Hur länge kan långdistansrelationer vara?

Hur länge kan långdistansrelationer vara

Många människor som funderar på att ta språnget och prova på en långdistansrelation vill veta vad oddsen är för att det kan hålla.

Många människor kommer på att fråga sig, exakt hur länge kan ett långdistansförhållande vara? Svaret är helt beroende på vem du är .

När det gäller vilken relation som helst som elefanten i rummet är, hur länge kommer denna relation egentligen att pågå. Att undra över detta kan lägga till spänningar och missnöje i ett förhållande. Det kommer aldrig att finnas ett rakt svar på den här frågan eftersom den har så många faktorer som det beror på.

Faktorerna som spelar in i hur länge ditt förhållande kan pågå kan vara:

  • Fysisk kompatibilitet : Du tycker fysiskt om att titta på din partner och vara fysiskt intim med dem.
  • Mental kompatibilitet : Du gillar vad de har att säga och deras åsikter om olika ämnen. Du brukar hålla med om många olika åsikter, men naturligtvis inte alla.
  • Moralisk kompatibilitet : Din moral är nästan densamma. Du argumenterar inte ständigt om rätt sak att göra när det kommer till klibbiga situationer och ämnen.

Dessa är inte alla faktorer men de är de stora. Hur länge ett förhållande kan pågå beror helt på din kompatibilitet som par. Här är några bra tips och tricks som hjälper dig att bestämma hur kompatibel du är med din nya partner.

1. Det är en känsla

känner långdistansförhållande exakt sista vy

När du vet att du vet. Du älskar hur din nya betydande andra behandlar dig, ser ut och hur de agerar i vissa situationer . Du älskar deras vänlighet och hur de stannar för att hjälpa främlingar.

Dessa är alla bra indikationer på att du och din partner kommer att vara tillsammans ett tag. Du måste älska deras största personlighetsdrag för att ha ett lyckligt och långvarigt förhållande.

2. Lär känna dem personligen

känner dem personligen långdistansförhållande exakt sista

Du måste känna din signifikanta andra inifrån och ut . Detta är viktigt för om du aldrig riktigt och på riktigt vet vem din signifikanta andra är så kan du omöjligt veta hur kompatibla ni två är tillsammans.

Du måste veta hur de skulle agera i vissa situationer och hur de skulle reagera på dessa situationer. Du måste veta om du är förenlig mentalt och moraliskt .

Du kan vara kompatibel fysiskt utan att verkligen känna till din partner , men det är definitivt inte lika viktigt som att ha en anknytning mentalt och moraliskt.

3. Bestäm vad du kan och inte kan leva med

kan inte leva med långdistansförhållande sist

Alla du någonsin har och någonsin kommer att vara i ett förhållande med kommer att ha vissa egenskaper om dem som är tveksamma för dig.

Alla är uppfostrade annorlunda än du och de kommer att ha vissa åsikter och moral som du skulle tycka är fel. Det är okej. Allt du behöver göra är att ta reda på vad du kan leva med och vad du inte kan leva med.

Varje relation du är i bör du sträva efter 70/30-regeln. Din signifikanta andra måste ha 70 % egenskaper du kan leva med och 30 % egenskaper du inte kan . Ingen kommer att vara 100% det är bara inte realistiskt.

4. Inget förhållande är perfekt

inget perfekt förhållande långdistansförhållande sista

Du kan inte gå ut i världen och leta efter din idealiska andra eftersom de inte existerar. Du måste veta att ingen är perfekt . När det kommer till ett långvarigt förhållande är det bara långvarigt eftersom ni båda kan släppa vissa saker och kompromissa med andra.

Kom bara ihåg att om din partner har egenskaper som gör dig galen så har du också egenskaper som driver dem till vansinne. Inget förhållande är perfekt och kom alltid ihåg att du inte är perfekt också så du kan inte skylla allt på den andra personen .

5. Oroa dig inte för hur länge det kan vara

oroa dig inte långdistansförhållande senaste vy

Du kan inte spendera hela ditt förhållande på att undra hur länge det kan pågå. Du skulle omöjligt kunna veta svaret på den frågan så det är ingen mening med att låta det sväva i ditt sinne.

Njut av ditt förhållande och njut av ditt liv . Om ditt förhållande tar slut så tar det slut och du behöver bara ta dig upp och börja om.

Om du fortsätter och blomstrar så fortsätt och njut av det. Du kommer inte att göra någon nytta av att köra ner ditt förhållande med laddade frågor som hur länge förhållandet kommer att pågå.

6. Ha kul

ha kul långdistansförhållande exakt sista vy

Den viktigaste delen är att du ska ha kul i din relation och med din partner. Låt inte pressen från samhället och att skapa milstolpar driva in en kil i ditt förhållande . Du måste njuta av tiden du har med dem.

Oroa dig för framtiden när det är dags att oroa sig för det och för nu, bara håll dig lycklig och håll dina relationer på en fantastisk plats.

Slutgiltiga tankar

Det finns inget bestämt svar på, hur länge kan mitt långdistansförhållande pågå? Det beror helt på er kompatibilitet som par .

Du måste vara fysiskt kompatibel, mentalt kompatibel och moraliskt kompatibel. Likaså kompatibla på andra sätt men de beror helt på människorna och relationen. Viktiga saker för dig måste vara viktiga för din partner.

Du måste personligen veta exakt vem din partner är för att veta exakt hur kompatibla ni är tillsammans. Du också hur du vet vad du kan och inte kan leva med när det kommer till deras handlingar, åsikter och personlighet. Det är viktigt att känna till dem .

Kom ihåg att inget förhållande är perfekt och om du har problem med deras fel så har de också problem med dina fel. Du kan inte skylla allt som är fel med relationen på din partner.

Slutligen, kom ihåg att det inte spelar någon roll hur länge det varar så länge du har det bra. Det är en vag plan för framtiden, men låt inte pressen att vara tillsammans för alltid sätta ner ditt förhållande och sätta en mur mellan dig och din partner.

Ha kul och älska varandra , känn dig inte pressad att ta reda på hur länge du och din långväga signifikanta annan kan vara tillsammans.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *