Kiiroo Keon Review: The Ultimate Interactive Masturbator?

kiiroo Keon sexleksak

Om det finns ett guldkant på de mycket, väldigt, väldigt mörka molnen av den nuvarande pandemin, med så många ansvarsfullt som stannar hemma, så är det det för första gången någonsin; par kan förbli fysiskt intima oavsett om de är dussintals, hundratals eller tusentals mil från varandra.

Allt tack så några verkligt underbara sextekniska innovationer. Ett perfekt exempel på det är leksaken jag ska titta på idag: Kiiroos helt nya interaktiva Keon stroker .

Innan vill jag dock tacka Kiiroo för att han skickade en pre-release-version till mig innan den är tillgänglig i mitten av oktober. Det känns alltid trevligt att vara eftertraktad, speciellt när man får äran att prova denna fascinerande nya leksak.

Kolla priset

kiiroo keon

Vad är Kiiroo Keon?

När det gäller muttrar och bultar är Keon inte en sexleksak utan två . Kärnkomponenten är Kiiroos icke-motoriserade Feel Stroker, där Keon i princip fungerar som ett motoriserat hölje? Tillsammans med Bluetooth-elektroniken.

Efter ganska många år (tre eller så om du måste veta) som sextech-recensent, och mycket längre som en entusiastisk konsument, måste jag säga att jag aldrig har sett något liknande det här upplägget.

Och för att vara rättvis så är jag fortfarande inte säker på hur jag känner om det. Men innan jag kommer till mina alternativ, låt oss gå närmare in på vad Keon är och inte är.

Av den trevliga förpackningen, som sätter scenen genom att lyfta fram leksakens interaktiva möjligheter, slogs jag omedelbart av dess storlek och vikt: den förstnämnda mäter nära nio tum och sex tum i diameter och klockar in på rejäla två pund!

Feel Stroker-komponenten är lika lång, men bara tre och några tum tjock och behagligt lätt på bara 80 gram.

På Keon finns det två strömbrytare på vardera sidan av enheten, som jag kommer att utforska mer fullständigt på ett ögonblick, åtskilda av en rektangulär indragning där, längst upp, är laddningsporten och ovanför det på/av och lägeskontrollknapparna.

För att ansluta Feel Stroker till Keon, sätter du in den i botten och vrider sedan tills du hör ett tillfredsställande klick. När det är klart kommer Keon att köra den upp och ner och så vidare.

Du har också möjligheten, med hjälp av den lägesknappen, att Bluetooth enheten till Kiiroos nya FeelConnect 3-app för att använda alla dess interaktiva klockor och visselpipor, eller om det inte är din kopp te, kan du bara använda appen utan denna interaktivitet. Under tiden, om du vill ha saker ännu mer manuella, kan du alltid ta bort strokern helt och hållet för att använda allt på sin ensamma.

känna stroker

Om det är Feel Stroker ganska imponerande helt på egen hand: hylsan balanserar utmärkt konstruktion med textur för att leverera en otroligt njutbar upplevelse, som kan förstoras ännu mer med den motoriserade Keon som driver den.

Även om de inte är tillgängliga just nu, annonserar Kiiroo att ett halvdussin eller så valfria ärmar snart kommer att finnas tillgängliga för köp, vilket ger de av oss som är utrustade med penisar ytterligare skäl att plocka upp det.

Vad är bra med Kiiroo Keon?

Keon har mycket att erbjuda utöver sin unika design. Med hjälp av de inbyggda kontrollerna som jag nämnde kan användare med högerhandskontrollerna snabba upp eller ner, med den vänstra uppsättningen som styr slagets längd.

Men det är synkroniserat med FeelConnect 3-appen när Keon visar sina grejer, vilket möjliggör ett behagligt brett utbud av anslutningsmöjligheter, inklusive sexleksaksajter för interaktiv vuxenutbildning, vissa webbkameraartister, och ger dem med virtual reality-riggar ett uppsving för deras sexuella uppslukande aktiviteter.

Rengöring av Feel Stroker är lätt, eftersom den kan tas bort utan överflöd av muss eller krångel och sedan försiktigt tvålas, vattnas och torkas. Jag föreslår en mild diskmedel, även om min Keon kom med två olika vattenbaserade smörjmedel och en Kiiroo-märkt? Intim Toy Cleaner.? Men jag är osäker på om detta är en standardinkludering eller en bonus som bara kom med min återutgivningsversion.

keon bunt

Min inkluderade också några trevliga promo-grejer, som 50 gratis tokens för webbplatsen Kiiroo.Live?som är fullproppad med alla typer av kvava kameramodeller?tillsammans med en gratis månads medlemskap i Feexvideos, där innehållet är designat för att interagera med leksaker som Keon.

När det gäller vad vi alla är här för, om Keon skulle vara ett välkommet tillskott till din långdistansspelväska, måste jag först prata om den tidigare nämnda FeelConnect 3-appen? och där, tyvärr, jag också kommer att beröra varför det och Keon fortfarande har stora knep att få ordning på.

Hur du får igång din Kiiroo Keon

Keons förpackning är behaglig om inte spektakulär, bara en färgglad PR-omslag över omärklig kartong. Detta bör dock inte nödvändigtvis vara ett problem om du inte vill att dina sexleksaker ska vara så diskreta som möjligt.

Inuti finns enheten, eller för att vara mer exakt, enheterna, dessa kampanjkort och ett vikbart häfte med en QR-kod med instruktioner på olika språk om hur man använder den för att ladda ner Keons användarmanual.

Konstigt nog, även om det inte ser ut som deras produkter, fick det här tillvägagångssättet, inklusive ett faktiskt, tryckt häfte, mig att tänka på Apple och hur de verkar lämna något bakom sig med varje ny produkt.

Inte för att jag klagar, då jag tycker att det är lite coolt då det sänker leksakens miljöpåverkan och gör den mer behaglig att läsa än när den är tryckt med pytteliten typ i ett litet häfte. Ändå är det en märkbar nackdel för dem utan smartphones. Men med tanke på att leksaken är byggd och designad med interaktivitet i åtanke, är de inte den avsedda publiken.

Keon kommer också med en strömkabel men, som är typiskt med moderna sexleksaker, ingen laddningssten. Jag använde en extra Apple, vilket förstärkte min förkärlek för Mac-grejer, och det fungerade ganska bra.

Tyvärr är laddning ett problem, eftersom det tar fyra timmar för bara två timmars speltid. Det, om du verkligen sätter det i takt, kan sjunka till otroligt nedslående 30 minuter innan du behöver safta upp det igen.

kiiroo keon användning

Nu kommer vi till FeelConnect 3-appen. Ursäkta en dramatisk GRRRR men seriöst, Kiiroo, vad fan? Anledningen till min irritation är att PDF-manualen har en inbäddad länk för att ladda ner Android- eller iOS-versionen av appen? men det här är inte rätt version .

Efter att ha kontaktat Kiiroo blev jag äntligen hänvisad till den uppdaterade versionen. Efter det gick det smidigare? men inte smidigt? och snart blev jag uppkopplad med Bluetooth.

Det ojämna är att även om det är en avsevärd förbättring, är många av Feel Connect 3:s funktioner, som att skapa spellistor med åtgärder, att svara på ljud eller på musik, ännu inte tillgängliga. Förhoppningsvis kommer detta att lösa sig innan Keon lanseras om några veckor.

Jag blev också besviken över att jag inte kunde få interaktiviteten för vuxenunderhållning att fungera. Visst, jag kunde ansluta till lämpliga videor, men när jag spelade dem, zilch, nada, zippo i känslan och se-avdelningen. Återigen håller jag tummarna för att Kiiroo fixar detta och snart.

Men det är väl inte det vi är här för? Tja, jag hatar att säga att det ser ut som att om du planerar att använda Keon för sexuella aktiviteter på långa avstånd, kanske du måste (och ja, du kan mycket väl ha sett detta komma) vänta tills Kiiroo gör den programvaran uppgradering.

kiiroo keon feelconnect

Här är min egen erfarenhet. Med tummarna ordentligt försökte jag först länka min älskade Lovense Nora till den nya Kiiroo-appen. Men, ledsen att säga, det fungerade inte. Hatar att spränga din bubbla, men om du tror att det kan vara ett problem med Nora? Tja, det var inte så jag kunde ansluta den till Lovenses egen app utan problem.

Men hur är det med Kiiroos leksaker? Lyckligtvis har det sina fördelar att vara en sextech-recensent , så jag tog upp min Onyx+ och försökte få den och FeelConnect 3 att prata med varandra.

Och det gjorde det och, tyvärr, gjorde det inte . Jag menar att även om det dök upp i den nya appen fick jag omedelbart ett meddelande om att det inte längre stöds och att jag istället borde använda den gamla appen? den som inte fungerar med Keon.

Seriöst, Kiiroo? Det är en sak att inte längre stödja en äldre produkt, men Onyx+ är långt ifrån föråldrad teknik. För tredje gången skulle jag vilja vara optimistisk om att detta korrigeras i en FeelConnect 3-uppgradering.

Om du och din partner har en Keon, kommer här några välbehövliga goda nyheter eftersom appen verkar tillåta liknande enheter att interagera med varandra.

Konstigt nog, snarare än att låta en person skapa en engångsnyckel och den andra samtycka till anslutningen som andra företag gör, kräver Kiiroo istället att alla inblandade loggar in eller skapar ett konto hos dem. Efter det kan användare ansluta med sitt profilnamn.

Eftersom jag inte hade en extra Keon liggande kunde jag inte ge det här ett försök, så när jag skriver detta vet jag inte vilken typ av delade kontroller eller ömsesidig lyhördhet som är tillgänglig.

känna ansluta keon

Fördelar med Kiiroo Keon

Trots min kritik av dess mjukvara är Keons hårdvara verkligen utmärkt och trevlig att använda. Under min tid med det kändes motorerna aldrig som om de träffade den där oroande sextekniska kusliga dalen där leksaken i syfte att vara så naturlig som möjligt slår tillbaka genom att den verkar störande än upphetsande .

Detta gäller särskilt i utformningen av stroker-komponenten. Ärmen kändes bekväm när den ska vara och upphetsande när den verkligen måste . Jag har återigen tillgripit att vifta med mina kvalifikationer, jag har lekt med ett ganska omfattande urval av liknande leksaker av stroker-typ, och ingen av dem var lika rolig att använda som Kiiroos RealFeel? med hans nöje ställd till elva när de perfekt designade motorerna fick involverade.

Även med min frustration angående FeelConnect 3-appen är det fortfarande en enorm förbättring jämfört med den gamla appen? och när Kiiroo fixar det som är trasigt har jag inga problem med att säga att det mycket väl kan vara den bästa sextech-kontrollen som finns.

kiiroo keon interaktiv

Nackdelar med Kiiroo Keon

Till Kiiroos förtjänst har jag bara en käbbla med Keons hårdvara: det är vikten. När jag höll det här suget för första gången var jag lika upphetsad och orolig över vad som skulle hända om jag råkade tappa den på min fot eller, ännu värre, en mycket känsligare del av min anatomi.

Det gjorde också att använda den ganska utmanande för första gången, eftersom det krävdes en del manövrering och en hel del kuddar för att få den och mig själv i en bekväm position, men efter att detta hade uppnåtts behövde jag aldrig tänka på det igen.

Som du kanske har gissat är den största strejken mot Keon inte själva leksaken utan den nya appen. Så mycket att jag i ärlighetens namn har svårt att rekommendera den till kupéer som är intresserade av erotiskt spel på långa avstånd? såvida inte alla har sin egen Keon, förstås.

Men trots det, eftersom så många av dess väsentliga funktioner, och stöd för andra leksaker, har implementerats ännu, är det något att tänka på.

Domen: Ska du köpa Keon?

Så när är röken ren, och allt är sagt och gjort, vad tar jag med mig från min tid med Keon ?

Om jag har kommit fram som lite för hård ber jag om ursäkt eftersom leksaken verkligen är fantastisk . Jag skulle till och med gå ut och säga att när det kommer till leksaker av stroker-typ är detta toppen av sextech-toppen, den andra konkurrenter fortfarande kämpar för att klättra.

Det är bara en djup besvikelse att Keons mest högljudda funktioner, det är anslutningen för långdistansspel och interaktivitet med porr- och camgirl-sajter, för närvarande är förlamad av irriterande mjukvaruproblem.

Här är grejen: även om jag svor och svor igen vid FeelConnect 3-appen, ger jag fortfarande Keon en stor godkännandestämpel. Håller med, för par som vill ha sexuell njutning medan de är åtskilda under den nuvarande pandemin, är det inte det bästa, men det här är ett problem med programvaran och inte dess hårdvara? vilket är, för att vara direkt om det, förbannat nära perfekt .

Sammanfattningsvis, om du är intresserad av långdistansaktiviteter så, helt klart ja , bör du överväga att köpa en Keon. Jag skulle helt enkelt inte köpa en den första dagen den lanseras och istället ge Kiiroo en bra tid att fixa deras FeelConnect 3-app.

Då, och först då, kommer Keon att vara där den borde vara: idealisk i hjärnan såväl som i sin sexuellt njutbara kropp.

Kolla priset

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *