LoveBookOnline recension: De bästa personliga kärleksböckerna?

kärleksbok recension

När man är i ett långdistansförhållande finns det en längtan som inte går att hålla tillbaka. Det verkar skjuta ur dig från flera håll.

Det finns ingen mängd telefonsamtal, textmeddelanden, Facebook-meddelanden, e-postmeddelanden som någonsin helt skulle kunna förmedla hur du känner när du är i ett långdistansförhållande ! I denna LoveBook-recension kan du hitta ett annat verktyg för att lösa det här problemet!

Det är därför jag tycker att LoveBook är en genialisk produkt. Det låter dig lägga ditt hjärta i en skräddarsydd sagobok för personen du älskar. Vilken otrolig present att få från en långväga älskare .

Även om stilen på de övergripande mallarna i den kreativa delen är väldigt lika, är det fortfarande en monumental gåva.

Det finns inte så många olika stilar att välja mellan (alla mallar är av en tecknad typ), men du kan anpassa den för att göra tonen lite mer seriös eller så kan du göra den rolig . Du kan skräddarsy den efter hur mottagaren bäst svarar på den, beroende på deras personlighet.

Det fina med det övergripande konceptet är att det passar in i många kategorier och tillfällen. Tillfällen som födelsedagar, helgdagar, examen och andra evenemang.

Innan du börjar skapa är allt du behöver göra att klicka på droppen för att se de olika tillfällesmallarna som finns tillgängliga. Det finns många alternativ att underhålla och utforska.

Din unika kärlekshistoria till din älskare läggs i en inbunden bok eller pocketbok ! Där du har möjlighet att få karaktärerna att se ut som er båda.

Du kan välja hur många sidor du vill ha och anpassa dem. Du kommer också att få välja ditt eget omslag och helt redigera det och titeln. Hur fantastiskt är det?

Hur det fungerar

lovebook online personlig present

Det är dags att gräva djupt ner i djupet av dina kreativa juicer och dra fram en handling som kommer att röra din älskares hjärta.

Om det någonsin har funnits en tid i ditt långdistansförhållande, där det har varit svårt för dig att kommunicera djupet av vad du känner, oroa dig inte mer! Nu får du lägga allt det som ligger i ditt hjärta i berättelsen utan press på plats.

Det finns många infallsvinklar du kan komma åt detta! Det betyder att du kan kommunicera en mängd olika perspektiv på ditt långdistansförhållande i berättelseform . Om din kärlekshistoria behöver minnes på ett speciellt sätt kan du faktiskt anpassa din bok för att skapa en tidslinje för hur ditt förhållande gick till.

Om du vill använda boken för att fria till din långväga älskare kan du göra det också! Poängen är att du vill gå in med en tydlig riktning innan du startar ditt kreativa, anpassningsbara projekt .

Nu, om du kämpar med bokens aktuella riktning, är allt definitivt inte förlorat! Det finns färdiga ?kärleksmeddelanden? som kan hjälpa dig att finslipa vad du vill säga. Dessa mallar kan vara en stor gnista som leder till dina egna idéer.

Hur som helst, du väljer kommer att sluta med samma utmärkta resultat! En högkvalitativ, meningsfull och påtaglig gåva.

Sedan kan du gå vidare till lovebookonline.com och börja utveckla DIN karaktär. När du väl är där, gå vidare och klicka på skapa själv och skriv ditt namn i rutan! Det blir ännu roligare! Du får välja din kroppsform.

Bli inte för upphetsad, du kommer inte hitta en med mejslade magmuskler! Därefter väljer du färgen på din hud och dina ansiktsdrag. Vad roligt!

Efter det får du till och med anpassa ditt hår, dina ögon och allt annat som har med ditt fysiska utseende att göra. När jag säger allt annat har det att göra med ditt fysiska utseende.

Vilket inkluderar outfiten du bär, skor och eventuella accessoarer. Då får du göra detsamma för din älskare. Du får välja ut allt precis som du gjorde för dig själv.

Spara sedan allt och gå vidare till nästa sak.

Skapa ditt konto

lovebook online-konto present långdistansförhållande

LoveBook har ett intressant sätt att låta dig skapa ditt konto (enligt min personliga åsikt). Det är lite abrupt i hur de gör det, men det tar bara ett par minuter. Då är du direkt tillbaka i processen att skapa din bok.

Så i princip efter att du designat dig själv och din älskare kommer de plötsligt att få dig att registrera dig för ett konto. När du har registrerat dig för ett konto är du fri att gå vidare till nästa sak. Du får börja redigera ditt omslag och alla andra sidor som du vill lägga till i det.

Du kan välja innehållet i din bok härnäst. Du kan bestämma om du vill vara väldigt innerlig, rolig, seriös eller en kombination.

Som ett användbart verktyg finns det mallade storylines eller så kan du skapa den från grunden om du verkligen vill göra historien/budskapet helt personligt.

När du är klar med att skapa din berättelse eller lägga till idéer för mallinnehåll kan du skriva ett personligt extra meddelande till dem. När ett personligt meddelande väl har skrivits kan du se din LoveBook, köpa den och skicka den !

Du kan välja vilken boktyp du vill ha (antingen inbunden eller pocketbok). Du kan göra det i färg eller i svartvitt. Naturligtvis med färg, det är lite dyrare men helt värt det!

Just nu kostar kampanjen för en inbunden bok i färg $50,96, inte alls dåligt!

Funktionerna

kärleksbok anpassade presenter långdistansförhållande

Med Lovebook vet jag att folk förmodligen mest fastnar för hur du kan anpassa berättelserna, vilket är en otrolig egenskap. Men låt oss inte glömma karaktärerna.

Sättet som du kan anpassa DIN karaktär och din älskares karaktär kan vara mycket meningsfullt.

Varför?

Eftersom de har lagt till så många funktioner och anpassningar som gör att du kan få din karaktär och karaktären hos din älskare, så de flesta gillar dem och dig själv som möjligt.

Ju mer karaktärerna speglar dig och din partner desto mer kopplade känner de sig till den övergripande berättelsen.

Alternativen för bokomslaget verkade nästan oändliga. Jag var faktiskt ganska imponerad. Imponerad över hur många bokomslagsalternativ som genereras från texten som har lagts till, tillsammans med karaktärerna.

Så det finns definitivt ingen brist på alternativ. Om du är någon som har svårt att välja kan det kännas lite överväldigande till en början, att bestämma sig för vilket omslag du gillar bäst! Hej, men du har åtminstone några ganska snygga alternativ.

Möjligheten att lägga till så många sidor du vill är en underbar funktion! Vissa av oss har mycket att säga!

När du får lite utrymme att uttrycka dig känns det nästan pressat och förlamande. Möjligheten att lägga till så många sidor du behöver ger dig full möjlighet att säga det som behöver sägas.

I slutet kan du skriva ett personligt meddelande som helt knyter ihop och avslutar berättelsen du just skapade. Du kan använda detta för många speciella tillfällen. Så om du vill skicka något till din kärlek för hans eller hennes födelsedag, kan du göra det för det, eller något annat!

Baserat på evenemanget, semestern eller speciellt tillfälle du väljer kommer det att generera bokomslagsalternativ för att komplettera temat.

För semester eller speciella prestationer kan kvaliteten inte slås eftersom den färdiga produkten ser ut som en bok som du skulle gå och köpa från Barnes & Nobles. Slutligen, om du har bråttom att få det att nå din person vid ett visst datum, skickas det mycket snabbt.

Min personliga erfarenhet

kärleksbok personlig gåva långdistansförhållande

Min övergripande erfarenhet av det var fantastisk! Jag njöt av hur det bra ledde dig från steg till steg . Det är inte så att vi liksom måste ta reda på vart vi ska gå och vad vi ska göra härnäst. Det är en mycket guidad process.

En sak som jag önskar att de hade är möjligheten att liksom hoppa framåt och se vilka andra steg som var, men du kan inte riktigt göra det. Du måste spara och gå till nästa steg i sekventiell ordning.

Att bygga karaktärerna för berättelsen är det första du får göra. Jag älskar verkligen funktionerna och de coola anpassningarna med att bygga karaktärerna . Jag märkte att ibland kan skärmen för att gå till nästa anpassningsalternativ bli frusen. Jag uppdaterade bara min sida varje gång det hände och det verkade fungera.

När mina karaktärer skapades och jag skapade ett personligt konto kunde jag fortsätta att skapa omslaget till min bok. Du kan inte avsluta din bok om du inte gör det steget!

Det var riktigt roligt att titta på alla olika bokomslagsalternativ. Några av dem fick mig att skratta och några av dem fick mig att känna mig lite sentimental.

En annan sak, jag önskar att de hade, var möjligheten att välja ditt eget färgschema. Ganska många av de färgkombinationer som de erbjuder för bokomslagen skulle jag aldrig ha valt själv.

Det är på den lilla sidan för mig. Det är mer en personlig preferens, men det förändrar inte hur episk denna LoveBook-idé är!

Fördelar

kreativ bokomslag kärleksbok långdistansförhållande
  • Det finns över 200 riktigt kreativa bokomslag som du kan välja mellan. Du kan använda dem som de är (när de genereras), eller så kan du ändra och finjustera för att lägga till en mer personlig och kreativ touch!
  • Det övergripande systemet är mycket lätt att använda. Du behöver inte oroa dig för vad nästa del av processen är, den guidar dig genom skapandestegen enkelt och smidigt.
  • Det finns flera kroppsmallar att välja mellan. Du kan skräddarsy den för att matcha din stil och din persons stil.
  • Det finns mycket färdigt innehåll som hjälper dig att skapa din berättelse, för att hjälpa dig att lossna (i händelse av att du blir lite knuten).
  • Redigering på alla sidor är extremt enkel och strömlinjeformad.
  • Du kan skräddarsy boken efter hur mottagaren bäst svarar på den efter deras personlighet.
  • Det fina med det övergripande konceptet är att det passar in i många kategorier och tillfällen. Du kan till och med bygga upp en samling av dessa kärleksböcker baserade på speciella tillfällen .

Nackdelar

  • Ingen möjlighet att skapa dina egna karaktärer från grunden, vilket kan vara lite irriterande för dem som har några konstnärliga färdigheter de skulle vilja lägga till i projektet.
  • Ingen möjlighet att ladda upp dina egna bilder .
  • Inga olika stilar av mallar.
  • Inget sätt att anpassa färgschemat.
  • Det finns ingen möjlighet att hoppa över steg, för att få en uppfattning om vad som väntar i processen.

Domen är ute

Lovebook är ett minnesvärt presentalternativ för långdistansförhållanden . Det är lätt att använda och låter dig uttrycka ditt hjärta, på ett sätt som din kärlek kan behålla och vårda i många år framöver. Jag tycker att det är en perfekt presentidé .

Jag tror inte att det finns något bättre sätt att kapsla in er båda i bokform , som beskriver ett speciellt minne eller hur du känner i ditt hjärta. Det faktum att du kan anpassa boken så att den passar mottagarens personlighet är en extra fördel som kommer att tala högt.

I en värld där vi nu sparar våra bästa minnen och meddelanden på Instagram, Facebook, Twitter eller någon annan plattform är detta en anmärkningsvärd gåva eftersom den är påtaglig. Det är ett omhuldat föremål som kan ses på för minnets skull, i många år framöver.

Jag tror att den enda sanna nackdelen kan påverka dem som kontrollerar kreativa ritnings- eller designfärdigheter.
Tyvärr finns det inget sätt att lägga till anpassning utanför det som är programmerat i systemet.

Om en konstnär eller designer ville ladda upp sin egen design eller skisser är det inte ett tillgängligt alternativ för tillfället. Så, för artisten som vill lägga till lite extra flärd, jag är ledsen men du har inte tur!

Vem vet, det kan förändras i framtida utveckling. Förutom det är du bra att gå och presentera en gåva som är djupt minnesvärd!

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *