Kan (och bör) långdistansexer komma ihop igen?

långdistansexer tillsammans igen

När du är i ett förhållande kan de ibland ta slut och ibland kan de sluta illa. Om du har ett långväga ex som vill komma tillbaka tillsammans med dig är jag säker på att du är upphetsad men du måste ta en stund och tänka på det.

När de går kan du känna dig förkrossad och du kan sakna dem som en galning. Så när du hör att de vill komma tillbaka tillsammans kan det göra dig snurrig och upprymd. Det viktigaste du kan göra i den situationen är att ta ett steg tillbaka. Ta ett steg tillbaka och fundera på vad du verkligen vill göra i den situationen .

Här är några bra tips att tänka på när du bestämmer dig för om du ska bli ihop med ditt långväga ex eller inte.

1. Du gjorde slut av en anledning så glöm inte det

anledningar till uppbrott ex får tillbaka långdistansförhållande

Det enda folk tenderar att glömma när deras långväga ex ber om att få komma tillbaka tillsammans är det faktum att ni gjorde slut av en anledning .

Oavsett om det var otrogen, att bli ur kärlek, för många brutna löften eller något som orsakade ditt uppbrott spelar ingen roll . Det viktiga är att något hände, ni gjorde slut och nu vill ditt ex bli ihop igen.

För ett långdistansförhållande kan det vara ännu svårare att fatta det beslutet. Anledningen är att du inte kan vara säker på om din partner faktiskt kommer att förändra vad som hände den här gången.

Det enda du kan göra i situationen är att bestämma dig för om du kan leva med det inträffade eller inte.

Du kan vara upphetsad över att komma tillbaka tillsammans i början och någon vecka senare minns du hur du kände när det fallet hände eller så börjar de agera på samma sätt som du gjorde som orsakade ditt uppbrott i första hand.

Vad du än bestämmer dig för, se bara till att det är vad du kommer att bli okej med på vägen.

2. Kom ihåg deras giftiga egenskaper och de saker som slitit isär er båda

kom ihåg dålig behandling ex återvänder långdistansförhållande

Ibland var det som splittrade er båda inte en enda akt utan en massa olika mindre saker som slutade förvandlas till en riktigt stor grej. Några av dessa saker kan inkludera uppenbar respektlöshet, brutna löften, andra människor som sätter en mur mellan dig eller något i den stilen. För alla är det olika vad man kan leva med. Vissa människor är okej med vissa handlingar och vissa människor är det inte.

För ett långdistansförhållande är dessa giftiga egenskaper ibland svårare att ta reda på. Detta beror på att du spenderar det mesta av din tid med att interagera över internet istället för ansikte mot ansikte, så att hitta mönster kan vara svårare att upptäcka.

Se bara till att inte glömma vad som hände under ditt förhållande för att få er att falla samman med varandra. Det kan vara lätt att förlåta och glömma tills de gör samma saker som de gjorde tidigare. Ta alltid så mycket tid som du behöver för att tänka över det .

3. Tänk verkligen på situationen och rusa inte in

tänk på situationen ex getback långdistansförhållande

Det bästa rådet jag kan ge dig är att sitta och tänka. Ge det inte bara en snabb tanke utan hitta en lugn plats och verkligen tänka på vad som hände och de val du måste göra .

Det sista du vill är att komma tillbaka tillsammans med ditt långväga ex och ta reda på en vecka på vägen att du faktiskt inte vill vara i det här förhållandet igen.

Rädda dig själv och ditt långväga ex från onödig hjärtesorg och ta dig bara tid. Om du känner att de pressar dig bör du förmodligen inte säga ja till att börja med.

4. Valet är alltid ditt att göra så känn dig inte pressad

ditt val ex långdistansförhållande återgång

Aldrig och jag menar aldrig låt någon göra det valet åt dig. Oavsett om det är din familj, ditt ex eller dina vänner borde det aldrig vara deras val. Det är inget fel med att gå till dina nära och kära för råd, men låt dem inte pressa dig att göra det val som de vill att du ska göra .

Det här är ditt liv och i slutändan ditt beslut. Ta råd från omkring dig och vad du får från dina nära och kära och överväg det.

Om du får mestadels ”nej”?? än ta det i beaktande och om du får mestadels ”ja”? än att också ta hänsyn till det. Det betyder inte att dina nära och kära fattar beslutet åt dig.

Det kan ibland vara svårare att inte känna sig pressad när du är i ett långdistansförhållande eftersom du känner att du har en tidsgräns för att komma tillbaka till dem. Internet är bra på att spåra tid och när telefonsamtal ringdes och när textmeddelanden skickades.

Dessa tidsstämplar kan sätta extra press på dig att komma tillbaka till din långväga signifikanta annan och du bör aldrig låta dem. Ta alltid så mycket tid du behöver .

5. Ni kan alltid träffas men frågan är bör du

bör du ex långdistansförhållande getback view

Det är alltid så lätt att säga ja. Att säga ja innebär att komma tillbaka till en rutin som du är bekväm med och komma tillbaka tillsammans med en person som du är bekväm med.

Du minns alla de goda stunderna du hade och du minns hur mycket du saknade dem när du gjorde slut. Du måste fråga dig själv, saknar jag dem verkligen nu?

Den frågan är en du verkligen måste tänka på. Saknar du dem verkligen nu eller saknar du komforten och minnena ? Saknar du verkligen vem de var som person och vilka de är nu? Det här är frågor du måste sätta dig ner och verkligen fundera över.

Det här är inte frågor som du bara kan hoppa över eller inte anser vara viktiga. Dessa är viktiga, så fråga dig själv, borde vi verkligen komma ihop igen?https://www.youtube.com/watch?v=MgPxdHYNrss
YouTube-video

Slutgiltiga tankar

Du har mycket att tänka på. Den enda personen som kan fatta det beslutet är du. Så du måste välja klokt. Kom ihåg att ni gjorde slut av en anledning så ni måste se till att det är något ni kan leva nu och lita på att de inte kommer att göra igen.

Vet också att det hände giftiga saker under hela ditt förhållande som det är i allas förhållande, så se till att de inte var en stor faktor för uppbrottet.

Kom ihåg att med ett långdistansförhållande kan det ibland vara svårare för dig att bestämma dig för om ni ska bli ihop igen eller inte.

Det finns mycket mer att tänka på som kan du lita på att de faktiskt förändras även när du är så långt borta eller om du bara vill komma tillbaka tillsammans med din långväga partner för att du saknar att ha den personen att prata med i telefon hela dagen och varje dag.

Låt aldrig någon pressa dig eller ta beslutet åt dig. Det är din och din ensam att göra. Till sist, ställ dig själv dessa frågor. Det är så viktigt att ni inte blir ihop igen för att ni saknar komforten och rutinen ni två hade utan för att ni verkligen saknar era nära och kära och känner att detta är det perfekta tillfället att komma tillbaka tillsammans med dem.

Sälj aldrig dig själv kort eller träffas igen eftersom du känner att de är det bästa du någonsin kommer att få eftersom det oftast inte är sant.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *