4 sexiga tips för att hålla elden BRÄNNANDE i ditt långdistansförhållande

hålla eld brinnande långdistansförhållande

Jag tänker inte ljuga. En av de saker vi fruktar mest när vi lever ett långdistansförhållande är att vår partner tappar intresset för oss.

Så hur bevarar vi lust och intresse? Hur håller vi elden brinnande? Hur håller vi gnistan vid liv?

Jag har faktiskt fått många meddelanden från folk som frågat mig exakt hur man kan få mer intresse från sin partner.

För det mesta är historien precis så här: †Till en början var allt bra, vi var kära och hade roligt, tills nyligen när min andra hälft verkade mycket kallare och avlägsen än tidigare… Vad ska jag göra? “

Tja, det är ganska troligt att din partners senaste ointresse kan förklaras av en brist på attraktion eller förförelse från din sida.

Med andra ord? Det är ganska troligt att du inte längre förför din partner .

Vad betyder det exakt att förföra någon? Det betyder att få honom eller henne att vilja investera mer i detta förhållande genom att presentera det som en rolig utmaning snarare än en tråkig upplevelse.

Det är sant att förlusten av intresse är det första steget mot uppbrottet, så det är bättre att lösa detta problem snabbt och effektivt.

Här är några tips och konkreta åtgärder som gör att du kan hålla elden BRÄNANDE i ditt långdistansförhållande!

1. Ta tillbaka din förförelsekraft

För det mesta klagar par över att de inte kan bevara gnistan de kände i början och inte vet hur de ska få tillbaka den.

Tja, om du hade det först, bara gå tillbaka dit… Att börja igen från början kan vara en bra idé!

Det är faktiskt mycket troligt att vid den tidpunkt då allt var bra med ert par, förfördes din partner av din personlighet, ditt sätt att tala, dina egenskaper, din karisma, din autenticitet, det vill säga av ett förföriskt DU.

Om du idag tvivlar på din förförelsekraft, fråga dig själv vilka specifika aspekter du kan ha försummat.

Din partner insåg förmodligen det före dig och kunde ha blivit avstängd av det.

Tanken här är att ta tillbaka de rätta vanorna som förförde din partner förr i tiden att tända den där elden och den här gången inte låta den blekna.

sexigt långdistansförhållande

2. Ta fram hans/hennes ägofullhet

Var försiktig. Här menar jag inte att göra din partner avundsjuk barnsligt och tanklöst.

Vi vill inte skada, utan ge tillbaka till vår partner den hemliga önskan att vara med oss.

För detta är ett effektivt sätt att prata om de spännande sakerna vi gör medan den personen inte är med de intressanta människorna som vi träffat eller oss. Prata om dina interaktioner med kollegor och vänner, såväl som dina utflykter och projekt.

Om du vill gå längre kan du nämna (subtilt och utan att ljuga) anekdoter där du fått uppmärksamhet från en person av motsatt kön.

Detta kommer inte att göra din partner galet avundsjuk, men det kommer att få honom/henne att inse att andra människor också uppskattar dig och kan vara ett allvarligt hot mot honom/henne om han/hon förblev så kall och avlägsen.

3. Var mindre tillgänglig för honom/henne

Om du är tillgänglig för att prata med honom/henne hela tiden, kommer din partner att tro att du inte har något bättre att göra och du kommer att verka mycket mindre attraktiv.

Bestäm när han/hon kan ringa dig och låt din partner veta att du kommer att vara upptagen före och efter denna tid. Det blir vid den tiden eller en annan dag. Ingen andra chans.

Tveka inte heller att avsluta samtalet tidigare för att visa att du har viktigare saker än det samtalet.

Naturligtvis älskar du honom/henne och det är ömsesidigt, men det är viktigt för ditt personliga liv och för att din relation ska trivas utanför din relation.

Lev ditt liv och din partner kommer att tacka dig.

eld brinnande långdistansförhållande

4. Sexualisera dina konversationer

Många kommer att säga att kärlek inte är något annat än en djup vänskap som man lägger till fysisk intimitet. Du kommer dock att hålla med om att avstånd gör det lite komplicerat att leva intima stunder med sin andra hälft.

Det är därför du inte får försumma sexualiseringen för att påminna din partner om att du inte bara är en avlägsen pojkvän/flickvän att anförtro dig till utan också honom/ hennes sanna (sexuella) partner.

I det här fallet är det det som gör skillnaden mellan ”vän”?? och ”pojke/flickvän”??.

Jag inbjuder dig att diskutera detta ämne och till exempel utbyta dina önskningar och fantasier.

Sedan, om ni båda vill, hindrar ingenting er från att spela ett styggt spel, eller ens gå vidare på Skype eller via telefon. Du kan också prova några roliga långdistansrelationsleksaker .

5. Att göra honom/henne otålig att vara på nästa återträff

Att göra honom/henne ivrig är en nyckel till att skapa mer lust hos honom/henne. Att planera återföreningar gör ditt par mer och mer glada och upphetsade när dagen närmar sig.

Du ska inte berätta motsatsen, eller hur?

För att förstärka detta fenomen föreslår jag att planera några aktiviteter som din partner älskar eller som han/hon skulle vara mycket intresserad av att göra med dig och dela dessa idéer öppet med honom eller henne i förväg.

Det kan vara att äta något speciellt, besöka en plats tillsammans, upptäcka en ny aktivitet, uppleva något lokalt, prova en ny fantasi, träffa några människor, etc.

Kort sagt, allt som kan göra din partner ännu mer otålig.

Slutsats

Det är inte omöjligt att förföra din partner igen, även på distans. Men ansträngningarna måste vara sammanhängande och konsekventa i ditt långdistansförhållande.

Dessa 5 olika tips bör vara till hjälp om du vill hålla elden brinnande för gott i ditt långdistansförhållande.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *