[Recension] Little Riot Pillow Talk: Är den här långdistanskudden värd det?

little riot pillow talk recension

Är du i ett långdistansförhållande?

Den allmänna uppfattningen är att långdistansrelationer är outhärdliga. Det är inte så att de inte är värda att offra för, men att gå och lägga sig ensam gör det en sur affär . Höger?

Videosamtal och chattar förbinder dig med dina nära och kära men de erbjuder ingen intim touch.

Det är ännu värre när din partner hade en lång arbetsdag och inte kan chatta sena kvällar…

Relationen är på väg att gå sönder på grund av de många sömnlösa nätterna på grund av ensamhet .

Och ensamheten leder ofta till uppbrott på grund av otrohet och spekulationer.

Den goda nyheten är att en startup i London som heter Little Riot överbryggar gapet mellan långdistansrelationer med deras superinnovativa Pillow Talk .

Pillow Talk gör din läggdags fantastisk, även om du är i ett långdistansförhållande! Den här högteknologiska gadgeten återställer intimiteten i ditt långdistansförhållande genom att överföra ditt hjärtslag till din älskade och vice versa.

Även om enheten kanske inte helt återskapar alla speciella ögonblick ni delade tillsammans, kommer du att känna mer av intimiteten du hade när du delade säng med din partner .

Du älskade kommer att höra ditt hjärtslag i deras kudde och du kommer att höra deras. Är det inte fantastiskt? Så låt oss lära oss mer om den här produkten i denna Pillow Talk-recension!https://www.youtube.com/watch?v=XYYm_5e_d5k
YouTube-video

Vad är Little Riot Pillow Talk och hur fungerar det?

Pillow Talk är helt enkelt vad du har letat efter. Det gör det möjligt för långdistanspartners att uppleva en intim beröring när de sover .

The Pillow Talk kommer i två lådor, en för varje partner. Båda långdistanspartnerna kommer att ha ett sensorarmband (avsändare) och en liten högtalare (mottagare).

Armbandet ska sättas på när de går och lägger sig, medan den lilla högtalaren ska placeras under kudden .

Armbandet är tillverkat av ett mjukt tyg så det gör inte ont och stör när du sover. Du kommer att ha en bekväm och intim stund i sängen.

Högtalaren kan antingen placeras nära eller under kudden. Närhelst du vill njuta av din partners högljudda hjärtslag bör du ta av högtalarens hölje .

De två armbanden är kopplade till Little Riot-appen på din smartphone. Appen låter dig också lyssna på din partners hjärtslag i realtid med hjälp av hörlurar.

sängprat

Pillow Talk säkerställer ett engagerande och realistiskt band mellan långdistanspartnerna. Ett hjärtslag går utöver en enkel beröring och detta gör Pillow Talks idealiska och meningsfulla för långdistansälskare.

Ljudet av din partners hjärtslag är personligt och mer kärleksfullt när det hörs genom en mjuk kudde. Detta gör Pillow Talk unik och mysig.

Det är värt att notera att en Pillow Talk är en kommunikationspryl men inte en sömnspårare . Du kan inte spåra din partners sömn eller din, men det garanterar en mycket god sömn.

Hjärtslagssensorn hoppar ut med lätthet för att göra det enkelt att tvätta armbandet eller ladda. Prylarna finns i röda och blå färger.

Sammanfattningsvis erbjuder Pillow Talk ett speciellt sätt att interagera med din partner så att de känner sig älskade på avstånd .

kuddprat för litet upplopp

Vem ska använda Little Riot Pillow Talk?

Detta är en viktig del av recensionen eftersom den kommer att lyfta fram de förväntade användarna av Little Riot Pillow Talk.

Egentligen svarar beskrivningen och skälen bakom skapandet av denna gadget redan på frågan om vem som ska använda gadgeten.

Att återställa det intima bandet mellan långväga älskare var en av kärninspirationerna för denna innovation . Som sådan är långdistanspartners de bästa potentiella användarna.

Med teknik bör långdistanspar inte lida av frustrationer och ensamhet längre.

Little Riot Pillow Talk möjliggör en personlig och varm interaktion mellan partnerna. Gadgeten överför hjärtslag i realtid mellan enheterna och apparna så att du kan höra det på din kudde eller i dina hörlurar .

Du behöver inte vara mil bort från dina nära och kära. Då och då finns det också behov av en lekfull koppling mellan familjemedlemmar eller vänner. Pillow Talk kommer att hjälpa till att upprätthålla ett sådant band på ett engagerande sätt.

pillow_talk_review

Som en bonus är Pillow Talk ett bra botemedel för individer som lider av sömnlöshet. Ljudet av en älskads hjärtslag är det mest lugnande ljudet som får dig att sova som en baby .

Sådant lugnande ljud gör att användarna kan sova bättre. Din älskades hjärtslag befriar dig från all rädsla och ångest.

Om du tar hand om en sjuk person kan detta också vara en bra apparat. Närhelst du har en patient under din vård kommer du sannolikt att tillbringa sömnlösa nätter .

Detta borde inte vara fallet längre eftersom Pillow Talk låter dig känna deras hjärtslag när de sover. Du kan lätt se när de har en utmaning som kräver din uppmärksamhet.

Slutligen är det en fantastisk enhet för föräldrar som vill behålla en fysisk kontakt med sina bebisar eller små barn . Pillow Talk låter barnen höra sina föräldrars hjärtslag i deras sovrum. Sådana hjärtslag försäkrar dem om deras säkerhet och lugnar dem när de sover.

Fördelar: fördelarna med Little Riot Pillow Talk

Förutom att njuta av en älskads hjärtslag, finns det så många fördelar med Pillow Talk. De inkluderar:

  • De långväga partnerna har en känsla av trygghet . Pillow Talk försäkrar dig om att din partner är säker på sängen.
  • Det möjliggör en kontinuerlig koppling mellan nära och kära. Samtal och chattar kanske inte har denna bestämmelse. Med Pillow Talk kan du hålla kontakten med din partner även när du sover.
  • Du kommer att få en bättre sömn . Pillow Talk tar bort ensamheten och frustrationerna från ett långdistansförhållande. Du kommer att vara fri från ångest och spekulationer. Hjärtslagen lugnar dig tills du sover.
  • Möjliggör en enkel övergång när föräldrar tränar barn att sova i sitt eget rum.
  • Den avtagbara hjärtslagssensorn gör det enkelt att rengöra armbandet och ladda enheten.
  • Armbandet har ett mjukt tyg som gör det bekvämt att bära och sova.
  • Gör en perfekt present till långdistansälskare
  • Lätt att resa med och lätt att ställa in
kuddprat-app

Nackdelar: Vad du kanske inte gillar med Little Riot Pillow Talk

  • Little Riot ger bara två färger. Rosa och blå Pillow Talks kanske inte är din favorit.
  • Lyser inte och lyser inte . Crowdfunding-kampanjen nådde inte det extra målet på 150 000 så att kudden börjar glöda när du tar emot din älskades hjärtslag.
  • Det kan bli försenad leverans av din beställning, eftersom Little Riot hade stora fraktproblem.
  • Frekventa anslutningsproblem mellan enheterna och appen.
  • Gadgeten kommer bara att känna av hjärtslagen. Den tillåter inte beröring eller ljudkommunikation.
  • Blandade recensioner på Facebook . De senaste 3 recensionerna börjar med ”Den här produkten är skit”, ”Terrible fruktansvärd service”? och ”Mycket missnöjd med detta”??. Det finns fortfarande utrymme för förbättringar när det gäller kundsupport, leveranssätt, app och själva produkten.

Slutsats

Vilket bra koncept! Little Riot Pillow Talk återställer varm kärlek och njutning i ditt långdistansförhållande för att göra det lättare att överleva. Du kan känna närvaron av din älskade, oavsett var han eller hon är.

Gadgeten är en källa till hopp för långväga partners och jag hoppas att Little Riot kommer att fortsätta att förbättra den, eftersom den nu är långt ifrån perfekt .

Om du gillar tanken på att sova bredvid varandra trots avståndet och inte vill vänta på nästa version eller fixa, skaffa duon och få en känsla av din partners hjärtslag på avstånd.

Men om du letar efter en djupare nivå av långdistansförbindelser med din älskare, rekommenderar jag starkt att du kollar in andra långdistansprylar (som långdistansförhållandearmband) eller till och med teledildoniska sexleksaker .

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *