8 knep för att undvika frestelser i ett långdistansförhållande

undvika frestelser långdistansförhållande

Det råder ingen tvekan om att långdistansrelationer kan vara svåra att upprätthålla medan de fungerar.

En av fördelarna med att vara i ett förhållande är att det finns massor av beröring, kyssar och andra typer av tillgivenhet, men så är inte fallet med ett långdistansförhållande. Oavsett hur djupa dina känslor är för den personen, när du inte är fysiskt med dem, är det tufft .

Det här är så många känslor som ni båda känner som kan väga tungt, vilket betyder att frestelsen att fuska kan vara ännu högre.

Alla relationer är olika men det finns steg du kan införa för att se till att din är lycklig och trogen även när du är mil ifrån varandra .

Den här artikeln har satts samman för att låta dig veta de 8 bästa knepen för att undvika frestelser i ett långsiktigt förhållande. Du kan börja sätta dessa tips på plats redan idag för ett lyckligare och hälsosammare förhållande.

1 – Sätt gränser i relationen

sätta gränser undvik frestelse ldr

Många människor har att göra med ett långdistansförhållande men alla har olika gränser när det gäller vad de ser som acceptabelt eller inte när de är i det förhållandet.

Vissa människor har öppna relationer när de är långväga men med tanke på att du läser den här artikeln antar jag att detta inte är fallet för dig. Så hur sätter du gränser?

Allt handlar om att diskutera med din partner vad som är acceptabelt och vad som inte är det. Vissa tycker att flirta inte är fusk, medan andra är mer strikta med vad de är villiga att stå ut med.

Tänk på att vilka gränser du än sätter i ditt långdistansförhållande bör vara rimliga . Att förbjuda din partner att blanda sig med människor av det motsatta könet är löjligt men att be dem att inte kyssa någon annan är naturligtvis helt acceptabelt.

Det är viktigt att du följer samma gränser som du har satt för dem , annars är det inte rättvist. Även med dessa små regler på plats kan dessa vara tillräckligt för att hjälpa dig undvika frestelser och påminna dig om vad som är viktigt.

2 – Prata om dina känslor

prata om känslor undvik frestelser ldr

Med alla relationer är det viktigt att du kommunicerar bra men ännu mer när det är långdistans.

Du måste prata om de goda punkterna i relationen men du måste också prata om dina bekymmer. Kommunicera det faktum att du ibland känner frestelsen att vara med någon som faktiskt är nära dig i köttet.

Även om detta kanske inte är en bra sak att diskutera, kan du bli förvånad över att upptäcka att din partner känner likadant som du på de lägsta punkterna i förhållandet.

Även om era känslor för varandra är verkliga och det är därför ni är tillsammans i första hand, är långdistans inte lätt så ni borde definitivt inte hålla hemligheter för var och en . Att hålla tillbaka dina känslor kommer bara att skapa ännu mer avstånd.

Förutom att prata om dessa strider och leta efter de goda egenskaperna i ditt långdistansförhållande som håller er samman, prata om vardagliga saker med varandra också.

Även de små sakerna är verkligen viktiga som ”god morgon”?? och ”god natt”?? meddelanden visar dessa din partner att du tänker på dem .

Ett av de ögonblick där du blir mest frestad av andra är förmodligen när du behöver känslomässigt stöd.

Se till att du finns där för deras partner när de behöver dig och de kommer att göra detsamma för dig. Även om de inte kan hålla dig fysiskt, kommer ens att veta att de bryr sig hjälpa dig att hålla dina känslor i schack.

3 – Håll dig sysselsatt

hålla dig sysselsatt undvik frestelser ldr

Det kommer att bli mycket mer frestelse om du inte håller dig sysselsatt när du är i ett långdistansförhållande och du inte har något annat att göra med din tid.

För de gånger du inte är med din partner bör du sysselsätta dig med en hobby eller vänner . Förutom din pojkvän/flickvän, kan ha en hobby utanför förhållandet ge dig en känsla av perspektiv och identitet.

Det är inte hälsosamt att bara ockupera varje ögonblick av ditt liv och prata med din långa avlägsna kärlek, i själva verket kan detta få ännu mer förbittring på båda sidor att bygga upp. Många människor som är i långdistansförhållanden undviker situationer där de kan bli frestade av andra, till exempel fester.

Sanningen är att även om du inte ska agera som om du är singel, bör du omfamna att göra olika saker och hålla dig sysselsatt och det betyder inte att du undviker situationer där du kan bli frestad av andra .

Om du frestas så mycket när du är någonstans att du är omgiven av människor bör du fråga dig själv om du är i rätt relation överhuvudtaget.

4 – Boka regelbundna träffar med din långsiktiga partner

möta upp undvik frestelse ldr

Om du enbart kommunicerar via en telefon/dator men inte har något annat att hålla dig igång, är det inte det bästa av relationer och det är mycket troligt att en eller båda av er kommer att bli otrogen.

Det är verkligen viktigt att du arrangerar regelbundna träffar så att du faktiskt kan uppleva allt du skulle göra i ett vanligt förhållande inklusive tillgivenhet och sex.

Det finns många sätt som du kan vara intim på ett sätt utan att faktiskt träffas, men tyvärr kan detta bara gå så långt.

Du bör ordna regelbundna träffar minst en gång i månaden så att ni kan få ut det mesta av varandra på det sätt som par gör. Försök att göra alla arrangemang rättvisa på båda sidor, annars kan viss fiendskap skapas .

Till exempel, en månad kan du gå till dem, medan de andra månaden kommer till dig. Det är så viktigt att ni båda är på samma våglängd när ni har ett långdistansförhållande, ni måste båda vara engagerade i att få det att fungera.

Du är mycket mindre benägen att bli frestad av andra människor när du vet när och var ni ska ses härnäst .

5 – Ha videosamtal

ha videosamtal undvik frestelser ldr

Du bör ta dig tid att chatta varje dag eller nästan varje dag under ditt långdistansförhållande. Detta ger dig en chans att ta hand om din dag, gnälla när det behövs och allmänt ha roligt tillsammans.

Telefonsamtal är bra men när du kan är videochatt ett mycket bättre alternativ. Det finns absolut ingen anledning att inte videochatta, varje telefon har en kamera inbyggd. Förutom att höra varandra kan ni också SE varandra och spendera kvalitetstid tillsammans , även om ni inte kan röra fysiskt.

Du kommer att kunna anstränga dig för att klä ut dig och se ditt bästa ut för din partner vilket är riktigt spännande och nästan känns som att ni går på dejt med varandra.

Detta bör förhoppningsvis hjälpa till att hålla frestelsen borta eftersom du vet att du har något fantastiskt och att du verkligen kan spendera den tiden för att vara så intim som möjligt.

Exakt HUR intim du vill komma över videosamtal är helt upp till dig och vilken punkt i förhållandet du befinner dig i. Om du vill ta saker till nästa nivå kommer detta att tas upp på nästa punkt, som du faktiskt kan slå ihop med vanliga videosamtal.

6 – Använd sexleksaker för par

använd par sexleksaker undvik frestelser ldr

En av anledningarna till att du kan bli frestad när du är i ett långdistansförhållande är för att du inte får dina sexuella behov tillgodosedda .

När du blir kåt kanske du blir frestad av andra, men det finns andra sätt att ha kul OCH få din långa bortre partner inblandad.

Det finns många sexleksaker på marknaden nuförtiden som faktiskt är designade med långsiktiga älskare i åtanke. Dessa är interaktiva sexleksaker som ni kan använda med varandra även när ni är mil ifrån varandra .

Det finns många sexleksaker som kvinnan kommer att sätta in/använda på sig själv medan killen styr vibrationerna med en app . Dessa två personer kan vara mil från varandra men kan ändå njuta av varandra sexuellt tack vare tekniken.

Om en sexleksak används i samband med ett videosamtal och smutsigt prat, kan detta klassas som liknar den äkta varan som drastiskt kommer att minska frestelsen att avvika när man är i ett långdistansförhållande.

Sex är verkligen viktigt i alla partnerskap så några andra saker som du kan göra för att hålla kryddan vid liv, inklusive telefonsex och att skicka regelbundna stygga bilder till varandra.

Ta en titt efter några av de bästa sexleksakerna för långdistansrelationer online och du kommer garanterat att hitta många alternativ. Den här typen av interaktiva sexleksaker finns av en anledning och gör definitivt långa avståndsrelationer mycket bättre.

7 – Ha en framtidsplan

ha framtidsplan undvik frestelse ldr

Om du inte har en plan för ditt långdistansförhållande måste du undra, exakt vad är poängen med att vara tillsammans?

Man måste verkligen titta på saker och tänka vart förhållandet är på väg och även diskutera detta med varandra . Kommer du så småningom att flytta närmare eller är det inte möjligt på grund av arbete eller livsstilsåtaganden?

Hur seriösa känner ni för varandra och anstränger en person mer än den andra?

Dessa är alla riktigt viktiga frågor eftersom en långdistansrelation inte kan upprätthållas ensam och särskilt om det inte finns några planer på att ta saker längre .

Frestelsen att fuska med andra människor kommer att bli ännu mer uppenbar om du inte har något att se fram emot i ditt förhållande. Att komma på en plan och veta vart du är på väg minskar chansen att du blir frestad av andra människor.

Om du inte kan ta ett beslut om framtiden för ditt förhållande så kanske det är dags att säga hejdå och gå skilda vägar ett litet tag. Om det är meningen, kan ni hitta tillbaka till varandra i framtiden .

8 – Prata smutsigt

prata smutsigt undvik frestelse ldr

Sexuell spänning är ett av de största hindren för långdistansförhållandepar och en av de största punkterna som får dem att överväga att vara otrogna när de får kontakt med människor som är närmare.

Sex är både ett biologiskt och känslomässigt behov, så enkelt uttryckt, som människor BEHÖVER VI DET. Medan du kommer att ta den tid du spenderar tillsammans i köttet för att ha kul och du använder dig av långdistans sexleksaker också, är det också en bra idé att prata smutsigt.

Berätta för din partner vad du vill göra med dem och få dem i allmänhet att känna sig önskade. Det här kan kännas lite konstigt i början men låt dig bara gå och njut av det. Överraska dem med stygga texter hela dagen, ju elakare beskrivning, desto bättre!

Du kan njuta av smutsigt samtal med sexleksaker på långa avstånd och ett videosamtal . När du kombinerar dessa tre saker tillsammans kommer du aldrig att vilja lämna din datorskärm, vilket drastiskt minskar risken för frestelse.https://www.youtube.com/watch?v=99stxcky5mI
YouTube-video

Slutsats

Fler och fler människor engagerar sig i långdistansrelationer på grund av att de träffas online. Beroende på hur långt personen du älskar är, kan saker och ting vara riktigt svåra eftersom dina fysiska behov inte tillgodoses.

Även om långvariga relationer kan vara riktigt roliga, när du är i ett ENGAGERADE långdistansförhållande måste du göra saker som säkerställer att dina ögon inte vandrar någon annanstans . Tipsen som har nämnts i den här artikeln kan verkligen hjälpa dig.

Uppenbarligen har vi alla behov, både känslomässiga och sexuella, och det finns sätt som du kan uppfylla dessa behov utan att faktiskt kunna röra din partner. Kom ihåg att det inte alltid kommer att vara så men du kan fortfarande få något fantastiskt även när du inte kan röra varandra i köttet .

Än så länge kan du dock utnyttja alla resurser som finns till hands tack vare tekniken.

Author: Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *