Lovense Ferri-recension: Äntligen en trosvibrator som BLIR SÄTT?!

lovense ferri recension

Med så många sexleksaker på marknaden kan det vara lite överväldigande att hitta en som passar din individuella smak. Det finns många vibratorer designade för klitorisstimulering, vilket för de flesta kvinnor är hur vi vill (eller kan) få orgasm. Allt från insättbara dildos, g-punktsstimulatorer, sugvibratorer till jämna tungliknande simulatorer. Jag tror du förstår poängen. Det måste åtminstone finnas en vibrator som är användarvänlig, perfekt för nybörjare och som till och med kan slå sockorna av hårda tjejer som jag själv, som älskar de intensiva klitoris pulserande sensationerna.

Så när jag hörde talas om en bärbar trosa vibe för att ge handsfree klitorisstimulering, blev jag upphetsad. Tanken att jag kan använda den offentligt gjorde mig ännu mer upphetsad! Att Lovense Ferri är gjord för just det och hålls stadigt på plats med ett magnetklipp lät som en möjlighet jag inte kunde missa och jag ville dela den med er.

Här har jag en detaljerad och helt opartisk recension av Lovense Ferri för att hjälpa dig att bestämma om du ska använda den eller tappa den.

Kolla priset

ferri vibrator

Så, vad är Ferri exakt och vad är det till för?

Lovense Ferri är en Bluetooth-fjärrstyrd trosvibrator som möjliggör handsfree-stimulering av klitoris, perfekt för användning överallt. Dess lilla form passar perfekt i dina trosor med en stark magnetisk klämma för att ge dig diskret, tyst och sensuell tillfredsställelse.

Du kan styra Lovense Ferri för solospel eller ge den till din partner så att de är med på allt det roliga. Anslut med Lovense-appen för upp till 10 vibrationsmönster. Det som också är coolt med appfunktionen är att du kan anpassa vibrationerna efter eget tycke. Spara det i appen så att du kan använda dessa vibrationer senare! Om du har andra Lovense-leksaker kan du ansluta dem alla i en app samtidigt för dubbel intensitet!

Det som gör den här leksaken så speciell i mina ögon är att den verkligen kan passa alla storlekar av trosor och ge alla kvinnor en kraftfull orgasm. Den är också tillräckligt liten för att sätta i den dubbelfodrade delen av dina trosor för extra stabilitet om du är som jag och älskar att njuta offentligt! Det ger dig bara en extra känsla av lugn att veta att det inte kommer någonstans.

Skulle du kunna tänka dig att vara i mataffären och den på något sätt lossnar och bara ramlar ur byxbenet?! Ja, pinsamt! Lyckligtvis är det magnetiska klippet så starkt att du aldrig kommer att behöva utstå det besvärliga att det händer!

lovense ferri pris

Nyckelfunktioner värda att lägga märke till

Känns bekvämt

  • Tillverkad av kroppssäker silikon och ABS-plast, mot din klitoris känns det så läckert
  • Magnetklämman känns stark och säker. Jag behöver inte oroa mig för att det här ska flytta runt, speciellt när jag använder det här offentligt

Snabbladdning

  • Det tar bara 60 minuter för The Lovense att ladda! Jämfört med andra sexleksaker jag har är det ganska snabbt
  • Laddningsbart batteri
  • Stand by upp till 100 timmar
  • Upp till 3 timmars användning

Mycket intensiva vibrationer

  • Vibrationerna är djupa och kraftfulla
  • Upp till 10 anpassningsbara vibrationsmönster (med appen)
  • Inställningsområde från låg, medium, hög (3 vibrationsnivåer)
  • De flesta vibrationerna går mot enhetens huvud, vilket är perfekt i linje med min klitoris

Kontroll till hands

  • Med ett tryck på bara en knapp kan du slå på leksaken samt växla mellan de olika vibrationsmönstren
  • Ladda ner Lovense-appen för att skapa dina egna mönster!
  • Din partner kan kontrollera vad som händer på flera kilometers avstånd, det andra rummet eller till och med bredvid dig

Vattentålig

  • Ferri är inte helt vattentät men tål en del vattendroppar
  • Sänk inte ned i vatten
  • Förmodligen inte den bästa leksaken att använda i duschen eftersom vattnet kan skada leksaken, så håll den torr!

Så tyst

  • Med de maximala vibrationerna på endast 43 dB är den ganska tyst!
lovense ferri box

Fullständiga specifikationer

  • Väger 35 gram
  • 2,93 x 1,06 x 0,83 x 0,96 tum

Vad finns i boxen

  • Lovense Ferri
  • USB laddare
  • Förvaringspåse
  • Extra magnetklämma (om du behöver ett extra)
  • Manuell
  • Installationsguide

Förpackningen är väldigt minimalistisk och så liten! Om du inte vill använda påsen som den medföljer för förvaring kan du definitivt spara utrymme genom att lägga den i originalförpackningen! Detta skulle vara perfekt för en present också, eller för semestern en stor strumpfyllare för den vän som är på den stygga listan!

lovense ferri trosa vibrator

Hur man använder Lovense Ferri?

Så, det första du behöver göra är att ladda din nya sexleksak! Att ladda Lovense Ferri helt tar det bara 60 minuter. Därefter har du upp till 3 timmars speltid beroende på hur ofta du använder den. Vilket, låt mig säga dig, när du väl fått tag på Ferri kommer det att bli väldigt svårt att lägga ner henne!

Slå på vibratorn genom att trycka på strömbrytaren och hålla den intryckt i 3 sekunder. Du kan också stänga av leksaken på exakt samma sätt. Tryck på strömknappen igen för att gå igenom de olika vibrationsmönster som den är programmerad med. Som jag nämnde ovan kan du ladda ner Lovense-appen och anpassa upp till 10 vibrationsmönster och sedan spara dem för senare användning!

Det finns också en webbkamerafunktion och ett sätt att synkronisera Ferri med VR och till och med musik! Eftersom detta är en Bluetooth-styrd trosvibrator är det där partnerspelet börjar! Perfekt för långdistansförhållanden, de kan ladda ner Lovense-appen och kontrollera vibrationerna från bokstavligen var som helst. Jag sa tidigare att du också kan använda detta offentligt med din partner. Har du en middagsdejt eller till och med en dag ute med svärföräldrarna? Våga vara stygg och ta med Ferri på åkturen.

Lovense Ferri kan klämmas på och passa perfekt på alla trosor. Lägg ferri i dina underkläder och sedan fäster klämman från utsidan.

ferri laddningskabel

Hur känns det?

När jag hörde att det här var en clip-on vibrator var jag lite tveksam först. Jag var inte säker på om klämman kunde vara tillräckligt stark eller ens stabil nog att inte röra sig i mina trosor. Som sagt, jag blev positivt överraskad! När jag klippte på den testade jag den först genom att gå och till och med springa! Den blev kvar och hängde hårt!

Lovense Ferri tog verkligen fram kreativiteten (och freaket) i mig eftersom jag ville prova detta var som helst och överallt! Hemma, liggandes, i mataffären, på tvättstugan. Varje gång jag var tvungen att åka någonstans följde Ferri med mig. Även vid högsta vibration och tystaste offentliga miljö var det praktiskt taget oupptäckt och det fick mig att känna att jag hade en smutsig liten hemlighet som ingen visste om. För det gjorde jag!

Den mjuka silikonen kändes smidig mot min klitoris, och eftersom de flesta vibrationerna är i spetsen av leksaken kände jag allt och det var intensivt! Den här lilla lilla vibben har säkert en kick. Eftersom jag för det mesta använde den här leksaken var jag ute offentligt och jag vågade inte nå full klimax (även om jag önskar att jag gjorde det), blev jag glatt överraskad att när jag tillät det, så gav Ferri mig en tå -curling orgasm.

ferri magnetisk trosa vibrator

Fördelar

  • Väldigt bekväm
  • Mjuk silikon
  • Tyst
  • App kontrollerad
  • Anpassningsbar (på appen)
  • Intensiva vibrationer
  • Bra Bluetooth-anslutning
  • Kameramodell / VR-alternativ
  • Stark magnetisk klämma

Nackdelar

  • Inte helt vattentät

Min dom

Att leka med den här clip-on trosvibratorn var så kul! Jag förväntade mig ärligt talat inte så mycket, för när jag först tog den ur kartongen tyckte jag att den var så liten. Men låt mig säga dig, det är sant vad de säger! Stora saker kommer i små förpackningar!

Den här leksaken har mer än överträffat mina förväntningar på en bärbar trosvibrator. Möjligheterna är verkligen oändliga med en sexleksak du kan bära, styra med din telefon och har superkraftiga vibrationer. Om du är någon som vill skaffa Lovense Ferri , tror jag inte att du kan gå fel med den. Om du är ute efter att få den som en leksak för solospel rekommenderar jag den starkt. Det finns så många olika sätt och platser att använda Ferri. Det var ärligt talat det som fick mig att köpa den här leksaken, den väckte verkligen mitt intresse och jag hoppas att den åtminstone toppar ditt.

Jag skulle säga att denna vibrator också är den perfekta sexleksaken för start. Eftersom du kan ta den var som helst, den är anpassningsbar (du har inte fastnat med de enda fabriksprogrammerade vibrationsmönstren), och appens funktioner är mycket användarvänlig. Det finns andra clip-on trosvibratorer på marknaden (som We-Vibe Moxie), men den här är överlägset värd varenda krona.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *