[Recension] Lovense Hush: Läs detta innan du köper (Remote Butt Plug)

hysch lovense recension

Ta ditt nöje till nästa nivå med Hush Butt Plug från Lovense

Finns det buttpluggar och vibrerande buttpluggar? men sedan finns det vibrerande buttpluggar som du kan styra var som helst !

Aldrig tidigare har en vuxenleksak varit så mångsidig.

För dem som vill lägga till lite spänning och äventyr i sina sexliv, vare sig de är ensamma eller med en partner, är Hush Butt Plug från Lovense banbrytande .

Föreställ dig att ha det ultimata nöjet, allt inom några få klick på din mobila enhet.

Alla gillar inte buttplugs. Det finns människor som hellre inte vill göra något med rumpan, men för andra ger det extra glädje.

Det kan vara skillnaden mellan en orgasm och ett klimax som du aldrig har föreställt dig .

En stor extra fördel med denna app-kontrollerade vibrerande buttplug är att du kan få allt nöje, handsfree.

För de som är mer äventyrliga, se på att använda den utomhus där intet ont anande människor bara kan ignorera dig och tro att du bara sitter där och läser eller leker med din telefon.

När du faktiskt är på väg att få en otrolig orgasm med Hush buttpluggen inuti dig. Du kan också göra det med din partner när du är på en dejt, och ingen kommer någonsin att veta.

Det är bra för solospel, förspel med din älskare, dejter med långdistansrelationer och för de som gillar risken kan du till och med spela det offentligt diskret eftersom du kan styra det från en app. Låt oss ta en titt på några av dess funktioner.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *