Han vill inte ha ett långdistansförhållande? Vad det betyder

Vill inte ha ett långdistansförhållande

Att bestämma sig för att gå in i ett förhållande är ett stort steg för många människor. På det sättet kan det vara en ännu större prövning att besluta sig för att gå in i ett långdistansförhållande .

Många människor har svårt att gå in i ett långdistansförhållande eftersom de kan vara tuffa på sina egna sätt. Vad det betyder när han inte vill ha ett långdistansförhållande är att han inte är redo eller inte vill ha de utmaningar som kommer med ett långdistansförhållande.

Varje person är olika när det kommer till deras skäl för deras beslut att inte vara i ett långdistansförhållande.

De kan variera från att inte vilja ha utmaningarna till att vilja vara i en relation med någon närmare. Hur som helst kan du inte ta det till dig.

Oavsett vad hans skäl var så borde de inte spela någon roll nu eftersom han bestämde sig och du borde inte låta det äta upp dig inuti.

Vissa människor är inte utrustade för att hantera de utmaningar som kommer med ett långdistansförhållande. Alla relationer har utmaningar, men när det kommer till långdistansrelationer har de speciella utmaningar.

Utmaningar som inkluderar:

  • Bristen på fysisk kontakt kan göra vissa människor förbittrade (överväg att skaffa smarta leksaker och fjärrkontroller ).
  • Avståndet kan skapa misstro i ett förhållande.
  • Det kan vara ensamt.
  • Så småningom måste du fatta det svåra beslutet att antingen fortsätta förhållandet och flytta för att vara närmare varandra, annars måste du med största sannolikhet avsluta förhållandet.

Dessa utmaningar kan vara för mycket för vissa människor. Istället för att ta det personligt kommer här några skäl och användbara tips för varför du behöver släppa det och gå vidare.

1. Deras skäl har absolut ingenting med dig att göra

inget att göra med din långdistansförhållandevy

För det mesta har deras skäl absolut ingenting med dig att göra och absolut allt med avståndet att göra. Allt du behöver göra är att acceptera det och fortsätta med ditt liv.

2. Dröja inte vid det faktum att han sa nej

flytta med ditt liv vill inte ha långdistansförhållande

Att dröja vid saker som inte gick enligt plan hjälpte aldrig någon i livet att komma dit de ville. Det bästa rådet du kan få är att acceptera det som hände.

Den bästa handlingsplanen du kan göra är att fortsätta med ditt liv.

3. Långdistansrelationer är inte för alla

inte för alla vill inte ha långdistansförhållande

Även om du känner att du klarar av ett långdistansförhållande kan inte alla. Det finns fler utmaningar och risker.

Det krävs mycket engagemang och engagemang för att vara i ett långdistansförhållande och alla kan inte fokusera sin energi på att göra just det .

4. Om han sa nej så var det inte meningen

sa nej till långdistansförhållande vill inte ha långdistansförhållande

Det första tecknet på att det inte var meningen att han skulle vara det är att han sa nej till ett distansförhållande.

Känn inte att han är den som kom undan för om han inte var villig att riskera allt för att gå in i ett distansförhållande med dig så skulle han uppenbarligen inte ha varat särskilt länge i någon annan omständighet.

Långdistans kräver engagemang, tillit och förmågan att vänta på någon. Han visste de sakerna och bestämde sig för att han inte kunde ge dem till dig så han sa nej. Det är inte någon du vill ge ditt hjärta till.

5. Du hittar någon annan

hitta någon annan vill inte ha långdistansförhållande

Efter att ha lagt ut ditt hjärta och fått det krossat kan det kännas som att ingen vill ha dig. Så är det inte alls. Många kommer att säga nej, men å andra sidan kommer många också att säga ja .

Räkna inte bort långdistansförhållanden eftersom du hade några dåliga upplevelser. Det kan fungera för dig om båda inblandade lämnar över allt för att relationen ska fungera.

6. Ta tid för dig själv

ta tid för dig själv vill inte ha långdistansförhållande

Ta dig tid att reflektera över dig själv. Lär känna vad du verkligen vill och vad du verkligen vill ha av andra människor.

Vikten av att veta vad du vill ha i ett förhållande är enorm när det kommer till att hitta någon att investera i.

Om du hade en upplevelse där en kille sa nej till dig, känn dig inte pressad att hoppa in direkt igen. Vet alltid att han inte var den enda personen i världen, men vet också att det är okej att ta en paus .

Ibland måste man reflektera över vad som är viktigt för en. Så du kan då i sin tur hitta en partner som hjälper dig att växa och har samma moraliska betydelse som du. Att dela gemensamt intresse och moral är enormt när det kommer till ett förhållande.

Ta dig tid att ta reda på ditt och ta reda på vad du behöver från en betydande annan.

7. Det är okej att vara kräsen

vara kräsen vill inte ha långdistansförhållandevy

Efter att ha undrat varför han inte kommer in i ett långdistansförhållande med dig, ta inte det som än går över din väg. Ta dig tid att verkligen lära känna vem en person är innan du bestämmer dig för att investera i dem.

Om deras moral och vad de tycker är viktigt är motsatsen till dig själv, så sluta för all del och gå vidare. Sänk inte dina förväntningar på grund av en dålig upplevelse. Håll dina förväntningar höga och låt inte rädsla hindra dig från att hitta den bästa partnern du kan .

8. Vet alltid vad du ger dig in på

vet alltid vad du vill ha långdistansförhållande

När det kommer till ett långdistansförhållande måste du lita på dem helt och hållet. Se alltid till att personen du investerar i blir exakt den du trodde att den var.

Ta dig tid och gå långsamt så att du kan se hur de är i alla olika typer av situationer. Du vill inte gå för fort och sluta investera i någon som inte är värd din tid.

Slutgiltiga tankar

Vad det betyder när han säger nej till ett långdistansförhållande är att han inte är redo att engagera sig, lita på eller ge allt för dig .

Långdistansrelationer är inte för alla, men om du känner att du är redo att ta det steget och har hittat någon som är värd att försöka för så räkna aldrig bort dig själv.

Låt inte några dåliga upplevelser förstöra tanken på att ha en speciell person att ha på din sida. Var kräsen och ta så mycket tid du behöver för att gå vidare till ett annat förhållande.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *