Hur vet man om din långdistansförhållande pojkvän är otrogen mot dig?

ldr-pojkvän-fusk

”Även på avstånd kommer sanningen alltid fram.”

Hur man vet om din pojkvän är otrogen mot dig i ett långdistansförhållande är en färdighet som varje tjej behöver skärpa. Hur vet du att han har det med en annan tjej? Finns det tecken på sagor som du måste hålla utkik efter?

Allmän kunskap säger att framgången för alla relationer beror på båda parters allvar och engagemang för att få det att fungera oavsett vilka utmaningar som kan uppstå.

Om du är i ett långdistansförhållande är chansen stor att tanken på att din pojkvän skulle vara otrogen mot dig har slagit dig i tankarna.

Tja, jag har både bra och dåliga nyheter till dig.

De goda nyheterna… Även om jag inte skulle ta det som evangeliets sanning, visade forskningsstudier på den minsta sannolikheten för fusk i ett långdistansförhållande eftersom otrogen beror på personligheter som är inblandade och förhållandets kvalitet.

Förbered dig på det värsta … Det är ingen trevlig känsla att den du älskar kanske busar. Men det händer, och långa avstånd gör det svårare att ta reda på.

Nedan finns några av tipsen att hålla utkik efter som kommer att ringa dina interna klockor och få dig att komma till den sorgliga händelse som du verkligen fruktar.

Kommunikationsutmaningar

ldr pojkvän kommunicerar inte

Som en viktig ingrediens i ett förhållande är det värt att uppleva utmaningar inom ett sådant område för att avslöja potentiella underliggande problem.

Din pojkvän kan uppleva vissa svårigheter, till exempel en personlig kris och att inte vara otrogen trots allt.

Det är bättre att kolla in det för er bådas skull. Följande är några av de kommunikationsröda flaggorna att förvänta sig.

Sättet som de kommunicerar med dig är ur normen

Att få †Jag älskar digâ€?? SMS eller röstbrevlåda är inte problemet. Men att få sådana meddelanden ofta kan peka på något.

Sådana ord kan komma från dåligt samvete. Det är känt att människor med dåligt samvete tenderar att agera tröja eller snällare mot den person som de gör fel mot.

Vidare kan en minskning av sådana meddelanden också bevisa att de kanske inte längre bifogas eftersom de har anslutit till andra människor.

Svårt att få tag på

Även om det är normalt att en inte är tillgänglig ibland, antingen på grund av lektioner eller arbetsengagemang, vet du uppenbarligen att de kommer att försöka upprätta en anslutning efteråt.

Men om han går i flera dagar utan att kommunicera trots dina försök att förbättra kommunikationen, så är det helt klart att något är fel.

Missar regelbundet schemalagda samtal

Du är inte längre en prioritet för din pojkvän om han avbryter dina vanliga videosamtal eller chattar. Du kanske inte är en prioritet för honom längre eftersom han kan vara upptagen med någon annan.

Agerar defensivt

tecken långdistansförhållande pojkvän är otrogen

Överreaktion är en egenskap som betyder att en person döljer något. Att ställa en till synes oskyldig fråga och få ett våldsamt eller negativt svar är ofta en indikator på en otrogen make. De kan till och med överförklara sig själva.

De föredrar att kontakta dig snarare än tvärtom

En otrogen partner försöker alltid kontrollera när den ska förlova dig. De har en tendens att kontrollera hur, när och var de ska ringa dig för att undvika att åka fast . De förklarar ofta att de är upptagna och kommer att ringa när de är tillgängliga eller när de får tid.

Livsstilsförändringar

När något unikt kommer in i ditt liv kommer din livsstil oundvikligen att förändras. Att ha ett nytt husdjur eller byta plats kommer att tvinga dig att ändra dina tider för att ta hand om ditt husdjur eller ta olika vägar medan du går till jobbet.

Detsamma gäller för relationer och särskilt gäller om en partner är otrogen. Följande livsstilsförändring ger upphov till en otrogen make.

Rutinmässig förändring

Om de har kollat ​​in på dig senare än vanligt eller utan någon uppenbar anledning, är chansen stor att någon har sysselsatt dem.

Detsamma gäller om de antog en ganska ovanlig rutin och inte kom ren som att äta ute på specifika dagar i veckan istället för att stanna inne och checka in på dig på oregelbundna eller ospecificerade tider .

Alltid upptagen

Det är alltid viktigt att avsätta tid för din partner trots utmaningarna eller den hektiska livsstilen.

Om de är för upptagna för att få tid för dig, betyder det tyvärr att de har flyttat prioritet till någon annan och uppfattar dig som ett besvär.

Att ha andra nya människor eller kontakter i sina liv

ldr pojkvän ignorerar mig

Långdistansförhållanden kan vara svåra; Därför är det inte en chock när din make tenderar att anpassa sig till andra människor.

Men om sådana vänner tar upp en betydande del av hans tid , eller om det inte finns något annat han hellre skulle vilja prata om förutom sina nya vänner, måste man vara misstänksam.

Skaffat nya intressen

Genom att spendera gott om tid med din make, lär du känna deras hobbyer och tycke. Det är okej att prova eller ha unika intressen.

Men under ett långdistansförhållande , om din make tenderar att utveckla ett stort intresse för andra aktiviteter på bekostnad av hans tidigare hobbyer, är det dags att du gräver i och skaffar scoop. Chansen är stor att hans senaste hobby beror på någon annan.

Försöker för hårt att se sitt bästa ut

Återigen, det är inget fel med att uppmärksamma dig själv lite och förbättra ditt utseende. Men om du känner att det är långt förbi gränsen är chansen stor att han försöker imponera på någon annan.

Ekonomiska utmaningar kännetecknar alltid sådana stadier av ett förhållande då en make tenderar att ignorera eller gå emot de fastställda ekonomiska arrangemangen.

Minimal till ingen ansträngning för att vårda relationen

Ett vanligt tecken på att din partner eller make inte längre är intresserad av förhållandet är när du efter bästa förmåga försöker hålla lågan från att dö , men de gör inte det igen.

Det kan vara dags att du packar ihop och går vidare eftersom han har tappat intresset för dig . Följande är tecken att se upp för;

Skjuter ner alla dina förslag

Det är en av huvudorsakerna till hur man vet om din pojkvän är otrogen mot dig i ett långdistansförhållande. Din partner skulle tycka om tanken på att hoppa in oannonserat.

De skulle gå allt för att veta detaljerna om din ankomst , såsom tid och dag. Du kommer att veta att något är på gång om de säger att timingen inte är rätt för dem.

Samtal om framtiden tar ett baksäte

Ingenting limmar ihop ett par än tanken på att tillbringa sin framtid tillsammans. Du kanske har varit mycket engagerad med din make om framtiden, men de senaste dagarna har samtalen fortsatt att blekna .

Ämnen som var du skulle bo, när du ska bilda familj, bland annat, kommer att peka på om din make är med i det på lång sikt. Om din partner inte kan engagera dig i sådana ämnen är det högst troligt att de har gått vidare, och det borde du också göra.

De har inte längre lust att planera evenemang med dig

ldr pojkvän besöker aldrig

Att ha någon ny i ditt liv är visserligen spännande och tidskrävande. Kanske har du varit van vid de traditionella skidresorna i de schweiziska alperna eller turerna till Vietnam och andra platser, men den här gången känner han helt enkelt inte stämningen .

Han kommer inte heller på alternativa eskapader för er två. Hallå! Hans intresse har definitivt förändrats, och att gräva lite djupare kan utsätta dig för din värsta mardröm.

Han blir förvirrad när du säger att du är i närheten just då

Det är enkelt när din man börjar bete sig konstigt när du ringer för att överraska honom och säger att du är i närheten just nu.

Det är definitivt något på gång när han verkar vara ur sorts. Var bara rakt på sak och fråga honom rakt ut. Han kommer att ge dig bevisen du behöver .

De pratar sällan hemifrån

Om din partner alltid ringer dig under kontorstid, inne i bilen eller sällan ringer hemifrån , kan det vara en pekare på att han inte är bekväm med att ringa dig hemifrån eftersom det kan vara någon annan där för det mesta.

Upptäcker inkonsekvenser i hans berättelser

Matar han dig med berättelser och tycks senare ha glömt när du tar upp det senare? Snubblar de över detaljerna med avseende på var de var, vad de gjorde och med vem?

Sådana misstag kan vara äkta eller en indikation på att de har svårt att försöka dölja de ursprungliga lögnerna.

Slutsats

Relationer kan vara ganska komplicerade. Hur man vet om din pojkvän är otrogen mot dig i ett långdistansförhållande är inte så svårt som de får det att låta.

Om du kommer till den tråkiga händelsen att din partner är otrogen, ta ett djupt andetag och bedöm situationen .

Alltför många människor ignorerar sådana röda flaggor och hoppas att det ska gå tillbaka till det normala. Det är dags att du vaknar och luktar på kaffet.

De kommer inte att förändras. Det är dags att du plockar upp bitarna för ditt förnufts skull.

Gå vidare till nästa kapitel i ditt liv. Investera i dig själv och älska dig själv mer. Du kommer att tacka mig senare.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *