Hur länge varar smekmånadsfasen i ett långdistansförhållande?

Smekmånadsfas långdistansförhållande

Ingå ett långdistansförhållande

För alla som har varit i ett långvarigt förhållande eller upplevt många relationer är det allmänt känt att smekmånadsperioden kan vara en tid av ren extas: du längtar inte bara efter varandras uppmärksamhet och njuter av att lära dig alla de intrikata detaljerna utan allt känns också fräscht och nytt.

När du undrar hur länge smekmånadsfasen varar i ett långdistansförhållande? Sammantaget, beroende på olika faktorer, kan en smekmånad vara mellan 3 och 13 månader.

Men på grund av faktorn med ytterligare utrymme mellan två älskare, kan smekmånadsperioden mellan de som har ett långdistansförhållande faktiskt vara upp till 24 månader .

Från det ögonblick du träffar din partner och börjar spendera tid tillsammans på romantiska dejter kanske du känner att ni båda är oskiljaktiga.

De otroliga minnen som du både får skapa och dela kommer kanske att få dig att undra hur någon av er någonsin var lycklig utan den andra vid din sida.

I likhet med många andra par kan avstånd ibland vara en drivkraft som antingen för er närmare varandra eller separerar er ytterligare.

smekmånad sista långdistansförhållande vy

Fördelar och nackdelar med ett långdistansförhållande

Vi får inte alltid välja vem vi faller för och det kan hända i de mest osannolika situationer. Icke desto mindre klassar sig i genomsnitt omkring 14 till 15 miljoner människor över hela USA som i en långvarig relation och står inför utmaningen med både rum och tid .

Trots de uppenbara svårigheterna att inte få tillbringa varje kväll i varandras lägenheter och att behöva ersätta vanliga handhållning med telefonsamtal sena kvällar, vill hjärtat vad det vill och därför kan de hinder som uppstår under smekmånadsfasen antingen skapa ett förhållande starkare eller helt enkelt få den att vissna .

En av de viktigaste skillnaderna som du kan stöta på med ett långdistansförhållande, i motsats till ett standardförhållande där avstånd kanske inte är ett problem, är att upplevelser tenderar att avnjutas.

På grund av de intermittenta klyftorna mellan när ni ses, betyder detta att det finns tid att planera speciella evenemang och tillfällen som du kanske inte nödvändigtvis tänker anstränga dig för om du ses dagligen eller varje vecka.

Dessutom, på grund av den överdrivna spänningen som du kan känna från den plötsliga rusningen av det nya förhållandet är det lätt att vilja stoppa in allt i den första månaden.

När ni båda bor i olika städer, städer eller till och med länder är detta helt enkelt inte möjligt och därför betyder det att ni kan utöka de aktiviteter som ofta sker så snabbt .

Naturligtvis kan du känna en stor mängd besvikelse när det är dags att återvända hem efter att ha tillbringat en perfekt weekendresa med din andra hälft.

Men det finns unika sätt som du kan reflektera över de lyckliga tiderna: att skapa en minneslåda så att den är full av biljetter, fotografier och till och med broschyrer över de platser du har besökt kan vara ett säkert sätt att hålla tiden som du gör träffas värdefullt.

Kommunikation i ett långdistansförhållande

kommunikation smekmånad långdistansförhållande varar vy

Även om det kan tyckas lockande att ständigt vilja chatta med din älskade ansikte mot ansikte, över sociala medier, i telefon och via text , kan konstant interaktion i verkligheten leda till att en relation blir vardaglig och faktiskt skapar motsatt effekt att stärka dina band.

En långdistansrelation låter dig fokusera på kvalitet framför kvantitet, så när ni spenderar tid tillsammans vill ni både göra det bästa av det och diskutera vad som är viktigt för er båda.

En annan fördel med avståndet och det som kommer att förlänga smekmånadsfasen är att det potentiellt kommer att ta längre tid att lära känna varandra, men när detta händer kommer du att ha tagit dig tid med processen och skapat ännu mer intimitet .

Det betyder inte heller att Skype inte kan användas lika bra och att ordna fasta tider och datum kan göra att du kan se fram emot speciella chattar om vad som händer i var och en av dina liv.

När du utvecklar ditt band med din partner, kan den begränsade kommunikationen till en början göra att du känner dig nedslagen och saknar dem .

Under de tidiga stadierna är det lätt att vilja hänga med i deras varenda ord eftersom du helt enkelt inte vet när du kommer att uppleva den kvalitetsinteraktionen igen på grund av dina båda livskrav.

Med tiden är ett produktivt sätt att hantera denna aspekt av en långdistansrelation att varje partner investerar i de andra områdena av sitt liv så att de kan använda avståndet till sin fördel och faktiskt bli den bästa versionen av sig själva och ha mycket mer att prata om när de återförenas!

Att vara intim med din långväga partner

intimitet smekmånad varar långdistansförhållande syn

Förståeligt nog kan bristen på fysisk interaktion betraktas som ett verkligt problem för vissa långdistansare: från offset när vi först lär känna vår partner vill vi alla se vårt absolut bästa ut och upprätthålla en till synes alltför perfekt och nästan orealistisk persona .

Även om detta inte är hållbart under långa tidsperioder, har det insetts att de i långdistansrelationer fortsätter att anstränga sig längre eftersom relationsstadiet inte alltid går lika snabbt som de som har omedelbar tillgång till en- och -Övrig.

Dessutom kan frustrationen över att inte kunna vara sexuellt nära din partner kännas svår i början och du kanske verkligen överväger hur länge smekmånadsfasen varar i ett långdistansförhållande?

Potentiellt, när det kommer till fysisk intimitet kan det verkligen ta lite tid att vänja sig vid; men tack vare ny och tillgänglig teknik finns det också en rad vibratorappar som kan användas för att koppla ihop dig och din partner.

Därför, även om ni båda är åtskilda, kan ni fortfarande glädja varandra . När ni väl har tid tillsammans fysiskt, kommer det bara att göra väntan desto mer värd det!

Hur länge varar smekmånadsfasen i ett långdistansförhållande?

Sammantaget kan ett långdistansförhållande resultera i självförbättring eftersom du när du är skild från din partner nästan tvingas konfrontera andra områden i ditt liv som karriär och hemliv.

Detta kan vara otroligt givande men också bli en börda om du saknar din andra halva mycket. Det finns också mycket utrymme för kreativitet när ni utvecklar sätt och tekniker för att hålla varandra engagerade, för att kommunicera och till och med fortfarande sexuellt stärkta.

Men samtidigt som du utvecklar din långdistansrelation, har båda parter chansen att lära sig stort tålamod och tillåta allt att utvecklas organiskt utan det ständiga bombardementet av att vara alltför överseende med varandra.

Sammantaget har smekmånadsperioden förutspåtts att vara mellan 3 – 24 månader , men vad det egentligen handlar om är hur ert förhållande fungerar, nivån av ansträngning som ni båda lägger ner under den tid ni spenderar tillsammans och även hastigheten med vilken du går igenom olika faser av relationen.

Avstånd kan vanligtvis anses vara något negativt men utan tvekan finns det mycket som varje partner kan vinna på det och också bidra till sin egen självförverkligande och framsteg över alla aspekter av sitt liv .

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *