Varför långa avstånd får människor att bli av kärlek (och hur man fixar det)

Long Distance Fall Out of Love

Det är ingen hemlighet att ibland kan stressen i ett förhållande som är långt avstånd få människor att bli ur kärlek .

Frågan många ställer sig är varför? En normal nära hem-relation kontra en relation som är långdistans har några viktiga skillnader i varför långdistans är en stor faktor för att människor blir ur kärlek.

Den goda nyheten är att om du och din långdistansmedlem är villiga att det finns det några sätt att fixa det. Här är anledningen till varför långa avstånd får människor att bli av kärlek och hur du kan fixa det .

Det kan ibland kännas som att du är singel

känns som singel långdistansförhållande gör falloutlove

I en relation som är långdistans kan du ibland känna att du är singel istället för att vara i ett förhållande.

Det beror på att man väldigt sällan ser varandra i en relation som är långdistans. En relation behöver ha en ganska stabil mängd riktig kvalitetstid för att den ska kunna överleva och frodas .

Det enda sättet som en relation blir stark är genom att vissa situationer inträffar. Dessa situationer består av att kunna ha och överleva slagsmål, skapa viktiga minnen och verkligen lära känna en och annan.

Det finns vissa saker som du omöjligt kan få veta om varandra över långväga telefonsamtal . Det är svårt att ta reda på vem någon verkligen är över ett långdistanssamtal och vad deras egenheter och vanor består av som gör dem till de de är .

Det är svårt att inte känna sig singel när man är i ett förhållande som är långt avstånd eftersom du spenderar det mesta av din tid utan dem. Att känna sig singel i en relation som är långdistans är en enorm faktor när det känns som att du har blivit kär i ditt förhållande.

Ensamhet är en svår sak att hantera

ensamhet långdistansförhållande gör människor falloutlove

Ensamhet är en svår sak att övervinna i en relation som är långdistans. Det är också en av de stora anledningarna till varför människor blir ur kärlek när deras relation är långdistans.

Det är inte lätt att vara ensam och många gånger är det enda sättet som din långdistansmedlem kan hjälpa till med att ringa dig över telefon.

Ibland räcker inte ett långdistanssamtal för att hjälpa till med ensamheten eftersom när samtalet väl är över är personen tillbaka till att vara ensam igen.

När människor är ensamma längtar de vanligtvis efter någons tillgivenhet, vilket ibland kan leda till fusk. Detta händer inte alltid men det är ett vanligt problem i en relation som är långdistans.

Ensamhet leder till många problem i en relation som är långdistans än bara fusk. Ensamhet kan leda till aggression och onödiga slagsmål eller bråk. Ensamhet kan också leda till motvilja eller förbittring för sin partner.

Alla dessa problem som härrör från ensamhet är också de små sakerna som kan leda till att ett par blir ur kärlek på grund av det långa avståndet i deras förhållande. Dessa kan också leda till att ett förhållande blir slut.

Bristen på fysisk och sexuell kontakt

brist på fysisk sexuell kontakt långdistansförhållande falloutlove

Fysisk och sexuell kontakt är viktiga bitar i ett förhållande. Bristen på fysisk och sexuell kontakt i en relation som är långdistans kan vara en stor del av att en person blir ur kärlek i sin relation.

Människor behöver beröring av sin partner för deras mentala och fysiska välbefinnande. När du är på långt avstånd från din partner är mängden fysisk och sexuell kontakt som du får antingen mycket begränsad eller ingen alls. I slutändan skapar det bara problem.

Bristen på fysisk och sexuell kontakt kan leda till att en person i ett förhållande känner sig eftersatt. Det kan också leda till att en person känner sig oönskad, oälskad och till och med ignorerad . Bristen på fysisk och sexuell kontakt kan också leda till felplacerad ilska och förbittring, såväl som sorg.

Allt som allt leder bara till en massa onödiga problem i en relation som är långdistans. Dessa små problem som härrör från brist på fysiskt och sexuellt innehåll kan leda till att en person i ett förhållande som är långt borta blir ur kärlek.

Att känna att du inte riktigt känner din betydelsefulla andra

Att känna att du inte riktigt vet vem din partner är kan leda till osäkerhet i ett förhållande.

Människor kan vara osäkra på om de fortfarande skulle tycka om sin partner om de bodde närmare varandra , liksom att vara osäkra på om de fortfarande skulle gilla sin partner om de verkligen visste vem de var.

Att verkligen känna någon består av att känna dem när de är som sämst och bäst . Samt att veta hur de reagerar på vissa situationer och deras små egenheter som utgör deras personlighet.

I en relation som är långdistans kan det vara svårt att verkligen få uppleva dessa delar av någon.

Vilket kan leda till viss osäkerhet och missnöje. I ett förhållande måste du känna din signifikanta andra utan och innan för att vara helt nöjd med att personen du är med är den du vill vara med.

Att ha det enda sättet att du verkligen kan kommunicera ett telefonsamtal eller ett meddelande via telefon gör det extremt svårt att verkligen lära känna personen du är i en relation med.

Osäkerheten om personen du är med är en stor anledning till att människor kan bli av kärlek när de är långt ifrån sin partner.

Att inte kunna lösa ett stort slagsmål

lös inte stora slagsmål långdistansförhållande falloutlove

Att prata i telefon när du är långdistans är tillräckligt svårt, men när du försöker lösa ett slagsmål kan det vara ännu svårare.

När du försöker lösa en kamp med din långdistans signifikanta andra många gånger måste du stå ansikte mot ansikte för att verkligen försöka känna vad de känner.

När du försöker lösa ett slagsmål via telefon kan du inte få samma effekt som du skulle ansikte mot ansikte så det är lättare att vara arg och gnälla över det längre .

När du är arg på din partner under en lång tid kan det vara svårt att komma över det. Du kan spela det i ditt sinne om och om igen, vilket kan leda till mer ilska och mer förbittring. Det är mycket svårare att försöka fixa eller åtgärda ett slagsmål via telefon än det är personligen.

Att förbli arg på en dålig situation för länge kan leda till att man blir ur kärlek eftersom den aldrig riktigt blir åtgärdad.

Att inte ha tillräckligt med tid för varandra

Det kan vara svårare att få tid för varandra när man är långväga. Alla har ett ganska hektiskt liv och tidszoner kan komma i vägen för det ännu mer för en relation som är långdistans.

Man måste kunna tillbringa någon form av kvalitetstid tillsammans för att hålla ihop förhållandet.

Om du inte kan spendera tillräckligt med tid tillsammans i ett förhållande så finns det inte riktigt ett förhållande. Man måste ha kvalitet och meningsfull tid tillsammans som ett par för att ha en relation.

När människor inte får tillräckligt med tid för varandra kan det leda till känslor av att vara oälskade, oönskade och oviktiga. Dessa känslor kan leda till att människor faller av länge och vill söka efter något bättre.

Du måste ge din långdistans signifikanta andra så mycket tid som du både vill eller kan ge .

Utan det kommer förhållandet inte att vara särskilt länge eller vara ett hälsosamt och blomstrande förhållande. Så småningom kommer någon att bli av med kärlek eller bli trött på att bli ignorerad och försummad.

Kommunikation och att umgås tillsammans är en enorm och extremt viktig del av alla relationer men speciellt långdistans eftersom något måste finnas där för att kompensera för bristen på sexuell och fysisk kontakt.

3 sätt du kan fixa det

hadearbete hängivenhet engagemang fixa långdistansförhållande

Även om de här problemen där uppe verkar ganska olösta finns det några sätt du kan försöka åtgärda problemen på. Att fixa en relation, även en som är långdistans , kräver mycket hårt arbete, engagemang och engagemang.

Problem som mals in i en relation som är långdistans löser sig inte över en natt. Båda delarna av relationen måste vara villiga att fixa relationen och vara villiga att göra vad den andra delen av relationen behöver och längtar efter.

Några av sätten som du kan fixa att bli ur kärlek i en relation som är långdistans är att se varandra mer. pratar om framtiden och frågar vad din signifikanta andra behöver specifikt.

Om vi ​​går mer på djupet om var och en av dessa vaga lösningar kommer det att se ut lite så här:

1- Att se varandra mer

I ett förhållande kommer det aldrig att fungera om ni aldrig ses. Så småningom måste man antingen ses mer eller avsluta relationen.

Att se varandra mer med fixa några många små problem genom att också åtgärda de större problemen. Att se varandra mer kommer att råda bot på ensamheten och behovet av fysisk och sexuell kontakt. Dessa saker är avgörande för en stark, hälsosam och blomstrande relation.

2- Prata om framtiden

talar om framtida fix långdistansförhållande syn

Om anledningen till att du är i ett förhållande som är långsiktigt är någon som du ser dig själv bo med länge så är det bra.

Det enda problemet är att ni båda inte kan fortsätta att trivas om förhållandet är långdistans för alltid. Så småningom måste ni båda prata om framtiden och möjligheten att en av er flyttar för att komma närmare den andre .

Hur obekvämt det än kan vara ibland är det en nödvändighet för att ta reda på om förhållandet kan bestå och frodas. Relationen blir bättre om den där elefanten i rummet inte åtgärdas.

3- Ta reda på dina betydande andra specifika behov

Det enda sättet att börja åtgärda ett förhållande är att kommunicera. Detta innebär också att fråga din partner vad de behöver av dig för att hålla relationen flytande . Det kan vara vad som helst men det är oftast så att de behöver mer uppmärksamhet.

I ett förhållande som är långdistans är det största problemet helt enkelt inte tillräckligt med uppmärksamhet, fysisk och sexuell kontakt och kvalitetstid. Ett förhållande frodas på dessa saker och ett förhållande kan helt enkelt inte överleva utan dem.

Din partner kan behöva andra specifika saker för att hålla relationen kär och frisk . Det enda sättet att ta reda på det är att fråga dem vad de behöver.

Slutgiltiga tankar

Det största sättet att hjälpa ett till synes hjälplöst förhållande är att kommunicera. Om du vill föra tillbaka kärleken till ditt förhållande måste du fråga din partner vad de behöver och hur du kan hjälpa dem att uppnå det .

Samt att de frågar dig vad dina specifika behov är eftersom de är lika viktiga när det gäller att få ett förhållande som är långt tillbaka till hälsan. Det finns många olika anledningar till att alla relationer kan bli av kärlek.

Varje relation är helt annorlunda från nästa. På det sättet finns det vanliga problem som alla i en relation som är långdistans har upplevt.

Ensamhet och bristen på fysisk och sexuell kontakt är de vanligaste problemen i en relation som är långdistanserad. De är inte bara problem i sig utan de kan också orsaka mindre problem.

Dessa mindre problem kan lägga till upp till den slutliga förälskelsen eller slutet på en relation som är långdistans. Att göra det bästa du kan för att avvärja dessa vanliga problem kan hjälpa till att hålla din relation som är långväga flytande så gott du kan.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *