Lelo F1s recension: The Future of Sex or a waste of time?

lelo f1s recension

Är du redo att ta med din onani in i 2000-talet?

Varje aspekt av ditt liv förändras på grund av avancerad teknik. Du har alla de senaste prylarna och prylarna runt huset, men ändå drar du på din manlighet som en grottman?

Det är dags att vila handflatorna och låta tekniken visa dig hur du når nya orgasmiska höjder .

Kolla priset

Vad är det?

Att kalla Lelo F1S för en sexleksak verkar underskatta vad den gör.

Det är ingen leksak, det här är en onanirevolution de har startat. Denna fantastiska lilla maskin kan ta allt hårt arbete från dina nöjespass, vilket ger dig mer fokus på att helt enkelt njuta av vad den kan göra för dig.

Lelo F1S är en elegant cylinder , med några speciella överraskningar gömda inuti. Ena änden av cylindern mynnar i en smal axel; en ombonad liten ärm för ditt nöje. För att använda F1S, skjuter du helt enkelt in din penis i denna hylsa precis som du skulle gå in i en riktig vagina.

Den kroppssäkra silikonhylsan har en silkeslen och verklighetstrogen känsla som kommer att övertyga dig om att du har trängt in i en tät slida. Till skillnad från ett slätt hål är dock detta virtuella sexhål böjt och räfsat för att öka din njutning.

Det här låter som liknande manliga sexleksaker som vi har sett tidigare, men det är här jämförelsen slutar. Du kommer inte att trycka in och ut ur detta snäva sammetslena hål , i själva verket kommer du inte att använda dina händer alls.

Denna fantastiska enhet kommer att göra nöjet åt dig.

Lelo f1s gadget recension

Vad gör den här leksaken annorlunda?

Lelo F1S ger dig nöjet på två olika sätt. När den snäva ärmen kramar om din nu växande erektion kommer du att uppleva nya förnimmelser som kommer att väcka din manlighet på sätt som du inte visste var möjliga.

Två separata motorer driver din njutning och omger din kuk med 360 graders stimulering . För det första kommer den kraftfulla vibrationsmotorn att väcka dina sinnen och få nervändarna upphetsade när din kuk förbereder sig för att ta emot nöjet som kommer.

Även om dessa vibrationer kan verka bekanta, som att göra andra vuxenleksaker du kanske har provat, ger Lelo F1S en annan liten hemlighet till bordet. Tillsammans med de pulserande vibrationerna finns kraftfulla ljudvågor.

Det stämmer, den här leksaken revolutionerar onani och nöje genom att utnyttja kraften från ljudvågor för att avfyra dina sexuella nerver som aldrig förr. Leksaken använder den patenterade SenSonic-tekniken för att skaka din värld på ett sätt som måste kännas för att man ska kunna tro det.

Verkligen, någon förklaring eller beskrivning av hur det känns att ha kraftfulla ljudvågor som pulserar genom din penis kommer inte att göra det rättvisa.

Du måste stoppa in din kuk för att förstå, lita på mig. Du har inte upplevt en orgasm förrän du har känt en uppnådd genom ljud.

När dessa kraftfulla motorer smeker och driver ditt nöje, uppmärksammar den här enheten din kuk. Eftersom du också kan titta med förvåning genom det valfria visningsfönstret, kan Lelo F1S också berätta hur du njuter av sessionen .

Den har en uppsättning av 10 prestandasensorer som kan mäta din njutning och kan anpassa sig till dig ungefär som en kvinna som kan varje nyans av dig. Den här enheten är inte bara en sexleksak, du låter artificiell intelligens suga på din kuk.

Du kan styra enheten med den intuitiva designen med 3 knappar på toppen, och öka eller minska intensiteten (eller pausa för att hämta andan) med lätthet. Den enkla designen låter dina händer vara fria och håller allt naturligt smörjmedel på din kuk där det hör hemma.

Detta är en förändring av livet för dem som gillar att hålla röran borta från tangentbordet och musen utan att spendera ett fodral med servetter. All pre-cum (och det kommer att finnas mycket) förblir undangömt inuti silikonhylsan.

Istället för att välja manuell kontroll kan du också växla Lelo F1S till autopilot genom att använda farthållarfunktionen. Den här enheten låter dig koncentrera dig på den otroliga videon du har hittat och koppla av och njuta av vad din nya bästa vän kan göra för dig.

Den här funktionen är bra när du är redo att få en orgasm, eftersom du bara kan luta dig tillbaka och avsluta, med vetskapen om att prestationssensorerna håller ett öga på din kuk och ser till att njutningen är optimal för dig.

För en ännu högre nivå av kontroll över din Lelo F1S ansluter enheten även till din smartphone i samband med gratisappen.

lelo f1s demo-app

Den här appen kan ansluta till andra Lelo-leksaker för den som vill åka på denna resa med någon annan. Men det gör det också möjligt att anpassa ditt äventyr tills det är rätt för dig. Alla gillar sitt nöje lite olika, och Lelo förstår detta bättre än någon annan.

Appen låter dig mixtra med sensorerna och programmen; du kan till exempel vara någon som gillar att stanna på gränsen till orgasm så länge som möjligt.

Så du kan programmera appen för att sakta ner nöjet när du når färdigställandet. Detta rekommenderas starkt eftersom en orgasm efter att ha tillbringat lång tid precis på kanten av färdigställandet är en fantastisk version.

Du bör vara nöjd med din Lelo F1S tills du ofrivilligt skriker och upplever ditt livs längsta orgasmer. Det är inte överdrift; när du väl har programmerat Lelo F1S efter dina exakta behov kommer du att skapa en upplevelse som kommer att vara svår att matcha i verkligheten.

Hur känns det?

Enkelt uttryckt – känslan är oöverträffad. Den handfria karaktären hos Lelo F1S gör att detta känns mindre som onani och mer som att du blir nöjd av en professionell.

Du kan koppla av och låta vibrationerna och ljudvågorna eskortera dig till de mest kraftfulla orgasmerna du någonsin kommer att uppleva.

Den konturerade och ombonade känslan av silikonhylsan kommer att ge dig njutning så fort du penetrerar, även innan du slår på den. Kombinerat med din favoritfilm för vuxen eller till och med ett VR-headset och du kan sjunka in i en påtaglig fantasivärld där hela fokuset är att glädja din kuk på alla sätt.

Det känns som någon annans hand, slida eller mun men bättre. Vilka ord jag än använder kommer inte att förmedla hur jordskrossande och kraftfull den här enheten är.

Om jag skulle behöva klaga på något (jag vill inte) kanske den här leksaken kan vara djupare. Hålet för din penis är bara 4,5″ djupt, vilket kan vara tillräckligt djupt för vissa men de män som är förbannade med längre kukar.

Hur svårt det än kan vara för vissa att känna empati med de välutrustade, med Lelo L1S, de kan vara korta. Leksaken fungerar fortfarande och känns fantastisk, men den kan få dig att önska att hela din kuk kan uppleva de kraftfulla förnimmelserna.

Detta är knappast en främmande upplevelse för de som är välsignade mellan benen, eftersom väldigt få munnar kan ta in hela längden. Detta är ett mindre problem och inget i närheten av en affär.

Vad finns i boxen?

Naturligtvis, i lådan finns kanske den sista sexleksak du någonsin kommer att behöva, men några roliga överraskningar ingår också:

  • En USB-laddningskabel medföljer för att hålla din leksak driven (den har 2+ timmars batteritid).
  • En startguide , användarinstruktioner och ett garantikort finns i kartongen, liksom en användbar ”Stör ej”? skylt som du kan ha nytta av.
  • En bärväska i sammet kommer att hålla din nya favoritleksak säker och fri från damm, och några fingerlösa läderhandskar är ett trevligt tillbehör att lägga till din upplevelse.

Detta paket kommer också med en flaska leksaksrengöringsspray, som du kan använda för att rengöra din leksak innan du förvarar den. Du kommer inte att vilja lägga undan det här, men bättre att lämna det rent för du kommer snart tillbaka, lita på mig.

Fördelar

  • En ny handsfree-metod för att onanera
  • Inga fler kramper i handleden eller skav
  • Messen förvaras prydligt
  • Manuellt eller automatiskt läge
  • Anpassa till dina exakta specifikationer
  • Kan ansluta till andra leksaker för delat läge
  • Sonic waves rockar dig på ett nytt sätt

Nackdelar

  • En vanlig avsugning kanske inte verkar lika bra
  • Du kommer att spendera mer tid på att onanera
  • Hålet är grunt (4,5″) vilket inte räcker för vissa
  • Inget smörjmedel ingår

Sammanfattning

Vem är Lelo F1S till för? Tja, enkelt uttryckt, om du har en penis är den här enheten för dig. Det här är ett revolutionerande verktyg för nöje och kommer att få dig att undra varför du spenderade så lång tid på att smeka det.

Det här skulle vara en fantastisk present till mannen i ditt liv (men jag skulle också rekommendera att skaffa en egen Lelo-enhet så att du kan ha lite roligt uppkopplat.) Alla som tycker om att onanera men vill ta bort allt arbete och röra som är involverade kommer att få år av glädje av den här enheten.

Är det dags att du välkomnar din penis till 2000-talet? Det kommer att bli en rolig åktur.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *