[Recension] Esthesia: Läs detta innan du köper Vibease G-spot Vibrator

estesigranskning

Sedan tillkomsten av olika typer av teknologier avsedda att förbättra så många olika aspekter av livet, har den typiska uppsättningen av vissa av dessa saker utvecklats och är numera fantastisk.

Ett utmärkt exempel är Esthesia vibratorn från Vibease , som ger olika fördelar för dina behov och din relation.

Enkelt uttryckt är detta en högpresterande kaninvibrator, som kommer med en kompletterande app och Bluetooth-funktion för extra prestanda.

För dem som har letat efter den där innovativa lösningen för att piffa upp sitt konventionella förhållande, då är detta paket det perfekta tillägget för dina behov.

Som ett resultat kommer den här appen inte bara att förse din älskade med omvälvande orgasmer, utan den kommer också att ge dig det bästa värdet för din investering .

Vibratorn är enkel att placera i användarens kropp, och appen är också enkel att installera. Följande är en sammanhängande Esthesia vibrator recension!

Kolla priset

estesitest

(Förresten, våra goda vänner på Teledildonics.co recenserade Esthesia också, så kolla gärna deras recension om du vill!)

1. Vibease Esthesia funktioner

Klassisk kurvig design

En av huvuddragen hos denna kaninvibrator är kanske det faktum att den har en distinkt kurvig design för optimal orgasmisk effekt .

Denna kurviga design är menad att hålla fast vid den unika formen på din dams vagina, så att vibrationer kan ge det perfekta resultatet.

Den ger dubbel njutning och med noggrant formade spetsar som fungerar för att massera g-punkten och klitoris också .

Användare kommer att vara glada att veta att detta är en exklusiv patenterad design som fungerar för att ge olika fördelar.

Faktum är att den riktar in sig på alla erogena zoner i din dams organ inklusive klitoris och G-punkten för jordskakande orgasmer som hon aldrig kommer att glömma.

Överlägsen materialkonstruktion

Ytterligare lån till den utmärkta designkvaliteten hos denna vibrator är att den kommer med en helkroppssilikondesign, som inte bara är lätt att rengöra utan också säker för kroppen .

Vibease har också gjort bra för att säkerställa att den har en vattentät design så att du kan njuta av oöverträffade orgasmer även i duschen.

Medan de flesta konventionella vibratorer kommer med BPA-material, vilket kan äventyra din hälsa, särskilt under långvarig användning, har denna vibrator designats för att hjälpa dig undvika sådana biverkningar.

Kraftfull motor

Dessutom har denna Esthesia vibrator från Vibease också en kraftfull motor som också är tyst i drift.

Motorn har anpassats för att ge en unik leverans av orgasmiska vibrationer som fungerar bra för att öka nivåerna av sexuell njutning .

Motorn ger låga underhållsfördelar, och den är även enkel att använda i slidan.

vibease estesi recension

2. Vibease app funktioner

Esthesia vibratorn från Vibease finns även med en mobilapplikation som är kompatibel med både Android- och iOS-enheter. Följande är några av dess huvudfunktioner och fördelar:

Anpassade vibrationsmönster

En av de främsta fördelarna med att använda Vibease-appen är att den tillåter användare att anpassa sina unika vibrationsmönster .

Faktum är att det är mycket enklare att kalibrera vibrationerna för att passa dina unika orgasmiska och tillgivna behov. Användare är inte längre begränsade till endast fem vibrationsinställningar eftersom vibrationerna är enkla att anpassa.

I det här fallet består appen av smarta funktioner som fungerar bra för att förbättra dig kvaliteten på vibrationer som levereras till din partner och den lagrar även dessa anpassningar för extra bekvämlighet.

Smart funktionalitet

Utöver detta kommer Esthesia-vibratorn också med intelligenta funktioner som gör att användare kan integrera enheten med sina ljudböcker.

Till exempel kan appen användas för att ge ljudböcker som ”Fifty Shades of Grey”, eller kanske någon annan sensorljudbok som du föredrar framför livet.

Det beror på att appen har smart funktionalitet och svarar på actionfraser som ”känn intensiteten” med anpassade vibrationer .

I synnerhet fungerar den här typen av funktion bra för att förbättra vibrationsnivån som levereras och för att också förbättra din övergripande upplevelse av appen.

Få kontakt med din partner från nästan var som helst

Vibease låter din partner skicka anpassade vibrationer från nästan vilken region som helst i världen.

Det spelar ingen roll om din partner är på kontoret, eller kanske en annan region, du kan fortfarande dela intima stunder .

Faktum är att användare kan dela och sms:a söta stunder med sin partner, eller kanske reta och leka med den speciella vibration som skapas.

Dessutom kan användare också ansluta till sina partners från kontoret till hemmet, eller vilken region som helst i landet eller nästan vilken plats som helst i världen .

Kompatibel med olika enhetstyper

Denna app är också kompatibel med flera typer av enheter inklusive iPhones och Android-enheter också. Det är enkelt att installera, och det är också tillgängligt för gratis nedladdningsfördelar.

Allt du behöver göra är att ha en kompatibel enhet som matchar enhetens funktionalitet.

Med det sagt, när du väl laddat ner appen krävs ytterligare anpassning med vibratorn innan du kan uppnå optimal funktionalitet .

Den extra fördelen är att appen är enkel att anpassa och den ger olika typer av funktioner för dina behov.

estesi av vibease

3. Fördelar

  • Denna vibrator låter dig reta och leka med din partner från nästan var som helst i världen
  • Den kommer också med en hel silikondesign som är säker och bekväm för kroppen
  • Mobilappen är kompatibel med olika typer av enheter
  • Vibratorn har också en robust designkonstruktion för år av garanterad prestanda
  • Vibratorn har en kraftfull motor som är tyst i drift

4. Nackdelar

  • Det tar mycket tid att ladda ner och anpassa alla appfunktioner

Slutsats

Allt i perspektiv finns det olika innovationer tillgängliga där ute idag som kan användas för att förbättra kvaliteten på din relation.

Denna Vibease Esthesia är förmodligen en av dem , och den har designats för att ge en mängd unika fördelar.

Tillverkarna har gjort bra för att säkerställa att den är kompatibel med olika enhetstyper och med en helkroppssilikondesign som är bekväm för nästan alla typer av användare.

Kolla priset

– Emily

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *