4 saker du behöver veta innan du startar ett långdistansförhållande

hur man startar ett långdistansförhållande

Om du läser detta antar jag att du planerar att inleda ett långdistansförhållande, eller så har du precis startat ett.

Och naturligtvis har du tvivel

Du vet allt som sägs om långdistansrelationer, och därför behöver du mer information om vad ett distansförhållande EGENTLIGEN är, istället för att upptäcka dessa saker själv, ofta ganska våldsamt .

Nåväl, grattis för att du valde att läsa den här artikeln!

Alldeles för många människor engagerar sig i långdistansrelationer på ett omedvetet sätt och utan att tänka över det . Men du är annorlunda.

Så vad ska du veta om dessa relationer? Hur startar man ett långdistansförhållande på rätt sätt? För att göra det enkelt har jag listat här de fyra saker jag önskar att jag hade vetat innan jag började mitt långdistansförhållande.

Oavsett orsak som får dig att ta ditt förhållande långa avstånd, här är några saker du behöver tänka på och förstå innan du gör ett steg.

1. Ingen kommer att ta dig på allvar

Helt klart en av de mest irriterande aspekterna av ett långdistansförhållande.

Om du inte har varit i ett långdistansförhållande i mer än ett år och om du inte har konkreta projekt, kommer ingen att ta ditt förhållande på allvar.

Även om de uttrycker medkänsla för din romans, kommer de säkert att säga till sig själva: ”De kommer inte att hålla i mer än tre månader.

Oavsett om det är helt främlingar, kollegor, vänner, familj, tror 95% av dem inte att ett långdistansförhållande kan ta dig någonstans. Så låt mig ge dig ett råd: ignorera dem helt enkelt.

Denna relation är DIN relation.

Det faktum att de har några dåliga erfarenheter av långdistansrelationer (för att inte säga, ofta inga), betyder inte på något sätt att du ska fästa vikt vid vad de berättar för dig.

Ärligt talat brukade jag med stor svårighet dölja det faktum att jag hade ett långdistansförhållande under vårt första år

Det var inte på grund av skam, utan bara för att jag inte behövde (och ville ha) någons godkännande.

Och även om 5 % av människorna förstod min situation, var det inte värt det att diskutera med de andra 95 % om deras gammaldags uppfattning om mitt par. Detta är bara min åsikt.

hur man startar ett långdistansförhållande

2. Ni kommer att tillbringa mycket tid åtskilda från varandra

Självklart.

Att vara i ett långdistansförhållande innebär att du kommer att vara separerad under lång tid . Men inser du vad det betyder?

Du kommer att äta ensam, titta på dina favoritfilmer ensam och göra allt som par gör tillsammans ensamma framför din dator.

Helt ärligt kan det ibland vara hjärtskärande . Par som tillbringar mycket lång tid ifrån varandra känner sig ofta mer ensamma än någonsin.

Förhoppningsvis är den bästa medicinen att omge dig med vänner och familj eller hitta en bra hobby för att uppta din tid borta från din partner.

En annan konsekvens är dock att din partner oundvikligen kommer att umgås där han/hon är och träffa många andra människor, även det motsatta könet.

Så det hindrar dig naturligtvis inte från att umgås, särskilt på Skype, men om din partner går ut på en klubb, går på en konsert, går för att se en film , är det troligen utan dig och med andra människor.

Om du tenderar att vara svartsjuk kan det vara problematiskt.

Du önskar att du var där, men du kan inte. Detta kan skapa spänning eller till och med en form av paranoia ( Var var du? , Varför svarade du inte på mitt meddelande? ).

Men i grund och botten måste du acceptera att din partner har roligt eller gör saker med andra människor , även om du inte är med honom/henne.

Annars kommer detta förhållande snabbt att bli outhärdligt för er alla.

gör detsamma : slappna av, gå ut, läs en bok, se den här filmen du ville se, resa, ha kul?

Vänta inte med att vara med din älskling igen för att leva ditt liv.

3. Du kommer att sakna den fysiska aspekten mer än du tror

Seriöst, vem gillar inte kramar?

INGEN.

Låt mig tyvärr berätta att du kommer att sakna dessa kramar.

Du var så nära innan, och nu är du dömd att använda textmeddelanden, några appar och mycket Skype för att uttrycka all den tillgivenhet du har för din halva. Det är ett stort steg bakåt .

Många tidigare beviljade kommunikationsverktyg är nu utom räckhåll , som att röra eller gissa hans/hennes humör genom hans/hennes kroppsspråk.

Allt går nu genom verbal kommunikation.

Därför känner du ett behov av att motverka den fysiska frånvaron genom förvärrad kommunikation .

Du behöver inte göra en stor grej heller och prata om saker du hittar utan intresse. Tänk på att för att lyckas i detta långdistansförhållande måste du öppna ditt hjärta och släppa dina känslor för att visa din tillgivenhet, inte genom gester, utan genom ord.

Dela dina rädslor, dina tvivel, dina upplevelser, dina överraskningar, dina utbrott, kort sagt de saker som är viktiga för dig.

Du kommer att fånga dig själv att inse att ditt par kommer ut starkare och mer enat .

(Förresten, när det gäller den fysiska aspekten, det som är bra nu är att de är några leksaker för långdistansrelationer som kan hjälpa dig med det här problemet… Säger bara.)

starta långdistansförhållande

4. Du måste planera. MYCKET.

Innan du ens föreställer dig att vara i ett långdistansförhållande, ha ett seriöst samtal med din älskare .

Sätt upp tydliga och exakta mål och diskutera tillsammans varaktigheten av denna relation:

  1. Hur länge kommer det vara?
  2. Vilka är dina förväntningar?
  3. Vem kommer att besöka den andre, var och när?

Det är otänkbart att stanna i ett långdistansförhållande för alltid, så sätt upp både kortsiktiga och långsiktiga mål för att fortsätta framåt.

Ett långdistansförhållande kräver mycket ansträngning, energi och planering .

Om du inte är den typen av person som kan hålla sig till en plan eller ett schema, kan ett långdistansförhållande vara mer av en utmaning för dig.

En kärlek på långa avstånd utan mål att arbeta tillsammans på (semester, återförening, att bosätta sig tillsammans?) kommer att skapa sitt eget utgångsdatum, näring av trötthet, demotivation och uppgivenhet .

Ett gemensamt mål ger dig en anledning att kämpa varje dag för att få det att fungera.

Om du inte gör något, kommer ditt långdistansförhållande att förbli en rad brutna löften .

Naturligtvis, om du inte kan förutse din permanenta återförening hittills, planera åtminstone de kommande två besöken

När det är dags att säga adjö gör det faktum att veta att ni kommer att träffas igen det möjligt att relativisera.

Det är hårt arbete, så klart. Det krävs stor styrka och beslutsamhet för att en långdistansrelation ska komma ut på andra sidan.

Ni måste båda vara med till 100 % från början till slutet av er tid ifrån varandra . Planerar att ses varje dag. Ordna långdistansdejter tillsammans.

Och se till att prata om dagliga händelser med din partner. Det säger sig självt, men glöm aldrig att intressera sig för deras liv, deras mål och er framtid tillsammans.

Slutsats: Förtroende är en skatt

Det krävs mycket ömsesidigt förtroende för att få en ”normal” relation att fungera, men här talar vi om en relation som kan överskrida gränserna för en stad, ett land eller till och med en kontinent.

Detta kräver en kolossal mängd lojalitet mot någon som du så sällan kan se.

Precis som alla andra relationer kommer det att finnas vissa saker du inte är överens om, bråk och problem. Detta kan göra saker extremt svåra när du är tusentals mil från varandra.

När saker och ting har lugnat ner sig, kom bara ihåg att det är helt hälsosamt att ha gräl då och då, men du måste fundera på hur ni båda kan kompromissa i frågorna för att bygga mer förtroende i din långdistansrelation .

Ni måste båda träffas i mitten och komma överens. Att lösa dessa problem hjälper dig att komma över ditt nästa argument snabbare.

Lyckligtvis lär man sig att lita på någon genom delning och kommunikation .

Så, underskatta inte denna punkt och ta aldrig något för givet i ditt förhållande.

Alltför många par känner sig oberörbara och överger denna avgörande punkt. Gör inte detta misstag.

Hur startar man ett långdistansförhållande? Förstå alla dessa punkter och gör dig redo för en av de största och mest givande utmaningarna i ditt liv!

~ Kommer

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *