, och det finns en scen där ett par går ut på dejt för att gå och njuta av varandras tid när de tittar på en film – Det blir inte mer klassiskt än så.

titta på filmer online tillsammans långdistansförhållande

Men i dagens snabba, digitala värld har saker förändrats, ”tiderna har förändrats.” Människor vill fortfarande njuta av den senaste filmen med sin partner , men de kanske inte har lyxen att kunna mysa med dem medan filmen spelas. För alla er som faller under detta paraply, ”inga bekymmer,”?? vi ska hjälpa dig.

Vi kommer att bryta ner (och gå över), några av de bästa sätten som låter dig se en film online med din partner.

Oavsett om de är i nästa hus över, eller i ett hus över på en annan kontinent, kommer vi att visa dig hur ni fortfarande kan njuta av varandras tid när ni tittar på en film tillsammans (så länge ni har en internetanslutning) – Låt oss gå.

De bästa onlineapplikationerna och programvaran för att titta på filmer från olika platser

1- Syncplay

syncplay titta på film tillsammans långdistansförhållande

Först på vår lista är ett företag beläget i Frankrike. Namnet på detta företag är ”Syncplay.” Detta program är ett gratis nedladdningsbart program som du kan få från Syncplays webbplats.

Detta fantastiska företag är skräddarsytt för par i långdistansförhållanden. En av anledningarna till att det är så är att den har en funktion som låter dig välja vilken video som helst som finns på din dator (bärbar dator, stationär, surfplatta eller telefon), spela upp videon i programmet Syncplay och titta på det samtidigt.

Så säg att du har ett gäng filmer sparade på din bärbara dator, men din pojkvän eller flickvän har inga och vill inte (eller kanske inte har råd att) köpa ett abonnemang från en streamingtjänst online.

Då kan ni båda bara dra upp era Syncplay-program på era enheter , och sedan skulle den av er som har filmer på sin enhet bara trycka på play, och sedan skulle ni kunna se filmen samtidigt.

Syncplay har också en funktion som gör att var och en av er kan chatta med varandra medan ni båda tittar på den valda filmen.

Chattfunktionen fungerar som ett öppet chattrum, men den kommer att vara mellan er två. Medan filmen spelas kommer ni båda att ha makten att pausa, spola framåt och bakåt, videon , som är en fantastisk funktion för långa filmer, där du till skillnad från att gå ut och se en film kan gå upp och använda vila, utan att behöva oroa dig för att missa något av snärtningen.

Syncplay fungerar på alla större datorplattformar (Windows, Linux, BSD (Berkeley Software Distribution (Ett fint namn för Unix-operativsystemet), såväl som MacOS).

2- Watch2gether

watch2gether se film tillsammans långdistansförhållande

Watch2gether är ett fantastiskt videosynkroniseringsprogram som är ganska enkelt att använda och använda. Det kräver ingen registrering och låter användarna titta på videor och filmer från många olika populära sevärdheter på webben .

Allt du behöver göra är att gå över till watch2gether-webbplatsen, skapa ett tillfälligt taggnamn (användarnamn) och klicka sedan på ”skapa ett rum”? flik/knapp på startsidan.

När detta är gjort kommer du att kunna lägga till din partner (efter att de har skapat ett taggnamn (användarnamn) på sin sida).

När ni båda är i rummet kan ni titta på filmer på populära plattformar som YouTube, Vimeo, Dailymotion, Amazon och Facebook , bara för att nämna några. Watch2gether har en mycket användbar funktion som låter dig chatta med din partner medan ni båda njuter av den valda filmen.

Watch2gether är en gratistjänst, vilket gör den så mycket mer värdefull för par i ett långdistansförhållande, som skulle vilja se film online med sin partner, men kanske också vill spara lite pengar.

Ett annat stort plus för Watch2gether är att den stöds av webbkamera, vilket innebär att du har möjlighet att se din partner medan var och en av er tittar på och njuter av den film du valt.

3- Kast

kast se film tillsammans långdistansförhållande

Ett av de mest populära filmsynkroniseringsprogrammen på vår lista idag, ärâ€?? Kast.â€?? Detta fenomenala program är en dröm för par.

Även om det kan ha lite mer av en inlärningskurva, med alla de olika funktioner som erbjuds – ”Det är väl värt det.” Kast låter sina användare titta på filmer online från vilken populär video- (och film)-plattform som helst.

Vilket innebär att ni inte bara kan titta på filmer tillsammans på populära sajter som Vimeo och Youtube, utan ni kommer också att ha möjlighet att gå med sajter som HBO och Netflix.

Nu för alla er som kanske säger att ni inte har ett HBO- eller Netflix-abonnemang, ja återigen – †no worriesâ€?? – eftersom en annan fantastisk funktion som Kast har är att den låter dig dela din webbläsare, som du har upp, med webbplatsen och filmen du vill se , †liveâ€?? med din partner i andra änden.

Så så länge en av er har en prenumeration på HBO eller Netflix, då är ”er båda”?? kan (njuta av det och) dra nytta av deras stora bibliotek med fantastiska filmer.

Liksom Watch2gether erbjuder Kast sina användare kameraåtkomst, vilket innebär (om du väljer det) att du kan se din partner medan du tittar på och njuter av din film .

Och precis som Syncplay kommer du att ha möjlighet att chatta med din partner i ett privat chattrum, men en extra funktion är att med webbkameran, livevideo, access kan du också prata med dem live.

Kast tillåter också sina användare att ha fyra skärmar uppe samtidigt, vilket innebär (om du vill) att du kan ha en annan film i fyra olika webbläsare (till exempel Firefox, Chrome, Explorer och Avast-webbläsaren) samtidigt tid och växla mellan filmer så mycket du vill.

Med detta program är kontrollen över filmerna som tittas lättillgänglig mellan någon av dess användare.

4- Netflix Party

netflixparty titta på film tillsammans

Ett av de senaste programmen på vår lista idag är ”Netflix Party”. Till skillnad från andra program på vår lista, som Kast och Watch2gether, är Netflix Party:

1. Exklusivt för webbläsaren Chrome.

2. Exklusivt för Netflix-programmering (Service). Nu båda dessa ”Exclusives”?? har för- och nackdelar.

För sin första exklusiva, med bara att arbeta med webbläsaren Chrome, är detta ett proffs eftersom webbläsaren Chrome inte har så många ”kinks”? som andra webbläsare (som Explorer och Firefox), vilket gör den till en överlägsen webbläsare att använda/gå med, men det är en nackdel om din datorenhet har problem med (eller inte ens låter dig ladda ner) Chrome.

För sin andra exklusiva – Jobbar bara med Netflix-programmering (Service) – Detta är ett proffs eftersom Netflix har ett ENORMT bibliotek med filmer (liksom program (och originalprogram)), så det råder aldrig brist på underhållning program att njuta av.

Detta är en nackdel om det finns filmer som du och din partner verkligen skulle vilja se, som visas/spelas på andra filmströmningssajter online, men inte på Netflix.

Om du och din följeslagare båda är stora fans av Netflix och har datorenheter som fungerar bra med Chrome, kan detta vara synkroniseringsprogrammet för dig – av alla program på vår lista idag är Netflix Party förmodligen ett av de enklaste att installera, (och ett annat plus är att programmet bara behöver vara tillgängligt på en av dina datorer).

Men om någon av dessa orsaker inte fungerar för dig, så rekommenderas det starkt att du provar något av de andra synkroniseringsprogrammen som kommer att erbjuda dig många fler webbplatsalternativ.

När du använder Netflix Party måste du skicka länken till ditt Netflix Party-program till din partner som du måste öppna i Chrome.

Netflix Party erbjuder inte någon typ av chattalternativ med livekamera, men det erbjuder sina användare möjligheten att ha ett eget livechattrum medan deras film spelas.

Netflix Party är ett webbläsartillägg, vilket innebär att alla måste:

  1. Har möjlighet att ha Chrome på sin datorenhet.
  2. Har det öppnat upp för att njuta av synkroniseringsprogrammet och filma med sin partner.

Huvudhöjdpunkten (positiv) i Netflix Party-synkroniseringsprogrammet, är att ”bara en av er”?? måste ha en Netflix-prenumeration för ”er båda”?? att njuta av dess stora filmbibliotek.

Det här är ett av dessa program, där (om ni båda är älskare av Netflix, men) om ni, som ett par, försöker spara pengar, verkligen kommer väl till pass.

5- Synkronisera video

synkronisera video titta på film tillsammans

Nu är en synkroniseringsfilmtjänst som vinner popularitet ”Sync Video”. Synkronisera video är en gratis tjänst för streaming av filmer som låter användare synkronisera filmer från flera platser via två olika webbläsare (Chrome och Firefox).

För Sync Video behöver du inte skapa någon typ av taggnamn (användarnamn), men du måste registrera dig hos tjänsten.

Men plussidan med detta är att när du väl har registrerat dig (du behöver bara göra detta första gången du använder tjänsten), har Sync Video en stil av virtuellt rum som är exklusivt för dig och vem du än väljer att bjud in till ditt rum (som också är registrerat med Sync Video).

Ett annat plus för Sync Video är att det fungerar med alla stora video- (och film-) streamingplattformar. Men det största pluset med Sync Video är att det låter dig spara filmer i ditt personliga virtuella rum .

Fördelen med detta är att, säg att du och din partner tittar på en film tillsammans på nätet, kommer ni halvvägs igenom filmen, och sedan bestämmer sig din partner för att de är trötta och somnar och att de vill gå och lägga sig, och få lite sömn, ja du kan bara spara filmen i ditt virtuella rum och sedan komma tillbaka en annan dag och börja precis där du slutade.

Fördelen med detta är att du inte behöver spendera tid på att gå online via en filmströmningstjänst och söka efter den senaste filmen som du och din följeslagare såg, eftersom den fortfarande ligger uppe i ditt virtuella onlinerum och väntar – Detta är en ganska fantastisk funktion (en som respekterar din tid).

6- Plex VR

plex vr titta på film tillsammans

Nu är den enda filmströmningstjänsten som är extremt populär (men också råkar vara den dyraste), ”Plex VR.”

Plex VR är före sin tid en futuristisk filmströmningstjänst som verkligen får dig att känna att du har ”kommit till 2000-talet”. Denna streamingtjänst kräver att du har ett Virtual Reality-headset.

En av de mest fantastiska (och ganska roliga) funktionerna i Plex VR är att när du väl har konfigurerat kan du och din partner inte bara se en film tillsammans från olika platser, utan Plex VR placerar er båda i ett virtuell verklighetsrum (med en soffa, vardagsrum, storbilds-tv och allt – Ganska häftiga grejer).

Med den här tjänsten kommer du att kunna verbalt, prata, leva, med din partner medan ni båda sitter på en soffa, i ert virtuella rum, och tittar på er valda film tillsammans (så även om ni inte är fysiskt i samma rum, Plex VR (av alla filmsynkroniseringsprogram) ger dig den närmaste känslan av att du ”är” faktiskt på samma plats – De erbjuder till och med möjligheten att designa din avatar (som kommer att sitta i soffan, i det virtuella rummet, som representerar dig) – Det är ganska coolt (och gör priset väl värt det)).

Var och en av er kommer att kunna välja filmer att titta på från ert eget bibliotek, som ni båda kommer att kunna dela.

Det som gör det här så coolt är att, säg att en av er bara äger actionfilmer och den andra bara äger romantikfilmer, men alla filmer som var och en av er äger är helt olika , ”nåja,”?? så länge filmen du skulle vilja se finns i ett av dina bibliotek, då är ”ni båda”?? kommer att kunna se och njuta av det. En annan fantastisk funktion hos Plex VR är skärmjustering.

Säg att TV:n från din sikt, i det virtuella rummet, dyker upp som en 42-tumsskärm, men du vill att den ska dyka upp som en ”60-tumsskärm”,? du kommer att kunna justera den för att passa dina önskemål, utan att den justeras i din partners rum , som kan kännas helt okej, med storleken på tv-skärmen som visas i deras virtuella verklighetsrum.

För er som vill ha ett enkelt filmsynkroniseringsprogram kanske Plex VR inte är något för dig, eftersom det är en ganska inlärningskurva (men är ”väl värt det”).

För att kunna använda denna fenomenala, futuristiska tjänst måste du ha Google Daydream, eller Oculus VR (som är en av de dyrare VR-utrustningarna).

Slutsats

I dagens digitala värld finns det en hel del filmsynkroniseringsprogram, men här har vi gett dig det bästa.

Var och en av dessa är skräddarsydda för att passa personer med olika preferenser med hur de skulle vilja se och synkronisera filmer med sin partner . Syncplay kan vara rätt väg att gå om du har ett gäng filmer på din datorenhet, och du bara vill ha ett sätt att titta på och dela dem med din följeslagare.

Du kanske vill gå med Watch2gether eller Kast om du vill titta på filmer online från någon av de många populära streamingtjänsterna för film och synkronisera och titta på dem tillsammans med din partner.

Om du är i en av dessa intima relationer, där båda är ”förälskade”?? med Netflix, då kanske Netflix-festen är ditt bästa alternativ.

Om du nu befinner dig i ett av de där intima, långväga förhållandena, där båda har det bra ekonomiskt, och pengar inte är ett problem för någon av er , och (även om ni är långt borta från varandra) vill ni känn dig så nära din partner som möjligt, medan du tittar och C, ja då, Plex VR kan vara programmet för att få ett stort leende på era läppar (nå ni båda sitter, tittar och njuter av en fantastisk film när ni båda delar en soffa, i ett vardagsrum, i en virtuell verklighetsmiljö).

Att välja något av dessa filmsynkroniseringsalternativ kommer inte att skada dig, och det handlar mer om personliga preferenser eftersom de alla erbjuder fantastiska funktioner som gör att du kan ha en rolig, närmare, underhållande upplevelse med din partner , vilket är det som betyder mest .

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *